- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
BIOS-ba kell átállítani valami-t,már nem emlékszem pontosan hogy mit,de múltkor ugyan ebbe futottam bele én is egy Toshiba-val kapcsolatban...ha leírod a BIOS menüt,akkor valsz. el tudom mondani.
(#32697) Gaborka30 : nem tudod semmivel sem kivenni,ahhoz program kell és eszköz!
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
Gaborka30 #32658 üzenetére
"Sziasztok!
Adott egy HP 530-as noti, amiről el kellene távolítani a power on password-ot. Rákerestem a topicban, meg a gugliban is és minden lehetséges ötletet kipróbáltam, de nem működik. Amit próbáltam: aksi és elem kivéve, bekapcsológomb 10 sec-ig nyomva, vártam kb 20 percet , a hp által javasolt két pint rövidre is zártam (rtc reset) , majd visszadugtam a töltőt , bekapcsoltam.. és ugyanúgy kérte a power on passwordot. Esetleg még ötlet vkinek? És egy technikai kérdés: honnan a fenéből veszi az energiát, hogy megjegyezze a passwordot?Lehet, hogy többet kellene várnom, mert valamelyik kondi még nem "ürült' ki?
Köszi a válaszokat.
Üdv!
Gábor"Erre esetleg ötlete valakinek?
Köszönöm! -
aveos
tag
Sziasztok!
Most vettem egy laptopot (HP compag CQ58),(AMD E1), Win 8 volt rajta, kivettem a HDD-t és leformáztam.
Egyáltalán nem tudtam és nem tudok win 7 -et rárakni, nem tudok rá semmilyen operációs rendszer se telepíteni. EUFI bios van és hiába állítom be a DVD írót bootolni semmi!Tud valaki valamilyen megoldást?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #32688 üzenetére
AMD-mániás vagyok.
-
-
elesvik
csendes tag
Helló!
Érdeklődnék adott egy hp g62 b60sh amd 2vga van benne egy 4250 és 5470
http://www.edigital.hu/Notebook/HP_G62-b60SH_XF434EA_notebook_+_Windows_7_operacios_rendszer-p61704.html
csak az egyik vga megy rajta már vissza lett állítva gyári állapotra akkor visszont kék halál atimdag.sys hiba
Találkozott már valaki ilyen problémával. -
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #32685 üzenetére
Szerintem is drága, feltehetően a Windows és a belépő üzleti kategória miatt. Viszont 3 év garancia adott hozzá, ami biztonságosabb. A 6-os széria minőségétől jócskán elmarad a 4-es.
Trinity AMD A8-4500M-el van tapasztalatom, nem érzem azt, hogy sokkal rosszabb lenne, mint egy belépős Intel i5, az integrált grafikája pedig kenterbe veri a HD4000 integráltat.
Sajnos 4545s AMD A8-as verziót nem lehet simán Linuxszal kapni.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #32680 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de nem tudom, hogyan lehetne utánanézni egy termék hirdetése alapján.
Csak gyártói cikkszámot tüntetnek fel, amely ebben az esetben: TC_14383754
Például a mysoft oldalán is csak ennyi szerepel: "MS Windows 8 64bit"
-
Zsolti23
tag
Köszi a gyors választ.
-
Zsolti23
tag
Sziasztok
Hp 6930p notiba bele lehet rakni micro sata ssd-t?
ezt -
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
HP ProBook 4545s-hez (AMD A8) milyen Windows 8 kiadás jár, a Pro?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #32677 üzenetére
miért most akkor mi van ilyenkor?
beírta magát a biosba? de az hogy lehet?
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Drenadar #32675 üzenetére
szerintem nem sokkal kevesebbet.
de van itt egy nagy bibi, mert már nem kapcsol le amikor leveszem töltőről, pedig a program nem is fut a háttérben sem. újraindítás után sem. uninstall után sem.
a másik meg hogy nem kapcsolgat a fokozatok között, csak egy sebességen megy. -
Ice&Lime
veterán
most valami mintha beindult volna...
-
-
Ice&Lime
veterán
valami nem jó, mert a hpfc 35fokot ír ki és áll a venti, viszont hwmonitor szerint 45fokos.
és nem indítja be.
a 45fokot a hpfc 35foknak észleli és leállítja a ventit. -
Ice&Lime
veterán
válasz
AxBattler #32668 üzenetére
ja értem.
egyébként mi az a sorban még alatta, ez, ezzel mit csináljak?:
// optional 2nd profile "Smart Mode 2", switched by icon menu
// change values and number of items for your needs
// to deactivate, insert leading '//' into following lines//Level2=44 255 // Level2=111 255
//Level2=49 128 // Level2=120 128
//Level2=65 82 // Level2=149 82
//Level2=70 74 // Level2=158 74
//Level2=75 59 // Level2=167 59
//Level2=80 49 // Level2=176 49
//Level2=82 0 // Level2=179 0vagy ezt hagyjam úgy ahogy van...ez valami második féle hűtési házirend lehet?
-
válasz
Ice&Lime #32662 üzenetére
Oksa!
Én most a köv. beállítást használom, eddig bejövős:// Celsius: // Fahrenheit:
Level=35 255 // Level=95 255
Level=40 128 // Level=104 128
Level=50 82 // Level=122 82
Level=60 74 // Level=140 74
Level=67 59 // Level=152 59
Level=74 49 // Level=165 49
Level=80 0 // Level=176 0 -
válasz
Ice&Lime #32657 üzenetére
Nekem működik a HPfancontrol, elmondom hogyan csináltam.
1, Aksis üzemmódra váltok, és leállítom a program futását: tálcamenüben "End of program", vagymi.
2, A program mappájában a "HPfancontrol.ini" fájlról csinálok egy biztonsági másolatot, hogy az alapbeállításokat bármikor csekkolni tudjam.
3, A "HPfancontrol.ini" fájlt megnyitom notepad-del, és módosítom a következő sorokat:
// Profile "Smart Mode 1"
//
// Celsius: // Fahrenheit:Level=40 255 // Level=104 255
Level=44 128 // Level=111 128
Level=58 82 // Level=136 82
Level=63 74 // Level=145 74
Level=68 59 // Level=154 59
Level=73 49 // Level=163 49
Level=80 0 // Level=176 0Az általam preferált értékek, amelyek még változhatnak a későbbiekben (ne felejtsük el a Fahrenheit értékeke is beállítani valamilyen internetes konvertáló segítségével):
// Profile "Smart Mode 1"
//
// Celsius: // Fahrenheit:Level=40 255 // Level=104 255
Level=44 128 // Level=111 128
Level=58 82 // Level=136 82
Level=63 74 // Level=145 74
Level=68 59 // Level=154 59
Level=73 49 // Level=163 49
Level=80 0 // Level=176 04, Elmentem a fájlt, elindítom a programot smart mode-ban --> pár másodpercen belül elindul a venti (255-es alapjáraton, ahogy az a .ini fájlból, és az ablakban látható értékből látszik), és csökkenni kezd a tálcaikonok között kijelzett hőmérséklet.
5, Ha korábban beállítottuk, hogy a windows-zal induljon a progi, akkor nincs más dolgunk az elkövetkezőkben, csak kitapasztalni, hogy az egyes ventifokozatokat melyik, számunkra megfelelő hőfokokhoz rendeljük!
Az eredmény: nekem meg van nyitva böngésző, steam kliens, intéző, notepad, office - így most 128-as fordulaton teker, de az alap BIOS-os beállítások szerinti 53C fok helyett most kb. 46C fok körül mozog a hőmérséklet. Nem is rossz, de majd még eljátszadozok a skálával...
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy HP 530-as noti, amiről el kellene távolítani a power on password-ot. Rákerestem a topicban, meg a gugliban is és minden lehetséges ötletet kipróbáltam, de nem működik. Amit próbáltam: aksi és elem kivéve, bekapcsológomb 10 sec-ig nyomva, vártam kb 20 percet , a hp által javasolt két pint rövidre is zártam (rtc reset) , majd visszadugtam a töltőt , bekapcsoltam.. és ugyanúgy kérte a power on passwordot. Esetleg még ötlet vkinek? És egy technikai kérdés: honnan a fenéből veszi az energiát, hogy megjegyezze a passwordot?Lehet, hogy többet kellene várnom, mert valamelyik kondi még nem "ürült' ki?
Köszi a válaszokat.
Üdv!
Gábor -
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
AxBattler #32641 üzenetére
hát ez az, hova ragasszuk fel, mert a chipen egy odaerősített műanyag lap van ami egyben van a vázszerkezettel, nem is lehet levenni róla.
vagy a műanyag lapjára rakjuk esetleg?
HPFanControl v0.62 built 20120617 (HPFanControl_setup.zip, 685 KB ) nekem ezzel nem csinált semmit sem a venti, mert alapnak 60/50fok van megadva, annál lejjebb nem tudom vele vinni.
-
sagit
veterán
válasz
AxBattler #32639 üzenetére
énse szeretek, nem is használok, de nem is meleg a gép, ha az lenne és nem lenne más megoldás bevállalnám
a bordák hová férnek el.... az gépfüggő
a 2530p hűtése pl ilyen:a ház adottságai miatt 4 bordát tudtam ráragasztani:
ahogy nézem a képen azok a kis bogyók is azért vannak a bordán hogy növeljék a felületet, ezekre elég szarul lehetne ezeket a bordákat felragasztani
viszont a forrónak emlegetett chipre gond nélkül ráraknék 1-2-3 db-ot szerintem
én ilyet vettem
-
válasz
Ice&Lime #32618 üzenetére
TPfancontrol-t telepítettem, és nekem is úgy süvített, mint a hurrikán, hiába állítgattam bármit is.
Viszont rossz verziót linkeltél: a honlapján, alul van egy HP-s változata is a proginak, HPfancontrol néven (nahát), amit 8460p-hez ajánlanak... hmm...
(#32638) sagit
Ölbe véve nem szeretnék hűtőpadot használni.
Ezek a bordák mindenhova beférnek? -
sagit
veterán
válasz
Ice&Lime #32635 üzenetére
Én se voltam elégedett a 2530p hűtéssel, nem akarok párhuzamot vonni de pár tipp amit megcsinálhatsz ha nem találsz jobb megoldást.
1: A cpu-t pasztázt újra valami frankó pasztával, pár fokot talán nyersz.
2: én a noti hűtését meg is "tuningoltam" ilyen bordákkal, ragasztottam rá párat ahová elfért, pár fokot ismét nyertem vele, az emlegetett chipnél meg lehetne próbálni
3: veszel egy hűtőpadot, engem is kikészítene ha ölbevéve a gépem forró lenne, a 2530p ventilátorát szerencsére tudom vezérelni a hw infóval -
albi31
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32635 üzenetére
ha minden chipre melynek feladata van hűtést szerelnének,akkor az egész gép egy nagy cooler lenne...ezek le vannak tesztelve,hidd már el,hogy nem hülyék dolgoznak ott,ahol ezeket tervezik..el sem tudod képzelni,milyen tudás szükséges ezen alaplapok megtervezéséhez...és pont ott buknának el,hogy egy északi-hidat nem hűtenek,nyilván lemérték,hogy mekkorát melegszik,és ezért nincs rajta..és általában az északi-hídon sosincs!...leléptem,mert inkább a mellettem fekvő nővel foglalkozom,jobban járok!
-
Ice&Lime
veterán
mutatok egy érdekes dolgot.
ugye mint mondtam a töltőről aktív a hűtés, ami azért ha kicsit is de szétteríti a levegőt a ház többi részére is.
akksiról viszont passzív a hűtés, ami alapjáraton engedi felmelegedni a gépházat, a venti nem dolgozik és nem is jutta el még egy pic légáramlatot sem sehova a gépben még véletlenül sem és ezt szívja meg "talán úgy vélem hogy a videó chip lehet", de nem biztos, ami pontosan a touchpad alatt van.
a touchpad alatt van egy chip, aminek nincs hűtése, egy kemény műanyag lappal van odarögzítve és talán egy párna van a chip és a kemény műanyag rögzítés között.
ezzel ideáig nem is lenne baj, csak a baj az, hogy tűz forró.
amikor a hűtés aktív picit langyosabb a touchpadnál a felület, de amikor akksiról megy a laptop a touchpad része már zavaróan meleg és átadja a meleget a csukótámasznak is.
erről van szó:
amúgy itt mi van, amit a képen mutatok? mert az extrém forró. átsüt a touchpadon keresztül és a touchpad meleg miatta. legfőképpen akksiról, amikor passzív a hűtés.
egy egyszerű műanyag lap fogatja le, még csak nem is hűtőborda, venti meg pláne, de semmit a hűtést hivatott cucc nincs rajta.
ez lenne az a chip, ami nincs hűtve:voltaképpen ezért is még kellemetlenebb, hogy akksiről nincs aktív hűtés, mert ez a valami akkor olyan forró, hogy a környezetének teljesen átadja és nagyon kellemetlen.
-
Répapüré
tag
Viszont...
Regenerálódik az aksim.
Pár hónapja csak 70-80 %-ig engedte tölteni,ma már 97 %-ig jutott ami számomra különös mert nem változtattam semmin. -
Répapüré
tag
Azért ez nem teljesen így van...
A gyártó mérnökei pontosan tudják, hogy egy átlag felhasználó nem akar és nem fog BIOS-ban turkálni.
Tehetősebb országokban nem biztos, hogy szarakodnak két fokon, meg sem nézik a hőfokokat, mert élvezni, használni szeretnek a gépükkel, dolgoznak vele és ha meghibásodik szerviz, vagy csere.
A gyártó átlagos felhasználóknak egy közel mindenki számára megfelelő cuccot dob össze az adott kategóriában.
Én pl.azt szeretném, hogy a a tapipad csúsztaható legyen a gép két széle között és nem fix helyen volna, mert én ilyen igényes vagyok, de basszus, sehogy nem tudom megoldni,egeret pedig nem akarok használni.
Írok a HP-nak.
Totál szar a fix pad. -
albi31
aktív tag
-
válasz
Ice&Lime #32626 üzenetére
A 2-3 szoros árban sokminden benne van egy elitebooknál, de főleg a marketing. Hidd el nekem, ez is ugyanolyan tömegtermék, mint a többi, hibákkal, stb. Nem hiszem hogy te vagy az egyetlen a világon, akit ez zavar, ezért biztos van valami megoldás. Olyanokat kérdezz, akiknek ugyanilyen gépük van, vagy a hivatalos support-hoz tartoznak, itt láthatod, hogy érdemi választ nem kapsz.
De a fórum felélénkült rendesen, és már ez is jó eredmény
-
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Drenadar #32622 üzenetére
szerintem is így van, vagyis kellene lennie.
egy elitebook vállalati géphez, ami olyannyira elit hogy az már nem is igaz,.. ott nincs benne az árában egy pici opció a biosban?....hogy hadd döntse már el az a szerencsétlen vevő, ráadásul ha már kiperkált annyi manit az asztalra, hogy ugyan akarja e hogy a hp passzívra tegye a hűtést vagy inkább nem e szeretné hogy menjen folyamatosan hogy a golyói ne melegedjenek...? vagy egy ilyen gép mennyibe kerül, mennyit kell kiperkálni érte fél milliót, talán 1 milliót hogy bele kerüljön a bios listába az a pici kis opció?....
bocs ezt nem neked írom, csak hangosan elégedetlenkedek.
töltőről 38fokon menne és ilyennek kellene lennie akksiról is, sőt még kevesebb, mert lecsökkent minden minimumra, de természetesen a bios nem engedi, mert nem megy a venti csak 55 foktól, ameddig a gép teljesen átmelegszik és az egész gép 55fokos. egy 55 fokos átmelegedett lapot nem jó ölben tartani.
-
-
Ice&Lime
veterán
áhh, nem értek én ehhez semmit sem, bekapcsolom a fant, oké, de pörög maxon, beírok értéket 0-7 között, mert 7-en van gondolom az a max, mint ahogy pörög is 5229RPM-mel, de hiába írok be mondjuk 1,2 vagy 5-üt nem reagál semmit, vagy maxon megy vagy sehogy.
(#32620) albi31: milyen bios az, ahol nem lehet aktívra tenni a hűtést akksiról egy elitebooknál felső szegmensben? csak a 13,3"-os lehet ölbe venni?a 14"-ost már nem?...
-
albi31
aktív tag
válasz
ScrapUnit #32599 üzenetére
Ne írjatok már ennyi zöldséget,mert kihullik a hajam...egyrészt,az hogy 55C-n kapcsol csak be a venti,nyilván azért van,hogy ne menjen állandóan a venti,ergo egy egét mozdulattól ne tekerje a ventit,ne zavarjon téged a folyamatos ki-be kapcsolás(ültem olyan gép mellett,majdnem megöltem) ,másrészt ekkora gépet nem teszünk ölbe,a mobilitás nem az ölben való tartást jelenti,harmadrészt,az 55C-n való hőmérséklettartás teljesen normális..mi az hogy ettől a "melegedéstől"fog tönkremenni a gép?
Ui.:azért a mérnökök nem hülye gyerekek,nem véletlenül írták meg így a BIOS-t!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
AxBattler #32617 üzenetére
jaja.
de a külföldi oldalon sem tudnak érdemben segíteni, magyarán fogalmuk sincsen.a speedfant nekem is ajánlották, de ott nem tudtam beállítani az alaplap típusát, én nem találtam a listában, és azért kiírja hogy óvatosan ezzel a programmal, szóval inkább hagytam ezt.
viszont te is próbálj ki valamit, méghozzá ezt.
innenezt amikor elindítottam, persze most akksiról vagyok és állt a venti, meg sem mozdult, szóval amikor elindítottam a progit, akkor egyszer csak úgy bepörgött a venti hogy na és lehűtötte teljesen a házat.
csak az a baj, hogy nem tudom még hogyan kell szabályozni, mert maximumon megy vele.
(#32616) sagit: neked is írom, szóval ez a program beindította a ventit alap semmittevő állapotából akksiról, csak nem tudom hogyan állíthatom be.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32611 üzenetére
nem az a baj, hogy kína, bár önmagában ez már nagy baj hogy minden az, de jelen esetben a laptopnál nem az a baj, hogy kína, hanem hogy direkt ilyen vagy hanyag módon ilyen bios van benne, ami nem működteti a felhasználáshoz megfelelően a gépet akksiról.
a telep időért beáldozták a gép alapjárati hűtését, milyen iskola ez?
vagy oké, legyen, mit bánom én, de legalább hadd válasszak hogy akarom e, hogy passzív legyen vagy inkább hogy aktív legyen akkor is a hűtés és nem érdekel, ha ezért 1órával hamarabb merül le az akksi.most komolyan, elitebook?....
(#32612) sagit: azt nem ismerem.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Ice&Lime #32608 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Sajnos manapság a HP HP és Compaq gépei belül made in China, product of China. Az üzleti gépeket még nemnagyon láttam belülről, de a 100-350k közötti multimédiás (DV6, DV7, Envy széria, Pavilion 17,stb) gépek belseje China. Sajnos ebből nekem az jön le, hogy nem fordítanak kellő figyelmet a ,,tömegnek" szánt gépekre.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Drenadar #32609 üzenetére
alig használt, zsír gép, tök tiszta., olyan mint az új. 2013-as gyártású.
nem kell újrapasztázni sem kitisztítani, mert ennek semmi köze a hűtési házirendhez, vagy bekapcsol a venti a bios parancs által vagy nem.a paszta és a beszorul cica (ha lenne) nem válogat, hogy töltőről megy vagy akksiról megy a gép. töltőről normális a gép hűtési házirendje.
-
Drenadar
veterán
válasz
Ice&Lime #32608 üzenetére
boccs a hülye kérdésért, de ki volt már tisztítva a gép? nem lehet hogy egy pasztázás megoldana valamit? meg a szokásos kitisztítás? Gondolom nem véletlenül nincs ilyen beállítás, valószínűleg indokolatlan volt, érdemes lenne belekukkantani a gépbe ha még nem tetted meg!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32607 üzenetére
ismerem a hp gyors reagálását, nagyon ráérősek.
most komolyan, boltban 350 ezer forintos vállalati elite gép ezt tudja, hogy ilyen hiányos biost tesznek bele?
vagy éppen, hogy szánt szándékkal olyat, amiért sül a gép a zsírjában akksiról járatva....pedig pont akkor lenne értelme a hűtésnek, mivel az ember hordozza és ölbe veszi, venné ha tehetné... -
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Thusor #32605 üzenetére
kedvemre állítanám, ha lenne a bios listában olyan, hogy fan always on while on battery, de nincs ilyen a biosban. a hp oldaláról letöltöttem a 8470p bios tartalmát, leírását és nincsen benne ilyen lehetőség.
csak hálózati töltőről aktív a hűtés. ezt tudja a bios. semmi többet. csak a hálózatira van beállítás, akksiról való üzemelésnél hűtési házirend beállítás nincs.
itt van a hp honlapa a 8470p-ről és a dokumentumai oldalaés itt van a BIOS features dokumentum
itt a 9. oldalon írja:
Fan Always on while on AC - Leaves the fan on while running on AC power
ennyi van, aminek semmi köze az akksihoz.
több beállítási lehetőség nincsen.szétmelegíti kezem lábam miközben akksiról megy.
-
Thusor
őstag
válasz
Ice&Lime #32604 üzenetére
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy remélhetőleg a HP ezt orvosolni fogja egy olyan bios verzió kiadásával amibe beteszik a fan always on funkciót. Láttam, hogy a HP fórumán is sokan panaszkodnak melegedésre így szerintem van esélye annak, hogy orvosolják ezt a problémát.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Thusor #32603 üzenetére
dehogynem, már mondtam, olyan van csak, hogy fan always on while on ac power - ez csak a hálózatira vonatkozik, ha hálózati töltőre van dugva akkor lehet választani, hogy passzív vagy aktív legyen a hűtés, tehát ac power = hálózati töltőn üzemelve.
ehhez nem tartozik hozzá az on battery az akksiról való üzemelés, ilyen nincs benne, csak ac powerről szól a dolog.
-
Thusor
őstag
válasz
Ice&Lime #32601 üzenetére
Biosban nincs olyan beállítási lehetőség, hogy "fan always on"? Nekem 2540p-m van és abban van ilyen lehetőség, olyan nincs hogy csak külön lehessen kezelni az akksi alatt vagy a hálózat alatt, de olyat lehet hogy mindig bekapcsolva maradjon a venti, max csak leszabályozza ha nem kell annyira.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
ScrapUnit #32599 üzenetére
az egy dolog, hogy cserélik majd gariban, egyébként mi lesz akkor amikor már lejár, ki fogja kicserélni a 100ezres alaplapot például.
de nem is az, hanem, hogy nem tudom ölbe venni, teljesen elvéve így a hordozhatóság lehetőségét, mert bárhova viszem is, ott meleg lesz és kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest