Hirdetés
Aktív témák
-
-
macikos
addikt
válasz drogery #3673 üzenetére
Csak? Az semmi. Tőlem elloptak 2 doboz NO fokozót egyszer meg 2 zsák 1 kilós Glutamint, hogy rohadjanak meg. Amikor hozza a futár a csomagot, akkor le kell fényképezni mielőtt "felbontanád" hiába szarrá van szaggatva, jegyzőkönyvet felvenni, stb. Aztán myproteinnél lehet reklamálni.
Ha legközelebb jön a futár és 50-es karja lett a gyereknek, akkor ő lopta el őket
sNORh: Hülye Sajnos nem, de gondoltam rá.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz drogery #20330 üzenetére
"Depending on the amount of stretching, viscoelasticity returns to baseline within about 10 minutes after two minutes of stretching; or 20 minutes after 4-8 minutes of stretching; or an hour after some seriously hardcore yoga."
Ezért kell közben nyújtani többször, így nem áll vissza olyan könnyen
"You can't increase a muscle's length by stretching it. You can only increase your neural stretch tolerance."
Most akkor eddig
rosszulfeleslegesen csináltam? Szóval ha igaz is ez, attól viszont még a sérülések elkerülésében segíthet.De biztos lehetne találni egy rakás cikket, ami ennek pont az ellenkezőjét mondja. Szóval nincs igazság.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
tepizoli
tag
válasz drogery #23238 üzenetére
Nem hiszem hogy ez a könyv nagy durranás lenne nézve az író személyét. Ha ennyire értene hozzá akkor nem így nézne ki. Egyetlen előnye lehet ,hogy az összes Magyar jelentős testépítöt ismeri így össze tudja szedni a tapasztalatokat.
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
tepizoli
tag
válasz drogery #23243 üzenetére
Hát pont ezt mondom ,hogy nem átlagemberre vonatkozik hanem a gazdag , mértéktelen menyiségű táplálékkiegészitövel rendelkező keményen anyagozó felső elit testépitökre. Ezért haszontalan mert nem foglalkozik azokkal akik nem tehetik meg hogy egész nap csirkemellet majszoljanak hanem ha paprikáskrumpli van akkor az van ha tojásleves van akkor az van ha nokedli van akkor az van. És ha ez miatt valakinek nagyobb bele van az már szerinte egy fasz. Tartson fent házat meg autot meg legyen felesége meg két gyereke ennyi fizetésből aztán majd megnézzük mennyi jut kajára és abbol hogy lehet kinézni.
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Ijk
nagyúr
válasz drogery #23243 üzenetére
Nem kell abszolút igazságnak tekinteni, senki nem üti a fejed azzal a könyvvel hogy márpedig így fogod csinálni.
Kassadin: Nincs két egyforma ember, viszont elég egyformán működünk. Az a könyv alapvető szabályokat adja meg, amit ha betartasz akkor biztos lesz eredmény. Persze nem fogunk napi nemtudom hányszor mérlegen kimért száraz csirkerizst zabálni, legfeljebb közelíteni lehet. Mindenki annyit fog kivenni belőle amennyit beletesz, és most hagyjuk a genetikát, mert az megint más tészta.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
válasz drogery #23252 üzenetére
mit linkeljek róla? Qrvára nem tudnék úgy edzeni, meg amúgy se szeretem az elveit. Nem hiszem, hogy kizárólag ez erőnövelésre irányuló edzésterv vezetne az izmossághoz. Sőt. Hiszek benne, hogy szükség van magasabb ism. számra és nagyobb volumenre...
De a könyvet "kölcsön" tudom adni.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
God Vazzeg
veterán
válasz drogery #23249 üzenetére
A kardió nem haszontalan, csak nem a legjobb a célok elérésében. Nem esik le az izom rólad, hanem a tested lebonthatja ha nem figyelsz oda, és ez nekünk (nekem) megengedhetetlen. Elhiszem hogy működik a dolog nálad, miért ne működne, sőt, pont ezaz hogy sokkal erősebb a kardió tartomány mint az aerob, mindenképp gondoskodni kell az izommegtartásról. Ha nem vagy izmos, akkor meg mindegy neked, de ettől függetlenül működik a dolog, csak akinek nagyobb az izomtömege, többet veszíthet
-
Ijk
nagyúr
válasz drogery #23258 üzenetére
Rakj be képet és elhisszük hogy nálad működik.
Az viszont hétszentség hogy akinek nagy izomtömeg mellett szálkásság a cél, annak csínján kell bánni a kardióval. Kell a kardió, de állóképesség fejlesztésre/megtartásra, nem szálkásításra.Szerk: God beelőzött.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz drogery #23260 üzenetére
Sehogy nem mondod meg, mert kardiónál gyorsan kell az energia, amire elsősorban a kardió során használt izmokban tárolt energiát fogja használni, mert nincs idő megvárni a zsírraktárak mobilizálását. Aerob edzésnél pedig elsősorban a zsírraktárakhoz nyúl a szervezet, másodlagosan az izmokhoz.
Lapozz fel egy biokémia könyvet, ha nem hiszel annak amit az alapismeretekben leírtak (ami nem Bunny fejéből pattant ki)./人◕ ‿‿ ◕人\
-
God Vazzeg
veterán
válasz drogery #23264 üzenetére
Az edzés hatására leépül az izom (mikrosérülések) és a tényleges építés edzés után, amikor pihensz valósul meg. A zsírégetés pedig akkor kezdődik amikor aerob munkát végzel, bár folytatódik utána is.
Tehát ok-okozat:
edzés: izomleépülés
aerob: zsírégetésAz edzésnél következménye az izomleépülésnek az utána való izomfejlődés, az aerobnál meg ok-okozati összefüggés van. Ha nem érted, nem baj
-
Ijk
nagyúr
válasz drogery #23264 üzenetére
Komolyan mondom lassan a betévedő fegyencedzősök, meg táncosokkal való vita szintjén leszünk. Mindig van olyan aki jobban tudja, mint aki benne van ebben a témában jópár évtizede és szakirodalomból, tapasztalatokból, alapvető fiziológiából ollóz össze egy gyorstalpaló könyvet.
Mindenkinek van egy célja, egy fizikum amit össze akar hozni, és ahhoz megvan az optimális edzés.Most már ha valaki bejön ide észt osztani, az tegyen be magáról egy képet, azután írja le az edzését. Aztán majd mindenki eldönti mennyire szimpatikus számára az eredmény. Neked legalább van egy alacsony testzsírod, azonkívül vaktában lövöldözünk, a fegyencedzősöknek meg lófax sincs a kezükben néhány youtube-os játszótéri videón kívül.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz drogery #23287 üzenetére
Ezt te sem gondoltad komolyan. Képbe hozzuk a profi szintet, ahol mindenki koxol?
Nézz már meg versenyző testépítőket, hasonlítsd össze az izomtömegüket az övével, nézd már meg az arányokat. Kox nélkül is körülbelül ezekkel az arányokkal lehet számolni, csak a naturál testépítő a linkelt futó szintje körül mozog./人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
válasz drogery #23287 üzenetére
Na jó, nálunk már lehet, hogy aerob tartomány, mert nagyon régóta tekernek, nagyon sokat, hozzászokhattak
A lényeg az, hogy mindent leégetnek magukról, kb. csont és bőr mindegyik. Hobbigyúrós szinten kicsiben művelve (gyakran) többet árthat, mint használ.
Heti több alkalommal szerintem felesleges, de mindenki azt csinál, amit akar.
szerk: Nem azért hoztam fel a Tour-t, mert ott mindenki naturál Nyilván senki sem az. Az izomleépítésről volt szó, de jó, hogy a lényegre figyeltetek
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz drogery #23297 üzenetére
"lebuktam, de azért belenéztem."
nem volt nehéz rájönni, mert minden egyes postodból kiderül hogy nem
TepiZoli: miért nem kísérletezel ki magadnak egy móccert. én itthon(vidék-szülői ház) "lábadozok" a műtét óta(több mint egy hónapja), ugye anyám főz.. rakottkrumpli, rántotthús, krumplifőzelék, torta stb. mégis tudok fogyogatni
egyfajta norbi update móccerrel nyomom. reggel betolok egy turmixot(fehérje, glutamin, kreatin-mindegyik ilyen), dél-fél egy körül ebéd (anyám főztje) nyilván nem zabálom magam fullra de eszegetek valamennyit belőle, aztán délután eszek egy halkonzervet, edzés előtt egy órával zabpehely+turmix, edzés után turmix, rá kis időre 5 tojás, lefekvés előtt túró(néha lustaságból kimarad) ill napközben pár almát betolok
így összességben nem nagyon megyek fölé 200g ch-nak, de jópárx eszek, és max 30at költöttem kajára.
nem gyengültem, a zsír takarodik
65 kilós egykezessel nyomtam tegnap -> erő is "van"youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz drogery #23341 üzenetére
abban igazuk van a többieknek, hogy itt nem lehetsz okos, ha nem villantassz valami komolyabb (legalábbis az átlagon felüli) fizikumot. Bubee villantott egy kockahasat, egyből más megvilágításba kerül amit ír. Jojo is rendszeresen rak be képet, mégse hozza meg a kedvet a 16+ óra heti kerékpározáshoz
ha egy elméletet nem támaszt alá fizikum akkor az nem meggyőző. Rengeteg okos ember van a neten, edzők, táplálkozás guruk stb. valahogy nagy részüknek még sincs meggyőző fizikuma. Bunny-val is ez a problémám, lehet korábban letett valamit az asztalra, de a sárga kapszulával épp az a gond és ezt bőszen szemlélteti, hogy fenntarthatatlan...
a csávó az egyik legelismertebb guru [link] Nem mondanám, hogy kimagasló fizikum
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz drogery #23363 üzenetére
"szóval ha nem megy a klasszikus úton akkor keresni kell más utat"
ez mondjuk tetszik
erről dumáltam Tepizolinak"eljutnak egy szintre aztán ott is maradnak, behíznak majd lefogynak de nettó növekedés nincs" azért mert nem tudnak megújulni ill naturálban sokkal lassabban tudsz előre lépni
és egy idő után nem nagyon van hová fejlődni kokszal sepersze mindőségben nüanszokban lehet de az egy külső szemlélő számára nemsokat jelent. nála kigyúr a 100kilós 30% tzs-s C is meg a 80 kilós 7%tzs-s testépítő is
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Eagl3
veterán
válasz drogery #23369 üzenetére
Nem lehetsz egy hízékony alkat...
Délelőtt nem eszel semmit, nem reggelizel. Szerinted ez normális dolog?
Edzésnapon ebédre eszel húst zöldséggel majd este nyolckor jól bezabálsz tepsis krumpliból úgy, hogy 6 kor még ittál egy tömegnövelőt.Ez az egész úgy marhaság ahogy van, ha te ettől fogysz, mi lenne ha mondjuk felcserélnéd az ebéded meg a vacsorád?
-
spammer
veterán
válasz drogery #23377 üzenetére
A reggeli attól függ, mikor kelsz fel. Mivel írtad hogy dolgozol, ezért gondolom, hogy korán. Akkor viszont 1 óráig hogy a fenébe bírod kaja nélkül? Nem is vagy éhes egyáltalán?
Ráadásul az már inkább 2 étkezés mínusz, mint 1.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest