Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stereopheis
üzenetére
Ha nem lehet feltelepíteni és nem látja a gpuz, akkor nincs benne dedikált vga, gondolom. A 0MB video ram is egyértelmű, hiszen saját ramja csak a dedikált vga-knak van.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Stereopheis
üzenetére
ha nálad volt miért nem nézted meg az eszközkezelőben? vagy a GPU-Zben a lenyiló menüben?

-
Stereopheis
tag
Üdv!
Haver HP ProBook 4530s típusú gépét telepítettem nemrég újra, de szerintem valami nem kóser a géppel.
Ha jól olvastam, egy integrált és egy dedikált videókártya van benne, előbbi intel, utóbbi ati. A HP honlapjáról nagy nehezen felment az intel, de a dedikált (mármint ha van benne, mert már semmiben sem vagyok biztos) az nem akar összejönni. A görgetés elég akadozó, zavaró. Win7 Ultimate 32 bit. HP honlapján csak 64 bites Professionalhoz tartozó drivert találtam.
GPU-Z kép (Memory size: 0 MB?
)
Előre is kösz! -
-
artiny
őstag
válasz
artiny
üzenetére
sikerult szetszedni, volt egy nagy darab por darab a venti kozott azt kiszedtem,kiporszivoztam,stb
Osszeraktam, elinditom mar nincs aza hiba jelzes de ...amikor toltodik a windows egy ido utan leall a gep es a venti,safe mode inditasnal is..
Ha vennek uj ventilatort akkor azzal mar menne rendessen a gep? mert most hallom hogy porog a ventije de megis sz*r mivel leall a gep. -
Zsolti23
tag
Üdv mindenkinek.
Mi az a program ami magától felrakja a drivereket egy Hp 6930p notihoz? -
artiny
őstag
Sziasztok
van egy hp pavlion g7 notebook ami ezt irja ki bekapcsolas utan:
The system fan is not operating correctly.
The system BIOS has detected a system fan is not operating correctly.System Fan (90B)
Sikerult valakinek ilyet megjavitani, ha igen hogyan ? nincs garanciam mar
-
cellpeti
nagyúr
üdv
milyen a HP gariztatása? Jónak mondható?
-
Nixon18
senior tag
Hello!
Dokkolót keresek egy 8560w-hez. De a leírásokban csak a 8540w-ket látom. Gondolom a csatlakozó ugyan az, tehát jónak kellene lennie, de biztosra szeretnék menni, ezért kérem a segítségeteket.
-
válasz
AxBattler
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam már a 4540s ProBook-ommal. A billentyűzet bal oldalán határozottan érezni.
Viszont a te géped esetében az alján vannak légnyílások. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül. Azaz a levegő nagy része ott áramlik be, végig haladva a RAM modulok, és a hűtőborda mellett.
-
A 8470p honnan szívja a levegőt? Néha érzem a légáramlást a bill. fölött...
Csak mert vennék alá egy Chieftec hűtőpadot, de ha felülről szívja, akkor nem tudom, hogy mennyi értelme van.

-
S. Szabi
őstag
válasz
Robert1987
üzenetére
Jelentem, ProBook 4740S-be tökéletesen passzol :-D
Most települ a Windows, eddig tetszik a gép :-)
Kapott 2x 4GB 1600mhz Kingston Hyperx RAM-ot, meg KC300 60 GB-os SSD-t, és az említett beépítőkeretbe egy 1TB-os WD winyót :-)
-
fkrinya
tag
Hali!
Akinek Probook 4540s-e van meg tudná mondani, hogy melyik drivereket töltötte le wifihez?
Letöltöttem a SoftPaq-ot de a vezetékes netem sem jó még és a saját gépemről keresgélni a sok lehetőség közül elég sokáig tartana
Köszi!

-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
B opció előtt olvasd el az apróbetűs részeket is, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. A bitosítók addig negyon készségesek amíg a díjat beszedik, de amikor fizetniük kellene, akkor már nem.

-
@Szmoli: köszönöm az infót, este megnézem van-e hozzá frissítés. Ha nincs, akkor újfent szerviz, ahogy azt SeniorTilla is javasolta.
@SeniorTilla : igazából csak azért agyalok a dolgon, mert kicsit böki a csőrömet, hogy van egy viszonylag frankó monitorom, amit jelenleg semmire sem tudunk használni.
Szervizelésen kívül van még egy B opció is, de azt nincs szívem/lelkiismeretem megtenni. Kötöttem ugyanis a gépre a vásárláskor biztosítást. Ahhoz viszont nincs nagyon pofám, hogy leesett címszóval földhöz vágjam és így hozzá jussak egy új géphez.
-
szmoli
csendes tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szia!
Próbáld meg frissíteni a vga drivert mert egy időben nekem is volt ilyen problémám de frissítés óta nem produkál ilyet.
-
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szerintem ne ezen agyalj, inkább küldd vissza még egyszer garban, és panaszold be, hogy újból megjelent a hiba. Kevesen tudják, hogy panasszal is lehet visszaküldeni gépet, ekkor kiemelt figyelmet kap, és (külföldön) még bocsiajándék is előfordul...
-
Sziasztok!
A következő érdekes dologban szeretném a segítségeteket kérni. Tanulás és munka miatt megvásároltam a kedvesemnek ezt a laptopot. Kezdetben minden szép és jó volt vele, de kb. 3 hónap után elkezdte azt játszani, hogyha felébresztettük alvó állapotból (sötét képernyő "feléled"), akkor random helyeken elkezdett becsíkozódni a képernyő. Akit érdekel a hibajelenség, az megtekintheti ITT.
Gondoltam no para, van rá garancia, szépen telefonon bejelentem viszik-hozzák és minden OK lesz. Szegény masina érezte a vesztét, mert a bejelentés napján a benne lévő winchester is beadta a kulcsot. Summa-summárum 2 hét után visszakaptam a gépet, kicserélték a winchestert, a kijelzőt (?) és a kijelző átvezető szalag kábelét.
Javítás után teltek múltak a hetek és a kijelző probléma újfent felütötte a fejét. Mivel épp év végi hajtás volt, így nem volt lehetőségünk nélkülözni a gépet, ezért úgy döntöttem, hogy a probléma kiküszöbölése érdekében veszek egy monitort. Erre esett végül a választásom.És igazából itt jönne a lényegi kérdésem. Laptopot rákötöttem a monitorra, viszont azóta irgalmatlan mód melegszik a gép. Mezei használat (böngészés, word, excel doksi szerkesztés, weboldal készítés) alatt soha nem megy a CPU 74 fok alá, viszonylag terheltebb használat esetén (2 óra LoL) esetenként a 92 fokot is eléri a CPU hőmérséklet. A laptop alatt van egy 3 ventis hűtőpad is.
Monitor beállítások: 1280x720, megjelenítés csak a külső monitoron, ezért elvileg csak oda kell számolni a GPU-CPU párosnak.Viszont, ha lekötöm a monitorról a gépet és a saját kijelzőjével használom, akkor normál használat mellett 65 fokos, terheltebb használat esetén maximum 74 fokos. Ez esetben is alatta van a hűtőpad.
Kijelző felbontás ebben az esetben: 1366x768A kérdésem tehát annyi lenne, hogy mitől lehet az, hogy kisebb felbontáson egy külső megjelenítővel átlagban 20 fokkal melegebb a CPU, mint nagyobb felbontással, saját kijelző használata esetén?

A válaszaitokat előre is köszönöm.

-
sagit
veterán
Alaplaphibás 2710/2730p- je nincs valakinek? Vagy nem bont valaki? Kellene egy kijelző belőlük.
-
Robert1987
tag
Figyelmeztetek mindenkit, hogy aki Pavilion 17-E051SH gépbe szeretné beszerelni a DVD-meghajtó helyére ezt (Delock 61993), ne vásároljon ilyet, mert túl vastag, nem fog belemenni!
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
tudod hogy a heatpipe-n lévő szellőző lamellákba hamar összejön,már persze ha tényleg forgalmas út vagy egyéb nagyobb szennyeződéssel járó helyen lakik az emberfia!
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Robert1987
üzenetére
ez aggasztó... pont most szándékszom venni külső usb3-as vinyót, mert alig 50-60 font, sztem megérné (WD) de ha aztán nem megy, akkor az cikki...
-
Robert1987
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
A win telepitését megoldottam, az volt a gondja, hogy az usb3-as pendriveot (arról telepitettem a wint) nem ismerte/ismeri fel. Most már fent van a win, de az usb3-as pendrive-ot nem tudom használni egyik usb3-as portal sem
Drivert sem találtam hozzá, valakinek nincs ötlete honnan tudnám letölteni (a termék honlapját néztem, ott persze nincs ilyesmi). A másik problémám az, hogy a funkciógombokat (pl. wifi ki-be) sem tudom használni, mert ahhoz sincs driver...
Ha valaki tudna ezekhez egy linket nagyon megköszöném! -
Ze4lOtx
csendes tag
válasz
albi31
üzenetére
az a baj, hogy ez a melegedés már az első hónapban előjött szóval biztos nem por okozta, egyébként szoktam takarítani is... mikor ezt a képet lőttem kb 5-6 sima honlap volt nyitva chrome-on és ennyi, játék közben pedig 80-90 fokig is felmegy. na mind1 sejtettem h nincs rá megoldás igazából ezért nem is erőltettem a témát eddig csak most olvastam egy tesztet a G6-2... szériáról és ott 45 fokot mértek alapjáraton, ezért gondoltam hátha én csinálok rosszul valamit amiért nekem 20 fokkal több...
-
Drenadar
veterán
válasz
Robert1987
üzenetére
mármint ilyenkor ki szokta írni milyen filet keres(miután te rányomsz hogy tallózás)... a win8 telepítőn nincs rajta?
-
Robert1987
tag
Megvettem ma ezt a gépet. De nem tudok win8-at telepíteni, mert nem talál vmi drivert (ő maga sem tudja, melyiket). Állandóan azt írja, hogy tegyem be a drivert tartalmazó lemezt, ilyen pedig nincs, mivel semmi nem volt a géphez.
Tudja valaki hogy mit kellene most letöltenem? -
Ze4lOtx
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi hőmérsékleket produkálja a HP Pavilion G6-1127sh laptopom netezés közben úgy, hogy megy alatta egy hűtőpad is...Van esetleg valakinek ötlete hogyan lehetne ezt normalizálni?

Előre is köszi! -
-
sagit
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szerintem a dual channel simán megy 4+2gb-os felállással is, már az én régi GS45-ös lapkészletemnek se okoz ez problémát.
-
sagit
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Jaja, amikor kerestem az ssd-m akkor is akartam már egy ilyet, de akkor még csak arany árban (7-8e) volt.
Most is csak azért vettem mert brutál olcsó lett, viszont a bele való SSD nem éppen az

Sata3 alatti SSD-t ma már nem vennék, sata kettővel rendelkező gépekhez sem. (tudom nem tudja a vezérlő kihasználni a sebességet pl szekvenciális írásnál/olvasásnál, viszont az IOPS ami igazán fontos nőhet még) A legolcsóbb Sata3 64-es ssd amit árgépen találtam az ez: 20kA legolcsóbb 128-as sata 3 pedig ez: 30k
Viszont az említett 2530p-be ottvan még ez is:
60 gb /sata3 /nem lötyög a házba, 1,8" uSata / 22k ->én ezt választanám, megéri a felárat
120gb / sata 3 / nem lötyög a házba, 1,8" uSata / 36k -> ezzel szemben viszont inkább a 128-as A-Data mSata ssd-t választanám 2530p-be átalakítóval.
A kolléga írta hogy kell az odd, én akkor mindenképpen a nagyobb 120-128-as ssd-k közül válogatnék, mert 64 Gb-ot szerintem nem lehet kényelmesen elférni. Ha mehetne mellé vinyó, akkor simán a kisebb SSD is elég csak oprendszernek.
Az én Toshiba THNSNC128GAMJ -am amúgy 23k volt az aprón, alig használtan.
Ami még érdekes átalakító: [link]
Zif 40pin -> mSata
1 éve kb amikor barátnőmnek még 2510p-je volt, csomót vadásztam ilyen átalakítóra is, de nem volt. Kénytelen voltam direkt Zif-es SSD-t venni, ami drága volt, de legalább lassú. Na jó a kis szar iPod merevlemeznél lényegesen jobb volt, de nem sok szart ért egy rendes ssd-hez képest.
Illetve ez: [link]
Ezt olyan nagyon pici mATX-ITX házakba tudom elképzelni, ahol nincs dGpu, csak APU, vagy integrált, viszont a házon van 1 hely hagyva a bővítőkártyának. Sata és táp ráköt, mehet bele az mSata ssd rendszernek, és nem foglal el egy vinyóhelyet az ssd az amúgy is kicsi házakba, mehet oda a noti vinyó.
-
-
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
eleinte sajnáltam a világító billt, de szerintem (ha lehet) úgyis kikapcsoltam volna, főleg, hogy gépelni majdnem vakon gépelek... sajnos fel van cserélve a Z és az Y, de ez akkor baj, mikor már ideül a géphez
(angol billentyűzet- és nem, amíg az op rendszerben be lehet állítani a magyar nyelvet, addig nem zavar, nem kell nekem, hogy ki legyen "matricázva" hogy hol van az üöűáé stb... sztem minden józaneszű tudja ezt
)A legtöbb elérhető géppel nekem az volt a bajom, hogy intel hd4000 van benne...
érdemes a 6GB ramot bővíteni 8ra?
-
válasz
Drenadar
üzenetére
Elvileg igen, hasonló vagy egyforma a kijelzőjük. Az Envy dv6-nak világít a billentyűzete, ezen kívül sok különbség nincs közöttük. Nagyon jól kiforrott széria, de árban a magyar piacon nem volt versenyképes, ezért - ahogy sok más prémium gépet - nem forgalmazta itthon a HP. "Kicsit" kemény árréssel dolgoznak, és túl drága lett volna a szegény magyar piacra

-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
90 ezres gépben én sem hinnék... és tényleg szép a kijelzője, és gyors az i5

Mivel én még nagy gyerek vagyok ezért én a VGA alapján választottam, de eleve DV6-ban gondolkodtam... DV6-ban nem találtam nekem megfelelőt, de állítólag az m6 kijelzőben ugyanaz
-
válasz
Drenadar
üzenetére

Én már évek óta mondom ezt, és évek óta tapasztalom is. Teljesen egyetértek veled.
Egy dolog legyen mentségükre mondva, hogy vannak nagyon gagyi konzumer gépek, amit a delikvens a teszkóban megvesz 90 ezerér akcióban hitelre a gyereknek. Na ezek tényleg borzalmasak. De egy jó konzumer gép szeritnem sokkal jobb és jobban használható a mindennapos multimédiás feladatokra, mint egy üzleti notebook. És mennyivel szebb a képük, hangjuk, megjelenésük...

Forza Envy, Forza HDX!

-
Drenadar
veterán
válasz
Répapüré
üzenetére
Én sem költöttem 300 ezret, kicsivel többet mint a felét, és még nem bántam meg... Nem tudom meddig lesz ez gép, de most hirtelen nekem szuper gyors, sokkal több mint amit vártam tőle... Abszolút minőségi (persze egyesek szerint itt a minőséget az üzleti kategória viszi, aztán ha visszaolvasol csak azt szídják, hogy nem megy, melegszik, nem tudnak rá mit telepíteni, én bevallom egy Envy gép szidó posztot nem olvastam még itt persze lehet hogy van, csak nem találtam meg!), tegnap előtt kiültem megnézni az új startrek részt, és wifi nélkül az aksi még 4 órát jósolt neki... (a film megnézése után, ami teszem hozzá több mint 2 és negyed óra)
-
PUGI
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Akkor tehát videokártya a gond. De vajon melyik?
Ez a kettő van benne(így jött a gyárból):
ATI Mobbility Radeon HD 4250
ATI Mobility Radeon HD 5470
Mitől ment tönkre egyik napról a másika?
Javítható e? Ha nem akkor érdemes e cserélni? Ha cserélem ugyan olyanra vagy jobbra(ha lehet olyat) cseréljem? Vagy megérné egy teljesen új laptopot venni? -
sagit
veterán
válasz
ro_bert17
üzenetére
Én rendeltem egy ilyen uSata -> mSata adaptert, de még nem próbáltam ki. Ami biztos az az hogy a gyári felfogatással lötyög a gépben, papirzsepivel vagy más sufituninggal kell kiékelni.
Használtan vettem én toshiba 128-as ssd-t az aprón, vagy 3-4 hónapig vadásztam rá. 220/200 Mb/s-et tud. Nem lötyög, koppra passzol, sokkal jobb mint a gyári vinyó.
Újan most ilyet vennék: [link]
Vagy a 120-as verziót, bár az drága. -
Répapüré
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Én már vásárlás után keveredtem ide,sok hasznos tanácsot adtak itt.
Viszont nehéz laptopot ajánlani bárkinek,mert nagyon eltérőek az igények és a pénztárcák.
Mostanában nézegettem laptop teszteket a Ph tv-n ha jól emlékszem és engem pl. a remek anyaghasználat menő VGA sem győzött meg arról, hogy 300 000 fölött nekem bármilyen gép megérné.
Ha valaki garantálná, hogy 10 évig nem lesz vele gondom persze nem gondolkodnék, de ha netezgetésre, ritkán játékra,infó szerzésre használunk egy gépet...bármennyire erőlködöm, magasnak tartom az árat míg mások áradoznak, hogy mennyire jó vétel
No meg az a két év körüli gari is jól hangzik, én örülök, hogy most nem akarok újat venni, nehezen tudnék dönteni...Végül is hosszasan fejtettem ki, hogy igazad van, érdemes itt érdeklődni, esetleg vásárolni.
-
-
Drenadar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
irónia off?
-
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
de azért nem harapunk meg senkit sem!

-
-
MaciG
addikt
üdv.
Van itthon egy Amilo Pro V7010-es laptopom és úgy nézem jó lenne netezésre csak kevés benne a ram. Szerintetek ezt lehet bővíteni benne? És ha igen merre érdemes keresgélni? (mert már nem mai darab)
-
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
vagy egyszerűen a mechanikai mozgástól(hogy szét lett szedve)jött elő a BGA-s probléma.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Olcsóbb lett. Windows 8, 3 év garancia alapból.
-
Ha az új hűtőborda és a CPU, GPU között rossz a hővezetés, akkor is leállhat. Ez a leállás lehet a túlmelegedés elleni védelem miatt, ami ha túlmelegszik pl. a CPU, azonnal lekapcsolja a rendszert, hogy ne menjen tönkre.
Ha a hűtőcsere óta van, akkor egyértelműen a cserét végző cég szerelési hibája, vagy pedig nem belevaló hűtést szereltek be (pl. kisebb teljesítményű ventillátort).
-
PUGI
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni. HP-G62 es laptopal 4 év után először akadt problémám és nem tudom mi van.
Nos, a hűtőventilátor anyagfáradás miatt eltörött használat közben. Szakszervizben cserélték, de csak pár órát működött(nem melegedett túl legalábbis én nem vettem észre), cigiszünetről visszajőve leállva találtam és nem is indult be. Visszavittem a szervizbe, hogy ez ilyet eddig még soha sem csinált... Valami bios módosítással megoldották.
A probléma az, hogy leáll magától ha grafikus software-t vagy játékot futtatok. Program függően 10-25 percet enged aztán figyelmeztetés nélkül vészleáll.
Nem tudom, hogy mi ez! A korábbi hűtőprobléma vagy valami más? Én videokártyára gyanakszom.Valaki tudja, hogy mi lehet ez? És, hogyan lehetne megoldani?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
gergo84
aktív tag
üdv, komoly problémával állok szemben, segítséget szeretnék, mert nekem már nincs több ötletem.
Adott 2 darab HP 530 laptop.
az egyik működik, a másik nem.A hiba: bekapcsolás után megjelenik az első képernyő, HP logo, alatta invent felirat, jobbra lent egy intel logo, balra lent kiírva, F9=boot device menu, alatta: F10=rom based setup
és, ennyi. innen nem megy tovább. alap esetben eltűnik az F9 lehetőség, majd az F10 és szépen elindul a gép.
a következő dolgokat már próbálgattuk, a működő géppel.
- hdd csere, rendben, szépen elindul vele a másik gép
- memória rendben
- billentyűzet rendben
- wlan kártya rendben
- alaplap elem rendbenmivel lehetne még próbálkozni?
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
HP 2530p-nek gyengélkedik a hdd-je.
Valakinek van tapasztalása, hogy msata sdd-t, adapterrel lehet bele építeni?
Vagy tudok normális beszerzési forrást ebbe való kb. 128-as ssd-re? (esetleg 120-as hdd-re?)
Az optikai meghajtóra sajna szükség van, de ha nagyon gazdaságtalan a rendes meghajtó cseréje, akkor alternatívaként jó lenne szintén normális hdd keret fellelő hely.
Köszönettel -
petszol
tag
A másik amit nem értek,hogy mi a gondja a bluetooth-szal mikor megvan hozzá a legjobb driver.

-
petszol
tag
Sziasztok!
Van 1 HP ProBook 4530s típusú notim. Intel Core i5-2410M proci van benne.
A vinyón Win7 Pro x64 fut. Az a problémám,hogy nem tudom az USB 3-as portot működésre bírni.
Egyáltalán nem ismer fel semmit.Az eszközkezelőben is írja,hogy kell neki usb vezérlő program de nem találok hozzá sehol.
A többi usb port működik.
A hp honlapon sem találok drivert, és a win7 sem talál semmit.
Tudtok ez ügyben segíteni? -
aveos
tag
Köszönöm, sikerült!
Egy négy jegyű szám kódot kellett megadni a recovery, ez is elég fura!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez szomorú.. Gondolom, az alaplapcsere megoldaná...
Pyttawrx