Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
drogery #44010 üzenetére
Pedig szokás felénk is.
De inkább nem is mesélek, rosszul leszel.
Na jó, mégis.
Van egy srác, már egyszer a tüdeje is kilukadt, füvezik vagy száz éve, meg partydrog, és mostanában szúratja is magát. Mondjuk edzett már vagy 4-5 éve, de az előbb felsorolt indokok miatt érthetően nem akart hízni.
Mielőtt belevágott a kúrába, 66 kiló volt, aztán szuri (nem jegyeztem meg h mi) majd felment 72-ig, aztán újabb kúra, felment 76-ig, most elvileg pihenőt tart, 72 kiló körül lehet.Mondjuk a formája egészen megváltozott, határozottan jobban néz ki, mint előtte
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
válasz
drogery #43440 üzenetére
Mármint?
Ha tápkiegekre gondolsz, az van, csak éppen brutál drágán
Vagy ha kogszra, az nem érdekelén lifetime natural vagyok.
Vettem amúgy csodaszert.
Ez lesz a nagy scitec megateszt
VitargoCRX+ Scitec monohidrat
Meglátjuk mit dob.Sima vitargo nagyon jó volt anno, és erről is nagyon jókat hallottam, annak ellenére , hogy scitec.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
drogery #43402 üzenetére
Természetesen nekem is jól jön, ha tudom csinálni, csak a motiváció az ami elfogy időnként...
A 600 kalóriás diétát nem tudom megcsinálni, de a két évvel ezelőtti 15 kiló fogyás nagyon jól jött, ellenben a mozgásmérséklésével visszajött két év alatt sajnos nagyjából az egész...
Mivel most a CH- t nagyon szigorúan próbálom tartani, a cukorértékeim nem romlottak nagyon, de fogynom kellene újra és az csak mozgással lehetséges...Ijk: Súlyzós edzésen persze én a nagy súlyokkal végzett tömegnövelő edzéseket értettem, a kis súlyos edzés, amit pl. Frank Zane csinált anno, nyilván jó hatású lenne...
-
Dani82
senior tag
válasz
drogery #43133 üzenetére
Sose akartam, Megyek is edzeni, de nem fogok kardiózni mától
-
válasz
drogery #42473 üzenetére
Nagyon egyszerűen. Vegyük pl. az egykezes húzódzkodást. Amíg nem megy, csinálod ráfogással: a másik kezeddel ráfogsz a gyakszit végző kezed alkarjára, és annak az erejével kisegíted. Egyre lentebb fogod meg az alkart, és egyre kevesebb erővel. Aztán eljutsz odáig, hogy a negatívat már a másik kéz rásegítése nélkül csinálod, végül pedig sikerül egy kézzel is felhúznod magad. Nagyjából így, de mindenütt kicsit másként. Ha olyan erős leszek vmikor, majd aggatok magamra 1-2-3 kiló súlyt is az egykezes húzódzkodáshoz, de ott még nem tartok, örülök, ha 2x fel tudom magam húzni egy kézzel.
ps.: csak a borsó ad mindent lebíró akaratot!
Ja, és köszik!
Ha csak viccből, akkor is!
-
Kassadin
addikt
-
Manitou
veterán
válasz
drogery #41594 üzenetére
jaja ő a pultos néha
Te is oda jársz?Én se régóta járok oda,csak napijegyet szoktam venni, hát igen a társaság az más, a régi teremben mindenkivel kezelek, itt meg senkivel
Nem is ismerek senkit szinte, csak egy két arcot ránézésből.
De edzeni járok és nem dumálni, így a társaság sem érdekel annyira. Mondjuk ide legalább járnak csajok isMásik terembe szinte sose.
Eddig melyen termekbe jártál?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
drogery #41564 üzenetére
Nyilván ülve, de nekem ma is ment 70kg-ba 4. Magamat felhúzom 4-5x10, döntött törzsű már majdnem megvan. De most ezt nem azért hoztam fel, hogy ezzel előhozakodjak.
természetesen 70 kiló vagyok.
Azt nem említettem, hogy alap.military meg szerintem egyrészt qrva nehéz, másrészt szokás kérdése is. Ha meg van szokva valószínű nem olyan nehéz, mintha nincs. De mostmá azért is ráálok
-
asuspc96
senior tag
válasz
drogery #40837 üzenetére
Most mi ?
a keményen összehozott parányi izom amit magamra pakolok ezt eredményezi egy kis éhesztetés ?
Ti miért csináljátok ? Ti is érzitek gondolom () olyan tökre felpörög a vérkeringésed és érzed hogy melegek az izmaid vagy nem is tudom ezt leírni...figyeljetek engem elkezdett ez érdekelni, (nem próbálom ki) csak elmagyarázhatnátok olyan nagy vázlatokban, hogy miért is olyan jó ez
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #39835 üzenetére
■DMAA –We couldn’t find any studies on its effect on human performance but we do know it is a stimulant and empirical evidence shows that it works as such and gives you a “buzz”. The main reason we don’t advocate the use of this ingredient is that there are no studies proving its effect as an ergogenic aid. Use of this ingredient comes to down to personal preference for most
erre gondolsz?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest