Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79521) StarZ3r0


StarZ3r0
tag

Sziasztok!

A jövőbeni setupommal kapcsolatban érdeklődnék, mert van némi kavarc a fejemben. Szóval a másik topicban már érdeklődtem, hogy milyen itx gépet kellene összeraknom, hogy kiszolgáljon egy 4K videólejátszást (c3 evo 65" a TV). Ott azt az ötletet kaptam, hogy nem is kell dedikált vidkártya, elég egy 5600G és akkor meg van oldva a videólejátszás, ez eddig ok.
Ami nem értek és lehet már a kérdést sem tudom megfogalmazni, szóval ha szeretnék később egy erősítőt és berakni az 5.1-es rendszert aminek kikábeleztem már, akkor az hogy fog kinézni!?
Jól értem, hogy a PC-TV irányba lejátszáskor átmegy az audio/video, itt mindegy is kb. hogy milyen HDMI szabvány van használva - elég valami régebbi is - és a TV-AVR irányba pedig 2.1-es HDMI kábel kell, ami tud eARC-ot? És akkor a legtöbb mai korszerű formában csomagolt hang át fog menni?
Vagy a PC-ből az AVR-be kell kábelezni és ott gond lesz, ha csak HDMI 2.0 van?
A HTPC elkészészülte után egy darabig csak a TVn kereszült megy majd a hang és a megjelenítés is, csak a későbbi lépésekben nem akarok lyukrafutni, mert félreértek valamit.

Köszönöm, ha valaki elmagyarázza ezt nekem!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.