Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Most ez a kialakítás a divat. Talán 1-2 éven belül elfelejtik.
Megjegyzem üzleti vonalon csak a HP csinálja, a Lenovo és a Dell maradt a hagyományos billentyűzetnél.(#19711) Noddy:
Ha belefér ajánlom figyelmedbe a Fujitsu A530-at -
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
Nekem (egy off gépben) 2 év után kezdett gyengülni egy kicsit az aksi, a kezdeti kb 2,2 óráról lassacskán lecsökkent másfél órára. Aztán kb mikor 3 éves lett, drasztikusan 1-2 hónap alatt gyakorlatilag a használhatatlanságig gyengült, jelenleg kb 5-7 percet bír ki, és ~50%nál már kikapcsol
A gép decemberben lesz 4 éves. -
Nem azt mondtam, hogy 24 órán keresztül kell tölteni. De először teljesen fel kell tölteni, amíg ki nem alszik a töltésjelző. Aztán lemeríteni, és megint feltölteni. A gépben nem lehet teljesen lemeríteni az akksit, mert már nem lenne elég az energia. Mindig marad benne elég sok, amikor a gép már lekapcsol. Ha soha nem meríted le, honnan tudja az elektronika, mikor éri el a lemerülési szintet? Az akkumulátor elektro-kémiai úton működik, nagyon leegyszerűsítve kémiai (azaz molekuláris) energiát alakít át elektromos árammá, és vissza. Ez állandóan változó folyamat, soha nincs két egyforma állapota.
Egyébként úgy használod az akksidat ahogy akarod, csak ne adj rossz tanácsokat senkinek. Főleg akkor, ha a tiéd is rosszalkodik.
Ha visszaolvasnál kicsit, láthatnád, hogy a témát és az everest mérési képességeit már kitárgyaltuk itt párszor.
-
-
-v-
addikt
Nem tudom van-e összefüggés, de most kapott a 160-as 5400-es Toshiba vinyó helyett egy 7200-es 320-as WD Scorpio Black-et kb. egy hete, de azóta hibátlanul megy...
Alapból is volt a 6910p 7200-es vinyóval, meg amikor az asztaliban másolgattam át a cuccokat akkor néztem, hogy a WD kevésbé melegedett(!!) mint az 5400-es Toshiba,
és ahogy olvastam fogyasztásban sincs kb. különbség vagy minimális..
Szóval nem tudom elképzelni ez hogyan függhetne össze, különben is ez mi hogy állás közben makkant meg
-
-
-v-
addikt
Na sikerült reprodukálni.
Lehúzom. és a feladatkezelőben azt látom, az egyik mag teljesen fullon pörög. Másik az nem, szóval nem értem miért akad. Ha visszadugom akkor leveszi magát.És most egész pontosan azt látom, akkor csinálja ezt, ha be van dugva a lan, és a 220 is, leveszem 220-ról, és utána lehúzom a lant.. akkor így bekattan

Ennek lehet valami köze ahhoz, hogy ha tápról megy és bedugom a lant akkor semmi nem történik? Gondolom kikapcsolja energiaspórolás miatt, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A gép decemberben lesz 4 éves.

Pyttawrx