Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
pen name
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
pen name
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Sajnos mi most teljesen másról beszélünk.

Szerintem Wood tudni fogja.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
pen name
üzenetére
benézted..
ezeket külföldi oldalakról hozzák be testépítő főguruktól, akik akkor is megírják hogy ejj ez a Phil Heath de szépen hozta az olympiát, ha nem az ő versenyzőik(vs sárga undormányoldal..pl szkitekbilder)
ahogy most látom jó 10-20 évvel előttünk járnak ebben is, meg gépekben is..de Drogery, meg Wood jobban tudja honnan van(nak) a forrás(ok)
-
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kosz a tippet lehet attól volt mostmár javult

-
pen name
csendes tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a baj,hogy te csak egy senki vagy (nyugi csak a testépítés világában),így a nézeteid is semmik.Tegyük fel,hogy te egy webkamera előtt táncolsz és fogdosod magad mindenki azt mondja "rossz köcsög",ellenben ha Steve Namat csinálja,akkor milyen ügyes fickó(mert ő ezt is csinálja).
Ennyi.
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nem figyeltél, mondom mostanában nincstanulmányozásról meg kattanj le, qrvára unom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nekem meg a túl sok kajától, tök mindegy egy idő után savasodok (mondjuk mostanában nem
) -
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Érdekes, mert a kenyér pont, hogy csökkenti a savat. A paradicsom, pedig pont, hogy emeli.
Te fordítva működsz

Amúgy szánsavas üdítő, energiaital, tea, kávé, zsíros ételek... ezek mind rosszak ha ilyenről van szó.
Régen, amíg szénsavasat is ittam, ettem gyakran csokit, ittam sok gyümölcslevet, addig nekem is magas volt a savam. Mióta csak víz meg normálisabb kajálás, azóta semmi.
Sok zőcccsséég kell, ami ződ!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
nekem a kenyértől megy fel a savam, de ha iszok rá egy jó kis turmixot(7 decibe 50-60cucc)akkor az rendberakja. ill ha 2-3 komolyabb méretű paradicsomot bevágok az se rossz
régebben nagyon sokszor égett a gyomrom,de mióta Janesz meggyőzött hogy a vajaskenyér napcsi kombó nem adja annyira azóta semmi baja
szal lényeg hogy ne savlekötőket meg gyógyszereket szedj, ha ki tudod szűrni azt amitől felmegy. sokkal jobban jársz -
Jojo5
őstag
válasz
shteer
üzenetére
erre a karra ?
nem igen... 
ha már bicó fogdosásnál tartunk szombaton, 2 kolléganő is megfogta a seggem mintha a derekamat akarták volna, csak segg lett a végén...

gordonfreemN: jól teszed, csak nekem ma ment csoki\nutella\pogácsa is meg 1-2 édesség, holnap meg megint 0 CH, jövőhéttől meg kevesebb edzés lesz...

(#42077) shteer: me mié' izgulnék arra ? a többiek reagálják túl, én csak leírtam mi történt, ha a hátamat fogdosnák azt is leírnám, az altájékról nem nyilatkozom

-
spammer
veterán
Egy paparazzi kép Boxi tegnapi bicepszfogdosásáról
Ebből még nagy kefélés lesz

-
pen name
csendes tag
törölve
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Hát te mit csinálsz ott?

Ügyvédem (Wood) jelenlétében sem válaszolhatok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Hát nem.
pen name
Engem csak ne szeressél...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
De biztosan fedettebb lettél!

-
-
Depression
veterán
Nem, gyúrós boltban. nagyon gagyi, de legalább csak 1 kilós.

Tudom az árakat, ezért is döbbentem le látva mik vannak ott. Eljőttem két doboz rizzsel, erre ment rá a fél délelőttöm.
Ja, a csirkemell is 1650.
Viszont hazafelé jövett láttam táblán csirkemell 1100-ért. És tényleg bejött, a filé annyi.
-
spammer
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Milyen csokis fehérje? Küldd el nekem, megiszom helyetted

Teszkó kicsit el van szállva, anno tök jó natúr corn flakes volt 250 Ft./ 500 g, aztán lett az is valami 600 Ft. egyik napról a másikra. Tiszta hülyék.
-
littlelion21
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Spar/Penny; fél kiló zab: 200.-
Penny; fél kiló túró: 400.- de sűrűn akciózzák 350.- körül -
shteer
titán
válasz
Depression
üzenetére
Nagykanallal

Eleg vizet adagoltal hozza?
Tacskoban draga a zab, ez koztudott
aldi, lidl, spar -
Tamoo
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Azt is a teszkóban vetted?

-
Depression
veterán
Megjártam a tescot. Kíváncsi voltam az ottani fehérjére. 5k felett van a 750g. Azt inkább kihagyom. A rizs akciós, 4 tasakos 189,-, viszont a zabpelyhen kiborultam: 600 Ft a félkilós, tůró szintén. Nagyon nem érte meg ezért 2 órát buszocskázni.
Vettem csokis fehérjét. Iszonyat émelyítő. Nem tudom hogyan fogom ezt enni 1 hónapig.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez van. Viszont guggolnék többel is ha lenne rá lehetőség. Bár nem is baj, hogy nem csinálom nagy súllyal, így is szar a térdem. Már a bringázás se megy hosszú távon.
(#42025) Nexuiz: Kösz a biztatást, de nem volt rá szükség!
az 50kg-val azért én se a határaimat feszegetem, viszont ettől függetlenül jó kis izomlázam van.(#42036) Ijk:

-
gordonfreemN
addikt
Nekem most Jojo5 adta a tippet, hogy legyen rántotthús.
Julius óta grillfűszerrel ettem a húst, a rizst meg natúr, de marad is mert ha nincs íze, nincs mit megunni.
-
szoktatok-e ilyen uncle ben's vagy hasonló mártásokat használni a csirkéhez? ma csináltam először (thai pikáns mártás) és nagyon bejön, szerintem király dolog, nem árt a változatosság

csirkét csak sóztam, kisütöttem, rá ez a szósz, 5 perc főzés és kész is. az üvegjére az volt írva, hogy 30 dkg húshoz. én 70-el csináltam, de így is elég volt hozzá. kár, hogy amúgy 600+ ft, tudnám enni elég sokat
-
pen name
csendes tag
Sziasztok!
Régi olvasója vagyok a topiknak(csendes üzemmódban),és lenne egy kérdésem:
A Muscletech-től a Neurocore-t,használta valaki,és persze mik a tapasztalatai? -
Tamoo
nagyúr
Filózok hogy kipróbáljam ezt a leangains témát. Mivel a mostani kajálásom amúgy is közelebb van ehhez mint a sárgakapszulához. Lényegében csak a reggeli 5 kanál zabot, meg délelőtti két szendvicset kellene elhagynom és már meg is van!

Viszont nekem úgy jön ki a napi rutinommal, hogy legalább 18-19órát kellene kibírni a 16 helyett kaja nélkül (
). Ebből max 6-7óra alvás. 3-tól ~fél5-ig szoktam edzeni általában, így 5-től tudok kajálni 9-ig. -
Woodslave
félisten
hát a "hivatalos" az egy 10 kg-os tárcsa. Igen, pihenhetsz közben, de nem lehet lerakni a súlyt, szóval ilyen lihegsz párat aztán nyomod tovább..
Egyébként 3 gyaki van felsőtestre ez az egyik, a másik bicepsz rúddal, a harmadik meg egy vállvonogatás felfelé evezés kombó (karowski row) 60 kg-val.
Ez az előre emelés még ok. A bicepsz már necces (
) a k-row meg számomra már lehetetlen
Szóval ezekhez képest az előre emelés lehetne akár 20 kg-val is nehézséget tekintve... -
-
Tomics
addikt
2 napja olyan gyomorsavam van majd megdöglök. Aludni is alig bírtam.
Tipp ? Vegyek savlekötőt a gyógyszertárban? -
Steve(AMD)
tag
válasz
scope2007
üzenetére
Üdv a topikban! Csak most kapcsolódom be...
Nálam is rosszak a tapasztalatok a crea-bomb-al kapcsolatban. Az "éhgyomorra menjen a kreatin", keményen hazavágja a gyomrom (reggel meg aztán pláne), pedig sosem toltam a teljes 5,5g-ot. (Gondolom főleg a monohidrátot nem tolerálom.)
Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó belépő.

nem figyeltél, mondom mostanában nincs