Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Mi tortent a jatekkal casualon? szinte csak random betu/szam nevvel botok jottek (L4D62FX, FXJ00LLL, HH660B, V0TB08V), olyan lapokkal, mint pl. Yeti, 3/2 1/1buff, 6/5 taunt, 4/7 spell damage, 3/1 charge, Bloodfen Raptor, Voodoo Doctor, Frostwolf Warlord, 1 charge Boar, stb.
Casual MMR megint broken lehet, vagy ezek a Blizzard botjai
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Jott kliens update, frissites utani inditas feher kepernyo "Hearthstone nem valaszol", honapok ota nem volt ez a hiba
Mai napi Questet meg 5 lejatszott meccs utan adta be, 40G 3 win Priest, kinyomtam es az ujat kaptam, Beat 5 DR Boss
Miota meglett az osszes Classic lapom 2 hetente jonnekek a W&L questek Classic packert, most meg ez, elotte jo ha fel evente adott egyet.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz grizlisandor #75795 üzenetére
Jol felkeszult a tornara
-
pachito
őstag
Kellemes ünnepeket!
-
törölt tag
Teljesen könnyedén rank 6, amit korábban linkeltem lock deckel, illetve még a spell y'shaarj hunterrel, ma feljöttem játszani h mondom 3 win és rank 5, 15ből 13at vesztettem .
whaaaat?[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Xixo tök jó egyedi deckeket vitt, érdemes nézni
You are not prepared.
-
Chumlee
senior tag
Ezt a retardált Big Priestet mivel lehet megfogni ? Aggro-Midrange szinte mindig lose ,mert folyton kézben a clear
Valaki próbáltam a rogue fegyverét a különböző deckekkel lehet haladni ladderen ? Wild standard egyaránt érdekel ! (nekem nagyon tetszik csak azért kérdezem )
-
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #75810 üzenetére
A big spelles dragon priest + a csak call of the wild spelles hunter deckje
You are not prepared.
-
aerosmith
őstag
80g csere radical#1401
-
saen
veterán
Ostkaka is megunta, szünetelteti a HS-t. Persze lehet még egyes event-ekre visszajön, ennyi.
-
rocket
nagyúr
válasz DaveNo1 #75808 üzenetére
Xixo aki miutan nem sok baber termett neki a HTC tornakon rigged-et kialtott
#75817: Esport resze teljesen komolytalan a HS-nak, van aki nem akar ebben a cirkuszban fellepni es varni a 12 topdeckre, meg 18 clown fieszta RNG-re, hogy tovabb jusson.
Persze van az a penz amiert korpasodik a haj
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Ez az Azari egy mekkora g*nya boss. Pedig olyan szép buffolós, dragon warim volt. Brawl-lal, a 3 manás silence+destroy-jal, secretek+double life és wax rager. Minden elégett.
Rest in peace my friend.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
rocket
nagyúr
Ma 1:23-kor adta be a napi questet, 8 lejatszott meccs utan
-
Chumlee
senior tag
80g csere eu Izsákpedopap#2181
-
jr1994
addikt
válasz #51177472 #75825 üzenetére
Grat! Bár nem nagy cucc, de én meg face hunterrel másztam tegnap rank 5-re. Csak megerősíteni tudom hogy jó a control warlock, sokat szívtam ellenük. Ha nem tökéletes a lapjárás, elég valószínű hogy ő nyer. Kedvencem az volt mikor az 5 mana 2/2-ből előjött egy doomguard, azt megette a kockával, a kockát meg lemásolta price 3-mal. Insta concede Ami még nehéz párosítás volt az néha a priest, meg kétféle paladin, a sima aggro meg a murlocos.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
F-ECT$
titán
A kis butus azt hitte, hogy innen nyerő helyzetben van
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz jr1994 #75830 üzenetére
Ami még nehéz párosítás volt az néha a priest, meg kétféle paladin, a sima aggro meg a murlocos.
Nem is értem miért (T3-ban feladta.)
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
Ha valaki szereti a Demonokat és a Warlock-ot az most szereti a játékot. Brutál jó ez a Cube Lock, valamint a sima control verzió is.
Én legalábbis nagyon élvezem a vele való játékot. A Voidlord MVP lett a kiegben, pedig többet között énis gyengének tartottam. Emellett a Cube iszonyat beteg a Doomguard + pact kombóval. Gyógyulsz is és még kapsz mellé 2 prémium miniont is...
B-tag: H3lios#2825
-
ETOM
addikt
Pont múlktor törtem be a KFT-s szemét legokat..
-
jr1994
addikt
válasz h3lios #75833 üzenetére
Alakul, alakul, lett hozzá egy kockám is már "csak" 4 epic, a fegyver meg prince3 (amit mondjuk betörtem...) hiányzik hozzá, lehet hogy rászánom a dustomat.
Ráadásul beesett a hunter fegyó is: kép. Az a nagy helyzet, hogy ki kéne nyitnom holnap abból a 3 packból Rexxart, mert szívesen kipróbálnám a spell huntert is.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
F-ECT$
titán
válasz jr1994 #75835 üzenetére
Most hogy nincs olyan sok használható legend (vagyis legalább nekem viszonylag sok jó esett: Aluneth, Val'anyr, Man'ari), így elgondolkoztam én is pár epic legyártásán, mert ha ki is esnek a metából legalább nem voltak olyan drágák, mint a legendek Ezek kellenének most:
-1 Dragonfire Potion (bár ez ki fog rotálni hamar)
-1-2 Psychic Scream
-1 Obsidian Statue
-2 Cube
-1-2 Spiteful Summoner
-1-2 Grand ArchivistDive ever, work never.
-
addikt
-
DaveNo1
veterán
válasz rocket #75838 üzenetére
Ehhez képest mindenki szidta, hogy 9 mana 3/9...megint benézték a "nagy pro-k" többsége
Amúgy nem hiszem, az Ultimate Fiesta sem kapott, szerintem nagyobb esélye van rá, hogy a Corridor Creepert fogják nerfelni, mert az minden létező deckben benne van már, és az ilyen lapokhoz szoktak hamarább hozzányúlni.
You are not prepared.
-
fausto
addikt
Ti is kaptatok aréna belépőt? Nekem elég fura dolgot művelt, beléptem az arénába, megkérdezte, hogy goldból vagy pénzből akarok-e venni, goldot választottam, levonta, majd kilépett a főmenübe. Amikor visszaléptem, azt írta ki, hogy kaptam egy grátisz ticket-et, most nem tudom, hogy ez azért van, mert vásároltam vagy amúgy is?
-
thesound
addikt
Arról, hogy kapunk/nem kapunk napi questet (vagy csak "trükközve"), van valami hivatalos? Mármint tudják, dolgoznak rajta vagy nem éri el a problémások száma az ingerküszöbüket?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
törölt tag
Ekkora f.st ebbe a játékba, mint ez a Raza+Anduin kombó.
Eltűnhetne már a Raza a büdös ..Épp meglenne legend (de úgy kellett lejönni, hogy 5 meccsből 3 highlander vagy big priest...), de szokás szerint a gyerek 0 manáért végiglövöldözött 25 hpról.
Nem baj, még 1, erre még1x ugyan azt a gyereket kaptam ki... ismét megvert.
És ezt 2 másik highlander priest követte, akik ugyanúgy szétlőttek.Ennyi idő alatt illett volna nerfelni Razát annyira, hogy Anduin hero powerjét ne csökkentse 0-ára. De majd 1x vége lesz ennek a fosnak is.
-
addikt
válasz #51177472 #75846 üzenetére
Balance egyik blizzard játékban se volt erősség sose, szerintem az évek már bizonyították itt se érdemes várni a nerfre, majd a kirotálás megoldja..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
fausto
addikt
Controll Lock Rin nélkül mennyire életképes? Van olyan változat, amibe nem létfontosságú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest