- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whitezo88
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
beherit #78449 üzenetére
Kiváncsi leszek hova ment át. Elsőre meglepődtem, mert nagyon a HS arca volt, de valószínűleg pont ezért is lépett. Nem szerencsés, hogy ha valaki ennyire egyedül van kint a kirakatban, senki se bírta azt sokáig a Blizznél. Nem is lehet. Plusz ha tovább marad valószínűleg rásütik a CCG bélyeget, ami nem szerencsés ha szeretne mással is foglalkozni.
Illetve lássuk be, HS hype kb. a tetőfokán van. Nem azért, mert rosszul csinálnák a játékot, hanem egyszerűen egy játékstílus egy adott ideig köti le csak a mainstream közönséget, ráadásul a CCG-k ebben még nem is annyira jók (nincs érdemi közösség és csapat ami általában sok-sok évre odaköt egy playert). Főleg hogy HS sikere óta orrba-szájba jelennek meg a különféle klónok és kártya alapú játékok (főleg mobilra), amik nyilván tovább darabolják a célközönséget. Szóval itt szép abbahagyni -
lm83
őstag
válasz
beherit #78449 üzenetére
Hát kíváncsi leszek, milyen elméletek lesznek erről most a neten
Az biztos ez a változás jele, Vajon ő gondolta így, vagy inkább mások a cégnél, hogy jobb lesz nélküle...Bennem a nevetése mellett az marad meg, hogy szokta "szívatni" ez embereket akik vele együtt voltak a stream-ben...
Lich King ellen a hunter, hát sosem fogom elfelejteni... -
törölt tag
válasz
beherit #78434 üzenetére
Persze hogy az. De a többi játékos, aki ott van a versenyen, ugyanígy van ott. Nem nyerhet mindenki. Persze tolhatnának körmérkőzéseket, 16 játékos, mindenki mindenki ellen 100 meccs, és aki a legtöbb pontot szedi össze, az nyert. Az már közelebb lenne a fairhez, bár a variancia miatt még mindig távol.
Valószínűleg ezért egyszerűbb egy tornát rendezni.
-
F-ECT$
titán
válasz
beherit #78341 üzenetére
Ha a 2 classic legend kell hozzá, akkor azok craftolhatóak, rendszeresen meta lappá válnak (aztán persze el is tűnnek), szóval hosszú távon nem jársz velük rosszul.
Persze ha ezzel elcraftolnád az összes dustod, akkor még érdemes picit várni, pláne ha van olyan preist decked, ami épp jó.
-
-
törölt tag
válasz
beherit #77950 üzenetére
Lemaradtam róla.
Most nézem, mennyivel könnyebbek lesznek.
"Here are some examples:
Only the Mighty – OLD: Play 20 minions that cost 5 or more. Reward 40 gold -> NEW: Play 12 minions that cost 5 or more. Reward: 50 gold
Class Victory – OLD: Win 2 games with one of two Classes. Reward: 40 gold. -> NEW: Win 1 game with one of two Classes. Reward: 50 gold
Class Mastery – OLD: Play 50 Class cards. Reward: 60 gold -> NEW: Play 30 Class cards. Reward: 60 gold"
-
fausto
addikt
válasz
beherit #77447 üzenetére
Érdekes, hogy classicot adott, mert elvileg ez volt a közlemény: "These packs can be from Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne, Kobolds & Catacombs, or even The Witchwood"
A heartpwn-on egyébként az írták a kommenteknél, hogy ha több questet csinálunk meg, akkor a második mindig witchwood. Mondjuk ez nem hivatalos, ne engem szidjatok, ha nem jön be -
ThySoul
senior tag
válasz
beherit #77412 üzenetére
Azért annyira nem egy bonyolult a combo sem, a dragonod dolgokra kell figyelni, de mivel olyan szinten világít a lap ha van nálad dragon hogy egy vak id észrevenné, ezt azért nehezen fogod elszúrni. 12-ről mentem vele legendbe, összesen három olyan meccs volt ahol tényleg nagyon kellett gondolkozni.
-
whitezo88
nagyúr
-
Hallazeal
tag
válasz
beherit #77343 üzenetére
Közben visszakerestem a ranked változásról szóló hírt, és ott azt írják, hogy reset után az aktuális rankodról esel vissza, viszont a jutalmat a legjobb elért eredményed után kapod. hm...ez egy kicsit fura.
"de ahogy indult ez a hónap is, barmi lehet " Na ez maximálisan igaz -
h3lios
addikt
válasz
beherit #76337 üzenetére
Én pont emiatt nem török semmit, amiből nincs meg a max. játszható mennyiség..
Van 1 Burgle bot-om goldenben, de csak 1 van belőle, ezért nincs szivem betörni...Prince 3-at én is benyitottam akkor Prince 2-vel párban jöttek. Sírtam is miatta, hogy persze Prince-eket kell nyitni... Aztán kiderült, hogy mint a 2 Tier 1 pakliban használható.
Szerencsére a 4-es verzió már nem esett ki belőle, mert az még továbbra is hulladék.
-
Frogged
aktív tag
válasz
beherit #75905 üzenetére
Nekem eddig 37% lock 21% pirest és 21%dru jött a cube deckem ellen kb 30 mecsből.
Raza priest még annyira nem volt zavaró mert big és dragon priest is jött bőven .
De lockbol szinte csak Nzoth-os control jött.
Az aggrok is a kis ozet tartogatják a fegyómra meg a silencet ha nem jönne a dark pact.
Ramp dru ami még sok jött ök is szeretik a geistel ki égetni a dark pactet a cube-ra meg dobják a silencet.
Lehet jó huzásal meg sorsolásal lehet haladni vele de nem érzem olyan erősnek ezt a decket..
Mondjuk az utobbi héten esélyes hogy bármivel ilyen win ratem lett volna ma váltotam tempo mage-re azota minden 2ik mecs aggro pala
a maradék meg face hunta tempo rugo.
De lesz ez jobb is a szerencse forgandó csak kár hogy olyankor nem adja a játék mikor lenne időm játszani. -
törölt tag
válasz
beherit #75697 üzenetére
Valami hasonló a bajom nekem is.
Általában az első 5-6 Boss élvezetes és benne van ez a “jaj de jó decket építeni” feeling. Elő lehet hozni idiótábbnál idiótább kombókat stbstb, majd jön az utolsó kettő ellenfél és velük együtt egy hatalmas fal. Ha nincs early, vagy kicsit rosszabb lapjárás akkor szenvedés az egész és szétaláz a játék. Majd kezdődhet minden újra. Nem beszélve arról, amikor counter ellenfelet “sorsol” az rng.
És amiket olvasok utolsó ellenfelek ellen, a gép ott is komplett idióta és sokszor ez nyeri meg a meccset a játékosnak. Különben nem sok esélye lenne. -
törölt tag
válasz
beherit #74860 üzenetére
pedig sose szabad feladni.
nekem volt pár hete egy olyan meccsem, hogy hunter ellen épp tudtam stabilizálni. amikor raktam ki warlock dk-t (az egyetlen lapot, ami játékban tudott volna tartani) kaptam egy dc-t. visszacsatlakozni se tudtam, ezért mérgemben bezártam az app-ot, majd napokig a játékhoz se nyúltam. mikor újra elindítottam, láttam, hogy megnyertem az előző meccset.
gondolom a dk kirakása után részemről jött a rope (holott már játékban se voltam), ő pedig feladta, mert azt hitte bm. esélye lett volna nyerni, ha tud várni, de nem várt. -
törölt tag
válasz
beherit #74857 üzenetére
gondolom meg se fordult a fejében, hogy az arcod üsse.
én azért említettem a ládát, mert legtöbbje nem is nézi mennyi sebzés van a boardon, csak azt látja, hogy leüsse a ládát. legutolsó meccsemen úgy nyertem, hogy 3 ládám volt az ellenfél térfelén, simán elverhetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400