Hirdetés
Aktív témák
-
drogery
tag
hali!
szoktam néha olvasgatni a topicot és láttam, h régebben már volt vkinek lopós dpd-s futárja myproteines rendelésnél, azzal végül mi lett?ma sikeresen megfosztottak 0,5 kg mikronizált kreatintól, meg 0,25 kg beta alanintól.
-
drogery
tag
Én nem értek hozzá, habár ismerem a következményeket mégis felteszem a kérdést.
Mi van, ha a sárga kapszula téved? -
drogery
tag
Nekem az alapján amennyire beleolvastam és amennyire ismerem bunny munkásságát ez a könyv nagyon jól leírja, hogyan kell edzeni, táplálkozni, ha egy top amatőr testépítő vagy és a nem-naturál vonalat képviseled.
Mivel rám ezek közül egyik se érvényes így az írásaiból gyakorlatilag semmit nem tudok hasznosítani.Ill. a legnagyobb problémám ezzel, hogy ezt abszolút igazságnak kell tekinteni, ami nem kicsit abszurd.
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #23246 üzenetére
-kardió haszontalansága zsírégető szempontból
-napi minél több kis étkezés a "metabolikus állapot" fenntartására
stb.
mondom igazából nem is az a bajom, h ezeket írja, hanem azt, h csak és kizárólag az a jó, amit ő mond.
mert ha én azt mondom neked, h egy nap 3szor eszem és a kardiót preferálom aerob helyett, lassan 1 számjegyű testzsírom van és e mellett a 3 nagy gyakorlatban hetente döntöm az egyéni csúcsaimat akkor biztos az jön le genetikai csoda vagyok, pedig nem. (mielőtt azt feltételezné vki, h izmos vagyok esetleg jól nézek ki akkor azt most csírájában elfojtanám)szerk. mégis úgy referáltok rá ebben a topikban, h ott le van írva akkor csinálod úgy vagy leesik rólad az izom
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #23255 üzenetére
szerintem az izommegtartásról a súlyzós edzésnek kell(ene) gondoskodnia az erősebb kardiónak meg a zsírégetésről, de inkább ne menjünk bele, mert ezzel a meddő vitával nálam okosabb embereknek se sikerült dűlőre jutni.
wood: jogos egyébként. köszi de egyszer elég volt elolvasni. heti 4 edzéssel azért az 5/3/1-et nem cserélném le, (főleg erre nem) de azért érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz Woodslave #23261 üzenetére
és tényleg puszta logika, én meg azt hittem, h felkötöm a gatyám felveszek még 1 pulcsit aztán kettőt lépek ballal, kettőt jobbal majd 3 kézjel (amit itt nem fogok elárulni) és mehet a menet
GOD de akkor nem kardió során "ég" a zsír hanem annak hatására, akkor meg megint nem egyértelmű
my bad: de azért ha akarod akkor megérted[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #23267 üzenetére
én meg pusztán azt hittem ( ) hogy elég ha kevesebb kalóriát viszek be, mint amit elhasználok, és az elhasználást tudom növelni büntetlenül aerob mozgásformával
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #23269 üzenetére
látok
mert ez alapján csinálhatom a kardiót ugyanott vagyok, csak hamarabb végeztemljk: félreértesz, nem akarok én meggyőzni senkit semmiről, nem tudom jobban mit akárki más, viszont az, h vki évtizedek óta nyomja azért még nem garancia. csupán azt mondom, h nem lehet egyértelműen kijelenteni, az aerob győzelmét kardió felett zsírégetés szempontjából.
-
drogery
tag
húha
Bá: lebuktam, de azért belenéztem.
Én nem a testépítőkkel hasonlítom össze megint a félreértés. Egyik oldalon az aerob és a TDF a másik oldalon a kardió és a 100m sík futás és az izomtömeg. Mindkét oldalon genetika és kox.
ljk: azt hittem a profikat utánozzuk kicsiben.. -
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #23316 üzenetére
azért azt hozzá kell tenni, h a "szakma" nem belőle áll és rengeteg edző-sportoló cikkei, irományai elérhetőek, igaz külföldiül, és nem is olyan nehéz kiválasztani közülük azokat, amik érnek is valamit. mondjuk nem nyomják az ember képében, mint a builder. ha ez a könyv ugyanazt a filozófiát képviseli mint maga a sárga oldal, akkor nem is szükséges, hogy elolvassam
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #23340 üzenetére
nem a kérdés szar
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #23344 üzenetére
az enyém? és ez miben merül ki? nem vagyok túlságosan elkötelezve egy dolog mellett? vagy nem kéne belegondolni a dolgokba csak csinálni amit mondanak? vagy az piszkál, h a kapszulát a ti beszámolóitok alapján kérdőjelezem meg? ami marad az a szimpla megkérdőjelezés
wood: nem mintha bármit is akarnék bizonyítani, főleg nem itt, főleg nem nektek
annyi elég lenne, ha már el lehet olvasni annyi szart akkor meg lehessen beszélni, de sajnos ez még egy ezzel foglalkozó fórumon is nehéz..
rippetoe se néz ki sehogy mégis, ha lecsekkolná a guggolásom az nem lenne semmi.[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
azt látom, hogy mindentől függetlenül ez gyakorlatilag és elméletileg is lehetetlen
god: igen, csak a jó hagyjuk csináljad a szarodat senkit nem érdekel teszarod a spanyolviaszt hozzászólások nem ezt mutatják, nem mintha én a kérdezésen kívül bármit is tettem volna
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
tudom sárga kapszula..
god: a poén az, h a megadott paraméterekkel létezik egy kínai aki elpicsázna teljesítményben.. egyébként teljesen jogos amit írsz, a 23 évemmel és a 170cm/~70 kg paraméterekkel a férfi és az izmos jelző sem aggatható rám, ennek ellenére jöhet a fika özön nem szégyellem magam
[link] -
drogery
tag
tényleg nem akarok belekötni (unatkozok csak )
mi a megbízható forrás? nekem sajnos nincsenek ilyen ismerőseim (akikről tudom, hogy nem koxolnak) és el is értek vmit szóval nincs kire hasonlítani. én azt látom, h az emberek esznek egy nap 6-8 alkalommal letolják az egy nagyizom + egy kisizom edzését szigorúan egyszer egy héten egy izmot, mivel a súly nem lényeg ezért 4x12 ism. és eljutnak egy szintre aztán ott is maradnak, behíznak majd lefogynak de nettó növekedés nincs, akkor miért utánozzam őket? nyilván nem mindenki ilyen, de nem akarom, h az életem e körül forogjon, mert ez egy hobbi, nem akarok sokat se költeni rá, szóval ha nem megy a klasszikus úton akkor keresni kell más utat, mert nekem azt senki ne mondja h csak egy út van, de azt se hogy mindenkinek más működik mikor az emberi génállomány két egyed közti eltérése minimális ( mondjuk nem elhanyagolható) -
drogery
tag
akkor remélem a kaja "tervemet" ill az edzéseket nem kell elírnom, mert akkor kép ellenére is ki leszek utálva
-
drogery
tag
válasz spammer #23368 üzenetére
de felelősséget nem vállalok.
étkezés: leangains, most egy kis zsírpusztítás a cél
én 3 felé bontom,
pihenő nap (heti3 nap)
kb fél1-1 körül 25dkg csirke/pulyka mell vagy marhaszelet zöldséggel,
fél4-5 általában tojás zöldséggel vagy gyümölcs vagy tejsavó,
7-8 körül ua. mint az ebédfelsőtest edzésnap (heti 2)
kb fél1-1 körül 25dkg csirke/pulyka mell vagy marhaszelet zöldséggel
6 körül edzés után vmi tömegnövelő (dym elite mass, real mass)
8 körül 25dkg csirke/pulyka mell vagy marhaszelet, tepsis krumpli vagy rizsalsótestnap
kb fél1-1 körül 25dkg csirke/pulyka mell vagy marhaszelet, tepsis krumpli vagy rizs
6 körül edzés után vmi tömegnövelő (dym elite mass, real mass)
8 körül 25dkg csirke/pulyka mell vagy marhaszelet, tepsis krumpli vagy rizsdélelőtt 2x 1db laci06 féle zöldtea meg 5 mg yohimbe
edzés előtt jack3d+leucin
puritan's pride izületvédő
laci06 omega3
d3+c1000 -
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #23371 üzenetére
ja az edzés standard wendler 5/3/1 4 napos bontás trium kiegészítővel. keressetek rá, google dobja az ebook-ot.
fekvenyomás, elemelés, military press, ismétlés rekordok,
pl. elemelés az előző hónap (ami itt egy ciklus) második hetén 170*3 ment, ebben a hónapban a második héten mondjuk pont rosszul jött ki, de 175 volt a soros ebbe 5 ment.
minden más csak kiegészítés azt nem tudom, meg mondjuk egy tolódzkodás vagy húzódzkodás pr nem lenne reprezentatív.szerk: rohadt hízékony vagyok, ha reggelizek +10 kiló malacjelmez, az éhség érzet meg csak kondícionálás kérdése, mint minden más
Eagle3: semmi nem lenne ha felcserélném, csak nem menne az edzés mert be vagyok zabálva edzés után meg nem lenne kalória...[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
6kor iszom meg a turmixot, mert akkor végzek.
egyébként ez kényszermegoldás, ha tehetném 12-re mennék edzeni éhgyomorra, de az egyetem még megengedte ezt, a meló már nem
egyébként kb 1,5 éve nem reggelizem, januárban a tömegelés végén próbáltam, hogy reggelire nyomok 1 fehérje zab banán turmixot, de 2 hétig bírtam utána vissza kellett állnom errewood: mostmár végig megyek
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz spammer #23378 üzenetére
6kor kelek.
sok vizet kell inni és akkor nincs gáz, de kb az első 2 hét volt nehezebb annó, azóta nagyon könnyen tolerálható, gyakorlatilag nem szoktam éhséget érezni, előfordul egy két holtpont, de hamar túl megy rajta az ember és akkor észre se veszi csak azt, h már ebéd idő van.. -
drogery
tag
válasz MrLaszloMan #23396 üzenetére
nem azt mondom, hogy ki lehet bírni, hanem azt, h nagyon könnyen ki lehet bírni és az se normális ha az ember 6-8 étkezéssel van el. Nyilván nem azt mondom, hogy ez jobb mint a sok étkezés, de vannak szempontok ami szerint jobb, és azt se mondom, hogy mindenkinek való.
Én nem vagyok testépítő. -
drogery
tag
válasz MrLaszloMan #23398 üzenetére
Én azt látom, h gyúrós
ez nem hit kérdése, de legyen úgy. -
drogery
tag
válasz Woodslave #23523 üzenetére
nem lehetnek nálad technikában problémák, mintha a guggolásra is írtad volna, h "harmatos"
elemelésnél gurtni? magnézia? vegyes fogás?ezek az 1 ismétléses kalkulátorok nálam is érdekesen mennek főleg elemelésnél mondjuk abból nehéz volt kalkulálni, mikor 170x1 ment akkor ment a 180x1 meg a 190x1
-
drogery
tag
válasz Woodslave #23527 üzenetére
én vegyes fogás folyékony magnézia hook grip kombóval nyomom, de a videókat ink nem nézegetem.
de a vegyes fogással szerintem 40 kg plusz igaz gurtni évek óta nem volt rajtam.
versenyzés nekem benne lenne, múlt héten volt a junior raw ob, szerencsétlenségemre 6 hete gyógyulok egy lágyéki (abductor) húzódásból, és a hétvégén már tudtam 70be guggolni, azzal meg versenyen nem mentem volna sokra.
rip azért jelent garanciát.[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #23705 üzenetére
probléma megoldva -
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #23707 üzenetére
akkor te tényleg bemelegítesz
hogy hasznos is legyen, ropogós cikk durrantós komplexekről.
[link] -
-
drogery
tag
válasz Woodslave #23765 üzenetére
a leucin pont fele annyiba kerül, mint a bcaa ==> jó
én annyit meg tudok tenni, h a pwo turmixot lecserélem tejsavóra és várok vele egy ~30 percet, ha kihagynám a vacsorát, még, ha 2. pwo turmix is menne, akkor az már fogyókúra lenne
berkhan meg pont azt mondja, h az étkezést turmixra cserélni ostobaság, egyébként is csak azóta költök pwo turmixra mióta bő fél órára lakom a teremtől, nem pedig 0,5 percre -
drogery
tag
válasz Woodslave #23818 üzenetére
2 óra alatt lehet enni, főleg úgy, h 20 perc után úgyis azt érzed, hogy tele vagy
nekem az a rész tetszett, hogy napközben bármit lehet enni, kivéve olyan dolgokat amik emelik az inzulin szintet szóval egy darab szenet el lehet rágcsálni, és akkor a szénhidrát fele megvan
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
válasz macikos #23823 üzenetére
az a gondom vele, hogy nem csak a szénhidrátok növelik az inzulin szintet. ezeknek a böjtöknek az a lényege, h ne növekedjen az inzulin szint. semennyire.
ezért mondom, h jó ez a wd kalória menedzsment szempontból, de a böjtöt a gyümölcs meg magvak "elkúrják" inzulin szint szempontból.
szerk. azért azt nem mondom, h mind1 mit eszel, mert amit nem tudsz megemészteni, az nem emeli az inzulin szintet
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
ezért nem kell ezzel foglalkozni. elolvasni a sárga kapszulát, ha nagyon unatkozik az ember akkor 1-2 wendler vagy kroc cikket, oszt szévász
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #23834 üzenetére
mérnem?
-
drogery
tag
válasz God Vazzeg #23839 üzenetére
jogos. én kacérkodtam vele, de szerintem natúrba hobbi szinten már a minőségi zsírok árával hamvában holt ötlet.
wood: visszajön nagymamák bölcsessége. fogyni akarsz? egyél keveset.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest