Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz SeniorTilla #31707 üzenetére

Okés, akkor írjunk listát és engedjük egymásnak az embereket? Vagy ez így hogy? És decibelmérővel megnézzük melyik tábor röhög hangosabban?

Neked sem kell megértened honnan van tapasztalatom. Nekem is van ügyfelem, most meg már főleg. Plusz én egyedül dobozos kora óta használtam egy gépet annyi ideig, ameddig a kedves ügyfelek elég valószínűtlen. Úgy, hogy nekem van fogalmam másról is, a konzumer vásárlóknak meg hát ritkán. És akkor finom voltam. Dettó van szervizes ismi nekem is, az ő véleménye is ér valamit. Akkor egyezzünk ki döntetlenben.

Én is ezt mondom. Van itt egy olyan ember aki ült egy autóban 0km-es korától egészen 450.000km koráig, meg egy olyan, aki nem. Mindenki eldönti mit hisz.

Eszem ágában sincs sértést tolni Rád, vagy bárki másra. Csak az zavarja a csőrömet, mikor valaki megmagyarázza azt, ami megtörtént, létezik, láttam, átéltem, az valójában nem történt meg, nem létezik és biztosan álmodtam. Aki kíváncsi pedig hamar megöregszik, könnyű a billentyűzet mögül becsmérelni a másikat, hogy nethuszár, szintén. Hidd el, a tanszékvezetővel egyetemen ugyanolyan borzasztó modorban beszélgettem, mikor már láttam rajta, hogy itt bizony valakinek elgurult a gyógyszere és totál hülyére vesz. Pedig ő azért elég nagy ember és durván le tud szívatni.
    Borzasztó tulajdonság, én is utálom magam ezért, de sajnos ha nem tudja valaki 1:1 cáfolni azt, amit én átéltem, akkor felőlem lehet a Jóisten is, nem fogok behajolni előtte, az hiteltelenné tenne, az meg nagyon szar dolog. Számomra legalábbis. Úgyhogy ne, ne légy kíváncsi rá milyen vagyok ilyenkor szemtől szemben sem, mert még rosszabb leszek.
    Részemről pedig semmi gondom ezzel az egésszel, én továbbra is küldöm hozzád az ügyfelet, ha épp olyan géped van ami neki kell. Függetlenül mindettől. Mert nem Veled van bajom, csak egy állításoddal, vagyis inkább annak a körítésével.

OFF vége, tényleg. Megbúbolnak minket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés