Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rekid

addikt

válasz Miki85 #10678 üzenetére

A "HP Renew" besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint általában a Microsoft valamely operációs rendszerének előtelepített verziójával és annak eredeti licenszével. Ezek a termékek általában vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek.

Gyakorlatilag: karcolas mentes.sokszor még minden folia is rajta van. Ami negativum hogy tuti hogy a billenytuzet más lokalizacioju, kiosztasu francia, spanyol német szlovak néha angol.

Nekem is volt renew gepem es tokeletesen elegedett voltam vele mint sokan masok.

Hp-nak a "s" megjelolesu modelljei a standardek ezek többnyire az alap modellek olcso kategoria olcso kialakitas.. vannak a "b" jelzesuek ezek a "business" modellek melyek már strapább kialakitasuak ezt követi a "p" -professional melyben már erositett váz és hasnolok vannak de ez dragabb kategoria meg renewban is 160e töl.... a "w" workstation-t jelent ua. mint a "p" csak itt combosabb a videokartya.
    Összegezve: ha szamit az elettartam és minőség akkor mindenkepp minimum egy b kategoria. Ezek nem csicsasak hanem praktikusak. Persze az olcsobb kategoria is elélhet sokaig de ezekrol meg nemnagyon van tapasztalat.

Kijelzo: ÖÖ az S modelleknek legtöbbször (kb mindig) tükröződő kijelzője van Brigtview míg a b,p,w -nek Antiglare ami tukrozodes mentes.

Tükröződő sötet szobában szebb képet ad, viszont mikor picit is süt a nap magadon kivul nemsokat latsz a kijelzon..

Jah megvalami ami nemmindig szempont: egy B kategoriat hamarabb eltudsz adni mint egy s-t. bár ez nem torvenyszerü.

rvilike: Spyduck ajanlasabol kiindulva egy 64 bites vistaé jo lesz :) De! 8510p nek már fentvannak a win 7 driverei. protect tools szvsz ua.

Új hozzászólás Aktív témák