Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Topik zárva, folytatás ITT
-
Tamoo
nagyúr
Na pateszok, újra megvan az 50.000 és senki nem lett izmos!

-
headhunter
addikt
-
spammer
veterán
-
Pocok256
veterán
-
-
Dani82
senior tag
-
-
Dani82
senior tag
Gondoltam kiprobalok egy uj termet ma. A bme fitnesd lett ami a muszaki egyetem terme.jopofan megcsinalrak tok modern de asszem megtalaltam a pokemonok feszket. Elkepeszto alakok vannak itt. A jimmy frizuras combig huzott zoknis 32kgs fiucska a leg atlagosabb. Viszont a recepcios kislany adja

-
spammer
veterán
Erre gondoljatok, ha eléritek az 50-es kart
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Haladjunk kérem, haladjunk

-
-
God Vazzeg
veterán
Én nem mondom hogy nem s*arnék be, de hogy senkinek se jut eszébe megkérdezni a kislányt hogy jól van-e
Láthatóan beteg.. Meg mi félni való van egy kislányon? Megesz? 
Pocok: veszélyes is az ilyen ijesztgetés, túl azon hogy valaki szívrohamot kaphat, mi van ha reflexből bever a kislánynak egyet? Ijedtében csinál hülye dolgokat az ember

-
Tamoo
nagyúr
Ez mekkora!
[link] Szerintem én is besz@rnék. -
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Lehet Béla írta ki!

-
törölt tag
-
Dani82
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem lekötötték a figyelmem a lányok, persze ez nyilván nem mindenkivel lett volna így...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az asszony mi?

-
KAMELOT
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem hinném, hogy vastagabb csontúak. Van ilyen is olyan is. Kérdés itt....genetikád mit enged meg és milyen anyagokat használsz?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
KAMELOT
üzenetére
Nagyon szép, harmonikusan felépített izomzat, úgy hatalmas, hogy nem érzem túlzónak. A szlávok egyébként genetikailag vastagabb csontúak talán? Bár érdekes, Prágában a lányok nem voltak sem magasabbak, sem sokkal szőkébbek mint nálunk.... a fiúkat meg legföljebb az asszony figyelte....
-
Woodslave
félisten
válasz
R2D20208
üzenetére
komolyan kérlek szépen (nem kell számot adnod, meg igazolni semmit, de mivel ide írsz, ezért akármennyire is nem úgy tűnik, de része akarsz lenni valaminek) írd le a választ arra, ami Spammer kérdezett múltkor.

Milyen adatokat vársz és milyen segítséget nyújtassz. Lehet ha normálisan kifejtetnéd, akár még segíthetnél másnak is a topicban, de legalább nem mindenkinek az lenne a zsigeri érzése, hogy beszóljon neked.
-
KAMELOT
titán
válasz
üzenetére
Párszor megjelent a Mr. olympián is. Sajnos csak utolsó helyeken.
És egy igazi cseh. Pavol Jablonický 49 évesen. -
R2D20208
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én nem írtam, hogy te bántasz. De minél többet ütik a lovat, annál jobban bírja. Én hetente beírok egy db hsz - t, és sok jó idegállapotú személy, ez miatt mindennek elmond. Még egyszer írom, soha senkit nem hülyéztem le, sőt senkihez egy rossz szót nem írtam személyeskedőt. ( te legalább normális hangnemben írsz, és köszönöm )
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tőlem kérdezted, de igen. Sőt a szlovák is! A kisebb versenyeken is rengetegen vannak, még megvan valamennyire az a pozitív csodabogár jellege a dolognak. Bár már nagyon kezd átbilleni a "büdös maffiozó" irányba az emberek részéről (okkal!) A dopping részéről meg ne is beszéljünk, minden jobb minőségben elérhető, nagyobb szakmai tudással. Volt szerencsém látni élőben Jaro Horváthot, még most is nyerné a Superbody abszolútot

-
God Vazzeg
veterán
válasz
R2D20208
üzenetére
Nem emlékszem hogy 1 szóval is bántottalak volna. A többieknek egyszerűen abból van elegük, hogy reformálni akarsz egy közösséget aminek nem is vagy tagja. Értsd: nem edzel 3-4 éve úgy, hogy ide beírod az összes buktatódat, nehézségeidet. Sőt, egyáltalán semmit se írsz szakmait. Neked itt max olyan kötelességeid vannak, amit te magadnak róttál ki, és amire senki se kért, és fel vagy háborodva ha bármit szóvá teszünk neked.
A hangnem meg sajátos ebben a topikban, mindenki elfogadja, látod még a modik is visszajárnak ide, szóval vagy te vagy helikopter, vagy mindenki más

-
Tomics
addikt

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez már oda be se fér majd? [link]

-
spammer
veterán
Artu a gyúrós topik Zámbó Krisztinája.
Újra és újra próbálkozik, mindig visszatér, mert élvezi, ha "ütik"

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ne bátorítsd ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R2D20208
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ha elfér, akkor légyszi ne bántsatok folyton, hisz én sem sértegettem soha senkit véleményem szerint.

(#49935) Tomics ügyes vagy ( i5 )

-
KAMELOT
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a arc egy nagy nulla.
1. edzés alapjait sem tudja
2. hájas malac
3. a micsodáját is csak tükörben látja...azt is csak alulról.
(#49925) philoxenia: Ezek is nagyon jó könyvek
Arnis
És ez. Kár, hogy csak csehül van azt meg ti nem értitek. Szépen le van írva klinikai tesztekre alapozva, hogy mi, hogyan használ. Buni ez mellett a könyv mellett elmehet a sunyiba. kb. 800 oldal. -
R2D20208
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szívesen elvállalom, hogy ha bárki nem szakmai jellegű dolgot ír, arra rászólok. Jó ötlet ? Persze ha nektek nincs rá időtök.

(#49929) God Vazzeg akkor hétfőnként egy db hsz csak elfél ebbe a teljesen összeszokott zárt közösségbe. Nem ?

Akkor nektek mindenki, aki nem ennek az összeszokott közösségnek a tagja akkor már egy nagy f@sz, és takarodjon ? ( nem egy ilyenre volt már példa, szívesen idézek is ) Hisz Facebookon lehet csinálni zárt közösséget, de itt ha jól tudom nem.

Nekem itt kötelességeim vannak, amiket elvállaltam. Csak hétfő egy mondat. Hát nem értem miért felháborító minden héten. -
God Vazzeg
veterán
válasz
R2D20208
üzenetére
Azt hogy ez egy összeszokott közösség, és ha valaki itt akarja megbeszélni a menstruációs problémáit férfi léttére, akkor hadd röhögjünk már
Mellesleg a topik fele nem is írhatna akkor ide (én se) mert szakmai hsz még véletlen sincs, talán csak Jojo és Wood postol néha olyat 
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
dehogynem, fél kilós szőlőcukrot ajánlott darálva.
azért akar csak szakmait, mert akkor nem lenne személyeskedés. Megértem
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez lesz a cél! 
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja tényleg, látod, milyen tiszteletlen vagyok, elfelejtettem levenni a sapkát
Akkor ezért nem foglalkozott velem az edző úr.Másfél év múlva Tamoo leveheti a fejemről és akkor talán szóba áll majd velem a mester
Remélem megengedi majd, hogy elküldhessen neki az adataimat

-
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Én akartam küldeni, de látod nem válaszolt
Nem akar nekem segíteni 
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Le kell írni ezerszer is, mert nem olvasnak utána. Igaz aki arra sem veszi a fáradtságot, az hamar belebukik.
Mondjuk én is szarul kezdtem és folyamatosan javítottam. De már nagyon közel vagyok ahhoz a ponthoz, amihez képest már nem tudok többet beletenni így több mint két év után. Úgyhogy marad az hogy igyekszem kihozni az edzésekből a maximumot. -
spammer
veterán
Az új topikba ugye nem jön az Artuditu?
Addigra mindenkik izmos lesz, nem kell majd az adatokat gyűjteni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
drogery
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
az új topikban csak böjtös hsz-em lesz. semmi off.

-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
nincs értelme a külön topicnak, mert nem lehet normális tanácsot adni a testépítésben egy internetes fórumon. (meg senki nem ért itt hozzá)
1. vagy visszaböfögjük amit olvastunk és amit elhiszünk (sárga kapszulától az amerikai tanulmányokig)
2. leírják hogy valakinek mi működött, de az más embernél teljes kudarc.Legjobb amikor valaki megkérdezi, hogy elég lesz-e 400 gramm szénhidrát, vagy leírja a kajáját mennyire jó

-
R2D20208
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Woodslave
félisten
Deniro: ja igaz, a másik lenne üres

Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem akar nekem segíteni