Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Tegnap karoztam, holnapra egy váll-hátat tervezek.
Ja, egyébként már nem lehetek teljes értékű topiktag. Újra van asszony a háznál. -
szőröscica
addikt
A héten két úszásom volt, többre egyszerűen nincs időm. Hullafáradtan nem szeretek gyúrni, inkább úszok, az felfrissít. Holnap már edzek azért egy rendeset.
-
szőröscica
addikt
Tegnap melleztem egy tűrhetőt. Ma kar és egy kis aerob levezetés lesz.
-
szőröscica
addikt
Ma aerob volt, holnap mell-tricepsz és aerob lesz.
-
szőröscica
addikt
2300 méter úszás volt, holnap szerintem karozni fogok.
-
szőröscica
addikt
Váll-hát volt, adta.
-
szőröscica
addikt
2100 méter úszás volt ma, holnap pedig váll-hát lesz.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
freaghill #45885 üzenetére
Napi 1 kiló kenyér.
100 grammban majdnem 10 gramm fehérje van és közel 50 gramm szénhidrát.
Emellé iszol még 2-3 turmixot, vagy lecsapatsz egy kis csirkemellet és kész a tömegnövelő étrend.olcsó és jó fehérje a Myproteines, drága, jó és finom pl. a Scitec 100% whey protein.
-
szőröscica
addikt
Hű, megnyugtat, hogy még van itthon egy doboz bontatlan drogom (Jacko).
Tényleg, Wood, milyen a microjack?
-
szőröscica
addikt
Tonhalat akartam vacsorázni, de sör lesz helyette.
-
szőröscica
addikt
Szombaton megjegyezte valaki, hogy rajtam látszik, hogy gyúrok. Örvendtem neki, hogy legalább ő látja, mert én nem.
Ma mell-tricepsz lesz.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Hello!
Bicepsz+szobacanga volt ma.
-
szőröscica
addikt
Meggyógyultam végre, úgyhogy ma úszás volt. Holnap még nem döntöttem el, hogy egy bicepsz+szobacanga párost toljak, vagy váll-hátat. Meglátom mihez lesz kedvem.
-
szőröscica
addikt
válasz
wertigo1984 #45064 üzenetére
A zárójeleket kihagytam, a képlet helyesen (x*y)^1/2.
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt. Ma a változatosság kedvéért kipróbáltam, hogy a szokásosnál kisebb súlyokkal, de meglehetősen magas ismétlésszámmal, tökéletes szabályossággal edzek. 45 fokos nyomásnál volt, hogy 40 ismétlést is csináltam, már lángolt a mellem.
-
szőröscica
addikt
Ma megvolt az első úszás, most pedig tonhalvacsora.
-
szőröscica
addikt
Váll-hát volt, elég jól ment.
-
szőröscica
addikt
válasz
Depression #43973 üzenetére
Personal trainer, személyi edző.
Gondolom.
-
szőröscica
addikt
válasz
God Vazzeg #43896 üzenetére
Van abban valami, amit mondasz.
Spammer: megnézem, köszi.
-
szőröscica
addikt
Na, a tegnap emlegetett földreszállt angyal már összejött valaki mással. Nem tudom ki írta innen a topikból, hogy nem lehetett nagy szerelem az, amit egy költözés tönkre tud tenni, de most már belátom, igaza volt. Legalábbis a másik fél részéről nem az.
Most igazából rosszul kéne éreznem magam, de valahogy mégis egy furcsa felszabadultság-érzet lett úrrá rajtam.
-
szőröscica
addikt
válasz
philoxenia #43751 üzenetére
Megtennéd, hogy kiveszed a korábbi hsz-emből a hölgy képére mutató linket? Köszi!
Megvolt.
[ Módosította: philoxenia ]
-
szőröscica
addikt
Bontottam egy üveg vörösbort, jó hetem volt a melóban, jött egy kis plusz pénz, amire nem számítottam. Bár ma edzettem, szóval a fehér(je)bor jobban csúszna.
Ha már nők: ezt még ma este levetetem, de ő az, aki miatt majdnem alkoholizmusba borultam, és az edzés húzott ki a szarból. Itt épp a tőlem kapott szülinapi virágcsokrával. Számomra mint egy földreszállt angyal, még most is.
[ Módosította: philoxenia ]
-
szőröscica
addikt
Én is elkezdek megint úszni, bár nekem a bőröm nagyon érzékeny a klóros vízre. Most hallottam, hogy a helyi uszodában már nem olyan rossz a víz, mint másfél éve, úgyhogy adok neki még egy esélyt.
Heti két alkalomra gondoltam.
Jövő nyárra már tényleg valami vállalható formát szeretnék. -
szőröscica
addikt
Bicepsz, alkar megvolt, most epp a biciklin rohadok, eljen az aerob. O, meg rimelt is
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, utóbbi nagyon adta.
-
szőröscica
addikt
Ettem jégkrémet.
-
szőröscica
addikt
Én vártam, kíváncsi voltam rá, hogy milyen lesz, de számomra annyira nem meggyőző.
Inkább a WP8 vonalon fogok keresgélni, Lumia 920, vagy valamelyik top HTC lesz szerintem a következő telefonom. Most én sem a klasszikus színeket nézem, a 920-asból pl. a sárga tetszik leginkább.Egyébként iPhone-ból csak fehéret vennék.
-
szőröscica
addikt
Jojo, Macikos, iPhone 5?
-
szőröscica
addikt
Én most a harcosok étrendje könyvet akarom elolvasni, a kettlebell topikban elég jókat mondtak róla. Nem tudom, hogy egész pontosan micsoda, és hogy akarom-e egyáltalán csinálni, egyszerűen kíváncsi vagyok rá.
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, adta.
Pénteken meg váll-hát, az sem volt rossz. -
szőröscica
addikt
Mostanaban nagyon lassan regeneralodok. A hetfoi mell-tricepsz edzes ota meg mindig izomlazam van. Alszok eleget, es a vitaminokat is ugyanugy szedem, mint korabban. Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond?
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, jackfetaminnal, jó volt.
-
szőröscica
addikt
Szóval....
Mikor bő másfél éve elkezdtem ezt a sportot, egy roncs voltam. A párkapcsolatom se veled, se nélküled alapon állt, közel álltam a depresszióhoz, alkoholt fogyasztottam becsülettel, és teljesen elhagytam magam, szartam a világra, nem érdekelt semmi.
Ebből a barátaim is csak annyit láttak, hogy kezdek egyre jobban elhízni, és alig járok valahova. Mindenért a munkát okoltam, sosem beszéltem nekik semmilyen érzésemről, csak játszottam az eszemet.
Aztán egy orvosi vizsgálaton kiderült, hogy magas a vérnyomásom, zsíros a májam, és hogy ennek nem lesz jó vége. Ez megrémisztett, és elkezdtem olvasgatni arról, hogy miként tehetném rendbe magam. Bunny cikkei és a BBTV alapján összeraktam az étrendet (amiben már Ti is segítettetek), és elkezdtem keményen dolgozni a célom érdekében.
Az edzés újra rendszert vitt az életembe, és a kemény munka hétről hétre hozta az eredményeket, végül 26 kilót fogytam, a vérnyomásom 150/100-ról 120/80-ra visszaesett, és kezdtem normálisan kinézni. Közben szakítottunk az akkori párommal, de viszonylag hamar túl tudtam tenni magam rajta, és folytattam a gyúrást. Elhagytam az alkoholt, csak nagyon-nagyon ritkán nyúltam hozzá, akkor is csak társaságban, nem úgy, mint korábban, mikor este otthon, egyedül is bepusziltam komolyabb mennyiségeket.
A társasági életem elkezdett felfutni, szívesen mentem el otthonról, és végre képes voltam tükörbe nézni, kezdett az önbecsülésem helyreállni. A munkahelyen is sikerült jobb pozícióba kerülni, mert képes voltam 110%-osan koncentrálni, tenni a dolgomat, amihez szintén az edzés alatt tapasztalt eredmények adtak erőt.
Minden remekül ment, míg össze nem akadtam azzal a nővel, akiről már írtam néhány napja. Ez a július elejétől augusztus közepéig tartó időszak ismét egy katasztrófával ért fel. Mivel alig voltam itthon, az edzés elmaradt, viszont a stressz miatt alig kajáltam, és megint elkezdtem kortyolgatni az alkoholt. Mikor úgy tűnt, hogy összejövünk, fellélegeztem, és visszaállt minden a régi kerékvágásba. Aztán azt mondta a hölgy, hogy inkább ne csináljuk. Na, itt teljesen megborultam. A négynapos hétvégén szinte folyamatosan durván ittas voltam, és a múlt héten még ezen kívül kétszer sikerült teljesen kiütnöm magam. Erre nem vagyok büszke, nagyon nem.
De valami beugrott: rájöttem, hogy oltári baromságot csinálok, szabályosan gyilkolom magam fizikailag és érzelmileg is. Elmentem edzeni. Nem tudtam koncentrálni, nem volt jó edzés, de egyszerűen a rendszer, amihez hozzászoktam az elmúlt másfél évben, hogy hetente minimum háromszor alaposan megedzem a testem, bennem maradt. Tudtam, hogy mennem kell újra és újra.
És a mai edzés körülbelül katarzis közeli állapotban telt (biztos az amfetaminos jack miatt), jól is ment, de szellemileg teljesen felszabadultam. Ismételten rájöttem, hogy nem szabad abbahagyni, menni kell tovább a megkezdett úton. Ha most éppen egyedül, akkor egyedül. Nagyon-nagyon rég nem éreztem ennyire jól magamat. És tudom, hogy soha nem leszek egy Cutler, sőt jó eséllyel még az itteni topiklakókat sem fogom utolérni fizikumban, de nekem annyira ez nem is számít. Másképp tudok erőt meríteni ebből a sportból. Kitartásra nevel, megtanít tisztelni, és jobb emberré tesz. Ma már nem magamban tartom az érzéseimet, hanem megbeszélem a barátaimmal. Megnyíltam, sokat erősödött a kapcsolatom velük, és látom, hogy ezt ők nagyon értékelik. Ép testben ép lélek? Van ebben valami szerintem.
Na, ennyit akartam leírni, tudom nyálas kicsit, tudom, hogy le se szarjátok, mert mind butagyúrós köcsögök vagyok, de azért gondoltam megosztom veletek. Mert most éppen jó nekem, és jól érzem magam.
macikos:
-
szőröscica
addikt
Megittam egy adag jacket, váll-hátat toltam utána, most nagyon adta. Utána befeküdtem 15 percre szoláriumba, szuper volt.
Majd este kifejtek egy-két dolgot, addig is a lényeg, hogy nagyon hálás vagyok ennek a sportnak.
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, a lelkiállapotomhoz képest nem is volt annyira rossz.
-
szőröscica
addikt
válasz
spammer #38594 üzenetére
Nem kidobott, hanem közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy nem kínozzuk egymást. Sikerült bekerülnie az Audihoz, ami az ország másik végében van. Mint kiderült, ezért volt bizonytalan, és ezért nem akart kapkodni velem, hogy egyikünk se élje túlságosan bele magát a dolgokba, mert a távkapcsolat egy kínszenvedés.
De mielőtt ez kiderült, már nem bírtunk magunkkal, és összejöttünk, aztán egy másik alkalommal mikor találkoztunk, sírta el magát, hogy nagyon sajnálja, hogy mi ilyen helyzetben találkoztunk, de ez a helyzet, és inkább ne erőltessük, mert csak szenvednénk. És teljesen igaza is van.
Úgyhogy nem kicsit magam alatt vagyok emiatt, mert nagyon passzolunk ezzel a lánnyal, a barátaink is teljesen odavoltak értünk, nagyon drukkoltak, mert ők is látták, hogy ez egy igen jó kapcsolat lehetett volna. Fiatalabb meg én sem leszek már, pár éven belül már a gyerekvállaláson szeretnék gondolkodni, de a mai világban kevés az olyan nő, akivel egyáltalán bizalmasan elbeszélgetek, nemhogy a gyerekeim anyjának "válasszam".
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Hát, bicepsz volt ma.
A hátazás nagyon jó volt, utána a bicepsz viszont szánalmasan gyengére sikerült. Összességében elégedett vagyok. -
szőröscica
addikt
Váll-hát volt, még mindig csak visszarázódó edzés a másfél hónap kihagyás után, úgyhogy nem tudom mennyit gyengültem, de nagyon éreztem most az izmok dolgozását, rég sikerült ennyire koncentrálnom.
A múltkor mell-kart nyomtam, ott feltűnt, hogy gyengültem, bár előtte nem tudtam kajálni normálisan.
Viszont így 85 kilósan már nem annyira szörnyen szar a forma, bár továbbra is úgy nézek ki, mint aki még sosem járt terem közelében.
-
szőröscica
addikt
Megnyugtatok mindenkit (gondolom mennyire izgultatok
), hogy élek, és minden rendben van, csak eszméletlenül sűrűsödnek a dolgaim, és semmire nincs időm.
Holnap ettől függetlenül megyek edzeni.
Majd talán jövő héten jelentkezek egy hosszabb beszámolóval.
-
szőröscica
addikt
Csáááá!
Úszás, hegymászás egy héten keresztül, a dög meleg miatt csökkentett kajabevitellel, sikerült leadni közel 2 kilót, érezhetően könnyebben jönnek fel az eddig passzentos gatyák.
1 nap itthon, aztán megyek a világ végére.
-
szőröscica
addikt
válasz
Woodslave #33143 üzenetére
Költői túlzás volt. Most elmegyek egy hétre, utána itthon leszek pár napot, aztán meg elmegyek 18 napra.
Igazából most nincsen munka, meg vagyunk lőve, anyaghiány van, nem tudnak a partnereink gyártani, azért tudok ennyi időre elszabadulni.
Horvátország, és Dél-Spanyolország lesz egyébként.
-
szőröscica
addikt
Na pateszkáim, én egy hónapra eltűnök, megyek nyaralni. Elvileg lesz internet, szóval lehet, hogy néha felnézek a fórumra.
Gyúrjatok sokat!
-
szőröscica
addikt
Ma elmarad az edzés. Egyszerűen nincs erőm hozzá, 39-40 fokok voltak, hajnali négykor keltem, nagyon kivagyok.
-
szőröscica
addikt
Megvolt a mai edzés is, most már azért érezhetően kezd leszívni ez a rohadt nagy meleg, nagyon-nagyon elfáradtam a végére.
Holnap hajnali négykor kelek, biztos egy élmény lesz késő délután edzeni menni.
-
szőröscica
addikt
Reggel 87.7-tel mérlegeltem, azaz két héttel a diéta kezdete után sikerült egy icipicit több, mint 2 kilót fogynom. Korrekt. Ma bicepsz+1 óra aerob lesz, holnap csak aerob, pénteken pedig váll-tricepsz+1óra aerob.
-
szőröscica
addikt
válasz
bobalazs #32794 üzenetére
Tegnap én is úgy melleztem, hogy apró súlyokkal (még magamhoz képest is
), de magas ismétlésszámmal. A végén már szinte lángolt a csöcsöm, ma meg jó kis izomláz jelentkezett már. Érdemes variálni, ha másért nem, akkor azért, hogy ne váljon monotonná az edzés. Élvezni kell, mert máskülönben nem tud az ember éveken keresztül hetente háromszor-négyszer lejárni.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Megvolt a hát+1 óra aerob. Elég gyilkos ez ebben az időjárásban.
-
szőröscica
addikt
Ma hát lesz és egy óra aerob.
-
szőröscica
addikt
A mellet leedzettem nagyon keményen, ahogy csak bírtam. Utána a hátra már nem maradt erőm, a 27 fokos belső hőmérséklet nulla légmozgással megtette a hatását. Viszont felpattantam a szobacangára, és letekertem egy órát.
Bőven 150 gramm alatti ch-n voltam ma.
-
szőröscica
addikt
Alakulgat a diétám.
Most a nyaralás előtti utolsó hetet egy kicsit meghúznám, de a munka besűrűsödött, sok elintéznivalóm van még.Az elmúlt két hétben úgy csináltam, hogy heti 3 súlyzós edzés, és a szünnapokon 1 óra aerob.
Erre a hétre az a tervem (pontosabban erre az öt napra), hogy a 3 súlyzós edzést megtartom, de minden nap tolok 1 óra aerobot is. A súlyzós edzés+aerob napokat viszont csak úgy tudom kivitelezni, hogy közvetlenül a gyúrás után pattanok fel a szobacangára, másképp nincs időm rá. Ilyenkor hogyan oldjam meg a kaját?
A szakirodalom szerint aerob előtt és után sem tanácsos enni, ellenben a súlyzós edzés után meg nem ártana valamit betolni, hogy ne pusztuljak éhen. Hova illesszem be a turmixot (2 adag fehérje, 1 adag vitargo)? Toljam le a súlyzós előtt, netalán utána? Vagy húzzam le a súlyzóst, tekerjek egy órát, és úgy igyam meg?
Olyan mérnöki pontosságú étrendem van, illetve az idő szorít, hogy érdekelne mi lehet az optimális szerintetek. Eddig szűk 2 kiló ment le, huszadikán kezdtem. Még 5 nap alatt 1 kilótól megszabadulnék, szóval kihoznám a maximumot, amit lehet az időből. Persze most nyaraláson sem fogok elszállni, nyilván a tisztán diétás evést nem lehet megtartani, de a mennyiségekkel, illetve az elfogyasztott alkohol drasztikus visszafogásával, meg sok úszással, túrázással nem lesz gond.
Egyébként tükörben is látható, húzódik vissza a kancsöcs, szóval most tényleg lepucolom magam, nem úgy mint tavaly, amikor megálltam -26 kilónál. A vicces az, hogy akkor 84 kiló voltam, most meg visszafogytam 90-ről 88-ra, és szemre sokkal kevésbé ciki már a forma. Szóval azért valamennyit csak számít, hogy másfél éve megállás nélkül edzek.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Tegnap 1 óra aerob volt. A mai terv egy jó kis mellezés, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi.
-
szőröscica
addikt
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Macska topik
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest