Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz SeniorTilla #31298 üzenetére
Örülök nagyon, azért köszi a segítséget. Nekem is az volt a gyanúm.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
veterán
-
veterán
válasz Tothgera30 #31297 üzenetére
Akkor a legbanálisabb és legkönnyebben orvosolható hiba volt, így jártál a legkevésbé rosszul
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Tothgera30
Ármester
válasz SeniorTilla #31286 üzenetére
Végre kiderült mi a hiba: [link]
Esetleg van valakinek egy felesleges töltője (65W-os is elég), akkor keressen.
-
FRENK1988
veterán
Kinek volt szerencséje a HP G7 225SH laposhoz?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
HP 6735b-vel kapcsolatban lenne kérdésem (használt piacon akadtam rá, fateromnak lenne): ez ugye az AMD procis verzió, ennek megfelelően gondolom a melegedése eléggé erőteljes, érdekelne, hogy a hűtése milyen teljesítményű, mennyire melegszik és milyen zajos a gép, illetve hogy van-e a BIOS-ban lehetőség az órajeleket lejjebb venni? van a gépnek bármilyen kritikus hibája ami miatt kerülendő lenne hogy megvegyem? alkatrészek még kaphatók hozzá?
előre is kösz
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
adnoctum18
senior tag
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Gheldin
csendes tag
Üdv
HP Pavilion g6-2303sh notebooknál recseg a hang és ha felteszem a audio drivert még jobban és gyakrabban recseg, valami ötlet h mi lehet a probléma? (bármit rákötök hangfalat,tv-t azon is recseg)
-
veterán
válasz Polyi058 #31288 üzenetére
Nagyon gyenge a G6-osok anyaghasználata, olyan benyomós-recsegős műanyag. A hűtést nem ismerem, de én nem kockáztatnám meg ezt magas konfigot egy very-low-end gépben
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Dell XPS
veterán
válasz George0424 #31281 üzenetére
Szia,
Van ennek előzménye?? Távolítsd el az eszközt, majd indítsd újra ( OS probléma)..
Üdv, Dell XPS
-
Polyi058
csendes tag
Uraim!
A véleményüket kérném a következőkről:HP Pavilion g6-2240sq 15.6\"
Intel Core i7-3632QM
AMD Radeon HD 7670M 2GB
RAM 6GB DDR3
HDD 750GBa notebook többnyire műszaki egyetemre kell, de nehezebb játékok futtatására is alkalmas kell legyen.
Vélemény, ajánlat, bármit elfogadok.
Köszönöm! -
Tothgera30
Ármester
válasz SeniorTilla #31286 üzenetére
Egyik sem jó jel. Aksit kivéve is villogott. Drága javíttatni?
-
veterán
válasz Tothgera30 #31285 üzenetére
Akksi hiba vagy belső tápáramkör hiba
-
Tothgera30
Ármester
Probook 6-os szériánál ha bekapcsológomb megnyomásakor csak a "villám jel" (aksira figyelmeztet) villog és pár villanás után elalszik, de nem kapcsol be, az mit jelezhet?
-
SzaboZE
addikt
Próbáld meg lecserélni a wifi drivert. Nálam már előfordult, hogy win7 saját driverével nem csatlakozott a wifire, csak miután feltettem a gyártó oldaláról a hozzávaló drivert.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
veterán
Talán írd be a megfelelő jelszót
-
wwhy
veterán
Mindenki tud olvasni .... ha nincs válasz, akkor valószínűleg senki sem tud értelmes magyarázatot adni.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
George0424
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy körülöttem mindenki feltud csatlakozni Wi-Fi-vel a modemre csak én nem. Azt írja ki , hogy a jelszó nem megfelelő.
Remélem valakinek van valami tippje!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=George0424 Tel: 06703858903
-
tigerscorpio
aktív tag
Sziasztok, egy régebbi típussal fordulok hozzátok ,
Nx6110 ről lenne szó,
A kérdés pedig az lenne, hogy valami módon fellehetne-e támasztani az asiját, amiben a cellák tökéletesek, de mint a blogomban is írtam, a feltételezésem szerint a aksinál, valami chip nem engedi tölteni,
Erre írtak is, hogy nagy eséllyel így van ahogy gondolom.
Nyilván vegyek
bele Újat, vagy adjam el, és vegyek olyat amiben jó az aksi :-)Erre kérnék véleményeket
Előre" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
-
wwhy
veterán
válasz spyduck #31275 üzenetére
A 2530p-s Elitebook-omat Franciao-ban, használtan, NBD-s garival vettem, és itthon meghosszabbítottam/vettem rá még 3 év ugyanolyat, mint a gyári gari.
VGA hiba miatt cserélni kellett az alaplapot, a hiba bejelentése után (központi HP szerviz) 1 napot kértek az alkatrész beszerzésére, mert nem volt raktáron, aztán jött a szerelő, kicserélte stb.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
George0424
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy körülöttem mindenki feltud csatlakozni Wi-Fi-vel a modemre csak én nem. Azt írja ki , hogy a jelszó nem megfelelő.
Remélem valakinek van valami tippje!
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv:
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=George0424 Tel: 06703858903
-
wwhy
veterán
válasz dangerzone #31269 üzenetére
van NBD gari is, Elitebook, kijön a szerelő, el sem viszik a gépet.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
spyduck
nagyúr
válasz dangerzone #31271 üzenetére
Ez nekem nagyon új, majd utána kérdezek.
-
veterán
-
dangerzone
addikt
válasz spyduck #31270 üzenetére
Akkor az mit jelent?
Mert itt a probooknál szintél el és visszaszállításos garit írnak.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz dangerzone #31269 üzenetére
Csak a Pavilion a futáros.
-
dangerzone
addikt
Srácok, a HP garanciáról mit tudtok mondani? Ugye háztól házig ez is. A központjuk hol van amúgy?
-
Chaser
legenda
válasz Répapüré #31264 üzenetére
Nem sok akkugyártó van notebookban. Sony, Sanyo a legelterjedtebb. Sztem ugyan az csak más néven fut az egyik Panasonic a legjobb, alig látni olyat, LG, meg Samsung. LG még elég jó akkukat csinál, samuról nincs tapasztalatom. Egy 6 éves Panasonic még agyonhasználva is tudja akár kapacitásának 50%-át, egy Sanyo/Sony pár év alatt kihullik ha nem használják akkor is. Ált-ban hirtelen szokott esni a kapacitásuk egyik napról a másikra. Nálam is így volt az egyik dlellnél.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Répapüré
tag
válasz Chaser #31258 üzenetére
Szia!
Értem amit írtál, de szerintem ez minden akkumulátorra jellemző, hogy minél öregebb annál többet veszít kapacitásából,engem az lepett meg, hogy az utóbbi rövid idő alatt ilyen sokat...
De korábban kifejtették, hogy van ilyen.
Azt is értem, hogy szerinted ez a két márka szarabb a többinél.
Nem tudom, biztos.
Köszi. -
Nixon18
senior tag
Hello!
Most vettem egy Elitebook8560w-t. Épp a Win7 telepíti magát. Érdemes valamilyen teszteket elvégezni, ha végzett?
A másik, hogy Win7-tel adták. Ennek a recoveryje hol van mentve? Mert he SSD-t teszek bele, jó lenne, ha vissza tudnám tenni ezt, amit adtak hozzá a driverek miatt. -
Siriusb
veterán
válasz SeniorTilla #31257 üzenetére
Úgy tűnik.
-
Chaser
legenda
válasz smallmer #31246 üzenetére
Ha a feszültség egyezik, az áramerősség még legalább annyi mint a HP-nál akkor jó. Persze csatlakozónak se árt egyformának lenni.
szerk: Répapüré: Úgy, hogy sanyo v sony cellás hulladék, ami minél idősebb annál inkább elveszti eredeti kapacitását, ha használják ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz SeniorTilla #31250 üzenetére
61% volt
-
Répapüré
tag
válasz SeniorTilla #31252 üzenetére
Igen erre magam is rájöttem.
Maximalista módon megpróbáltam mindent a legfrissebbre cserélni, aminek az lett a vége, hogy a hang némítása pirosan világított és persze semmi hang...Egy ismerősöm kinevetett, hogy barom vagy, ami tökéletesen működik azzal minek variálsz? Igaza volt.
Rendszer visszaállítással megoldottam. Biztos nem a legfrissebb, de minden működik. -
veterán
-
Répapüré
tag
Az is érdekelne, hogyan érhettem el azt, hogy a használt laptopom aksija négy hónapja még másfél óra körül bírta,mára leamortizáltam kicsit több mint fél órára.
4 hónap alatt???
Azért írom off-ként, mert nem zavar, töltőről használom, de azért mint érdekesség mégis kíváncsi vagyok. -
veterán
válasz Répapüré #31248 üzenetére
Nem a legfrissebbeket, hanem ami a gyári installban volt. A HP-nak van saját driverfrissítő programja, ami elvileg automatikusan letölti a legfrissebbeket (én még sosem tudtam normálisan használni ). Amúgy sem kell mindig ultra-toppon lenni a legfrissebb driverekben
-
veterán
-
veterán
-
Répapüré
tag
válasz SeniorTilla #31244 üzenetére
Köszi szépen, a legközelebbi bekapcsolásnál meg fogom nézni,rajta van e, de bízom benne.
Én elég régimódi vagyok, nem árt ha van kézzelfogható lemez, utána fogok nézni...
Még annyi kérdésem lenne, hogy a legfrissebb drivereket fogja telepíteni?
Mert akkor látszólag és az én laikus gondolkodásommal ez a legegyszerűbb módja a driver frissítésnek adatok megtartása mellett... -
Siriusb
veterán
Lenne egy kérdésem: HP4530s, akku és töltő csatlakoztatva, mégsem töltött. Kivettem az akkut, úgy ment a hálózatról. Akku ismét vissza, töltő be, azóta tölt. Mi lehet a probléma?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy acer aspire one 756 os laptopom, de a töltőjét otthon felejtettem. Most a héten nagyon kellene nekem a gép, de csak legközelebb pénteken tudok érte menni.
olyan kérdésem lenne, hogy egy asus u31g töltő jó lenne e hozzá? előre is köszi a válaszokat. -
veterán
válasz gcsomesz #31241 üzenetére
Először a gyári vga drivert tetted fel? Ha nem ,akkor az is lehet gond.
1, win install
2, integrált vga install, szigorúan a hp driverrel
3, dedikált vga install, szintén hp driverrel
ha ezután működik, akkor már lehet frissíteni az AMD oldaláról is, működik a frissítettel rendesen
-
veterán
válasz Répapüré #31243 üzenetére
Bekapcsolás után F11-t kell nyomni a recoveryhez, vagy ESC-t és onnan a menüből kiválasztani. A gyári állapotot állítja vissza, több választási lehetőséggel: adatok maradnak, vagy teljes törlés és szűz install. Feltesz mindent, nem kell egyenként telepítened a drivereket, stb.
Ha már nem indul el, akkor letörölték a winyóról, akkor - ha nincs kiírva dvd-re - a hp-tól lehet rendelni telepítő lemezeket némi pénzért.
-
Répapüré
tag
válasz SeniorTilla #31240 üzenetére
Szia!
Olvastam a bejegyzésed a recovery-ről és mivel én használtan vettem a laptopom,eredeti Win7-el,elgondolkodtam,hogy ha összeomlana a win,hogyan tudnám újra feltelepíteni.Az alján van matrica, sorozatszámmal és állítólag ez alapján is letölthető netről, de Te /Ti/ járatosabbak vagytok ebben.
Az asztalimnál xp-t használtam, ahhoz volt telepítő cd-m és néha újratelepítettem, de ehhez nincs semmi ilyesmi.
Soha nem volt gondom a Win7-el, de talán jó felkészülni.
Ha valakinek van kedve, kifejthetné nekem, mi is pontosan a recovery és úgy egyáltalán,kell e csinálnom telepítő dvd-t vagy tudom is én...Köszi.
Sziasztok. -
gcsomesz
csendes tag
válasz SeniorTilla #31240 üzenetére
Szia
Ezeken már túl vagyok. Nem sikerült vele felébreszteni a videó kártyát. Feltolok tisztán egy win7-et aztán meglátjuk.... grrrrr....Azért köszi.
-
veterán
válasz gcsomesz #31239 üzenetére
Fordítva ülöd meg a lovat
A gépen elvileg hivatalos win7 volt gyárilag, amit a recovery-ről pár kattintással vissza tudsz állítani, így minden működni fog. PONT ezért van így csinálva, hogy a felhasználó, aki nem tudja rendesen felinstallálni, ne kerüljön ilyen helyzetbe, mint amiben te vagy.
Ha nincs meg a recovery, akkor ne a HP-t szidd, hanem a kollégád hanyagságát, mert nem csinálta meg, vagy nem adta neked oda.
ITT a drivercsomag, működni fog.
Ha máskor segítséget kérsz, akkor kérd, és ne a márkát fikázd, amiről ez a fórum szól. Így csak hülyét csinálsz magadból, mert a HP egyik legolcsóbb gépe alapján modod ki az áment az egész gyártóról, közben fogalmad sincs, milyenek is a normális modellek. Megjegyzem, én elég sok G62-est adtam el, nagyon olcsó volt, és nem volt velük probléma. Akinek bejött ez a "design" örült neki és az olcsó normális teljesítménynek.
-
gcsomesz
csendes tag
Üdv
Soha többet HP. Kollégámtól megvettem a G62 b98SH-t, mondom jó lesz vele dolgozni meg néha játszogatni. Körülbelül 2 hete szenvedek mert nem lehet rá normális videó drivert telepíteni. Fent van Win7 , Win8 de semmi.
A gyártó honlapján természetesen csak 2 éves driver van,de az sem működik. Win8-on még vannyira intelligens hogy felismeri, hogy van benne két videó kártya (Mobility 4200 és Mobility 5470) . természetesen ha bármivel játszani akarok akkor az alaplapit használja a dedikált mellett az eszközöknél nagy felkiáltó jel van.
Állítani hogy melyik menjen nem lehet. Ha az alaplapit letiltom akkor 1024x768-ba kapcsol.A játékok mondanom sem kell látványosan szenvednek....
Esetleg valami megoldást tudtok? Mert fogom és úgy kiba>>#&@om az ablakon hogy föld körüli pályára áll.
És még azt hittem az ASUS-nál nem lesz szarabb laposom....(minden létező tetves driver-t felraktam még a betákat is....nincs több ötletem. Van hogy kékhalál , vagy összeomlik a windows....)
-
Dhampir
félisten
A ProBook 4740s-ben 500 Gb Seagate Momentus (7200 RPM) van és nem kattog.
-
félisten
válasz dangerzone #31232 üzenetére
Hát, az én 4545s-emben néha hallani kattanást a 750-es Toshiba vinyótól, de szerintem egyáltalán nem hangos, vagy zavaró.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
japy
őstag
-
félisten
válasz dangerzone #31229 üzenetére
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
őstag
Hol tudom megnézni,hogy mikor gyártották a laptopomat? Van valami nyoma ennek? Esetleg tudja valaki,hogy mennyi ideig gyártották a 2510p-ket?
Előre is köszi. -
dangerzone
addikt
Sziasztok!
A HP 4340s laptopról van valakinek tapasztalata?
-
Nixon18
senior tag
válasz Tothgera30 #31225 üzenetére
Tudom, hogy a csatlakozó megegyezik. Csak sebesség szempontjából nem mindegy (tudom, hogy ssd-nél nem érzékelhető a kettő között lényeges különbség átlag felhasználásnál). Viszont ha mérném a sebességét jó lenne, ha tudnám mire számítsak.
-
veterán
válasz marciart11 #31221 üzenetére
Hát, akkor próbáld meg hétfőn felhívni a HP ügyfélszolgálatát. Talán tudnak segíteni a helpdesken.
-
veterán
-
Nixon18
senior tag
válasz Tothgera30 #31223 üzenetére
Köszi! Még két kérdésem lenne:
1, Az intel szerint a chipset kezeli a sata3-at, viszont csak sata2-es hdd-t adnak bele alapból. Tehát milyen sata csatlakozó van benne? Gondolom sata3, ha jól értelmeztem az intel oldalát.
2, HDD SSD-re, ODD HDD-re cserélése és RAM bővítése megoldható otthon garivesztés nélkül? -
Nixon18
senior tag
Hello!
Nem tudom, hogy itt foglalkoztok-e ilyesmikkel, de az Elitebook 8560w-ben hogy lehet megoldani az SSD-t? -
marciart11
aktív tag
válasz SeniorTilla #31219 üzenetére
Azt is fölraktam. De így se működik.
-
vini2012
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy HP probook 4540s-t, és valami probléma van a touchpadjával...
Nem folyamatosan áll fenn a probléma, de nagyon gyakran előfordul, hogy használat közben leragad a cursor a képernyőn és össze-vissza reagál, vagy éppen a finomabb mozdulatokat nem veszi észre.
Az illesztőprogramot frissítettem az eszközkezelőben és azt írta, hogy megfelelő a mostani verzió.
Véleményetek szerint mi lehet a probléma?Előre is köszi!
-
veterán
válasz marciart11 #31218 üzenetére
A funkcióbillentyűk progija is kell hozzá, illetve ezek nélkül a billentyűzetről nem lehet állítani.
-
félisten
válasz marciart11 #31212 üzenetére
-
veterán
válasz marciart11 #31212 üzenetére
Megelőzve a felháborodást :
Ha nem a notebookhoz való drivert használod, nem fog működni a fényerő-állítása, legalábbis ez a tapasztalatom. A VGA megy rendesen, de a spec. funkciók nem.
-
veterán
válasz tajcsi #31213 üzenetére
Nem hinném, inkább csak nem tudunk megoldást az általad feltett kérdésre. Mi az, hogy aftermarket hűtő? Gondolod, hogy valaki egyedi, minden géptípusban más-más belső hűtőket gyárt?
Inkább pasztázd újra, az éri a legtöbbet, és persze tartsd tisztán. Ja, és légy türelmes, ha segítséget kérsz, ne gondold, hogy bárkinek is kötelező lenne segítenie, legfeljebb kérdezd meg még egyszer ha nem kaptál választ.
-
tajcsi
őstag
Itt tenyleg ennyire koponek ra az emberek, ha valaki segitseget ker?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
marciart11
aktív tag
sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8460P, az probléma hogy nem tudom szabályozni WINDOWS8 alatt a kijelző fényerejét.
Amíg biosban van, illetve míg bootol a win addig lehet. Gondolom valami driveres hiba lehet, esetleg valaki találkozott ilyen jellegű hibával? -
japy
őstag
Sziasztok! Lenne egy HP Pavilion G6-2220sh noti amibe radeon hd kártya van de win 7-re 64bit sehol sem találok drivert. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
-
tajcsi
őstag
Pavilion DV6500ba létezik valami jobb aftermarket hűtő?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
albi31
aktív tag
válasz motogprossy #31003 üzenetére
magát a ventilátort is szétszedted?..mert ott gyűlik össze a porcica!
-
bb0t
senior tag
válasz SeniorTilla #31206 üzenetére
az emberek ilyen téren elég igénytelenek sajnos a legtöbben azt mondják mindegyik egyformán rossz pedig nem
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
deathtania
senior tag
válasz SeniorTilla #31190 üzenetére
újraraktam, és úgy néz ki, hogy fizikai gond lesz a dolog (fel sem ismeri). majd egy hónap múlva beküldöm, és akkor hdd csere+kamera lesz a történet.
-
veterán
Akkor tanácsos olyanoknak hinned, akiknek van tapasztalatuk
Egy G6-os kijelzőtől jobb, ha nem sokat vársz, hiszen ez a márka legolcsóbb, leggagyibb gépe. Nem hiszem, hogy jó LCD-t tesznek bele.
-
bb0t
senior tag
válasz SeniorTilla #31200 üzenetére
Valóban az lenne e legjobb ha a saját szememmel nézhetném meg csak nem kapcsolják be sehol...
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
veterán
válasz SzaboZE #31203 üzenetére
Igen, ezt aláírom. Én ezért vagyok szkeptikus a tesztek nagy többségével szemben, mert sokaszor olvastam már olyanokat, amik ellenkeztek a saját tapasztalatommal. Egy átlag vevő viszont nehéz helyzetben van, mert mi más alapján döntsön, mint a tesztek és ajánlások
-
SzaboZE
addikt
Ugyanazon notebook-modell több példánya között első ránézésre is láthatóak a különbségek.
Na erről beszélek Hogy akkor és ott pont a teszten kifogtak egy olyan kijelzővel szerelt gépet. Ez nem jelenti azt, hogy a többié is ilyen
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Chaser
legenda
Én gondolom, mert én is tapasztaltam. Egyik sz@rabb mint a másik Komolyra fordítva, értelmes panel nem sok gépben van. Néha tényleg iszonyat különbségek vannak, de azért azonos típusú panelek többnyire egyformán néznek ki.
-
wwhy
veterán
Ugyanez érvényes a monitorokra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- HP Pro x360 Fortis 11 hüvelykes G11-2 in 1-Ultrabook/Tablet-legolcsóbban-garival.
- Microsoft Surface Laptop 2 13" i5-8350U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/2256x1504 Garanciás laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad T14s INTEL i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad X390 i5-8265u/8GB RAM/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest