- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVIII.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
spammer
veterán
-
shteer
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Tamoo
nagyúr
-
Sotho
őstag
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
odds
csendes tag
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
odds
csendes tag
-
odds
csendes tag
-
kukinyo
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
Zomb€€
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
gordonfreemN
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
gordonfreemN
addikt
Pedig szokás felénk is.

De inkább nem is mesélek, rosszul leszel.
Na jó, mégis.
Van egy srác, már egyszer a tüdeje is kilukadt, füvezik vagy száz éve, meg partydrog, és mostanában szúratja is magát. Mondjuk edzett már vagy 4-5 éve, de az előbb felsorolt indokok miatt érthetően nem akart hízni.
Mielőtt belevágott a kúrába, 66 kiló volt, aztán szuri (nem jegyeztem meg h mi) majd felment 72-ig, aztán újabb kúra, felment 76-ig, most elvileg pihenőt tart, 72 kiló körül lehet.Mondjuk a formája egészen megváltozott, határozottan jobban néz ki, mint előtte
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
Möhe
addikt
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
Mármint?
Ha tápkiegekre gondolsz, az van, csak éppen brutál drágán
Vagy ha kogszra, az nem érdekel
én lifetime natural vagyok.Vettem amúgy csodaszert.
Ez lesz a nagy scitec megateszt
VitargoCRX+ Scitec monohidrat
Meglátjuk mit dob.Sima vitargo nagyon jó volt anno, és erről is nagyon jókat hallottam, annak ellenére , hogy scitec.
-
R2D20208
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Természetesen nekem is jól jön, ha tudom csinálni, csak a motiváció az ami elfogy időnként...
A 600 kalóriás diétát nem tudom megcsinálni, de a két évvel ezelőtti 15 kiló fogyás nagyon jól jött, ellenben a mozgás
mérséklésével visszajött két év alatt sajnos nagyjából az egész... 
Mivel most a CH- t nagyon szigorúan próbálom tartani, a cukorértékeim nem romlottak nagyon, de fogynom kellene újra és az csak mozgással lehetséges...Ijk: Súlyzós edzésen persze én a nagy súlyokkal végzett tömegnövelő edzéseket értettem, a kis súlyos edzés, amit pl. Frank Zane csinált anno, nyilván jó hatású lenne...

-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
bandus
veterán
-
Woodslave
félisten
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Dani82
senior tag
Sose akartam, Megyek is edzeni, de nem fogok kardiózni mától

-
Ijk
nagyúr
-
Dani82
senior tag
-
Woodslave
félisten
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
-
Inv1sus
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
spammer
veterán
-
Tamoo
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Nagyon egyszerűen. Vegyük pl. az egykezes húzódzkodást. Amíg nem megy, csinálod ráfogással: a másik kezeddel ráfogsz a gyakszit végző kezed alkarjára, és annak az erejével kisegíted. Egyre lentebb fogod meg az alkart, és egyre kevesebb erővel. Aztán eljutsz odáig, hogy a negatívat már a másik kéz rásegítése nélkül csinálod, végül pedig sikerül egy kézzel is felhúznod magad. Nagyjából így, de mindenütt kicsit másként. Ha olyan erős leszek vmikor, majd aggatok magamra 1-2-3 kiló súlyt is az egykezes húzódzkodáshoz, de ott még nem tartok, örülök, ha 2x fel tudom magam húzni egy kézzel.
ps.: csak a borsó ad mindent lebíró akaratot!
Ja, és köszik!
Ha csak viccből, akkor is! 
-
Kassadin
addikt
-
Tamoo
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Tamoo
nagyúr
-
Zomb€€
őstag
-
God Vazzeg
veterán
-
Woodslave
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Manitou
veterán
-
Tamoo
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Zomb€€
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Kassadin
addikt
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
jaja ő a pultos néha 
Te is oda jársz?
Én se régóta járok oda,csak napijegyet szoktam venni, hát igen a társaság az más, a régi teremben mindenkivel kezelek, itt meg senkivel
Nem is ismerek senkit szinte, csak egy két arcot ránézésből.
De edzeni járok és nem dumálni, így a társaság sem érdekel annyira. Mondjuk ide legalább járnak csajok is
Másik terembe szinte sose.Eddig melyen termekbe jártál?
-
macikos
addikt
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Nyilván ülve, de nekem ma is ment 70kg-ba 4. Magamat felhúzom 4-5x10, döntött törzsű már majdnem megvan. De most ezt nem azért hoztam fel, hogy ezzel előhozakodjak.

természetesen 70 kiló vagyok.
Azt nem említettem, hogy alap.military meg szerintem egyrészt qrva nehéz, másrészt szokás kérdése is. Ha meg van szokva valószínű nem olyan nehéz, mintha nincs. De mostmá azért is ráálok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
-
asuspc96
őstag
Most mi ?

a keményen összehozott parányi izom amit magamra pakolok ezt eredményezi egy kis éhesztetés ?
Ti miért csináljátok ? Ti is érzitek gondolom (
) olyan tökre felpörög a vérkeringésed és érzed hogy melegek az izmaid vagy nem is tudom ezt leírni...figyeljetek engem elkezdett ez érdekelni, (nem próbálom ki) csak elmagyarázhatnátok olyan nagy vázlatokban, hogy miért is olyan jó ez 
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
-
Nexuiz
tag
-
Zomb€€
őstag
-
Márk01
tag
-
Márk01
tag
-
spammer
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
■DMAA –We couldn’t find any studies on its effect on human performance but we do know it is a stimulant and empirical evidence shows that it works as such and gives you a “buzz”. The main reason we don’t advocate the use of this ingredient is that there are no studies proving its effect as an ergogenic aid. Use of this ingredient comes to down to personal preference for most
erre gondolsz?

-
BÁ Nutrition
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Macikost a magas modell nőállatok motiválják
17 

Ha csak viccből, akkor is!

pont ezt pofázom
) olyan tökre felpörög a vérkeringésed és érzed hogy melegek az izmaid vagy nem is tudom ezt leírni...figyeljetek engem elkezdett ez érdekelni, (nem próbálom ki) csak elmagyarázhatnátok olyan nagy vázlatokban, hogy miért is olyan jó ez