- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Erre esetleg valaki?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Underground2 #30593 üzenetére
Szia,
HP 6820s: 50K-55K
-
dh66e
veterán
válasz
Répapüré #30591 üzenetére
Nézd meg pl az aprón hogy milyet és mennyiért adnak és megtudod hogy hová tedd a tiedét,de ha úgyse viszed vissza akkor neked ez "csak egy vétel" volt,ne foglalkozz vele.
Viszont ha felhúztad magad akkor add el minél előbb,még ha buksz is valamennyit és megvolt a tanuló pénz is meg a nyugalmad is visszatér. -
2Bálint
tag
Helló!
Egy HP Pavilion DV5 1120 laptop mennyit érhet? Utángyártott akku, kb 1 órát bírja még.
Választ előre is köszönöm.szerk:
Ja, csak egy kicsit kéne feljebb olvasnom :-D
-
Underground2
tag
Sziasztok!
Ha Elitebook 2730p-ről szeretnék érdeklődni itt megtehetem?
Illetve az éredekelne, h HP 6820s mennyit érhet most?
Intel Pentium Dual CPU T2310 (1.46 GHz)
1 GB Ram
250 Gb HDD!
tökéletesen működik, a kijelző karc és pixelhiba mentes!
magyar billentyűvel és jó aksival!
köszi -
Répapüré
tag
Sziasztok!
Most bosszantott fel egy ismerősöm és akinek van kedve kifejtheti a véleményét.
Vettem egy használt Hp Pavilon dv5 1120-ast 70 000-ért.
Azt mondja, totál hülye vagyk, kurva sok érte.
Már mindegy, nem viszem vissza, de kicsit bosszant.
2 GB ram 350 GB vinyó, Eredeti Win 7, 2 Ghz AMD proci.
Szép állapot.
Lehet, csak a távirányítóba szerettem bele, amit nem is használok.
Mi lehet a reális ára?
Kb 3-4 éves.Csak érdekel, mennyire vertek át.
Sziasztok.
-
Siriusb
veterán
válasz
Destloler #30588 üzenetére
Attól, hogy valami írásvédett, olvasni még tudni kellene. Ha valóban ezt írja, akkor a cél nem írható, és nem a forrásnál van gond.
Mivel volt titkosítva, azt tudod? Ha pl. TrueCrypt-tel, akkor a SystemRescueCd-ről lehet bootolni és ez a program pl. elérhető, de más titkosító programok is.
Szerintem, ha a recovery partició megvan, akkor az tisztán felteszi az oprendszert, legyalulva mindent. Legalábbis ProBook-on így van. -
Destloler
tag
válasz
adidas4death #30587 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam úgy hogy kiszedtem a vinyot és az OSX alól lemásolni, de nem engedte. Ugyan úgy megkaptam hogy írásvédett. Írtam hogy sajnos a recovery dvd nincs meg.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni. Van egy régi Pavilion 8000 laptopom, amin a napokban elszállt a windows xp. Ezzel nincs is probléma gondoltam mielőtt újratelepítem lementem az adatokat róla. Sajnos ez nem sikerült mert a régi windows titkosított minden file-t. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám lementeni az adataimat. Arra gondoltam hogy van gyári recovery partíció a gépen, viszont ehhez ha jól tudom kell a gyári CD ami nincs meg. Előre is nagyon köszönöm a segítséget
-
zolee3000
tag
Sziasztok!
Van arról infótok, hogy a ProBook 4540s ill. a Pavilion G6 sorozatok tagjai milyen kijelzőt kaptak?
Úgy tudom előbbiek mind mattok, utóbbiak pedig fényesek, de azért jó lenne egy megerősítés valakitől, aki használ ilyen gépeket..
Előre is köszönöm! -
BlessedElroy
senior tag
válasz
gama78gmus2h #30579 üzenetére
HP cool sense-t próbáltad?
-
gama78gmus2h
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni
Laptopom:
HP Pavilion DV6000
A problémám a hűtőventillátor sebességével van
Speedfan programmal nem lehet állítani a cooler sebességét, és a fordulatszámot sem érzékeli hogy épp mennyivel forog
a cooler meg 4 kábeles
Regitry szerkesztésről is olvastam, de belefogni nem merek, ha valaki ért hozzá azt megköszönném.
windows 7 32 bit oprendszer van fentVálaszokat, és segítséget előre is köszönöm
-
albi31
aktív tag
válasz
Renegade100 #30564 üzenetére
Az jó lesz!
-
Jocozolg
tag
Üdv,
Probook 4535s gépem van. A hanggal lenne problémám.
A normál hangszórók az OKÉ, de a fülhalgató az valami katasztrófa.
Próbáltam az SRS audiót állítgatni de nem jött össze semmi.
A legújabb IDT Audio driver van fenn.Van valami ötletetek?
Köszi
Jocó
-
krisznagy
tag
Sziasztok,
adott egy Compaq 610 t-home-nál vásárolt noti
Nos a probléma a következő:
rádugtam a füllhalgatót a gépre - szeretnék diszkréten másokat nem zavarva zenét, videót hallgatni, nézni. A probléma az, hogy nem vált át a fülesre. Érzékeli, teszteken van hang minden rajta.
Viszont a noti hangszórón adja le a hangot, ha azt lenémítom sehol nincs hang.
IDT Audio paneln próbáltam állítani h füles legyen az alapértelmezett...de sajnos nem engedte...
Tud valaki megoldást erre?
-
törölt tag
válasz
Nixon18 #30573 üzenetére
ezt igazából az AMD-s procisok tudnák megmondani, a Lenovom hűtése igen jól szabályozható volt, nálam soha nem volt melegedési probléma még emelt órajel mellett sem
az egy nagyon jó gép lett volna, ha AMD APU rendszere (CF-re gondolok) jobban támogatott lett volna, de nem volt, ezért eladtam, utána egy Samsung 3-as i5 proci + 520MX VGA, játékban jobbat teljesített, mint az AMD CF-ben...(HD 6650M volt benne) -
Nixon18
senior tag
válasz
#32577792 #30572 üzenetére
Megesik
Mi az a hőmérséklet kb, ami fölé nem ajánlatos menni?
Ki akarom próbálni mit bír ArchiCAD alatt. Szóval a telepítéshez feltettem 2500-as órajelre 1.1375 feszültséggel. Így eléggé változott a kihasználtság 50 és 100% között, viszont 1.150-es feszültséggel egyenletesen hozza a 70-75% közötti kihasználtságot, de 56 fokos az átlag hőmérséklete -
-
törölt tag
válasz
Nixon18 #30565 üzenetére
Ha ezen órajel mellett meghagytad a feszültséget, akkor egy próbáld ki, hogy minimális léptékkel, de csökkented a proci feszültségét nála, és/vagy ezen feszültség mellett, emelsz még rajta
alapvetően túl van feszelve a proci
igaz nekem A6-os proci volt, de nagyobb emelést is elbírt, bár nem emlékszem már, hogy mennyi volt amin járattam -
Nixon18
senior tag
válasz
#32577792 #30562 üzenetére
Akkor a visszajelzés:
Feltettem az órajelet 1900-ról 2100-ra. E hűtés tényleg elég jól össze van rakva, mert a hőmérséklet alig emelkedett pár fokot (5-6°C-ot), viszont a teljesítménye mostmár határozottabban jobb lett. Így 8 lapos mozilla, thunderbird és iTunes melett a proci kihasználtsága olyan 30-35% körül mozog. DVD-minőségű film lejátszásánál KMPlayerrel 45-50%-on mozog, 720-as felbontásúnál pedig 65-70%-on. FHD-t még nem volt szerencsém kipróbálni.
Kipróbáltam még a másik nagy gyengéjét, a telepítés/törlés/másolást. 2 nagyobb fájl másolása és egy telepítőprogram mellett is simán elfut 2200-as órajellel 50°C körüli hőmérsékleten (ami nem zavaró még, bár nem tudom mennyire egészséges.) -
albi31
aktív tag
Ha a ventilátort is kitakarítottad és a hűtőpadok ráérnek normálisan a hűtendő chipekre akkor ott vagy elszállt a gáz a rézcsőből vagy piros passz,de hogy régi paszta le,új paszta(csak vékonyan)fel,venti kitakarítva,és még akkor is horror hőmérséklet hát az több mint idegesítő..és a hűtőpad nem mindenhol működik,mert az hogy az alját fújatod hideg,de inkább langyos levegővel,hát attól nem fog lejjebb menni a hőfok....de egy próbát megér,normális helyeken ezt ki tudod próbálni,és kb 5percbe telik.
-
426os
őstag
válasz
Répapüré #30550 üzenetére
Köszönöm a választ! Én is gondolkodom egy laptop hűtő vásárlásán, de mindig elnapolom, mert nem akarok occó kínait venni, a jobbakra meg épp sosincs keret. Egyszerűen nem tudom felérni ésszel, hogy az AMD miért inkább nem a fűtéstechnika terén fejleszt, ott többre vinné szerintem, mint a processzorgyártással
Gondolom azért nem ajánlják a pasztázást a szervizesek, mert láttak már user által pasztával eláztatott gépet. Szerintem ártani nem árthat, ha jól csinálom. -
Siriusb
veterán
válasz
Nixon18 #30551 üzenetére
A filmnézés miatt gondoltam, hogy esetleg videokártya driver probléma (hardveres gyorsítás). Vagy lehet más is pl. nálam nvidia kártyánál volt olyan flash verzió, hogy ki kellett kapcsolnom a hardveres gyorsítást, mert kék árnyalatban jelenítette meg a videót.
Elég egy pendrive, legtöbb linux disztró telepítőjét livecd-ként ki lehet próbálni. -
-
Répapüré
tag
Szia !
Nekem Hp dv 5 1120-asom van ,korábban írtam ide hasonló melegedési problémával és azt a választ kaptam, hogy nem normális.
Elvittem szervizbe ahol azt mondták, nem tanácsolják a pasztázást,(nem tudom, miért) és szerintük szét sem kell szedni,viszont ingyen kifújják levegővel.
Szétszedés nélkül átfúvatta levegővel, de fogalmam sincs, így hová távozhatott a kosz.
Azt mondták ha továbbra is fennáll a probléma, vigyem vissza és szétszedik, persze már nem ingyen.
Ugyanitt vetem egy Cooler Master Notepal D-Lite hűtőpadot ami egy nagy ventilátoros, nem több kicsi...
3900 Ft.
Fogalmam sincs a fúvatás ért e valamit, de a hűtőpad használatával csökkent a hőfok.Alapaból 55 fok körül van a procim, játéknál 70 fok körül.Soha nem tiltott le.
Hűtőpad előtt képes volt 90 fok közelébe is emelkedni a proci...
Még ezek is magas hőfokok, de egy hűtőpaddal annyit elérhetsz, hogy nem melegszik letiltásig. -
Siriusb
veterán
válasz
Nixon18 #30544 üzenetére
Bár nincs tapasztalatom ezzel a processzorral, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy az általad vázoltakra kevés lenne. Nem lehet pl. driver probléma, tele merevlemez inkább? Vagy energiatakarékosra állítottad az üzemmódot és a proci nem tud teljes erőből dolgozni?
Gondolom windows-t használsz, kipróbálhatnál egy linux-ot is. -
-
törölt tag
válasz
Nixon18 #30545 üzenetére
nekem egy Lenovom volt A6-os procival és hát az is vérszegény volt. Ezért használtam a tuningot felfelé és lefelé is, annak ismeretében, hogy mihez kellett. Garit nem veszti el, ezek a procik szorzózár mentesek.
[link]
Ebben a topicban bőven találsz infót a használatáról, akár még segítenek is az A4-hez beállítási tanácsokkal, de utána magadnak kell kitapasztalni, hogy a Te géped mit szeret.
Tehát használható, jó, de nem ész nélkül. Apró lépésekben érdemes és figyelni kell hogyan viselkedik a proci, mennyire melegszik - nekem pl. nem volt észrevehető.
Az a baj az AMD ezen sorozatával, hogy alacsony órajelen mennek, így elég lassúak. De nem csak ezért. -
Nixon18
senior tag
válasz
AxBattler #30542 üzenetére
Az állandóan, gondolom meglehetősen elfogadhatatlan válasz, ugye? Viszont igaz.
Azért gondolom, hogy nem segítene az ssd, mert pl több lapos böngészés mellett (mozilla) elég gyakran belassul/akad. De filmeknél is előfordul, hogy elakad (nem HD meg fHD filmeknél). Ráadásul lassan tölt be/ébred föl, ami nem annyira fontos, de azért elég zavaró.(#30543) ungawa:
Ha megoldható, hogy többet hozzak ki az A4-ből, az is jó lenne. Mert egyébként nincs különösebb bajom a géppel. Csak ez a proci elég zavaró -
Nixon18
senior tag
Hello!
Sajnos néhány hónapja sikerült belefutnom egy A4-gyel szerelt HP PorBook 4535s-be. Azon vacillálok, hogy lecseréljem-e egy erősebb procis gépre vagy vegyek bele egy ssd. Segítene az a teljesítményén valamennyit? -
Dell XPS
veterán
válasz
Renegade100 #30535 üzenetére
Szia,
Nem értem a kérdésedet, semmi köze az wireless adatátviteli sebességnek a laptop életkorához...
-
Renegade100
csendes tag
válasz
Renegade100 #30535 üzenetére
és ugye az elméleti 54 Mbps a Hp szervizben 2 X volt és jelenleg 5Mbps-t tud
szóval szeretlek HP
-
germinator66
aktív tag
HP Switchable Graphics esetén a BIOS-ban levő "Switchable Graphic" opció mit jelent? Ha nincs mellette a pipa, akkor hardveresen lekapcsolja a dGPU-t?
-
Renegade100
csendes tag
szerintetek a max 1 éves laptopok menyit kell hogy tudjanak wi-fi-n keresztül? 1205eh
nekem max 5 Mbps-t tud .... az eepc ami 3 éves az meg 12Mbps
-
albi31
aktív tag
Hiába pasztáztad át,ha a ventilátort nem szedted szét,mert oda gyűjti össze a port a ventilátor,így szedd szét megint,és azt is szedd szét,3-4 kicsi csavar fogja össze..meg fogsz lepődni,hogy mennyi kosz,porcica lesz benne..és ez miatt nem tudott a hő eltávozni a gépből,ergo ezért ilyen meleg a CPU-GPU páros.
-
426os
őstag
Utólag eszembe jutott, hogy ha már itt vagyok, akkor rákérdezek erre is:
Terhelés nélkül alapjáraton normális dolog a 65-70 fokos (és Nem Fahrenheit sajnos) CPU? A laptop asztalon van, picit megemelve, hogy tudjon alulról levegőt szívni, de így is meleg szerintem. Filmnézés közben 70-80 fok, játék közben (Colin McRae 2005, FlatOut2) meg felmegy akár 90 fokra is. Volt olyan, hogy egyszerűen kikapcsolt nagy terhelés alatt. Ha terhelem a ventillátor pörög mint állat (mint egy turbina, borzasztó idegesítő), de nagyon melegszik. Pár hete kitakarítottam teljesen, újrapasztáztam, de a helyzet nem javult számottevően. Ez normális jelenség? A gépben AMD Turion II P560 proci és integrált Hd4250 vga van Win7 x64-el.
Elnézést a duplapost miatt. -
426os
őstag
Sziasztok!
HP625 típusú gépem van. Kíváncsiságból letöltöttem a HP Battery Check nevű programot, ami azt írja az akksira, hogy kalibrálandó(20). Némi utánaolvasgatás után azt szűrtem le, hogy egyébként sem ártana már egy kalibrálás (2011.08 havi a gép). Több helyen azt olvastam (kézikönyvben is), hogy a kalibrálás annyit tesz, hogy csontra lemerítem a a gépet (lehetőleg csökkentett módban), majd kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöm. Ez meg is történt, de a Battery Check még mindig azt írja ki, hogy kalibrálni kellene. Van erre valami konkrét procedúra, vagy jól csináltam és csak a program hülye (kerestem, de a program csak infókat tud kiírni, ő nem tud kalibrálást végezni) ?
A másik pedig, hogy ír egy olyat is a program, hogy ciklusok: 244/300. Ez ugye a töltésekre vonatkozik. Mi történik akkor amikor elérem a 300-at? Felrobban a gép?Szerk: A program kiírja a cellák feszültségét is. Nekem az 1. cellára azt írja, hogy 0mV. Ez mennyire probléma?
-
albi31
aktív tag
-
Bobyjack
senior tag
válasz
albi31 #30523 üzenetére
Egyet értek, csak annyit javítanék, hogy az enyém "csak" WSXGA+ (1680x1050). A komplett kijelző cseréje csillagászati összegért lenne szakszervízben gyári alkatrészre. A típusból különben kifejezetten kevés került bontási sorba, legalábbis én nem találtam megfelelő donort.
Ettől függetlenül, ha van tipp, hogy hová forduljak, ahol tudnának kezdeni valamit a problémával szívesen várom. Szeretném minél olcsóbban megúszni, mivel nem elviselhetetlen hibáról van szó. Együtt tudok élni vele, így max 10k-t szánnék rá. Otthon dokkolóról használom, azon a monitoron természetesen csíkmentes a kép.
-
korakri
csendes tag
sziasztok, van egy hp pavilion g6 2260sh laptopom, és az lenne a problémám/kérdésem, hogy normális, hogy folyamatosan fúj a ventilátora, mint az állat? ha csak be van kapcsolva a gépem, és nem érek hozzá, nem fut rajta, szinte semmi, akkor is.... a mag hőmérsékletek 37-38 fokon vannak, a gpu hőmérséklet 35 fok... inkább már hideget fúj, mint az egész gép melegedne...ez normális? ventilátornak nem árt?
illetve, nem igazán látok egyetlen programban sem ventilátort,... olyan, mitn ha nem isermné a gép... chipset elvileg van rajta, bár a hp honlapon ehhez a géphez nem volt, amd honlapról szedtem.... segítsetek légyszíves!!! -
albi31
aktív tag
válasz
NEMO1968 #30519 üzenetére
Bobyjack gépébe egy 15.4-s WUXGA-s kijelző van,ami nem egy gyakorta előforduló kijelző,így a leírt áron elég nehéz lehet megszerezni,főleg hogy ezen kijelzők nagyobb része két db CCFL-l rendelkeznek,így mindenképp az ővét szét kell szedni,és csak azután keresni...de persze az otthoni javítgatásra "0"esélyt látok,de még mint aki a szakmában dolgozik,se ismerek olyat,aki nekiáll egy ilyen javításnak.
-
Csujo
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq NX 6325 laptoppal kapcsolatban akarok segítséget kérni hardweres problémára!
A kiinduló hiba az volt hogy nem lehetett bekapcsolni . Egy zárlatos MosFet az akksi tőltést felügyelő áramkörben és egy Schmitt triger ami a táp csati utáni első kapcsoló MosFetet vezérelte (on off )módba ,attól függően , hogy a külső táp felől a Power-limit jel milyen állapotú , voltak hibásak.
Tehát jelenleg működik a noti,CSAK RETTENETESEN LASSÚ! Már a win XP is 3.5 h alatt települt . Procija ,ami egy AMD Sempron 3500+ 1800MHz-s már cseréltem egy másikra és memóriát is,ami 1GB ,ez semmit nem változtatott.Az alaplapon Radeon Xpress 200 Chipset van RS 480 és SB450 hidakkal. Az AIDA 64 sebességi teszteknél az annó 150-200MHz eredményeket hozza. A CPUID azt mutatja hogy az órajel 1798MHz. A mag feszültsége 1,1V . A stressz teszben ha 100% on megy a CPU akár 2 óra után is csak 43-45 °c az egész gép.A memóri a olvasás 350MB/s az írás,450MB/s,a másolás 250MB/s és a késleltetés200Nsec.
Akár mit megcsinál ha kivárom nem fagyott le eddig sosem minden fut rendesen a sebességet leszámítva!
Mi okozhatja azt hogy ilyen lassú? Köszönöm az építő jellegű ötleteket! -
NEMO1968
őstag
Őt ajánlom Neked nyugodt szívvel.
Jól,gyorsan,olcsón dolgozik.
Nekem a megsült GPU-t javította úgy,hogy meg is várhattam.
Azóta is remekül megy a masina,pedig nem kímélem.
Bobyjack
A legegyszerűbb a kijelzőcsere.
Kizárt hogy megtaláld a hibát,és ha meg is találod,mit kezdesz vele?
Házilag nem tudod megforrasztani.
10-20 k -ért már lehet hogy találsz használt kijelzőt. -
d3kk
senior tag
Nekem is EZ a problémám, viszont csak akkumulátorral, ha nincs rádugva a töltőre. Ha nem akksival akarom hogy bootoljon akkor okés. de ha anélkül akkor nekem is villog a caps-és numlock de volt már eset hogy sikerült "megcsinálni" a HP service progijával, akkor annyira reagált hogy mikor win7 menet közben kihuztam a töltőt akkor ment tovább de mint kiderült felmelegedett a gép és offolt. azóta ha menet közben kihuzom a töltőt megy tovább a gép de a monitor kikapcsol és nem ragál semmire...
-
Bobyjack
senior tag
Két napja a 8530W-m kijelzőjén megjelent egy 1 pixel széles kék csík. Ha kinyitott állapotban a kijelző két sarkát egy picit ellenkező irányba mozdítom, tehát csavarom, eltűnik a csík. A garancia lejárt, de elégadatt vagyok a géppel, van hozzá dokkoló, kutyafüle stb. Bementem a Prielle Kornélia utcában lévő szervízbe, mert jó tapasztalataim voltak velük. Elmondták, hogy szalagkábel (10k) vagy vezérlőmodul (35k) csere jön szóba. De inkább a második reális.
Az érdekelne, hogy tudtok-e olcsóbb megoldást? Mennyire bonyolult a kijelző megbontása? Esetleg megtalálhatnám a megtört vezetéket, vagy az elengedett forrasztást.
Hozzáértők véleményét várom. Előre is köszönöm!
-
schortens
csendes tag
válasz
Pocok256 #30501 üzenetére
az akksi toltojevel kapcsolatban mar elinteztem, h kapjak egy ujat.
a dvd-vel is megoldodni latszik a problema. Windows 8 van fent es az intelnek a programja(intel rapid tárolási technológia) volt a ludas. Leszedtem es azota nem probal meg raolvasni.
Koszi a segitseget azert...
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Renegade100 #30514 üzenetére
köszönöm a segítséget.
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Renegade100 #30512 üzenetére
2 órát bír akkor az jó igaz?
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Renegade100 #30510 üzenetére
Az aksinak mennyit kell bírni ami elfogadható ?
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Renegade100 #30508 üzenetére
Köszönöm a segítséged ez már egy elég konkrét ár volt sokat segítettél köszönöm.
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Renegade100 #30505 üzenetére
vga integrált= Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD a készülék makulátlan állapotban van.
-
Renegade100
csendes tag
válasz
begrimisu #30504 üzenetére
az évjárat kiolvasható a gépből de minimum az alaplapi driver dátuma abból kb lehet következtetni..
szerintem 1 évnél nem forgalmaznak tovább egy gépet hivatalos márkaképviseletek.
A videókari integrált? és egy pontos tipus is jó lenne
szerintem úgy 2-3 éves lehet a kes memória alap gépre utal, alaplapi videókari stb szerintem állapottól függően 40-65k
-
begrimisu
aktív tag
válasz
Renegade100 #30503 üzenetére
Gari nincs évjáratot nem tudom: memória ddr 3/ 1333Mhz, 320Gb hdd, kártyaolvasó,vga-hdmi kimenet,Intel DualCore 1,9Mhz dual core 1Mb cace! Bluetooth,wifi, 2mp veb cam!
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy mennyit ér meg egy ilyen laptopp makulátlan állapotban? HP 620! 1,9 dual core, 3gb ram, 320gb hdd, 2mp veb cam, wifi, dvd , stb ! köszönöm a segitdéget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 840 G3/G4 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest