- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clip086
csendes tag
Sziasztok, a gyári HP garancia vonatkozik a kijelzőn lévő pixelhibára? (Elitebook 8440p, mindig fekete a pixel)
-
sziku69
őstag
válasz
skylinelaca #30295 üzenetére
Akkor viszont még azt sem mondhatják a szervízben, hogy nem volt kifújatva. Gondolom nem szerelted szét ehhez, hanem csak a nyíláson keresztül csináltad. Valami bekerülhetett a forgó részéhez a burkolata alá. Lehet hogy éppen a sűrített levegő nyomta be. De ez ebben az esetben nem érint téged. Ha a csavarok érintetlenek akkor mindenképpen garanciás kell hogy legyen a javítás.
-
sziku69
őstag
válasz
skylinelaca #30293 üzenetére
Ha a garancia, háztól házig szól, akkor kijönnek érte, és vissza is hozzák.
A venti, gondolom a sok portól zúg. Legalábbis az esetek nagy többségében. Ha viszont erről van szó, akkor azt is megcsinálják, és a portalanítást is. Kérdés, hogy azt garanciában vállalják e.
A fedél cserét nem hinném hogy ingyen megúszod. -
skylinelaca
senior tag
sziasztok! (Gépem: HP Pavilion g6 1104sh) Garanciával kapcsolatban lenne kérdésem, hátha tudtok segíteni. Holnap telefonálok a HP-nak a gépem miatt, sajnos valószínűleg tönkrement a venti benne, működik, de zúg. Olyankor ha kézbe veszem -esetleg úgy csavarodik a gépház kézben(?) - hangosan elkezd zúgni. Ezt valszeg javítani is fogják garanciában. A kérdésem az lenne,hogy hogyan működik a garanciális javítás? Eddig semmi baja nem volt a gépemnek, csak az adapter szállt el, de azt futárral elküldték. Kijönnek a gépemért, vagy nekem kell bevinni valahova? Esetleg még az belefér-e vagy kérhetem-e ,hogy kitakarítsák a gépet (díjmentes-e?) ? Mert szétszedni nem lehet ugye...Illetve ,hogy karcos a gép teteje, ez nyilván használat miatt, de nemtudom hogy cserélik-e díjmentesen a felső műanyag elemet?
-
sziku69
őstag
Ha a "durung"-on azt érted, hogy tégla, akkor nekem is ez a véleményem. Viszont ha a billentyűzet olyan mint a 2510-en akkor jó. Könnyű rajta gépelni, mert van tartása, és szinte leütés után visszadobja az ujjadat, nem kell emelgetni. Én kovácsolással foglalkozom, és ott os nagyon fontos, hogy jó "húzása" legyen az üllőnek. Sokkal könnyebb a kovácsolás.....Ja bocs, egy picit elkanyarodtam a témától
De tényleg nagy előny ez, ennél a gépnél (2510)
Ha a 6930 ugyan ilyen akkor semmi gond. Csak kéne egy megerősítés valakitől aki ilyet használ.
Bár a Te 2530p-d hasonló tudással rendelkezhet.Hát az éjszakai bill világítás? Van egy másik gépem, egy acer 5942g, annak bill háttérvilágítása van. Sötétben mindenképpen jobb mint a felső megvilágítás, ez tuti.
-
umek7
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy ProBook-ja, még garanciás, takarítva (kifújva) sosem volt és eléggé elporosodhatott már, ez hallatszik a venti hangokból is. Sűrített levegővel nem igazán lehet (a gép alján pl. nincs is nyílás), meg amúgy sem biztos benne hogy ez a megfelelő megoldás. Szerviz esetleg foglalkozik ilyennel, esetleg valaki volt már hasonló cipőben?
-
sagit
veterán
válasz
sziku69 #30289 üzenetére
e6400-ba lehet backlit billenytűzetet rakni ha nem azzal volt szerelve.
e4300? Abba is ugyan az a backlit bill van mint a 6400-ban, igaz hogy 13,3" de ddr3 rakható bele. Olcsó pénzért megvan a 4-6-8 GB ram.6930p vs e6400-ról nem igazán tudok nyilatkozni. Nekem 2530p-m van, ugyan az az anyaghasználat mint 6930p-nek. Barátnőmnek e4300-at vettem, az gondolom ugyan olyan anyaghasználatú lehet kb mint a 6400-as. (de majd valaki megerősít/megcáfol)
Tehát anyaghasználatról és billről magánvéleményt tudok mondani. 2530p fedele masszívabb, a csuklótámasz fém, nem műanyag. A touchpad jobb, a zsanér is erősebb.A dell bill nyomáspontja nekem kevésbé tetszik, de a backlit nagyon jó, jobb mint a nightlight. Én sokáig gondolkodtam egy 1440*900-as 6930p-n, néha még most is elgondolkodom rajta. e6400 hangszóróiról le szokott pattogni a festék, 6930p-nek meg a zárja szokott kikopni. Élőben kellene meglesni. A hűtésüket se ismerem. Esetleg T400? Azt is kereshetnél. Annak a hűtése szuper, a billentyűzete is, csak kcisit "durung"
-
sziku69
őstag
Adjatok tanácsot. Ugyan annyi pénzért. Dell E6400, vagy HP 6930p ?
Nekem most 2510p van, de le akarom cserélni. Kicsi a kijelzője, és a szemeim már nem a régiek. A billentyűzete fenomenális. Nagyon jó rajta gépelni. Valami hasonló kellene. Csak nagyobb. -
Kakumix
senior tag
válasz
Répapüré #30286 üzenetére
Szerintem ez megint visszavezethető a pénzre, mert ha a szerelőt megfizetik, az rendesen el fogja végezni a munkát (vagy a főnöke megszabadul tőle) és így a bizalom visszatér.
Tudom, hogy az autószerelőm átver, de nem megyek másikhoz, mert legalább a munkát rendesen elvégzi még ha az árazással át is ver. De attól nem félek, hogy leesik a kerék vagy olajcserekor csak a pénzt kéri el, de nem cseréli.
-
Répapüré
tag
válasz
Kakumix #30284 üzenetére
A baj az hogy itt nem csak szabadidőről és pár ezer Ft.-ról van szó hanem sajnos olyan világban élünk ahol az emberek bizalmatlanok egymással.
Én elhiszem, hogy a szerelők többsége korrekt, de...Sok ember fejében megfordul, hogy kicserélhetnek alkatrészeket ami a vezérlőpultban vagy nem jelenik meg, vagy látszólag ugyan az mint ami volt, de mégsem...
Nem tudhatjuk, milyen minőségű pasztát használnak, vagy használnak e egyáltalán, biztos nem fogom szétszedni és ellenőrizni és ezt ők is tudják.
Nem tudhatom lapra szedték és alaposan kitisztították, vagy csak leszedték a hátlapot és nagyjából kifújkálták a port...
Hidd el, nem csak én vagyok ilyen bizalmatlan, sokan így vannak.A Pc-men ezért is csinálom magamnak, de laptop szétszedésétől félek ahogy sokan mások is.
Remélem, nem bántottam meg a tisztességes szerelőket, nem róluk írtam, hanem azokról akik... -
edelwolf
csendes tag
Nekem 6730s notim van, négy féle drivert kell feltennem, hogy működjön a wifi. Szerintem próbáld meg te is feltenni mindet amit a HP oldalon találsz, hátha elindul végre. Fontos, hogy minden driver install után indítsd újra a gépet és ellenőrizd, hogy működik vagy még nem. Nem túl szakos megoldás, de nálam sem sikerült máshogy.
-
-
dh66e
veterán
Most olvastam vissza jobban a problémádat látom semmilyen kapcsolaton nincs neted ezen átsiklottam sorry..Más tippem nincs csak az hogy felmész a HP oldalára és megnézed nincs e jobb driver a hálózati eszközödhöz.
Reménykedve hogy nem hardverhiba.
Esetleg egy próbát megér hogy a kiszereled a gépből és visszarakod hátha kontakt probléma. -
dh66e
veterán
linux nekem univerzum kategória abban nem tudok segíteni.
win7-nél ezt próbáld meg:
Hálózati és Megosztási központ-bal oldali listában menj az "adapter beállítások módosítása" fülre majd a wifi eszközön nyomj egy jobb egérgombot és válaszd ki a "tulajdonságok"-at,itt a "Beállítás" gombra nyomsz utána pedig a "speciális " fület ebben a tulajdonságok listában pedig a "rádió bekapcsolás/kikapcsolást" állítsd enabled-re.
Remélem ennyi lesz a gondod. -
Spd89
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP 620-as noti, se ethernet, se wifi, se mobilnet, semmi nem megy rajta, wifi gomb is narancssárgán világít kék helyett, másik laptopban működik a wifi, ebben nem.
Ralink wifi van benne.
Újraraktam op.rendszert semmi, eszközkezelőben nem ír semmit, mintha hibátlanul működne, driver is felmegy, de mégse tudok netezni.Milyen megoldást tudtok erre?
Előre is köszi.
-
Répapüré
tag
Köszi szépen.
Megpróbáltam egyedül.
Kiszedtem a vinyót, a memóriákat,leszedtem az alján lévő csavarokat, de meg sem mozdult az alja,nem jött le.Biztos ki kell pattintani valamit.Örülök, hogy mindent vissza tudtam rakni és működik.
Szervizben 4-5 ezerért megcsinálják, biztonságosabb az nekem.
Jobban szerettem volna saját kezűleg, hogy biztos legyek benne, jól megcsináltam, de rájöttem, ez nem Pc...
Köszi a válaszokat. -
Répapüré
tag
Sziasztok!
Nem régen vettem egy Hp dv5-ös gépet használtan.
Win 7-el minden rendben működik, csak a hőfok zavar kicsit.
Most is 70 fok körül van, pedig nem fut rajta progi.
Nem tudom, volt e valaha szétszedve, tisztítva, pasztázva.
Youtube-on láttam, hogy szedik szét, de ők miszlikre szedték, én csak annyira szeretném, ami feltétlenül szükséges, csak a hátlap leszerelésével megoldható ez?
A billentyűzet részt nem szeretném kiszedni ha nem feltétlenül muszáj...
Kicsit félek, hogy nehéz összerakni.Előre is köszönöm a választ.
Jelenleg a sped fan a következő hőfokokat mutatja:
HD0 : 40
Temp1 : 75Core : 72
Jól érzem, hogy ezek túl magas értékek?
A tankjátékkal játszottam, ott egyszer 90 fokra is felment, de még soha nem tiltott le túlmelegedés miatt.
Tisztítás, pasztázás ajánlott és segíthet szerintetek, vagy más a baj?Köszi szépen.
-
Thomasz0
tag
Sziasztok
Nővéreméknek van egy HP Pavilion dv6-3050 laptopjuk és egy kézzel megemelték a gépet a bal sarkánál, roppant egyet és azóta csíkos a képernyő homályosak az ikonok, nem jók a színek. Külső monitorra kötve jó minden. De volt hogy bekapcsolták és megjavult. Mi lehet a baja ? talán a szalagkábel sérült meg ? Már nem garanciás, a hp szerviz mennyire drága ? Vagy valaki tud megbízható olcsó szervizet ? -
NEMO1968
őstag
Szia!
A kis ledjei vlágítanak olyankor,mikor nem látszik?
És amikor látszik akkor mit csinálnak?(villognak,világítanak,érzékeli a hálózatot)
Ujraindítás után próbáld meg letiltani,majd újra engedélyezni.
Megpróbálhatsz drivert is cserélni,frissíteni.
Sz.v.sz csak valami softveres gond van,azért is oldja meg a restart. -
buksa93
csendes tag
Sziasztok, van egy Pavilon G6 2100sh típusú laptopom és az érdekelne hogy van e benne mSata-s ssd tárhelynek való csatlakozó kialakítva?
-
sziku69
őstag
Bocs, akkor ezt benéztem
Az érintőpanel általában a billentyűzet fölötti sávban helyezkedik el. Kapcsolók helyett ujjal kell megérinteni a kezelő felületet. Pl hang, fényerő wifi stb, kapcsolók.Esetleg Xp alatt próbáltad már? Esetleg azzal ki lehet szűrni, hogy softweres, vagy hardveres a probléma.
Esetleg érdemes a modem csatolóját megmozgatni (ha van ilyen) ÍHátha kontakt hiba van.
Más ötletem sajnos nincs. -
sziku69
őstag
Az érintőpanel rendben van náluk? Illetve lehet hogy van hozzá megfelelő illesztőprogram (már az érintőpanelhez) és akkor elvileg azt a problémát ki lehet szűrni, hogy az érintőpanel gondja miatt bootoláskor nem kapcsol be a wifi. Ha manuális, (mondjuk kétállású elhúzós) kapcsolóval kikapcsolod a wifit, akkor is eltűnik az eszközkezelőből. Tehát szerintem itt kell keresni valahol a problémát.
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van pár HP noti az látókörömben ami a hasonló problémákkal küzd. Konkrétan minden reggeli induláskor hiányzik az eszközök közül a vezetékes hálókártya. Nincs ott az eszközkezelőben. Aztán ha újraindítom akkor megjelenik. De nem ilyen találtunk egy új hardvert, telepítsük, ..... kérdések után. Hanem csak úgy simán, mint ahogy este otthagytuk.
A rendszerek Vista és Win7. A gépek ilyen 3-4-5 éves, talán 6530s az egyik.
Valaki találkozott már ilyennel ?üdv
-
OrangeBud
tag
Helló. Van egy alaplaphibás Hp G6 1201eh notim.
Érdemes vennem/cserélnem lapot? -
sagit
veterán
válasz
sziku69 #30241 üzenetére
Megtaláltam a képet,. kezdeti stádiumban a forrasztásról: [link]
Elsőnek arról az ellenállásról vittem 3,3v-ot a lábra, aztán kicsit jobban átnéztem a nyákot, és ott ahol bekarikáztam megvolt az előkészítés neki. Oda csak 1 kis drótot kellett beforrasztani a 2 fortszem közé.
-
sagit
veterán
válasz
sziku69 #30241 üzenetére
Alap esetben a kínai caddy-k masterre vannak bekötve (legalább is az enyém arra volt) , mivel bent van a gyári vinyód is ő is master. Az odd gyárilag slave. Vagy a gyári vinyót vagy a caddy-t kell jumperolni. Én a caddy-t választottam, mert a gyári helyen ssd volt, azt akartam masternak, de ha a caddy-t megcsinálod slave-re akkor is gond nélkül fogsz tudni telepíteni rá usb-től.
Igen asztali gépeken volt a meghajtókon jumper, itt ez nem merült fel, nem lehetett gyárilag 2 hdd-vel rendelni a 2510p.
A linken szereplő 2 lábat én is rövidre zártam, de nem működött, gondolom a caddy más fajta volt. Ekkor szedtem szét és nyomoztam ki melyik lábat kell 1-re húzni ahhoz hogy slave legyen a motyó. Egyébként frankón volt kivezetés hozzá gyárilag, cable select mód is volt kivezetve. Csak egy drótot kellett ráforrasztani a 2 megfelelő fortszemre.
Van egyszerűbb de drágább megoldás is. [link] Itt van jumper de nagyon drága a caddy.
Én a legolcsóbbat vettem ebay-en és simán működött. [link]
Az odd bezel sajnos nem volt jó rá, kis gyánolással ráraktam azért.
-
sziku69
őstag
Köszönöm a linket. Sajnos botrányos angol tudásomból kifolyólag, és a chrome "szabad" fordításából sokat nem értettem meg. Inkább csak a képeket nézegettem
Tehát magyarra lefordítva a caddy pata csatolója határozza meg, hogy slave, vagy mester.
Az asztali gépeknél ezt régebben az atás időkben még egyszerüen megoldották. Jumperrel be lehetett a hdd, nél és odd-nél állítani hogy slave vagy master legyen. Az ugyan az, csak egy picit bonyolultabb. Vagyis két érintkezőt kell rövidre zárni.
Létezik esetleg olyan caddy 2510-hez, amelyiknél egyszerűbb a jamperolás?Az eredeti dvd csatolójánál egyébként ezt hogy oldották meg? Eleve slave-be van kötve?
Az én caddym csatolója egyébként egy picit különbözik a dvd csatolójától. Két lábacska hiányzik a nyákról az egyik oldal majdnem legszélén. Talán éppen ott ahol az általad linkelt képen a forrasztás van. Lehetséges ez?
-
törölt tag
pontosan mi az ami nem működik? a link (mert az tényleg működik) vagy a program?
egyébként nem tudom, hogy notiknál van-e arra lehetőség, hogy nem "gyári" cooler legyen rajta, hanem valami jobb vagy halkabb, valaki erről esetleg tud vagy hallott valamit? 2730-as fordulaton megy a venti, ennél kisebbet nem tudtam beállítani, de még így is eléggé hallható - bár közel sem az, ami eredetileg - a zaj, ezzel 45-48 fokos a proci.
-
Vigneau
félisten
-
Tbor
tag
Lejárt a szerk idő...
Azt esetleg tudjátok, hogy ha még 1.5 év gari van rá, újrapasztázható / újrapasztáztatható ?
-
sziku69
őstag
Ha slave lesz, akkor is lehet róla bootoltatni?
Az a fura, hogy a dvd meghajtót be lehet állítani a biosban, hogy alapból arról induljon. Pl ha arról akarok telepíteni.
Szóval nem értem az egészet.
Próbáltam azt is, hogy kivettem a belső vinyót, és a caddyset benne hagytam. Az eredmény változatlan volt. akkor sem találta a vinyót. Még úgy sem látta, ha pendrive-os windows telepítőt indítottam el bootoláskor. Akkor sem látott egy vinyót sem. Bár azt nem próbáltam ki, hogy pendrive-os telepítő, belső vinyó nélkül, és a caddys vinyó benne van.
Azóta feltettem a legújabb biost a gépre, de nem tudom most sajnos kipróbálni, mivel a caddyt visszaküldtem Chaser-nek. -
-
sziku69
őstag
válasz
machogrande #30226 üzenetére
Próbáld meg, az új hardver hozzáadásánál. Keress képeszközt. Aztán a camera driver mappájában, keress egy .inf file-t( valahol kell hogy legyen.) és azzal telepítsd az illesztőprogramot. Lehet hogy kiírja hogy a driver nem kompatibilis az op rendszerrel, de egy próbát megér. Az én gépem win7, illetve win 8 alatt is elfogadta a vistás illesztóket.
-
sziku69
őstag
Szia. Igen, benne van a gyári is, és a caddyben is benne van a vinyó.
De úgy is próbáltam, hogy a caddybe nem tettem vinyót, és úgy tettem bele. Akkor sem látta a gyárit. Visszatettem a dvd egységet, és minden oké volt.
Chasertől vettem, aki megnézte az övében a caddyt, és ment rendesen, tehát a caddynek semmi baja.Hol kell jumperolni? Az alaplapon?
-
NEMO1968
őstag
válasz
machogrande #30219 üzenetére
Szia!
Eszközkezelő mit ír?
Próbáld letiltani,majd újra engedélyezni.
SKYPE,MSN alatt sem működik? -
sgery
őstag
[30170]
Erre senki? -
sziku69
őstag
Sziasztok. Van egy olyan gondom, hogy van egy 2510p laptopom, és nem akar működni benne a most vásárolt hdd Caddy. Ha beleteszem nem látja egyik vinyót sem, ha visszarakom a dvd egységet, akkor minden rendben van. Bios gondja lehet? A bios verzióm 2008 06 18-as Száma F.0C
Van ötlet?
Chasertől vettem, nála működött a caddy, tehát azzal biztos nincs baj. -
machogrande
tag
sziasztok!
hp dv6 6100 problémám lenne,
rendszer újra rakás után nem látja a webcam-ot.../hp truevision hd/
bios be lett frissítve,a Hp gyári szoftverek újrarakva....az írja ki ,hogy nincs csatlakoztatva webcam.
mi ilyenkor a teendő? -
Tbor
tag
válasz
germinator66 #30190 üzenetére
Régebben kivettem a pipát a biosban, de akkuról is ugyanilyen hangos. Alap böngészés közben 44/45 fok a proci, most frissítésetek tölt és installál, így most 51/46 fok. Szóval lenne még mit visszavegyen a hűtő, ahogy látom.
-
ocsi19
senior tag
válasz
schumy1 #30215 üzenetére
HP szerviz ügyintézés visszajelzés:
Jelentem ma voltam HP szervizben(Veszprém), egy garanciális billentyűzet cserém volt - az N betű nem mindig reagált a lenyomásra -, plusz egy processzor csere - ezt én kérvényeztem -.
Mindennel 100%-ban meg voltam elégedve, ~ 3 óra múlva már hívtak is, hogy mehetek a gépért(a billentyűzet előre meg lett rendelve). -
schumy1
aktív tag
Ez a 3D drive guard nagyon hasznos kis cucc vagy mi fene. Pontosan nem tudom mi ez, de ha töltés közben mondjuk arrébb tolom a lapit akkor narancssárgára vált, vagy ha megemelem akkor is. Igaz ez az első laptopom (6710b), de más laptopnál nem is hallottam ilyet, hogy lenne, vagy nem jól tudom?
-
schumy1
aktív tag
válasz
Miamiquake #30210 üzenetére
Nekem pont ez a típus van, használtan vettem de olyan jó kis gép, hogy semmi hibája nincs.
Ok-s vétel. Nem tudok típushibáról egyébként. -
Miamiquake
aktív tag
HP 6710b tipushibáról tud valaki? Mire érdemes ennél a típusnál odafigyelni használtan?
-
Dell XPS
veterán
válasz
#45553408 #30201 üzenetére
Ha jó a telepítő médiád, akkor nem és SP1-el telepítesz. Esetleg segíthet rajtad, ha külső particionáló programmal "legyalulod" a merevlemezt és utána már elindul az ott lévő telepítő..
Szerk: Linux mellé nem tudod telepíteni a Windows-t, teljesen törölnöd kell, fordítva igen.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán megadta magát a HP G62-es laptopom. Játék közben elsötétült a kép, és lefagyott a gép.
Újraindítottam, a bios és a windows recovery képernyő is pixelháborúban jött elő. Mégegy újraindítás, akkor a HP logó megjelent, windows recovery --> windows indítása normál módban, és megfagyott a gép megint.
Innentől már kép se jött elő. Arra gondoltam, hogy a vga meghalt, de attól még be kéne tölteni e a háttérben a windowsnak.. nem? Szétszedtem atomjaira a gépet, semmi égés vagy füstnyom, kondik rendben vannak.Valaki találkozott hasonló jelenséggel, vagy esetleg tudja mi mehetett tönkre?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
6930p-n használ valaki Windows 8-at? Egyelőre annyi infót találtam, hogy a wifi vacakol néha, de van rá megoldás.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged