Hirdetés
Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Boxer001
veterán
válasz Tipo16V #1129 üzenetére
Csapkodd be a gugliba, 'oszt takaroggyá.
Ma kemény voltam, mint a két hetes kutyaszar. Hát-váll volt még korán reggel, atta. Oldalemeléseket most már egy ideje váltott karral csinálom, nem is tudom, hogy anno miért nem így...ja megy figyelek a helyes kivitelezésre, remélem meghozza a várt eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
válasz Tipo16V #1419 üzenetére
sajnos kis hazánkban illegális a fű... így nem ajánlom, mert rossz, és kapudrog, ne csináld!
szerk: természetes kiskorúknak sem ajánlom
az alkohol amúgy is kevésbé veszélyes drog mint a fű, nem hizlal, kevés benne a cukor. rosszat nem is lehet mondani a szeszre...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz Tipo16V #1874 üzenetére
utolsó emlékeim szerint magasabb vagyok mint te. vagy nem ? igaz úgy rémlik, hogy pár centivel, de magasabb ? mert akkor pontosan belöhetem az én magasságom kb.
amúgy bazdmeg élőben tuti nem rossz a forma... igaz tavaly láttalak, de akkor is jó volt már
hát igen készülj fel minden eshetőségre mert havert a suliban akarták megkönnyíteni a cuccaitól...
és pont ez a baj, hogy a dízelekben millió kilométerek vannak az ujjakat meg csak úgy nem adják el jó áron...
golf a 3as szériától nem rossz szerintem...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Yeffy
veterán
válasz Tipo16V #1877 üzenetére
Hát sok sikert a sulihoz!
Jojo: E46 nekem is az egyik "cél" verdám, nagy kedvenc!
Aydan: nem nyomod rosszul úgy látom akkor...
Hát igen, ezek a rosszarcok... egyre durvább a helyzet, nem csodálom, ha iszkolnak el emberek, vagy "öntörvényűsködnek"... Gz Magyaro....
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
runner 125
nagyúr
válasz Tipo16V #1881 üzenetére
Beszoptad, mert nem. Csak véletlenül a "joci és lölös-5-ös bmw" c. balladát linkeltem be.
nepszter1
Vajon kik lehetettek?!
..csak azok a félkegyelmű, abortusz után is felnövő pateszok.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jojo5
őstag
válasz Tipo16V #1877 üzenetére
jaja, én is arra tippeltem, hogy az lesz majd kezdőnek csak nem akarok 1 misi fölé szaladni sőt még az is necces lesz... de majd elválik, hogy lesz akkor máni'
akkor jól sejtettem, hogy 185 körül vagyok, kösziYeffy DJ: jó is az... nekem is célok között van
Bagira01: jelek szerint ektomorf vagy mint állatt.... További tanácsért kérem fáradjon SzlobiG v. mocsanisi kollégához
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
szki
őstag
válasz Tipo16V #1881 üzenetére
Lehet meg se emésztődik a szervezetében az a sok minden, amit betöm napi 8 étkezés alatt. Ezek a Nutrition név nekem nyúltápra emlékeztet például. Allergiás is lehet sok mindenre, és tönkre vághatja az emésztőrendszerét.
Szóval orvossal kell kezdeni, de nem biztos, hogy segít.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Home server / házi szerver építése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest