Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ipse89
üzenetére
Konkrétan a túlmelegedő AMD procikra gondoltam. Ezt még a Thunderbirdök idejében találták ki, de gyakorlatilag akkor is csak szándékosan (vagy ultragagyi alaplapban) lehetett tönkretenni egy AMD procit. Eleve az AMD már nagyon rég SOI eljárást alkalmaz, ami a hideget nem annyira szereti, viszont sokkal jobban tűri a meleget a sima bulk technológiánál.
-
RoadRunnerNG
tag
válasz
Ipse89
üzenetére
Köszi, a pasztázáson én is gondolkozok, csak annyira még nem akarom szétbontani, az már eléggé erőteljesen gari vesztés, nah nem mintha a HSDPA sk. beépítése nem lenne az, bár most nem emlékszem rá, de szerintem már túl van a garihatáron. Annyira nem régi, 6910p-ről van szó.
-
tothgergo90
tag
válasz
Ipse89
üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Jónak tűnik ez az oldal... szerintem meg is rendelem ezt. Kinában van ahogy látom... szóval biztos lesz 1-2 hét mire ideér.. de addig csak kibirja a mostani.
Azaz... csodálkozom, mert most elhalkult..t ehát nincs olyan hangja már mint egy fűnyirónak
... de nem akarok játszani az ördöggel. 
Szóval mihamarabb ki kellene cserélnem. Gondolkodtam, hogy benézek Debrecenben valamelyik notebook üzletbe.. csak kérdezősködni... aztán hátha tudnak ott is valami konkrétumot mondani, de kétlem, hogy 5-6 ezer körül tudnának ők is mondani egy árat.
Még egyszer köszi a segitséget! -
-v-
addikt
válasz
Ipse89
üzenetére
Ahogy nézem visszafele haladnak, először az aktuális modellekhez lett win7 driver, aztán most kezdik a régebbiekhez is kiadni, gondolom minél régebbi, annál később lesz driver (de szerintem lesz).
Vistás driverek egy része jó win7-hez is, amihez meg nem, arra rá kell keresni és külön az adott eszközhöz keresni win7 drivert, meg lehet oldani. -
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ipse89
üzenetére
Én az egyik 6910p-t 1024mb ram-al használom. Win7 Ultimate van rajta és nem a leggyorsabb, van, h elfogy a ram és akkor belassul. Volt olyan 6910p-m amiben 2 giga ram volt, annak soha nem fogyott el a ramja, van egy olyan is amiben 4 giga ram van (3-at lát a 32bit miatt) az pedig bőven elég. Lehet optimalizálni, ha leveszed a látványelemeket bőven elég neki az 1gig ram, másrészről én a helyedben Home Premium-ot raknék fel, annak elvileg kevesebb ram kell.
Milyen proci van benne? Csak mert haveromank 1.6-os AMD turion-ja volt és nem engedte telepítni, nem tudom miért. Elvileg 1,6 ghz a minimális követelmény. -
-
adm
őstag
válasz
Ipse89
üzenetére
ha az az eredeti akksija, akkor az még mindig szép teljesítmény. után-gyártottat nem érdemes... még mindig nagy zsákbamacska. után-gyártott 25k, de nézz körül alaposan.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ipse89
üzenetére
Minél régebbiek a CPU-k annál régebbi a gyártástechnológia is, magasabb feszültséget igényelnek a működéshez, de az órajelük és a felhasznált tranzisztorok száma is alacsonyabb, így a fogyasztás nagyságrendileg megegyezik. Pl. egy K6-3+ jellemzően 2V-on üzemel, mégsem fogyaszt többet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ipse89
üzenetére
A hűtés csak 60°C felett kapcsol be, és 70°C-nál kapcsol maximumra, teljesen normális ha 65-70°C a proci, ahogy a sugárhajtóműhöz hasonló hang is (sajnos). Mennyivel több játék közben?
Milyen lejátszót használsz és milyen beállításokkal? Mert ha a CPU-t szivatja mindenféle hardware-es gyorsítás, több mag támogatása nélkül, vagy ha flash-sel telepakolt weboldalt nézel, akkor sajnos ez is teljesen normális.#10079 Csabee.: Nem hiszem, hogy zörög az a venti, amikor a Presario 714EA után először bekapcsoltam ezt a gépet én is csak pislogtam, hogy ez most fel fog szállni vagy mi ez a turbinahang?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... de nem akarok játszani az ördöggel.

Pyttawrx