- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
albi31 #33760 üzenetére
Még nem volt ehhez az envyhez szerencsém, de biztos klassz, ahogy az eddigiek is azok voltak.
Viszont az envy 17-es volt az egyik legerősebben melegedő széria. A legutolsónál, ami nálam megfordult, már alapjáraton és sima használatkor nem volt jelentős melegedés, de ha meghajtottad, akkor a bal oldala forró volt, hála a nagy teljesítménynek, ami tényleg megvolt.
Nem tudom miért kell GT740 VGA ha nem fogják a gépet 3D-re használni, lehet hogy csak a mindent-bele feeling kedvéért, hogy ott legyen
De melegedni is fog szerintem.
10% ???? de jó lenne, ha ennyit ki lehetne fizetni
ezekben a nehéz időkben.
-
Sinter 008
csendes tag
válasz
albi31 #33692 üzenetére
Mikrokapcsolos..es szerintem itten lehet valami bibi,zarlat..lehetseges ez?most hogy kivettem az elemet indul magatol ahogy aramot kap.Alapbol a kapcsoloval volt valami bibi mert nehezen,olykor egyaltalan nem is indult .most gombnyomas nelkul indul...mondjuk e nem annyira nagy problema..a lenyeg hogy mennyen.de ha lehetne akkor inkabb kijavitanam ezt a hibat.Szervizbe nem akarom vinni mert nem szivesen koltenek erre a gepre ha nem egetveroen szukseges.
-
Devid_81
félisten
válasz
albi31 #33688 üzenetére
Szalagkabel csere megvolt, mozgatasra nem romlott a kep elotte sem, de gondoltam hatha ugy reccsent el a kabel, hogy nem akar mar sem romlani, sem javulni mozgatasra (ritka)
Viszont most kijelzorendeles lenne, de mi van ha a kimenete reccsent az alaplapnak...jo lenne egy kolcson kijelzo es akkor kizarhatnam a dolgot egyszeruen.
Mindenesetre most a gazdja azt mondta nem akar belemenni a proba kijelzo vasarba, igy egyenlore "megoldott" a dolog...persze nem, de a keres az keres -
-
válasz
albi31 #33229 üzenetére
Hali!
Webkamera sem működik. Tőlük vettem, ráadásul nem magamnak. 6 hó gari van rá. Mindjárt megpróbálom bill-el is.
Köszi!
Mod: pontosabb link. Mondjuk T8300-as provi van benne, meg alaplapi intel 965 vga.
-
Gesta28
tag
válasz
albi31 #33217 üzenetére
Értem én, csak az a helyzet, hogy nem az enyém a gép.
Az illető ragaszkodó típus, és még ezt szeretné használni. Hiába mondom neki, hogy jobb lenne egy új, de reménytelen. Így viszont marad a foldozgatás, amivel ki tudja meddig megy el.Számomra fontos illetőről van szó, így teljesítem a kérését.
-
Gesta28
tag
válasz
albi31 #33212 üzenetére
A baj az, hogy ennél már csak drágább megoldások jöhetnek szóba, mivel egy gépcsere, már amelyik olyan, az még mindig sokkal többe kerül, mint amire most keretem van. Viszont a gépet szeretném még egy darabig használni, míg nem jön össze annyi, hogy találjak egy jó használtat helyette.
-
válasz
albi31 #33166 üzenetére
Igazából mindegy, elvileg ugyanazon a sebességen mennek. Ha én csinálnám, én is a HDD helyére tenném az SSD-t, és a caddy-be a HDD-t több okból is, pl. biztosabb a belső SSD, a caddy-ben lévő adat HDD-t pedig könnyebb kivenni.
Ugyanakkor megfontolandó az is, hogy - mivel az adatok jórészt a HDD-n vannak - talán azt kellene biztonságosabb környezetbe szerelni. A belső HDD keret védve van a rázkódás, ütődés ellen, de az optikai meghajtó nincs!
Ezért jó a két HDD-s gép, nekem is olyan van
-
magyarchris
csendes tag
válasz
albi31 #33146 üzenetére
nem értem miért kell ilyen hangnemben beszélni, mikor csak meg akartam tudni valamit.
Úgy tudtam, hogy itt a fórumozók kedvesek, és segítőkészek, de ez kicsit ellent mond most.Semmi baj, de kicsit kedvesebben is írhattad volna.
Köszönöm azért, keresgélek akkor máshol. Hátha.. -
Gesta28
tag
válasz
albi31 #33044 üzenetére
Ha ez megoldja a problémát, akkor a javítás még várat magára, feltéve, ha nem lesz nagyobb baj belőle, hogy nem kezeltetem időben a hiba okát.
Egyébként bármilyen Wi-fi modullal lehet kísérletezni? Van lehetőségem kipróbálni egy másik modullal, csak nem tudom, hogy felismerné-e. Vag maradjak inkább a jól bevált gyári modulnál? -
-
Gesta28
tag
válasz
albi31 #33033 üzenetére
Ez aztán a jó hír.
Már volt javíttatva a vga, majd az északi híd is, most meg ez....
Érdemes egyáltalán megjavíttatni, vagy inkább vegyek egy külső usb-s Wi-fi-t?Igazából az lenne a jobb megoldás, de nem tudom, hogy úgy működne-e
Már elég olcsón hozzá lehet jutni usb-s wi-fi-hez, de ezt csak akkor, ha úgy menne, ha nem biztos, akkor inkább marad a kábeles megoldás, aztán majd valamikor egy javítás.
Nem tudom mennyibe fájna egy javítás manapság -
Gesta28
tag
válasz
albi31 #33016 üzenetére
Már elég rég óta nálam van (amúgy 2006-os modell
), azóta átesett kisebb-nagyobb szervizelésen. Eddig minden rendben volt, bár mostanában a wi-fi kezdett össze-vissza működni. Hol bekapcsolt, hol nem, most viszont már abszolút nem érzékeli, hiába tettem fel hozzá a saját driverét. A driver pedig már láthatóan fel van telepítve, de semmi hatása a wi-fi-re.
Te esetleg tudsz valamit, amit én még nem?
Lehet, hogy elszállt a wi-fi? Esetleg bios frissítés segítene? -
válasz
albi31 #32934 üzenetére
Persze mindenki védi a mundér becsületét, te is. Ezzel nincs gond (csak ne mondd nekem, hogy fejből megmondod, melyik mxm vga melyik gépben megy hibátlanul).
Véleméynem szerint, aki nem hajlandó 7 ezer nyomorult forintot fizetni azért, mert egy szervizben szétszedik, megjavítják és összerakják a gépét, az csinálja meg magának otthon. Majd rájön, hogy nem tudja és nincs tapasztalata.
A fórumtárs kérdésében alapvető ellentmondások vannak. Az ebayen nem szervizt, csak egy alkatrészt árulnak. Ha megveszi, attól még nem lesz kicserélve. Sajnálja a pénzt a javításért, és félinformációkat ad. Valszeg a műanyag van elrepedve, ezt kell hegeszteni. A gépe már őskövület, az lenne a csoda, ha a zsanér és a backpanel hibátlan lenne. Persze a 10e Ft javítási költség komolyan összemérhető a gép értékével, és a GTK-ra is gondolnia kell. Érdemes-e komoly 10 ezret rákölteni?
-
-
-
-
poero
aktív tag
-
-
-
Ze4lOtx
csendes tag
válasz
albi31 #32764 üzenetére
az a baj, hogy ez a melegedés már az első hónapban előjött szóval biztos nem por okozta, egyébként szoktam takarítani is... mikor ezt a képet lőttem kb 5-6 sima honlap volt nyitva chrome-on és ennyi, játék közben pedig 80-90 fokig is felmegy. na mind1 sejtettem h nincs rá megoldás igazából ezért nem is erőltettem a témát eddig csak most olvastam egy tesztet a G6-2... szériáról és ott 45 fokot mértek alapjáraton, ezért gondoltam hátha én csinálok rosszul valamit amiért nekem 20 fokkal több...
-
-
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
albi31 #32526 üzenetére
az nem semmi.
nekem még anno az 5110 ment fel 94 fokra játéknál, olyan volt, mint a sütő.
(#32527) Répapüré: én hasonlóképpen jártam annyival, hogy a családban lévő egyik régebbi kb. 2005-ös gyártású hp laptop, ami a gyártása napjától ideáig még nem volt hozzányúlva, szóval kitakarítottam és újrapasztáztam. amin csodálkoztam, hogy 1 fokot változott az egész ügy.
pedig a paszta kicsit száraz volt már és ki is szedtem belőle egy vastagabb szöszt.
van ilyen is. -
Répapüré
tag
válasz
albi31 #32526 üzenetére
Jó Téged olvasni, megnyugtattál, hogy a gyárban is felkészültek erre, bár a szervizes srác szerint nem nagyon érdekük a tartósság...
Nálam most HD0:41 fok
Teemp1: 60 Fok
Core :59 fokCsak a firefox fut esetleg még amiről nem tudok a háttérben.
Mondjuk tisztítás előtt is hasonló értékek voltak és kicsit hiányzik a nagy sikerélmény , hogy kaptam valamit a pénzemért, de eleget vergődtem már, a tisztítás nem csak a hőfok miatt ajánlatos néha. -
válasz
albi31 #32375 üzenetére
DEHOGYNEM, azt te csak hiszed, hogy máshol gyártják őket
meg elhiszed a marketinget
Sok vadonatúj elitebookot csomagoltam már ki, és olyan doglokat láttam, hogy el sem hinnéd. A gép alján a csavarokon jól látható csavarhúzó nyomok, olyan, amit normális szervizes nem csinálna. Mondjuk orosz piacra mentek a gépek eredetileg, lehet hogy ez is befolyásolta a szerelés minpségét, de nagyon nagy csalódás volt egy 850 ezres gépnél. Mindegyik vadiúj volt, nem renew, amiken ezt láttam.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
albi31 #32300 üzenetére
de miért is kellett volna keményebben fogalmazni, nem értem, valami rosszat mondtam vagy micsoda?
itt egyből, ha valaki nem ért valamihez és érdeklődik, akkor már leordítanák legszívesebben?
miért ez az agresszív hajlam, bántott valaki?
SeniorTilla kulturált volt, még jó, hogy te visszafogtad magad, bár ez most úgy hangzik, mintha nem is tudom mi történt volna.
lassan már kérdezni sem lehet itt vagy mi lesz, hmmm?
ha lenne gyereket hogyan tanítanád, előbb megvernéd kicsit, ha nem azt kérdez, amit szeretnél...?komolyan, hihetetlen...
-
totyino77
tag
válasz
albi31 #32195 üzenetére
vágom , elsőnek a gpu-ra is mx4 pasztát nyomtam és ugy is jó volt a höfok sem változott semitt , da ahogy mondod aszt ugy kell ahogy gyárilag is van, még egy olyan kérdésem volna hogy a gpu -nak nincs hömérséklet szenzora honnan tudom hogy hány fokos vagy az a cpu höfök a mérvadó a gpu-nál is mivel egy hütöről megy mind kettő?
-
-
-
Répapüré
tag
válasz
albi31 #31899 üzenetére
Köszi, hogy próbáltál segíteni.
Egy sráctól vettem, 500 Ft.-volt,fogalmam sincs...
A fényképező ismeretlen formátumú kártyát jelez,a telefonomba betettem,az kiírta, hogy jelszóval védett kártya.
A laptop eszközkezelőjében jelen van a kártya, de annyit ír, hogy az eszköz nem indítható el...
Gőzöm sincs .
Mindegy, köszi. -
Répapüré
tag
válasz
albi31 #31896 üzenetére
Köszönöm az ötleteket, de kiderült, hogy a régi fényképező nem kezel SDHC-t,főleg nem 8 Gb-osat.
Ezért az az új helyzet állt elő, hogy ma vettem egy 1 Gb-os Micro SD-t.
Ezt elméletileg kezelnie kellene,de jelszóval védett a telefonom szerint,amit formázással próbáltam megszüntetni, de a laptop fel sem ismeri /hibakód :10 /Nem látja a Win7, így formázni sem tudom.
Mivel a 8 Gigás SDHC-t simán felismerte, valószínűleg a Samsung 1Gb-os Micro SD-hez kell valami illesztőprogram, de fogalmam sincs.
U.i.:Örülök, ha sok munkád van,sajna én sem nagyon tudom, mi az a nyári szabadság, de ez a jobbik eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Everest / AIDA64 topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hálózati / IP kamera
- DOOM - The Dark Ages
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged