Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
Gondoltam kiprobalok egy uj termet ma. A bme fitnesd lett ami a muszaki egyetem terme.jopofan megcsinalrak tok modern de asszem megtalaltam a pokemonok feszket. Elkepeszto alakok vannak itt. A jimmy frizuras combig huzott zoknis 32kgs fiucska a leg atlagosabb. Viszont a recepcios kislany adja
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
Pedig akkor ott durvának tűnt. Guggolás, lábtoló az a Te taktikád alapján a 10mp-es pihenővel, izzadtam, fujtattam durva volt, aztán combfeszítő vagy mi az az ülő, ott is hasonlóan durvulás, majd merev lábas felhúzás végül combhajlító (a fekvős) aztán vádli.
Az öltözöben ugrált a lábam a remegéstől amikor vettem fel a cipőm, aztán ma meg sehol semmiMegyek is egy búfelejtő mellezésre, abba még nem csalódtam
-
Dani82
senior tag
De utalok arra kelni hogy a tegnapi kemenynek hitt labedzes utan semmifele izomlazam nincs. Tudom az izomlaz nem jo meg stb de akkor is ilyekor olyan mintha useless lett volna a tegnapu edzes
-
Dani82
senior tag
Ma ezt láttam: [link]
Amúgy fáj a térdem lábazás után. Ilyen érzékeny, szar érzés. Remélem nem lesz gáz
-
Dani82
senior tag
válasz
headhunter #49692 üzenetére
érdekes, hogy nálunk soha senki nem edz ilyen ruhában. A csajok 90% hosszú tréning póló vagy ujjatlan trikó azt' csá
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
válasz
God Vazzeg #49471 üzenetére
én viszek kamillás krémet!
-
Dani82
senior tag
Én is igy vagyok. Nem addig eszem, amíg birok, hanem amikor mar gyulolom magam
Egy csaladi XXL donpepe pizza siman lemegy 1-2 óra alatt. Tök mindegy csak sok legyen.
Délután edzés után mindig alszom egy oracskat, amikor felkelek allandoan iszonyatosan kivanok barmit ami szemét kaja, nasi, akármi. Ma kipróbáltam, hogy csináltam zabkását, tettem bele 2 kanal Myproteint, negyed zacsi vanilia, edesitoszer 250g zab és tej meg alma darabok.
Olyan lett, hogy elötte is hányni kell -
Dani82
senior tag
Voltam SpinRacing órán. Viszonylag nettó butaság, de legalább érdekesebb mint 60 percig bohóckodni az elliptikus trénere. Jó lesz ez heti 1x maxra betöltve bcaa-val.
-
Dani82
senior tag
Ettem gránátalmát túróval, nasi helyett
Érdekes cucc, még nem volt hozzá szerencsém, de mivel 260 Ft 1 db nagyon sűrűn nem is lesz -
Dani82
senior tag
válasz
Kassadin #49372 üzenetére
Váltogatom én kb. majdnem minden edzésen, de január óta szerintem összesen volt vagy 7 nap, amikor nem voltam teremben. Így kicsit kezdem unni
Ahogy tegnap írtam már mindennel próbálkozom, hogy fenntartsam a motivációt.
Az a bajom a biciklivel, hogy pl. ma is 15 percig bohóckodom rajta, és nem emeli meg a pulzusom, legalább annyira, hogy zsírégető tartományba legyen. Ha meg durvább ellenállásra rakom, akkor egy idő után fáj a térdem, combom, és úgy tuti nem bírnék 60 percet tekerni.
Futni meg utálok terembe, kint meg hideg vanPolacheck: Meg fogom nézni ezt a hot iron-t szerintem. bár néztem róla videókat a youtubeon, annyira nem győzött meg, de megnézem élőben.
Ijk: Tudom én, ezért keresek alternatívát
-
Dani82
senior tag
Mi lehet az a kiegészítő edzés, amivel meg lehet törni a monoton súlyzós edzéseket? Nincs vmi tippetek? Aerob/kardió kéne, de ez a 60 perc bicikli meg séta borzalmasan unalmas.
gondolkodtam spinningen, de azt figyeltem meg, hogy a spinning edzők kb egytől egyik úgy néznek ki mint a szar.Annak ellenére, hogy lenyom heti 10-12 órát, ilyen teleszart búvárruha alkat kb mind. így ez annyira nem biztos, hogy jó.
Amit néztem még az a hot iron. súlyzós és aerob edzés összemixelve. Érdekes lehet.
TRX, hááát ez a gumiszalag húzogatás...
Kettlebell: Érdekes lehet ez isezek közül ami most izgat, az a hot iron.
-
Dani82
senior tag
válasz
Woodslave #49358 üzenetére
ja, de az tegnap meg tegnapelott volt
most kialudtam a hisztit, gondolkodom, hogy csak kéne valamit mozogni ma. Margitszigetre lenne jo kimenni futni, csak meg sose voltam es nem tudom hogy lehet parkolni
BB Gym: Azért kiváncsi vagyok a befektetők közül kinek esik le elősször, hogy lehet hogy az ügyfélszolgálati teendőket nem kellett volna az ideggyenge Bunnyra bízni
-
Dani82
senior tag
Na nekem asszem ma tetőzik a demotiváltság. Kardió nap lett volna, beszedtem a szarokat, koffein, bcaa nagy nehezen elmentem a terembe, pulzusmérő stb.
elkezdtem bicajozni, baszakodtam 15 percig, pulzus 0, nem megy 100 fölé, átmentem a futópadra, kocogás... pulzus 100 majd csökken. Úgyhogy meguntam és eljöttem a faszba 20 perc után.szar az egész
-
Dani82
senior tag
válasz
deniro2 #49300 üzenetére
ja szar ez az időszak. még az ilyen "jobb edzésekre" elmegyek, mint a mell a kar meg váll, ilyen diszkóizmok,
de amikor hát meg kardió meg láb...hááátt keserves az elindulás.
Próbálom kávéval, más zenékkel az mp3 lejátszóra, videókkal, ébrentartani a kis motivációs tüzet, de nagyon halódik.
Múlt héten kb. minden edzésen más teremben voltam ,hogy ezzel is kicsit változzon a dolog. Elkzedtem kipróbálni az Ijk féle edzést, hogy változtassak, de határozottan érzem, hogy csökken a kedv. Lehet ki kéne hagyni 1-2 hetet, szarni edzésre, kajára, majd december közepétől megnyomni -
Dani82
senior tag
na ez a buli megdöglött
-
Dani82
senior tag
Mindenki izmos, kérdés van, nincs? Zárható!
-
Dani82
senior tag
válasz
wertigo1984 #48739 üzenetére
Savoya park
-
Dani82
senior tag
Az jo lehet. Szaros Gildaba van 20db 10000000 wattos hangfal es uvolt a diumdisu de ugy, hogy az mp3 lejatszomat kb. full hangeron nem hallom rendesen. Szoltam mar parszor hogy kicsit hallkitsak mar le, de mindig ez van. Mindegy mert januartol nem fogadjak el az all you can move kartyat ugyhogy go masik terem.
-
Dani82
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #48691 üzenetére
Szerintem nem platózok. Az erőnlétem nagyon jó most. Most nézek valami újfajta edzéstervet, de lehet maradna ez a 6 nap külön külön minden izomcsoport, csak valami más technikával. Piramisok, vetkőző sorozatok, vagy lehet beteszek 3 hetente ilyen extrém magas sorozatszámú edzéseket + Kreatin.
Valami csak lesz -
Dani82
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #48687 üzenetére
zsír, holnap kezdem is, köszi az ötletet
-
Dani82
senior tag
válasz
philoxenia #48668 üzenetére
én is tervezem egyébként, ha már koksz nem is, de egy alhasi leszíváson kurva sokat agyalok...
-
Dani82
senior tag
válasz
deniro2 #48663 üzenetére
De, pl egy ilyen, vagy ehhez hasonló, mondjuk kicsit szarabb: [link]
Csak gogszal jön össze ?Ijk: Nem, nem várok olyan fejlődést, mint az elején. Csak akármit érted? Hogy nagyobb lenne picit a mellem vagy a karom, vagy az alkarom, vagy bármi, hogy lássam, hogy jó irányba haladok nem csak a zsírdisznó forma felé, mert ahoz akkor minek járok terembe? Rendelek egy xxl családi donpepe pizzát, benyomom az xfaktort azt' had szóljon.
-
Dani82
senior tag
válasz
Woodslave #48655 üzenetére
Bár már félve teszem fel, mert nem esik jól, amiket írnak. Lehet szar forma a bodybuilderekhez képest, de attól elég távol van hogy "hébe-hóba edzegetés" és "lófasz kajálás"
Heti 6 napot vagyok teremben, direkt kb. szétbontva minden izomcsoportot, hogy a maximális edzést tudjam mindenre tolni, plussz egy nap 60 perc alfa-kardió.
Mellette napi 600g csirke és kb. 90g protein ( 2x 2,5 adag), omega 3- 30g, illetve Bcaa a kardió előtt és után.
Zabpehely 100g, barnarizs 200g C vitamin 1500mg, Kalcium és Mg.Ezt az étrendet tartom 2 hónapja. 2-3x zabáltam félre, egyszer egy pizzát egyszer voltam Mekibe illetve tegnap egy fél tábla milka
De ennyi.
Nem tudom kinek mit jelent a kemény edzés, de én úgy gondolom elég sokat teszek érte. Van, ha nem úgy jön össze a napom a meló miatt, akkor reggel fél5kor ott püffedek a terembe, csak hogy ne maradjon ki edzés.
Szóval ezért vagyok elkeseredve, hogy nem jön az eredmény és nem csak picsogok "hébehóba edzegetéssel és szar kajával" -
Dani82
senior tag
válasz
macikos #48647 üzenetére
Nem akarok 70kg-os metroszexuális lenni
Deee, lehet hogy eretnekség itten ilyet mondani, de nekem a fitnesslófasz ami bejön.
Az lenne a cél, nem az igazi grand prix body builder forma, mint az említett uraké, amelyek bár tekintély parancsoló eredmények, nekem nem tetszenek, még úgy lepucolva sem, mint most Kathi Béla formája. Persze nem kell tartanom tőle, hogy iszonyat betömegelek és egyik reggel olyan fizikummal ébredek
Kövér gyerek voltam így nálam a zsír és a kövérség nálam olyan mumus, amitől mindennél jobban félek ,ezért szar látnom ,hogy megint tudok haspinát hajtogatni lassan.
-
Dani82
senior tag
válasz
spammer #48642 üzenetére
Még jó lett volna, ha előjönnek a kockák, de úgy voltam vele, hogy nem hasaztam sose, szóval tömegelek és akkor odabaszok a hasazásnak minden edzésen, és a következő diéta ciklusban könnyebben előjönnek majd.
Így is teszek, csak hát na. Kb. úgy érzem, hogy elbasztam egy alakuló formátA testkompóra már nincs időm, mert januártól újra diétázni szeretnék, decemberben az ünnepek miatt pedig úgysem tartható semmiféle tiszta kajálás.
Értem én, csak kiverjük egymásnak, hogy teljen az idő!
-
Dani82
senior tag
Nem tudom basszus. 2 hónapja tömegelek, de igaziból kurvára nem látom, hogy bármi fejlődés lenne.
Azon kívül, hogy a már kezdetlegesen látszódó hasizmok befedődtek totál, és 1 számmal nagyobb nadrágot kell hordanom, semmiféle látványos pozitív hatás nincs.
[link]Eléggé demotiváló ez, nem tudom, amikor diéta volt sokkal jobban éreztem magam, most meg kb. utálom az egész formát.
-
Dani82
senior tag
Azon gondolkodom, hogy ma nem megyek .... [link]
-
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21 #48609 üzenetére
Ilyen kevertre gondolsz ,ami félig szója félig tejsavó?
Azért valami minőséget kéne tartanom.
Akkor már tök mindegy, hogy 15.700 vagy 17,000, ha tudom ,hogy 17-ért biztosan kapok egy 70-80%-os fehérjét.
De a legjobb lenne ha maradna 14-15k a myprotein -
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21 #48603 üzenetére
Ezt a webshopot tegnap mindenki lefikázta, hogy innen nem rendelnének. Pedig a képen myprotein van. Lehet csak illusztráció, megtévesztés, de ha tényleg MyProtein akkor ennek lenne a legjobb ára jelenleg a piacon.
valami alternativa kell, mert mostmár ott tartok, hogy 5kg myprotein 1 hónap alatt elfogy. És most eléggé megdrágult, emiatt az áfa sztori miatt
-
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21 #48598 üzenetére
Akkor üsd be a keresőbe, hogy vatera, és olvasd el ki mit írt azoról a fehérjékről, amik ott futnak WPC80 néven.
Nincsen laboratóriumom, és ha a szájamban shakelem össze sem tudom megmondani a fehérje tartalmat.Arra hagyatkozom, amit itt olvasok. Ergo nekem az jött le, hogy a WPC80, mint márkanév, egy fos. Értem, hogy amit szedünk UK-ból jövő Myprotein is "kémiailag" WPC80-as, de mégis mindenki azt rendeli és nem a vaterásat.
Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft, hogy ad minőséggaranciát a "német WPC80" termékre. Bevizsgáltatták velük?
Sotho: Én töröltem
-
Dani82
senior tag
válasz
littlelion21 #48593 üzenetére
áhh, mind1 is.
-
Dani82
senior tag
válasz
macikos #48577 üzenetére
Köszi Macikos, tudom mi a WPC "szakmai" jelentése, csak mint márka nekem a WPC az ez:
Ilyet meg szedjen akinek két anyja van
Szerk: A zacskós kategória prominense a címke szerint a Bulkfood által gyártott Whey Protein Concetrate 80%, amely az USÁ-ból származik. 2000/kilóért, hát persze! A cég valóban létezik, valóban kapható náluk ízesítetlen fehérje, de az 100 fontos tételben (45 kiló), szállítási költség és vám nélkül is jóval drágább, mint ez a csoda. Ráadásul mint megtudtuk, ez Magyarországon belül már másodkézből jött, így dupla árrés is van a 2000Ft-on. Valaki üzleti zseni, vagy mi vagyunk nagyon hülyék, mert azt képzeljük, hogy valaki egy amerikai cég nevét ragasztja kamuból a zacskójára. A címke persze fénymásolt. A mért fehérjetartalom pedig 12%, vagyis ez is kb. 500 forintos ipari savópor.
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
válasz
philoxenia #48342 üzenetére
az a bicepszem felső rétege, amire te gondolsz
-
Dani82
senior tag
válasz
mocsanisi #48339 üzenetére
az eres kéz az király!
Nem tudom ,amikor gyerek voltam a nagyanyámnak volt ilyen kérges a keze (nem a gyúrástól
) és így megmaradt bennem, hogy azt szar érzés tapintani. És ha valakivel kezet fogsz, bemutatkozol egy csajnak vagy csak látják, hogy az ujjaid tövében ilyen piros bőrkeményedések vannak ( mert látszik is) Sztem az gáz.
De ha nektek nem akkor nem, pont leszarom mondjuk -
Dani82
senior tag
válasz
spammer #48333 üzenetére
balerinacipő
mondjuk nekem is fáj ott az ujjaim tövében, néha már nagyon is. Pedig kesztyűt használok, de pl a hát edzésnél a húzodzkodás, az kurvára fáj (pont ma volt), illetve edzések végén a függeszkedéses láb emelgetésnél is kibasztottul fáj.
Szivaccsal meg nem jó a fogás. Én kenegetem kamillás krémmel edzés utánLehet holnap nézek is valami csini balerinacipellőt
-
Dani82
senior tag
válasz
God Vazzeg #48219 üzenetére
Hát de ez nem az amit Laci és macikos is árul
myprotein? -
Dani82
senior tag
na valaki elkezdte nagyban a bulit?
Myprotein
Tamoo: Nem láttam még sose, ez most elég jó ár tekinte az áfa változást.
-
Dani82
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #48025 üzenetére
nem csak februártól szeptemberig diéta volt, és pont az az egy hónap hiányzott a beachboy formához, hogy előjöjjön a 6packs
így most szeptembertől januárig tömegelés, aztán januártól újra cut
-
Dani82
senior tag
Szarabbul viselem a tömegnövelést, mint a diétát. Teljesen elkeserítő ez a puhosodó forma. Nadrágból is egy számmal nagyobb kellettet vennem a hétvégén. Alig várom a januárt, hogy elkezdhessem a diétát
-
Dani82
senior tag
Az mi lehet, hogy 1-2 hete az egyik térdem érzékeny. Ilyen szar érzés, ha picit jobbra-balra kifelé döntöm, illetve ha teljesen leguggolok, amikor teljesen kinyúlnak a comb és lábszár közötti szalagok, akkor elég szar érzés. Ma pl. csak csökkentett súllyal tudtam guggolni és azt is ugy, hogy max derékszögig mentem le, mert utána kellemetlen. Ugyanez lábtolónál. Nem akarok sérülést
-
Dani82
senior tag
válasz
KAMELOT #47791 üzenetére
szégyellem is a pofám. A csajom vitt bele a dologba, hogy ő mennyire kurvára enne lángost és menjünk el.... ma toltam egy HIIT edzést + 30 perc szobabicaj és ez volt az egyetlen ch ma, szóval lehet annyira nem basztam oda, de mindenesetre holnap extra keményet fogok lábazni, nehogy baj legyen
-
Dani82
senior tag
jaj de nem kellett volna ebbe belefutni most hazafele [link]
a juhtúrós-hagymás valami iszonyat isteni volt, és a baconos sajtos is
-
Dani82
senior tag
En is ilyen vagyok. Mindennap edzek ha nem akkor olyan lelkiismeret furdalasom van mintha megoltem volna az anyamat kb es egesz nap ez jar a fejembe hogy csak kene menni menjek ne menjek? Remesen idegesito. Most is ahelyett hogy a csajommal bundaskenyeret majszolnek almas fahejas teaval az agyban es neznenk vmi buta filmet itt rohadok a teremben mert el lenne kurva az egesz nap ha nem jottem volna
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
fúúú kéne menni vállazni, pedig mennyivel jobb lenne betakarozva megnezni ágyból az addams family 1-2-t aztán elmenni családi ebédre
-
Dani82
senior tag
Ilyen 7.-8. perctől, mi az isten a nőknél ez az istenverte beobégatás? Hát ilyet még nem is láttam, ez mekkora egy suttyó szar, ahogy ordibálnak be a Kathi Béláék. Ezt a nézőtéren is lehetett hallani?
-
-
Dani82
senior tag
válasz
spammer #47596 üzenetére
mert ugy van hogy etu sipőcz. Egyébként tényleg rémesen irritálóan tette magát a csaj, nekem is unszimpatikusan "miss picsa" feeling [link]
Viszont ha már ennyire leoltotta szegény csajt, nekem pl a Kathi Béla szabadpóza alatti "showja" rohadtul undorítóan unszimpatikus volt.
-
Dani82
senior tag
2012-10-29
A BODYBUILDER GYM ma MEGNYITOTT!Annyira azért nincs jó árban,mint ahogy mondta, mindenesetre napijegy 1500.- sztem jövő héten elmegyek megnézem
-
Dani82
senior tag
-
Dani82
senior tag
700 gramm csirke/nap . Pont most nézegetem a havi kiadásokat és kibaszott durva mennyiségű összeget emészt fel a kaja. Valamit változtatnom kellene, pedig én csak napi 500g csirkét tolok, de így is 2 naponta legalább 2500 Ft a csirke+rizs+zoldseg+zab+túró. És akkor a myproteinről nem bezéltem ,ami mondjuk nagyon durván másfél hónapra elég és most ez 14k-ról legalább 17-re felmegy.
Ráadásul attól félek fölöslegesen tolok ennyi fehérjét, mivel rizst én közel nem tudok meg félek is bevinni ennyit. Napi 100g zab és nagyon max 200g rizs megy, de nem érzem hogy izmosodnék, csak fedődőtt a hasam és lassan megint tudok haspinát hajtogatni -
Dani82
senior tag
Fater kérdezte ma, melyik a legjobb minőségű fehérje, ha az ár nem számít. Olyat akar mindenképpen. Én hirtelen az ON-t mondtam, majd a Peak Fusiont, de azt nem tudom hol lehet kapni.
Estleg valami más? vagy nincs valami magyar nyelvu tanulmány, hogy az ő szintjén kurvára felesleges 20.000Ft/kg áron fehérjét venni és teljesen jó lenne a Scitec, vagy biotech vagy akármelyik másik tejsavó?
-
Dani82
senior tag
na én ezt megrendeltem ma
[link]
-
Dani82
senior tag
válasz
Kassadin #46763 üzenetére
Kassadin, gondolod idejövök és vagánykodok hogy 10 éve edzek vagy ilyenkor mi jár a rendkívül egyszerű agyadban? Valóban, mint leírtam több, mint 10 éve edzek, több terembe jártam, mint ahány általános iskolai órán Te részt vettél szerintem...néhány kommented alapján ....
Az, hogy csak 1 éve edzek, úgy hogy az tényleg komolynak mondható az egy dolog. Attól még elég jó alapom van szerintem, hogy kipróbáljam a kémiát. Nem értek hozzá abszolút, nem is kértem Tőled tanácsot. Amit én szeretnék az mondjuk egy megbízható ember, aki elmondja, ebből vegyél ennyit, ennyiért, használd ekkor és eddig és ennyi. Egy személyi edző pl.u.i.: a hát edzést még most sem szeretem, de mióta gurtim van sokkal jobb
-
Dani82
senior tag
válasz
philoxenia #46700 üzenetére
Erre meg nem gondoltam
remelem nem olyan amitol veres lesz a mellbimbom
meg a merettol felek bevallaltam egy M-est.majd irik a fejlemenyekrol, gondolom kurvara alig varjatok
-
Dani82
senior tag
válasz
Radnix #46692 üzenetére
Vateran vannak jok 4-6000 ftert. Annyiert siman jo. Ebayen meg kurva sok fele van es nagyon vaganyak de ott a szallitasi koltseg nagyon megdobja pedig jo aron lennenek.
Mohe: en szeretek divatozni edzes kozben. Ez ilyen booziesag de pl nekem kurva nagy motivacio egy uj felso/gatya/cipo
-
Dani82
senior tag
Kurva jót karoztam!!
és megrendeltem az új edző felsőm, amibe kurva jó lesz, mert gecijól fogok kinézni, és ugyanúgy nem fogok hozzászólni egyetlen jó csajhoz sem!! [link]
Szerk: Viszont az elméletet, hogy Ti is tudjátok. Így kell felszedni őket a teremben!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP szerverek áron alul
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest