Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Trump: "sickest deck i've ever drafted"
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #7302 üzenetére
constructednek is majdnem elmegy, de kár a relatíve rossz jutalomért
mod: Dejaris: ekkor az a baj hogy azonnal bejön az amit kidobtál... rendszeres.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Tyler Durden #7300 üzenetére
Huzol 4 lapot, ebbol tudsz ujat kerni is az osszesre. Ha ebbol nem tudsz ertelmes lapot talani az elso par korre ugy, hogy kozben huzogatsz is, akkor en vagyok a hulye es nem a paklid rossz, ugye?
-
Gyuri27
félisten
válasz Tyler Durden #7302 üzenetére
Utolsó meccs mage ellen. Hát full alázós volt.
dejaris: nem kevésszer szopat be 4-4-5-t cserél az ember és jön 5-5-6.
Ha olvasnád a topikot páran leírtuk ezen élményeinket.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #7304 üzenetére
Nézd meg ezt.
Ezt nemrég én vettem fel..saját játék.
A kezdeti lapok 2manás(fegyver) 4manás és 6manás..a 4eset és a 6osat dobom..kaptam helyette egy 8asat és egy 5öset..
De nem baj mert ehhez úgy is húzok közbe ugyebár..első körben kaptam is egy 1 manás spellt amit nem tudtam használni semmire..ha megnézed a vidit láthatod is hogy miért. Második körben kaptam egy 5 manás miniont..ezután kaptam egy 2 manás spellt amivel lapot tudtam húzni ami mit ad az RNG, egy 5 manás minion volt. Ezen felbuzdúlva a 4. körben egy 6 manás miniont kaptam.Mindezt úgy..hogy a paklimban van 5 darab 2 manás, 3darab 3 manás és 6 darab 4 manás minion. Spellek is vannak de azt most hagyom.
Ez 14 darab olyan minion amit a 4. körig kijátszhattam volna, de 10+ húzott lapból egy sem jött.
De biztos a pakli szar..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dejaris
addikt
válasz Sirandrish #7308 üzenetére
Azt a 4 manas csokat minek dobtad el? A paklival, mar ott problemak vannak, hogy mit keresnek benne olyan dolgok, amiket nem tudsz hasznalni, csak a csillagok allasa megfelelo?
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #7309 üzenetére
Mert nem a 4. körben akartam kezdeni a boardra rakni mondjuk..
"A paklival, mar ott problemak vannak, hogy mit keresnek benne olyan dolgok, amiket nem tudsz hasznalni, csak a csillagok allasa megfelelo?"
Te aztán képbe vagy bro..Executeről beszélek..és mondjuk azért van a paklimban mert alap lap? Vagy mert bármit kifingatok vele amin van egy karcolás?
Elbírom képzelni a paklidat..charge meg taunt? Mert azok mindig jók?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ZS3NI
őstag
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
-
ZS3NI
őstag
válasz Sirandrish #7312 üzenetére
Nem saját kép, redditen találtam. Szerintem én sem bírtam volna ellenállni.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sirandrish
legenda
Hát én a 4. után már otthagytam volna őket.
Nah jó..talán 5...vagy 6Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dejaris
addikt
válasz Sirandrish #7310 üzenetére
Pedig az a 4-es elfert volna a kezedben a negyedik korben, jobban is jartal volna. En mindig bent hagyom. Az execute tenyleg csillagallasos lap, nem is hasznalom, hiaba tunik nagyon erosnek. A warrioromban van 4 charge es nulla taunt. De nem ertem a fricskad. A brozast meg hagyd meg a pereputtyodnak!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz dejaris #7315 üzenetére
Igen..mert te előre tudod hogy 2es és 3as minion nem fog jönni és ezért jól jön a 4es.
Hiába próbálod itt beállítani magad ilyen hihetetlen nagy májernek...attól még butaságot beszélsz.
Semmi de semmi befolyásod nincs arra hogy milyen lapokat fogsz kapni, még akkor sem ha te azt hiszed hogy van. Persze ha 30darab 2-3 manás minionból áll a paklid akkor elképzelhető hogy te mindig tudsz mit kijátszani az első 2-3 körben is.
10emberrel szemben állítasz valamit, amivel senki sem ért egyet és mindenkinek van legalább 1 olyan story a tarsolyában ami az elméletedet csírájában fojtja el, de csak nyomod és persze még neked áll feljebb.
Egy full random kártyajátéknál azt állítod hogy nincs köze a szerencsének semmihez, mert TE biztosra mész..és nem elég hogy a történelem talán legnagyobb butaságát mondod, de még makacsul ki is tartasz mellette és az a hülye aki ellent mer mondani...gratulálok!Erre azt szoktam mondani ha egy egyirányú úton mész és mindenki szemben megy veled, akkor elképzelhető hogy te mész rossz irányban.
Mellesleg menj Vegasba kockázni..ahhoz sem kell több szerencse..gondolom ott is biztosra tudsz menni..dobj párat aztán vedd meg a Blizzardot kilóra..Téma részemről lezárva...
[ Módosította: ollie ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #7318 üzenetére
Gorneck-re írj rá.
Ú tudja mert már Streamelt..vagy mondjuk elvileg pitti is tudjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
P00By
nagyúr
Srácok arénában összedobtam egy (szvsz) elég jó pala paklit. Erre olyan ellenfeleket kaptam, h csak pislogtam. Egymás után két rúzs, szétkombóztak. Egyik a 6. a másik a 7. körben végzett ki...
Most inkább félbe is hagytam, mert gyáájáj
-
whitezo88
nagyúr
nem is rossz ez a whelp druid deck. violet teacher, imp master, force of nature, savage roar, power of the wild a gerinc. leszedésnek persze 2 swipe meg 2 starfall, de még nem teljes a deck, teacherből meg FoN-ból 1 van, nincs ancient of lore stb. de használható.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Egész pofásra sikeredett sámán deck. Play modban 5/5-el kipörgettem a napit. 2 meccs volt neccesebb, de egy kis mázlival mindkettő meglett.
+ Sunwalker + Stormwind champon.
Gyorsan nyitottam is egy paklit. 1 demolisher volt ami egyáltalán említésre méltó.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
whitezo88
nagyúr
Artosis vs Monk Fight Night [link]
áá de benézte Artosis el akarta lopni Sylvanassal az ellen Cairnejét, kijátszotta, inner rage és executolni akarta de azt nem lehet baráti egységre rakni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai nem az én napom. 0-3as aréna, plusz egy paklinyitás, ritka béna lapokat kaptam, mindegyik megvolt már egyszer.
Live-Die-Respawn
-
dejaris
addikt
válasz Sirandrish #7316 üzenetére
Itt lehet megvan a nagy tobbseg, de ez nem jelent semmit. Erdekes mas ilyensfele kartyajatekokban a profi mezonyben viszont nem ez volt a velekedes. Nem a kisujambol szoptam, hanem jo par kikapas utan belattam en is.
Téma részemről lezárva...
Akkor miert is irtal egy kis monologot? Amiben egy ertelmes erv nem hangzott el, csak hogy a Joskanak is ilyen a szomszedban?F-ECT$: Ebben van igazsag, lehet csak gorcsosen ragaszkodom ahoz a laphoz, mivel egyik kedvencem.
sith7: 1: Nem tudom hogy kell, vagy egyaltalan kepes-e ra a notebookom.
2: Nem igazan van kedvem pofazni hozza, foleg nem magyarul.
3: Meg friss a jatek szamomra, raadasul nem all rendelkezesemre a lapok nagytobsege, igy meg nekem sincs meg a tokeletes paklim.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah ilyennel sem találkoztam még.
Kártyák eldobása után kifagyott a cucc.
Megtartottam druidával egy wrathot meg egy sunfury protectort, ami 40sec gondolkodás után valamiért átváltozott egy dragonnál, amit nem bírtam coinnal kijátszani mert nem volt rá elég manám, illetve hero powert sem tudtam nyomni, meg kb semmi.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #7336 üzenetére
Nem sietek sehova, ha egy hónap múlva lesz meg az sem baj.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Volt az az arc ennyire menő? (8:30után)
orichalcos Nah nem mintha rajtad múlna Persze meggyorsírhatod a folyamatot 40pakli vásárlásával
Egyébként én is most gyűjtök a második legendemre..már majdnem félúton járok
Most még azon gondolkodom hogy vajon megéri-e várni hogy esetleg egyszer valamikor hozzányúlnak Malygoshoz? 400dust nagyon kevés egy legendért, de csak azért hogy meglegyen nem tárolom örökké...főleg mert pöttyet meggyorsíthatná a folyamatot, és azért nem mindegy hogy van egy legendem amit sehova sem rakok be, vagy lenne egy amit minden decbke tudnék használni[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #7338 üzenetére
Hmm nekem nem tölti be a vidit, nagy feketeség azt annyi
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
válasz Tyler Durden #7339 üzenetére
Leellenőriztem..nálam működik..
De ha másképp nem megy akkor menj Artosis csatornájára és keresd ezt :"ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ REKT ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ"
Majd tekerj 8:30hozEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #7340 üzenetére
ez se rossz [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #7342 üzenetére
Jaja..ezt is láttam
De azért milyen durva hogy 6 mininból is PONT sylvit veri telibe hogy aztán jól lenyúlja
Persze azon a ponton már mindegy volt, de akkor is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Winner_hun #7344 üzenetére
Disenchant. Nem lesz tőle erősebb, hanem gyakorlatilag eldobod némi dustért cserébe.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #7344 üzenetére
Az általad nem használt lapokat (kivéve basic lap) betörheted a crafting mode-ban.
Kapsz értük dustot (alapanyag) amiből más lapokat tudsz craftolni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Winner_hun
titán
válasz Sirandrish #7347 üzenetére
Jaa. Akkor ilyet csináltam már bőven.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #7348 üzenetére
Hát akkor már mindent tudsz
MÁS: Istenem de szeretem az ilyet bealázni.
Köszönés helyett Mage "Threaten", majd minden secretnél (volt neki vagy 5) sorry, meg persze fél percenként Threaten még had szóljon, aztán úgy elvertem hogy öröm volt nézni. Az ilyeneken sokkal jobb érzés elverni mint bárki mást[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
tegnap volt egy vicces partym....paladin ellenfel.
szepen epult a paklim, de kb minden minion levetelenel kommentelt...elso 4minionomat leszedte a szokasos 1hp all unitnak 2dmg all enemy unitnak...kozben "sorry"-zgatot, leszedtem a unitjait kozben kiepult a masodik falam...eljatszotta ugyanazt a kombot, majd lent hagyott egy 7/5 tauntot (ekkor elkezdett well played-eket nyomni), kapott egy silencet, egy sima 2dmg-t + az egyik minionnal leszedtem.
kov kore vegen lent volt neki 13 sebzesnyi unitja, en 12-n altam..megint nyomta a sorry-t, meg a well playedet...csakhogy az all unit hp 1-e miatt a ket darab 4/1-es unitjat levarazsoltam ket inner fire-al 1/1-esre. Adok-kapok, majd megint nyomja a well playedet, es lehoz egy ragnaros-t (ez kicsit fajt, mert 1hp-re levert)....3unitja volt ragnarossal nalam semmi....sorry-zgatott a buzi.Dehat az arca csak addig volt nagy, mikor manipulator, holy damage, es copyzott ragnaros makomra az ovet szedte le.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Kupon kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest