Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #29370 üzenetére
Nem, de legalább nem hagytam abba...
-
m3tr0
őstag
válasz
headhunter #29397 üzenetére
A VGA-ból és monitorból következtetve tervezésre, renderelésre..
-
headhunter
addikt
Glutamin és fehérje árakon vagyunk "kiakadva", egyesek ilyen gépre kérnek árazást :
(Mire használhatta vagy csak trollkodik ?! )
-
headhunter
addikt
válasz
szőröscica #29300 üzenetére
2.500 Ft-ért elszalasztotta, most vehet drágábban...
-
mocsanisi
senior tag
válasz
spammer #29394 üzenetére
Nekem így nézett ki ma:
Felhúzás: 40kg*12, 60kg*12, 80kg*8, 100kg*6, 120kg*4, 140kg*1
Mellhezhúzás felsőcsigán: 40kg*15, 50kg*8, 60kg*8, 65kg*7
Döntött törzsű evezés franciarúddal, szűk fordított fogásban: 30kg*10, 50kg*10, 70kg*6
Csigán fűrészelés: 30kg*15, 40kg*15, 45kg*13
Merev karú letolás: 40kg*20, 50kg*12, 60kg*5 - 40kg*7 -
spammer
veterán
válasz
mocsanisi #29393 üzenetére
Tény, hogy én nem nyomok fekve 100 kilókkal, meg én az egykezeseket preferálom, plusz pec-deck és keresztcsiga.
Felhúzást az utóbbi időben nem csináltam, tudom ez gáz, majd be is kellene iktatni, viszont a hátat így nyomom: 2 evezőgép (1 szűk, 1 széles fogású), lehúzás nyak mögé, lehúzás mellhez. Ha esetleg marad erő, akkor fűrészelés egykezesekkel, de nem igazán marad erő mostanában
Felhúzást muszáj leszek beiktatni, mert egy ideje elhagytam
-
mocsanisi
senior tag
-
Jojo5
őstag
még mielőtt hazaestem volna találkoztam volt osztálytársnőmmel és jól megfogdosta a bicepszem meg a hasam mert, hogy milyen eszméletlenül jól nézek ki szerinte és, hogy jó lenne, hogy ha a barátját (110-120kg) elvinném edzeni mert ilyen testet szeretne neki...
csaj is van vagy 65-80 kg körül a kis magasságához -
engine88
aktív tag
Mell mellé hát vagy váll menjen egy napra?
És akkor bicepsz mellé megy a másik. -
spammer
veterán
válasz
Spam123 #29382 üzenetére
Nem véletlenül ajánljuk az alapismereteket és a könyveket. A sárga kapszulában egyébként a legfőbb alapismeretek benne vannak, és azoknak is hasznos lehet, akik nem akarnak gyúrni, csak esetleg mást sportolni és normálisan kajálni. Egyébként is tömör és lényegre törő, helyenként még humoros is, úgyhogy érdemes átrágni, legalább azokat a részeket, amik érintenek.
A fegyences könyvet nem olvastam, de van itt 1-2 "szökött fegyenc" (
), aki foglalkozik vele.
Megéri olvasni, mert utána sokkal tisztábban látod majd a dolgokat.
Amúgy nincs mit
-
Jim-Y
veterán
á f@szom belétek, edzésről hazajön az ember hulla fáradtan és még álljon neki 2-3 óra alatt összegyűlt 60-70 hszt olvasni?
volt valami érdekes, aki bicepszezni akart azt elküldtétek vagy mi lett vele?
-
Spam123
tag
válasz
spammer #29371 üzenetére
Köszönöm, becsülöm az olyanokat mint Te, hogy normálisan válaszolsz a kérdésemre, nem pedig olny 1.hsz és 1000 oldalas könyv.
Nézegettem neten, láttam is ezeket a könyveket, többek között ezt a sárga kapszulát is, de iszonyat sok, hosszú és most nem sok időm van, de amint lesz elolvasom, de legalább beleolvasgatok.
Köszönöm szépen.
-
Jojo5
őstag
vall+kardio>nem volt rossz, csak nem volt annyi kraft mint szerettem volna, de legalabb a latvany karpotolt valamelyest...
elkertek ma az edzestervem is
jah, meg elloptak egy galaxy tabot az oltozobol...feltortek a szekrenyt es huss, meg jo, hogy olcso a terem es vegyes az odajaro garnitura...
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #29375 üzenetére
de szép nagy szemed van, vagy a fejed pici
ha nagyon ráértek nézzétek meg: dobogó kövek johhny gold van benne, mikor befosik az utcán az nagyon nagy
(59:25-től) -
littlelion21
addikt
-
nepszter1
addikt
Vastag nyak előny vagy hátrány a testépítésben ?
-
spammer
veterán
válasz
Spam123 #29361 üzenetére
Fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás és hasonlók: neked a fegyencedzés módszerei kellenek, nem a gyúrós dolgok. Van olyan topik/bejegyzés, meg könyv is róla.
Kerékpár meg futás erősítésre jók, de az nem lábedzés testépítő szemmel nézve. De mivel neked nem is célod a rendes "gyúrás" így mindegy is, marad a fegyenc...
Ha rendszeres futás és bringa mellett sem tűnik el a zsír, az azt jelenti, hogy nem megfelelő az étrended. CH-t csökkentsd, vagy inkább diétázz rendesen. (táplálkozással, diétával kapcsolatban keress rá a sárga kapszula szóra, töltsd le a pdf-et, abban szépen benne vannak az alapismeretek).
Tipo16V arra akart rávilágítani, hogy a protein fehérjét jelent.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #29362 üzenetére
az ellenőrök is elhitték volna?
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Spam123 #29361 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy nem feltétlenül kell ilyeneket enni? Enélkül is lehet "hízni"?
ezzel kapcsolatban kérdezd meg Macikost
De légyszives olvasd el azokat amiket fentebb írtam, akkor már tisztán fogod látni a dolgokat, mert jelenleg marha nagy káosz van a fejedben.
Van még időd, még nem kültek el a pics@ba -
Nexuiz
tag
válasz
God Vazzeg #29362 üzenetére
Azt a pénzt inkább költöm pipimellre.
deniro2Nem mostanában terveztem venni, majd még a jövő zenéje,de elég kérdéses. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #29360 üzenetére
Tudom...ja és köszi azt a motivációs audijóvidejót, már érzem a változást!
-
Spam123
tag
válasz
Woodslave #29347 üzenetére
Ha nincs értelme valaminek, miért csinálnám?
spammer:
Tric, váll, hát, mell,Esetleg fekvőtámaszozás megfelelne ennek? Akár különböző szögben és kartávolságban is.
Lábra meg kerékpárral és futással.
A kockás has meg kurva sok idő, értsd kibaszott sok idő....
Anno volt kockás hasam, amikor még nem húzódott rá ez a mostani zsírréteg és néha-néha felülést is csináltam.
Most kb. 2-3 centi vastag zsír van rajta, azt mennyire nehéz onnan eltüntetni?
Tipo16V
igen a legfontosabb az, hogy proteinnel ÉS fehérjével teli kajákat egyél
egyébként degecen lakomTehát azt mondod, hogy nem feltétlenül kell ilyeneket enni? Enélkül is lehet "hízni"?
-
m3tr0
őstag
válasz
30z.Samu #29349 üzenetére
Én meg azon,hogy csípőmön és hasamon lévő zsír eltűnjön. De szerintem sose fog elfogyni...bezzeg karból meg mellből már ment le..de onnan az Istenért se.
30z.Samu: azt az ízt nem fogom én érezni sztem soha...lehetek én 75 kiló, akkor is ott lesz rajtam...vagy f*szom tudja.
-
Nexuiz
tag
[link] Próbálta már ki valaki innen?
Leírásból: "... Hatszorosára emeli, az elfogyasztott fehérjék felszívódását az izomzatba
. . . . erősebb, mint a prohormonok!
. . . növényi kivonatok, nincs mellékhatása!
. . . nem doppingszer (MÉG!!)" -
Tipo16V
aktív tag
válasz
Spam123 #29345 üzenetére
igen a legfontosabb az, hogy proteinnel ÉS fehérjével teli kajákat egyél
egyébként degecen lakom
Hogy valami érdemleges is legyen: 1. hsz. alapismeretek+ plusz drugs bunny sárga kapszula, pdf letölt, elolvas. ha van kérdés jöhet.más. szardínia mennyire jó, mint hal?
én most főtt tojáshoz eszem.rii nem.
Nexuiz deniro2 próbálta asszem. nem atta. bezzeg a vajaskenyér napcsival.
figyelmetlen vagy Boxi
hehe ektomorf for evör! 1-2 hónap és megles a sixpack -
rii
nagyúr
rost tablettát szedtek/tudnátok ajánlani valamit?
-
spammer
veterán
válasz
Spam123 #29345 üzenetére
Miért csak bicepsz/has? Tric, váll, hát, mell, láb? Ezekkel mi lesz?
Nyugodj meg, nem leszel 2 ajtós állat akkor sem, ha keményen edzel rendesen és mindenre odafigyelsz.
Egyébként nyilván lenne változás, ha a 0-ról elkezdesz bicózni és normálisan kajálsz, de értelme nem sok, ha másra nem edzel.
A kockás has meg kurva sok idő, értsd kibaszott sok idő....
-
Spam123
tag
Üdv.!
Egyszerű kérdésem lenne:
Olyan ember, aki sosem gyúrt, 0 a bicepsze, elkezdene kézi súlyzózni otthon kb. 2 naponta érne e valamit? 5-15 kg-ig tudnám a súlyokat rápakolni, persze mindig emelném a súlyzón a súlyokat, persze csak ahogy bírom. Így gondolnám valahogy a gyakorlatot: link
A nem bicepszes napon pedig felüléseket csinálnák.A kérdés akkor az lenne, hogy lehetne e látványos változást előidézni ennyivel, mondjuk belátható időn belül úgy, hogy nem vagyok diétán, csak odafigyelek arra, hogy mit eszek, lehetőleg proteinnel és fehérjével teli kajákat és az édességet mellőzném.
Nem az a cél, hogy 2 ajtós állat legyek, csak hogy legyen egy kisebb, formás bicepszem, mert most kb. 0 van és kicsit kockás legyen a hasam.
És még valami. Azt is vegyétek számításban hogy szoktam futni és kerékpározni is, ami sajnos fogyaszt.
-
spammer
veterán
válasz
szőröscica #29343 üzenetére
Még így is kurva drága
Ennyiből veszek több, mint 3 kiló Sci-MX wheyt
Pedig kipróbálnám, de nincs az az Isten, hogy ennyit fizessek 250g-ért...
-
szőröscica
addikt
A shop.builderen megint akciós a Jack.
De a múltkor linkelte valaki a nutritionplanet.hu-t, ott is van egy csomó még. Szóval nincs hiány belőle. -
Tipo16V
aktív tag
hát vót, döntött törzsű evezés aTTa.
sok tinilány mégjobban atta
Boxer én megveszem nyáron a jacked!! -
-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave #29333 üzenetére
Nem a cuccal van a gond, hanem a koroddal.
Én érezhetően faxa edzéseket tolok vele, de lehet, hogy a második dobozzal akkor is elpattintom, persze a végén még a kutyának se fog kelleni, addig nyomod a negatív reklámot.
Én már régóta nem próbálok itt okoskodni...ugye kicsi vagyok, mit ugassak bele a nagyok dolgába...anno megkaptam, tartom magam hozzá.
-
Kassadin
addikt
Látom, ma is volt ki tud nagyobbat mondani verseny, meglepődtem, hogy ma Ijk milyen agresszív volt.
-
Dani82
senior tag
válasz
troller #29318 üzenetére
Érdekes cikk, de ezt a részt kihagytam volna:
Tervezett kardió edzések helyett javaslom, hogy extra aktivitást spontán mozgással vagy NEAT formájában iktass be. Ennek a módjai:
Parkolj messzebb.
Gyalogolj gyorsabban.
Állj annyit, amennyit csak lehetséges.
Menj a hosszabb útvonalon.
Gyakrabban és tovább sétáltasd a kutyát.
Ne ülj 30 percnél többet. Állíts be egy órát és félóránként mozogj 5 percet.Tesztoszteronon is jó cikkek vannak, de ha találomra kiválasztunk 10-et abból 5ben tuti egymásnak halál ellentmondó dolgok lesznek
-
drogery
tag
-
troller
senior tag
válasz
littlelion21 #29316 üzenetére
Szerintem ezt a cikket érdemes elolvasni zsírégetés kapcsán. Drugs Bunny Sárga Kapszulája tényleg nem rossz egy általános összefoglalónak, de szerintem vannak azóta újabb eredmények.
És persze ami egy ektomorf alkatúnak rettentő sok kardió, az bőven kevés egy endomorfnak. -
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #29316 üzenetére
semmi, rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem
-
littlelion21
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
drogery #29285 üzenetére
alsó test edzése után még kardiót csinálsz ez az én olvasatomban 2őt jelenthet:
- Nem edzed le eléggé a lábaid addig, hogy lépni is nehezedre essen és tolókocsiban keljen hazatolni
- Vagy fanatista vagy és mazochista, hogy lábazás után kardiót csinálsz, de itt is fenn áll a nem edzed le rendesen dolog...nem feltétlenül rántja le az izomzatot én azt mondom, de aki túl sokat csinálja akár gátló tényező is lehet nem megfelelő táplálkozás esetén
littlelion21: én úgy tudom, hogy 40 perc aerob után kapcsol be a zsírégetés, de már nem tudom merre hallottam\olvastam ezt
-
spammer
veterán
válasz
littlelion21 #29309 üzenetére
Beugratós kérdés ugye?
Ez megint vitatéma lehetne, mert ezt is, meg azt is lehet olvasni/hallani... A leghatékonyabb nyilván edzés közben a folyamatos stimuláció mellett égeti, de azt is mondják, hogy még edzés után X ideig tovább égeti a szervezet a zsírt. Szerintem senki nem fogja tudni megmondani, hogy x óráig y percig ég a zsír...
--
(#29311) drogery: Te mit nem értesz még mindig? Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálod
-
spammer
veterán
válasz
drogery #29306 üzenetére
Nagyon egyszerű módszer arra, hogy tudd, mikor vagy kardió tartományban: ha tudsz összefüggően beszélni futás/kocogás közben, akkor az, ha már lihegsz, mint egy kutya és kapkodod a levegőt és meg akarsz halni, akkor tuti, hogy már nem aerob.
"a kardió is anaerob? akkor a súlyzós edzés kardió?"
Te kevered a kardió és az anaerob fogalmát, szerintem egyértelműen leírtam... rajzoljam le halmazábrán is?
-
30z.Samu
félisten
válasz
littlelion21 #29302 üzenetére
A Jack3D hozza ki belőle az állatot.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #29295 üzenetére
aerob - viszonylag alacsonyabb pulzustartományon belül marad, oxigént és zsírt használ fel.
kardió - magasabb pulzustartomány, már nem elég csak a zsír, hanem szénhidrátot is fel kell használnia a szervezetnek, fokozott izommunka, izombontás / izomvesztés veszélye áll fenn... (Nem Woodslave, nem kell beírni, hogy tényleg leesik-e az izom!
)
anaerob - kardió is az már, de elsősorban a súlyzós edzésről van szó, ahol CH-t használ a szervezet (zsír+oxigén helyett).
De szerintem ezeket tudod te is jól, vagy nem?
(#29301) drogery: embertől és sporttól függ, kinek hova esik a kardió tartomány.
-
szőröscica
addikt
válasz
littlelion21 #29302 üzenetére
Megmondtam keményen.
-
littlelion21
addikt
válasz
szőröscica #29299 üzenetére
Ez az, ez férfias volt.
Aktív témák
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest