- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
hello
Van egy hp g62 laptopunk ami nem indul be. egy pillanatra felvillan a led es kesz. akksit mar kivettem de mas otletem nincs.
-
ALI_G
veterán
válasz
Gonzo. #18330 üzenetére
Nem találok, nem is tudom hogy keressek ilyen ábrát, google nem dobja ki csak úgy
Leszedtem hdsentinelt, nem mutat hibát. Esetleg vmelyik SMART adat utalhat rosszra, de nem vágom.köszi a képet. Bár én abból nem nézem ki, de gondolom az a kis fekete doboz lenne
Alulról nem látszódik, hogy ott lenne.
A nyöszörög alatt mit értesz?
ez nem a szokásos kerreg-kerreg, mert a windows tölt valamit tipusú nyöszörgés, hanem előjel nélkül kattan egy kisebbet majd utána egy másikat, hasonló hanggal. Életemben nem hallottam még ilyet vinyótól, mindenesetre HD Sentinelt hagyom futni.
Korábban volt egy progi ami mutatta a proci hőmérsékletét, winyót, proci épp milyen sebességen ment, meg ilyenek, de az nem működik ehhez. Mobile meter-nek hívták. Tudsz vmi ilyen szoftvert ami ingyenes?
-
ALI_G
veterán
Hali!
HP G62 notebookom van, kb. 1 hónapos és most egy klattyogó hangra lettem figyelmes ami a bal alsó sarokból jöhet.
A gép le van némítva és pár percenként jön a hang.
Ötlet? -
ALI_G
veterán
Azt hogy tudom megváltoztatni, hogy a funkció billentyűk ne legyenek aktívak alapból? Egyáltalán ez normális, hogy az F1-12 gomboknak csak az Fn-es párja működik és ha lenyomom az Fn-t majd elengedem és megnyomom az F1-12-t akkor azt csinálja amit kellene (pl toltacommanderben F5 másolás...).
Az előző laptopomon nyomva kellett tartani az Fn a funckióhoz, itt lehet ilyet?
-
ALI_G
veterán
Honnan tudom, hogy melyik driver kell nekem innen?
Z86: tényleg röhej
-
ALI_G
veterán
válasz
pumukli23 #17592 üzenetére
Elvileg holland szállítmány...nekem ezt mondták, a benne lévő papír alapján is valami olyasmi
Nem tudom, hogy ezt ki kell-e cseréljék, de lehet felhívom a fogyasztó védelmi hatóságot. A weboldal nem írja, hogy ilyenre is fel kell készüljek, egyedül a lokalizált billentyűzetre hívja fel a figyelmet, de erről tájékoztattak is a boltban. -
ALI_G
veterán
Hello,
most vettem egy G62 laptopot, de vmi elbaszott töltőt adtak hozzá. Három ága van és nem illeszkedik a hasonló kinézetű elosztóba se. Ez normális?
Van az a vége ami a laptopba megy, abba megy bele a 3 lyukú "hosszabbító" aminek a másik vége (gondoltam) megy a fali aljzatba, de a 3 ág nem stimmel a mi konnektorunkba, pedig az elosztón is van olyan ami 3 ágúnak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest