Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dani82
senior tag
Sziasztok!
szerinteterk miért lehet, hogy e hete folyamatosan dekára pontosan ugyanannyi vagyok? Minden pénteken reggel megmérem magam, mivel diéta van.
Ez a 13. hét, a vége felé járok heti 7 edzés, ebből 3 sulyzós, 2 intervall alfa kardió, egy futás szabadban pulzus ellenőrzés nélkül és egy aerob nap.A kaja az 6-700dkg csirke, 90-100g ch (100g zab, 5 puffasztott rizs), 15g lenmag olaj, 2, sulyzós napon 4 turmix, lefekvés elött 150g zsirszegeny turo.
Kardió napokon l-karnitin 2000mg, yohimbe és koffein tabletta.Ez a kaja elosztva 6-7 adagra/nap
96kg voltam, most 81,2 ... 3 hete folyamatosan
Fényképek alapján , amleyeket minden péntek reggel csinálok mégis formálódok és kezdem elérni a 10%os testzsírt nagyjából, mert a hasizom körvonala már látszik, de a kockák még fedettek. Ez a cél egyébkéntTudtok tanácsot adni mi lehet a gond? Vigyem még ennél is lejjebb a cht?
Köszi előre is!
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
Sziasztok!
bocsi még1 kérdés a csaló naphoz, amit ajánlottatok délelőtt.
Vasárnap fogom beiktatni ugye, de ezen a napon szoktam 10km-t futni reggel, lkarnitinnel, koffeinnel és yohimbe kiegészítőkkel.A csaló napon is mehet ez az edzés és a cuccok, vagy fölösleges akkor beszednemőket és/vagy edzeni?
Bár azért a reggeli edzéssel szerintem csökkenthetném a csalás okozta "károkat"napközben, nem? -
-
Dani82
senior tag
válasz spammer #28722 üzenetére
Az milyen cucc? Elég régóta keresek nagggggyon jóárú tejsavó fehérjét, amiben nincs szója, csak jóminőségű whey.
Sajnos már havi 3kg simán elfogy és nagyon megnyomja a budget-et egyenlőre a FullForce 100% wheyt fogyasztom, ennél nem találtam jobb ár/értékű kokszot
Ha tudtok ne fojtsátok ám magatokba -
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #28747 üzenetére
melyik gildában?
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #28749 üzenetére
Melyik a 4? Én a Savoyába járok, de ott rohadt kevesen vannak állandóan. Pedig én is szeretném a vizuális élményt edzés közben
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #28755 üzenetére
de kár
-
Dani82
senior tag
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni
Régóta edzek, január óta eléggé rápörögtem erre az életmódra. Jelenleg diétázom, a kaja oké, viszont az edzés:
nem lábazok!
Sose lábaztam (pedig több, mint 10 éve "edzegetek" )
Viszont jelenleg heti 7 napot edzek, 3 sulyzós a többi aerob/intervall/kardió.
Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes lenne e lecserélni 1 kardió edzést 1 nap láb edzésre.
Van e diétában olyan hatékony egy intenzív lábedzés, mint mondjuk egy 60 perces alfa kardió?a diétám szeptemberig tart, utána tömegelés jön. Várjam meg a szeptembert és akkor egy újrareformált 4 napos edzéstervvel kezdjem el a lábat, vagy kezdjem el már most?
Köszi előre is!
-
Dani82
senior tag
válasz spammer #28937 üzenetére
Lábra lehet, hogy hatékony , de nekem most a 8% testzsír a cél, ezért a sok aerob edzés.
Diétában mit értesz fejlődés alatt? Vesztettem izmot is természetesen, viszont már a hasizom körvonala látszódik, illetve lejjebb is kezd kijönni a V vonal 95kg-ról indultam, most 81 kg vagyok.Sajnos az anyagcserém meghalt egy ideje, de a srácok itt tanácsolták, hogy tartsak egy csaló napot, mivel 3 hete dekára pontosan ugyanannyi vagyok. Ez megtörtént 2 napja, azóta visszaálltam a diétára, meglátjuk mit sikerül profitálni ebből
Szóval minden ennek van most alárendelve, ezért kérdés, hogy lábedzés vagy kardió
-
Dani82
senior tag
És az intervall kardió / alfa kardió? Nekem ezeket ajánlották nagyon a diétautolsó fázisában. Ezeket tolom most heti 4x
Az intervall az 10 perc belemegítés elliptikuson, aztán futópad 60mp séta-60mp erős futás
ezt váltogatva 20 percig.az alfa kardió ugyanez csak a végén, ha van időm még 40 perc bicikli laza pulzuson.
Állítólag arra jó, hogyaz intervall alatt fleszabaduló zsírok a 40 perc bicikli alatt elégnek az izmokban és nem kerülnek vissza a helyükre -
Dani82
senior tag
válasz troller #29318 üzenetére
Érdekes cikk, de ezt a részt kihagytam volna:
Tervezett kardió edzések helyett javaslom, hogy extra aktivitást spontán mozgással vagy NEAT formájában iktass be. Ennek a módjai:
Parkolj messzebb.
Gyalogolj gyorsabban.
Állj annyit, amennyit csak lehetséges.
Menj a hosszabb útvonalon.
Gyakrabban és tovább sétáltasd a kutyát.
Ne ülj 30 percnél többet. Állíts be egy órát és félóránként mozogj 5 percet.Tesztoszteronon is jó cikkek vannak, de ha találomra kiválasztunk 10-et abból 5ben tuti egymásnak halál ellentmondó dolgok lesznek
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Segitsetek lecci, mert meg fogok bolondulni
dieta van ugye, 17. hét. Múlt héten panaszkodtam, hogy 3 hete folyamatosan 81.2 kg vagyok, nem megy le semmi annak ellenere hogy heti 5 aerob/kardio es 3 sulyzos edzes.
Tanacsoltak, hogy tartsak egy csalo napot, mert eddig egyszer sem zabaltam felre, meg minimalisan sem. Megtortent multhet szombaton. Ettem minden szart, cukrosat, liszteset, nem elveztem annyira, de hatha segit.
Ma megmertem magam, ahogy mindig is pentek reggelente: 81.2
Kb. sirok. 1 hónapja mindennap edzek szünet nélkül. és ennyi... 1 hónapja nem fogyok egy kibaszott dekát sem.
mit csináljak, komolyan??
-
Dani82
senior tag
A kardió aerob edzéseket direkt variáltam eddig is.
aerob az elliptikus tréner 60p
intervall az 10p elliptikus és 20p futópad intervall
alfa kardio: 10p elliptikus 20 p futópad 30p bicikli
kardió: 45p futás szabadbanezek voltak eddig 1 hónapja folyamatosan. ma váll edzés lesz, asszem elkezdek lábra edzeni, hátha segít.
-
Dani82
senior tag
válasz ADAM1337 #29413 üzenetére
a kaja ugy van kialalkitva, hogy en altalaban reggel/delelott edzek.
ha sulyzos van:
reggeli: 100g zabpehely 1 turmix 30g whey
edzés
utána közvetlenül 60g protein 30g ch (puffasztott rizsbol)aztan 4 reszre bontva kb 600g csirkemell itt mar nincs ch csak zoldseg max, zoldbab vagy ananasz a natur csirke melle.
15g lenmag olaj a 17h-i csirke mellelefekves elott 150g sovany turo+30g protein
ennyi.
kiegészítők: l karnitin, koffein tabi, yohimbe kapszula
184 cm vagyok kb ,95kgrol indultam és most 81.2
Ja még annyi, hogy az anyagcserém asszem eléggé haldoklik egyébként. nagyon nagyon lelassult ( értsd heti 2-3 alkalom )
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #29438 üzenetére
En is nehezen hiszem el a merleget is teszteltem, jol es mukodik de tenyleg 1 honapja dekara ugyanaz a sulyom.
Zombi: ebben lehet igazad van, elegge atcsapott ez mar elvakult beteges eletmodra egy ideje ezert is nehez elfogadnom hogy nem edzessel es kaja lazitassal kene tovabblepnem
-
Dani82
senior tag
En is nehezen hiszem el a merleget is teszteltem, jol es mukodik de tenyleg 1 honapja dekara ugyanaz a sulyom.
Zombi: ebben lehet igazad van, elegge atcsapott ez mar elvakult beteges eletmodra egy ideje ezert is nehez elfogadnom hogy nem edzessel es kaja lazitassal kene tovabblepnem
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
Szerintetek ha lefekvés elött tolok 150g túrót zsírszegény, mert dieta van, akkor a masik 150g-t megehetem valamelyik csirke kaja helyett? Asszony kicsit kezd kilenni a "kis hobbim anyagi vonzata" miatt
Gondoltam legalább a csirkén tudnék ha kicsit is de sporolgatni -
Dani82
senior tag
válasz wertigo1984 #29543 üzenetére
Hogy vizsgálja meg mik vannak benne?
Nekem a fehérjét már megszokta, de az adipokill meg a yohimbe az eléggé kiborította a bilit, hogy minek, meg majd ettől fogok meghalni futás/edzés közben.
A másik amikor néha megfázok, akkor azonnal jön, hogy a sok szar miatt nincs immun rendszered
-
Dani82
senior tag
Használ vagy használt valaki Myprotein fehérjét? Ebbe 1 adag ugyanúgy akkora adagolókanál, ami mondjuk a Scitechez van? Csak mert kicsit kevésbé "sűrű" a por
-
Dani82
senior tag
válasz Tomics #29597 üzenetére
Mivel edzitek ilyen durván a lábat?
Én tegnap kezdtem el, csináltam azt a lábnyújtást ülve, meg fekve a hátsó izomra, meg lábtolót és ülő vádlit. Ez kevéske?
Guggolni nem tudok, sose csináltam és amúgy is fos a derekam, de van az guggoló gép, * amibe igy kicsit ferdén kell beállni és a válladon van a súly és guggolsz. Na az elképesztően természetellenes egy dolog, sima 20kg tárcsával 3 után feladtam
*szerk: hack gép
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Társasjáték topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest