Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
válasz ígyvanferi #75625 üzenetére
Idő hiányában csak gyorsan rákérdeztem ,de láttom már stresszel a játék
-
lm83
őstag
Már egy ideje le került a címből a Heroes of Warcraft rész nem?
-
-
oxox
addikt
grat
eddig három van meg nekem (priest, mage, warlock)...úgy látom a sima győzelemhez nagy lépés az 5mana az 5mana+ os szőrnyek, s ha az embernek van egy kis szerencséje, akkor lejön a 3draw 0 cost-ért, meg az egy manas 0 manaköltség a szörnyekre az adott körben, de elég lehet az egyik is. pl warlock-al elsőre végig futottam +3dmg, 5mana boss-al, és a dmg nem is nagyon szólt bele a dologba (talán egyszer volt haszna)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
F-ECT$
titán
válasz aerosmith #75655 üzenetére
Attól függ mit értesz érdemes alatt. Én pl anno lecraftoltam Lich Kinget, használtam jó sok deckben, de az utóbbi időben csak elvétve vettem elő. Tehát rövid távra nagyon jó volt, közepes távon már kérdéses, és ki tudja, hogy hosszú távon mi lesz vele, tehát pl visszakerül-e a metába a mostani kieggel.
Dive ever, work never.
-
oxox
addikt
no paladdinnal (weapon deck) is simán végigdaráltam a 8 bosst
+2 lap kezdésnek, és 1-be kerül a fegyver passzivok...talán a legkönnyebb voltKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
saen
veterán
válasz micafighter #75664 üzenetére
Én ma a rogue deckbe dupla eater of secretet toltam, utána persze nem jött egy spell hunter se Igencsak változatos még a meta, bár lehet csak azért mert alacsony szinten vagyok.
-
F-ECT$
titán
válasz micafighter #75664 üzenetére
Én a mage secret deckemben futtatom a fegyvert, eddig még nem szedték le (bár nem sok meccset játszottam), viszont eaterrel már találkoztam és nem esett jól.
Dive ever, work never.
-
jr1994
addikt
Én az Aluneth secret maget próbálgatom. Ha jól húzok, megállíthatatlan, arra az esetre kéne kitalálni valamit amikor nem, mert az elég fájdalmas. Lehet hogy Frost Nova + Doomsayer kéne bele? Meg mondjuk mindkét arcane intellect, ha nem jön fel a fegyver és elfogy a kezem a 8. körben az tuti vereség. Amúgy eddig egy Eater of Secrettel találkoztam, meg volt egy Ooze kb 15-20 meccs alatt. Illetve hunternél előfordult Flare, az kellemetlen.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
saen
veterán
A Darkness-t próbálta már valaki? Gondolkozom a crafton, mert egyre több raza priest jön szembe... Egyet már meg sikerült verni fatigue-ban, de általában egy kör alatt le tud szedni maxról
-
balisz
senior tag
80g vár cserére EU szerveren. Dittore #2665
-
Chumlee
senior tag
Egyedül a priest fegyverre leszek kíváncsi
A rogue fegyver szerintem idő előtt kraft lesz -
voyager4.4
senior tag
Másnál is dc-zik ez a f*shalom ? Egy lapot nem lehet már kijátszani, btw overwatch ugyan ez... a netet csekkoltam, elvileg nem nálam van a hiba, gg Blizz.
no fate but what we make
-
saen
veterán
válasz voyager4.4 #75673 üzenetére
Nálam is voltak ma gondok.
-
aerosmith
őstag
válasz voyager4.4 #75673 üzenetére
Nekem ma csak simán nem töltött be töbszörre se a telón.
-
Gyuri27
félisten
-
tomazin
veterán
Missing Daily Quests? Try Changing Hearthstone's Game Language
szóval tessék nyelvet váltani és elvileg jóság lesz.
you should be able to login and get any daily quests you've missed, up to a maximum of three
-
whitezo88
nagyúr
Mennyi az esélye hogy 8 meccs alatt 0x látom (egyáltalán) Kelesethet? Ez átlag 15 lapnyit jelent...
-
Gyuri27
félisten
Amcsi acc-ra jönnek a küldik. Eu-re nem. Hiába állítom németre a nyelvet.
Végülis ez a pár száz buznyák nem hiányzik.Amd - Radeon - Ryzen
-
tomazin
veterán
Kb 2het utan megkaptam az elso 40es kuldit. 50eseket rerollolva is 50/60ast adott.
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #75691 üzenetére
Akkor csak a szokásos szerencsém amúgy nem ennél is rosszabb, ha beszámoljuk hogy legalább 2-t mulliganeltem rá?
Utána láttam, de nem jött fel sokkal többször. Most a meta egészen jó, csak nincs sok kedvem játszani, más jobban leköt, amivel nem húzom fel magam (tegnap jött ki a friss Dardanellák DLC Battlefield1-ben, Battlefront2-val is elvagyok)
3 nem golden classom van, azokkal igyekszem játszani, rugó, pap, mage, szerencsére mindegyik erősnek tűnik most. Nem tudom láttátok-e, de a Shaman ismét a hulladék kategóriába esett. Semmi új jót nem kapott, az Evolve pedig nerfelve lett a sok Low Cost Battlecry miatt. Alig jobb a warrior, a többi egál.
-
ThySoul
senior tag
5 hőssel már megvan a run, sosem hitzem volna hogy valamikor is behúz még ennyire a jàték. (wari pala pap shaman négyes maradt)
-
törölt tag
válasz beherit #75697 üzenetére
Valami hasonló a bajom nekem is.
Általában az első 5-6 Boss élvezetes és benne van ez a “jaj de jó decket építeni” feeling. Elő lehet hozni idiótábbnál idiótább kombókat stbstb, majd jön az utolsó kettő ellenfél és velük együtt egy hatalmas fal. Ha nincs early, vagy kicsit rosszabb lapjárás akkor szenvedés az egész és szétaláz a játék. Majd kezdődhet minden újra. Nem beszélve arról, amikor counter ellenfelet “sorsol” az rng.
És amiket olvasok utolsó ellenfelek ellen, a gép ott is komplett idióta és sokszor ez nyeri meg a meccset a játékosnak. Különben nem sok esélye lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest