Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Nem vegyetek 6460b HP-t... annyira használhatatlan a billentyűzet meg tapipad hogy nem hiszem el.. elkezdtem értékelni a kis 6910p-met

-
-v-
addikt
Sziasztok!
HP 6910p tápjának a kábele az kapható külön? A tápkábel, ami a 220-tól a tápig megy

Nekem ilyen 3 ágú a táp felőli része, nem tudom az standard-e vagy az enyém azért ilyen, mert külföldi, mindenesetre olyan kéne! -
-v-
addikt
Sziasztok!
Egy dologgal vagyok elégedetlen a notimban, hogy a kijelző csak 1280x800-as... ha nagyon akarnám lehetne bele rakni egy 1440*900-asat? 6910p a típus, volt ezzel a kijelzővel is, azt tudom. Azt nem tudom, elvileg lehetséges-e a csere, és ha igen, mennyiért lehetne szerezni használtan vagy bontottan bele? Vagy esetleg az újabb, 6930p ledes kijelzőjét nem lehet belevarázsolni?
Vagy azzal nem kompatibilis?Ha valaki tudja tájékoztasson légyszi

Köszi!Üdv
-
-v-
addikt
Sziasztok!
HP 6910p-nel le lehet valahogy tiltani a pocokeger gombjait? Mindig megnyomom veletlen gepeles kozben, nagyon zavar. Ha letiltom akkor letiltja a touchpad gombjait is... nem lehet a kettot kulon allitani?
Koszi.
-
-v-
addikt
válasz
spyduck
üzenetére
"Melegedés fügvénye, h meddig bírja az akksi gyártótó függetlenül. Általában 1-3 év között szoktak kipurcanni. Nem véletlenül ad minden gyártó 1 év garit az akksira és a töltőre."
Hm, akkor fölöslegesen aggódom, nem hogy rosszul, hanem inkább még egész jól bírja az akksim
Már több mint 2 éves, és 83%-os, legalább 1 évet még tuti kibír. -
-v-
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez igaz, hogy pár töltés után érik el a maximum kapacitásukat, de a legelső töltés semmiben nem különbözik a hatvanadiktól pl...
Régen a ni-cd meg ni-mh akksikat kellett mondjuk 24 órán keresztül tölteni először, lítium akksit hiába hagyod a töltőn, úgyis kikapcsol ha feltöltődött maxra...
Csutkára lemeríteni sem kell, sőt az jót sem tesz neki túlzottan.
Szóval nem elég hogy nem kell formázni, lényegében nem is lehet
(persze kárt nem tesz benne aki mégis próbálja
).Az everest pedig nekem körülbelül ugyanazt mutatja, mint a hp battery check, szóval ennyi erővel akkor azt is kidobhatom a kukába - meg gondolom akkor minden ilyen szoftvert?
-
-v-
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Nem kell formázni semmilyen lítiumos akksit.
Amúgy a hp battery check (vagy mi a neve) is kiírja pontosan hány %-os az akksi.
Everest nálam sem írja az elhasználódást, de mivel tudom hogy 55Wh a gyári érték,
és azt viszont kiírja hogy mennyi most a maximum kapacitás, így látom mennyit használódott.
Sajnos elég sokat és nem is értem, tavaly novemberben volt 48Wh környékén, most már csak 43-44... ha így megy tovább jövőre kukázhatom.. kivenni nem szoktam sosem, de ez elvileg nem számít semmit mert úgysem tölt rá amíg kb. 90%ig le nem megy a töltöttség..
Annyira sokat nem használtam akksiról, és extrém hőhatásnak vagy hidegnek sem volt kitéve, szóval nem igazán értem mitől pukkan le ilyen gyorsan. Ötletek? -
-v-
addikt
Nem tudom van-e összefüggés, de most kapott a 160-as 5400-es Toshiba vinyó helyett egy 7200-es 320-as WD Scorpio Black-et kb. egy hete, de azóta hibátlanul megy...
Alapból is volt a 6910p 7200-es vinyóval, meg amikor az asztaliban másolgattam át a cuccokat akkor néztem, hogy a WD kevésbé melegedett(!!) mint az 5400-es Toshiba,
és ahogy olvastam fogyasztásban sincs kb. különbség vagy minimális..
Szóval nem tudom elképzelni ez hogyan függhetne össze, különben is ez mi hogy állás közben makkant meg
-
-v-
addikt
Sziasztok.
Nem tom bekapcsolni a notimat :S Micsináljak? -
-v-
addikt
Ha leesett az asztalról a noti (nem az enyém), és - vszínű - eltört a tápnak a kábele (mert nem tölt), akkor azzal mit lehet csinálni? Azon kívül hogy új táp
Csak annak semmi baja, csak a kábel vége adta meg magát, azt nem lehet külön cserélni? -
-v-
addikt
HELP!
6910p és win7: mivel csinálom vissza ha elfordul a képernyőm 90 fokkal??
Nem tudom mit nyomtam meg de elforgatta magát
Edit: tárgytalan, vezérlőpultból visszaállítottam, de az még mindig érdekelne mi a hotkey, hogy ha véletlen megint megnyomnám...

-
-v-
addikt
válasz
Messzilátó
üzenetére
Használod az egeret és hirtelen nem működik egyszercsak?
Vagy ha nem nyúlsz az egérhez egy ideig utána nem érzékeli egy darabig? -
-v-
addikt
Ez az új 2540p nagyon ütős lesz...
Mondjuk egy 2.66-os Core i7-el, 4gb ddr3-mal, 9 cellás 93Whr akksival, mindezt 12.1" méretben 1.53kg-mal, és optikai meghajtó is van benne..
Csúnyán megüti az x200-as lenovot is szvsz. -
-v-
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Nekem nincs ilyen menüpont, de ez a trusuite meg már alkalmazásnak tűnik: http://www.authentec.com/truesuite.cfm
Épp ezt kérdeztem
Ez nincs benne a driverben.. legalábbis nekem fent van az, de ez biztosan nincs.
Bár igazából mindegy, mert ez az új hp progi úgy látom már win7 kompatibilis, csak az elődjével volt gond meg volt ilyen lassú úgy látom... -
-v-
addikt
Hello.
6910p-nél hogy használni tudjam az ujjlenyomatolvasót, a HP ProtectTools + Credential Manager az egyetlen opcióm? Vagy van valamilyen másik (kisebb, gyorsabb stb.) progi, amivel együttműködik? -
-v-
addikt
Sziasztok.
Olyat lehet valahogy (hp 6910p), hogy a pöcökegér gombjait más funkcióra állítom be, mint a tapipad gombjait? (pl. az egyiket középső gombnak - böngészéshez igen kényelmes volna). A pöcökegeret úgysem használom, de úgy látom nem lehet egymástól függetlenül állítani a touchpad-el, ha ott állítok valamit, a pöcökegérnél is úgy lesz, és fordítva. Ki lehet ezt valahogy kerülni? -
-
-v-
addikt
válasz
Pulsar
üzenetére
Volt vista nagyon rövid ideig, ott nem próbáltam ezt ki.
De ez amúgy normális dolog, hogy ha akksiról megy mindenképp kikapcsolja a lan-t?
Energiagazdálkodásnál néztem, de ott nincs is ilyen opció ahol állítani tudnám.
Akkor az egyetlen lehetősegem hogy eszközkezelő aztán kiveszem a pipát hogy "a windows kikapcsolhatja az eszközt energiamegtakarítás céljából" elől? Mit gondoltok.. -
-v-
addikt
Na sikerült reprodukálni.
Lehúzom. és a feladatkezelőben azt látom, az egyik mag teljesen fullon pörög. Másik az nem, szóval nem értem miért akad. Ha visszadugom akkor leveszi magát.És most egész pontosan azt látom, akkor csinálja ezt, ha be van dugva a lan, és a 220 is, leveszem 220-ról, és utána lehúzom a lant.. akkor így bekattan

Ennek lehet valami köze ahhoz, hogy ha tápról megy és bedugom a lant akkor semmi nem történik? Gondolom kikapcsolja energiaspórolás miatt, nem? -
-v-
addikt
Az mitől lehet, hogy eddig kétszer fordult elő olyan, hogy 220-ról minden oké volt, levettem, és akksiról pedig akadt még az egér is, és használhatatlan volt a gép?
Ez múltkor volt. Rádugtam újra, megjavult.. lehúztam, megint akadt. Újraindítottam, utána ez rendbejött, és nem is csinálta azóta.
Ma pedig az volt, itthon volt 220-on, levettem hibernáltam, és mikor akksiról használva kinyitottam, akadt megint az egér is ugyanúgy mint múltkor... újra kellett indítanom. Persze attól megjavult.
Most próbálom reprodukálni a hibát, de hiába, most minden oké.
Valami ötlet ezt mi okozhatja?
(múlt alkalommal néztem a processzeket direkt, de semmi nem pörgette a cpu-t, hdd-t sem dolgoztatta semmi.. akksi is fel volt töltve rendesen mindkét alkalommal)
Ja, hp 6910p vadi új win7tel. -
-v-
addikt
6910p-ben hogy bírjam működésre a monitor fényérzékelőjét?
-
-v-
addikt
Meg lehet azt csinálni windows 7-ben notinál, hogy ha jobb alul az óránál az akksira kattintok, akkor energiasémából ne csak kettőt lássak ott, hanem mint a hármat?
(minimális, kiegyensúlyozott, teljesítménycentrikus).
Vistanal ott van mindhárom, ha jól emlékszem, nekem az úgy sokkal kényelmesebb lenne! -
-v-
addikt
válasz
Ipse89
üzenetére
Ahogy nézem visszafele haladnak, először az aktuális modellekhez lett win7 driver, aztán most kezdik a régebbiekhez is kiadni, gondolom minél régebbi, annál később lesz driver (de szerintem lesz).
Vistás driverek egy része jó win7-hez is, amihez meg nem, arra rá kell keresni és külön az adott eszközhöz keresni win7 drivert, meg lehet oldani. -
-v-
addikt
Elkezdték felrakni a win7 drivereket HP 6910p -hez is.
-
-v-
addikt
Na, egy 6910p boldog tulajdonosa lettem, most berhelem rá a win7-et ez alapján:
http://logout.hu/tema/hp_notebook_laptop_topik/hsz_10407-10407.html
Ezek mik amiket nem ismert fel?
http://img689.imageshack.us/img689/5930/nvtelenw.png
Kicsit szájbarágósabban valaki leírná, ezt az Intel AMT MEI meg Intel AMT SOL cuccot hogy tegyem fel? (ezen kívül minden felkerült) -
-v-
addikt
A 6710b/6715b és 6730b/6735b között mi a különbség?
Miben jobban a 30asok? Én nem látok különbséget.. -
-v-
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Értem, köszi.
-
-v-
addikt
Szerintetek a már kifutott üzleti modellekhez (6510b,6710b,6715b,6910p stb.)
lesz majd windows 7 támogatás? Mert egyelőre nincsenek 7-es driverek ezekhez hp oldalán
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

bocs..

Pyttawrx