- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Most ez a kialakítás a divat. Talán 1-2 éven belül elfelejtik.
Megjegyzem üzleti vonalon csak a HP csinálja, a Lenovo és a Dell maradt a hagyományos billentyűzetnél.(#19711) Noddy:
Ha belefér ajánlom figyelmedbe a Fujitsu A530-at -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Nekem (egy off gépben) 2 év után kezdett gyengülni egy kicsit az aksi, a kezdeti kb 2,2 óráról lassacskán lecsökkent másfél órára. Aztán kb mikor 3 éves lett, drasztikusan 1-2 hónap alatt gyakorlatilag a használhatatlanságig gyengült, jelenleg kb 5-7 percet bír ki, és ~50%nál már kikapcsol
A gép decemberben lesz 4 éves.
-
Nem azt mondtam, hogy 24 órán keresztül kell tölteni. De először teljesen fel kell tölteni, amíg ki nem alszik a töltésjelző. Aztán lemeríteni, és megint feltölteni. A gépben nem lehet teljesen lemeríteni az akksit, mert már nem lenne elég az energia. Mindig marad benne elég sok, amikor a gép már lekapcsol. Ha soha nem meríted le, honnan tudja az elektronika, mikor éri el a lemerülési szintet? Az akkumulátor elektro-kémiai úton működik, nagyon leegyszerűsítve kémiai (azaz molekuláris) energiát alakít át elektromos árammá, és vissza. Ez állandóan változó folyamat, soha nincs két egyforma állapota.
Egyébként úgy használod az akksidat ahogy akarod, csak ne adj rossz tanácsokat senkinek. Főleg akkor, ha a tiéd is rosszalkodik.
Ha visszaolvasnál kicsit, láthatnád, hogy a témát és az everest mérési képességeit már kitárgyaltuk itt párszor.
-
-
-v-
addikt
Nem tudom van-e összefüggés, de most kapott a 160-as 5400-es Toshiba vinyó helyett egy 7200-es 320-as WD Scorpio Black-et kb. egy hete, de azóta hibátlanul megy...
Alapból is volt a 6910p 7200-es vinyóval, meg amikor az asztaliban másolgattam át a cuccokat akkor néztem, hogy a WD kevésbé melegedett(!!) mint az 5400-es Toshiba,
és ahogy olvastam fogyasztásban sincs kb. különbség vagy minimális..
Szóval nem tudom elképzelni ez hogyan függhetne össze, különben is ez mi hogy állás közben makkant meg -
-
-v-
addikt
Na sikerült reprodukálni.
Lehúzom. és a feladatkezelőben azt látom, az egyik mag teljesen fullon pörög. Másik az nem, szóval nem értem miért akad. Ha visszadugom akkor leveszi magát.És most egész pontosan azt látom, akkor csinálja ezt, ha be van dugva a lan, és a 220 is, leveszem 220-ról, és utána lehúzom a lant.. akkor így bekattan
Ennek lehet valami köze ahhoz, hogy ha tápról megy és bedugom a lant akkor semmi nem történik? Gondolom kikapcsolja energiaspórolás miatt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fogyjunk le!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest