Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4lukapitany
tag
A hal nagyon best buy ennyiért, főleg amilyen élelmiszer áremelkedés van mostanában. Pont akartam hengert venni, úgyhogy az is jól esett 2290-ért.
-
b4lukapitany
tag
https://tudatosvasarlo.hu/disznozsir-napraforgo-olaj-helyettesito-osszetevo-rendelet/
Alig várom, hogy kijöjjön a tonhal sertészsírban.
[ Szerkesztve ]
-
b4lukapitany
tag
Biotechnél BÁLINT15 kóddal -15%.
-
b4lukapitany
tag
Shop.Builderen 2206SUMMER15 kuponnal -15% júni 1-3. között.
-
b4lukapitany
tag
Valami jó kis edzés előtti kombót tudtok, ami hasonlót ad, mint egy thor vagy ilyenek, és ha délután 5kor megiszom, akkor tudok utána este rendesen aludni?
-
b4lukapitany
tag
válasz HUTCHDB #175104 üzenetére
Jó a hotblood, thor, pow3rd 2.0 stb. hatásban, csak mostanában később van időm lemenni edzeni és ezért este a szokásos lefekvési időmben forgolódok még 1-2 órát, mint a grillcsirke. Gondolom a koffein kiürülési ideje miatt. Ezt akarom valahogy megoldani, hogy megmaradjon az erő nagyjából, de utána bírjak aludni.
bigmasterg Szoktam ilyeneket csinálni néha, de ez is eltolja az esti alvást. -
-
b4lukapitany
tag
válasz aelod #175233 üzenetére
https://shopbuilder.hu/edzes-utani-szenhidratbevitel-a429
"Edzés közben a szervezet glikogénraktárai (a glikogén az izmokban tárolt glükóz) vészesen lemerülnek, és ha nem pótoljuk őket mi magunk, a szervezet megoldja máshonnan - mégpedig a bevitt fehérje rovására, vagy ami még rosszabb, az izmokban található aminosavak lebontásán keresztül. Ha tehát kihagyjuk az edzés utáni szénhidrátot a turmixból, azzal bizony jelentősen hátráltatjuk fejlődésünket.."Ez akkor így kamu?
-
-
b4lukapitany
tag
Striákról van valakinek tapasztalata? Létezik valami ökölszabály vagy teljesen random, hogy kinek hány kg pluszt bír el a bőre x hónap alatt?
-
b4lukapitany
tag
Amúgy azok a szerek, amik növelik a tesztoszteron szintet nem tök mindegy, hogy xy növény kivonatából vannak, vagy full kémia az egész? Ha mindegyik hat, akkor az abbahagyás után is hasonló reakciókat okoz a testnek, nem? (nyilván a bevitt mennyiség függvénye, hogy utána hogy áll vissza szervezet)
-
b4lukapitany
tag
válasz basaharc502 #176006 üzenetére
Nálunk úgy néz ki a terem, hogy a női és a férfi öltöző egymás mellett van és a hátgépek mellett nyílik az ajtajuk. Mindegyiknél az öltözőben van a zuhanyzó rész is. Jár le egy hirtelen kurva sokat fejlődő.. ( ) 40 körüli faszi, aki rászokott arra, hogy 20 perceket zuhanyzik, majd kinyitja az öltözőajtót, dől be a pára a terembe, és még úgy ücsörög meztelenül/félmeztelenül egy 10-15 percet nyitott ajtónál, hogy mindenki megcsodálhassa. Volt olyan, hogy amikor én mentem le edzeni, ő akkor kezdett zuhanyozni, és hamarabb végeztem az edzéssel, mint ő az öltözőben.
-
b4lukapitany
tag
Puregoldra nem tud valaki 1%-osnál komolyabb kupont?
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok! Kb. másfél hónapja szarakodik a vállam valamikor jobban, valamikor kevésbé. Klasszik rotátor köpeny sérülés volt már párszor, ahol a vállizület hátsó része szúrt mondjuk fekvenyomásnál stb. , de most olyan, hogy a hátsóvállizomtól indul és a lapockánál is tovább megy egy vonalban a fájdalom. Nem csak edzés közben fáj, hanem napközben is, és zsibbad is, miután belenyilal. Gyakorlatoknál főleg a tárogatás okoz gondot most, meg a nyakból nyomás és főleg a hátgyakorlatok, amikor magamhoz húzom a súlyt bárhogy.
Lehet ez valami idegbecsípődés vagy hasonló? Pihentetés helyrehozza vagy doki nézze meg?
-
b4lukapitany
tag
Tudtok valami jó kreatint ajánlani, ami nem hajtja meg az embert? https://shopbuilder.hu/designer-kreatinok/pro-nutrition-creanabol-500-gr-p7036 Utoljára ilyet vettem, de ezt nagyon nem bírom, pedig meleg teával iszom. A myproteines volt eddig a csúcs, azzal semmi bajom nem volt, de kíváncsi vagyok van-e még valami alternatíva, ami hasonló porcukros állagú, mint az. Gondolom ezen is múlik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest