Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #30599 üzenetére
Ugye nem mondod komolyan, hogy egy percig is megfordult a fejedben, csak azért mert izmos, igaza van?
Remélem viccelsz
Ennyi erővel szólok két csapattársamnak, akik annyira izmosak és szálkásak, hogy besírsz, ha csak meglátod, hogy írják le mit javasolnak, mert izmosak és ezért hiszel nekik. Ilyenek lennének (amiket szoktam látni): edzés után 6 gombóc fagyi, utána meg elmegy reggelig táncolni a diszkóba. De rohadtul izmos, tehát biztosan jó lesz az neked is.
Remélem benéztem az egészet és csak viccelsz, hogy az alapján döntöd el, hogy jó vagy nem, hogy valakinek ilyen a hozott genetikája vagy olyan.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #30596 üzenetére
ja tovább tart az biztos és mivel már bevitel után egyből indul a bizsi, meglátjuk így milyen lesz, mert amúgy is 2 adagot nyomok.
Mondjuk többet nem veszek, mert egy 200,-Ft-os attack csomag is hasonló "élményt" nyújt.
-
Dani82
senior tag
Kurva eletbe mar, hogy itt egy istenverte 500m2 -es terem ahol 10en vagyunk,de bazeg mindenki kurvara labazik. Mindjart hazamegyek a picsaba es soha tobbet nem megyek edzeni
-
macikos
addikt
Autóbalesetben meghalt a fekvenyomó bajnok Juhász Pisti!
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #30580 üzenetére
egyébként nem kell belelátni olyan dolgokat, amik nincsenek ott. nem azt mondom, h bazi nagy elme lennék. csak h szeretek olvasni, esetlegesen fel is fogom és akkor már mér ne beszélhetnénk róla?
szerk: neked, mert így mindenki látja, de személyeskedés nincs benne. (taktikus lépés btw
)
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer #30564 üzenetére
"Olyan hihetetlen, hogy az embernek több állása/munkája van, szó szerint élni nincs ideje, mert reggeltől éjjelig melózik valaki, épít egy karriert/üzletet, és egyszerűen nincs ideje/ereje edzeni?" - igen az.
Más kérdés hogy akkor se biztos hogy jobban nézne ki
az utolsóra meg: akkor nekem miért nem hisz itt senki?
-
Dani82
senior tag
Megyek vállláb ezzeni .... útközben lehet megállok dobálni a scitec shakerem, hogy mennyire fasza, hogy nem csöpög, ereszt ....
Radnix: Lehet az nem manboobs, csak felcsúszott a hasitasi, amiben a no fokozók cápaporc kapszulák és a jointx van ´
-
spammer
veterán
válasz
Radnix #30548 üzenetére
Nem védem a Bánit, mert sokszor büdös nagy paraszt stílusa van, amellett, hogy nagyon sok mindenben igaza is van, de:
A BBTV nem reklámmentes, ott is van a végén hogy támogató Scitec, mindig Scitec termékeket mutat be, meg F2-t, mert azzal foglalkozik, azt ismeri, az az érdekeltsége és stb. Szerintem ezt nem is próbálják burkolni, ezért nem tudom, ezen miért kell meglepődni, eddig is így volt. Nyilván leszerződött egy márka mellé, ami semmivel sem rosszabb minőségben, mint a Biotech, vagy akármi más. Az más dolog, hogy külföldről be lehet szerezni olcsóbban mást, esetleg más webshopból lehet venni jobb ár/érték arányú cuccot, nyilván nem kötelező Scitecet venni. Ez egy üzlet, kész.
"Ja meg fordíthatna egy kis időt a bokros teendői között a saját testére, mert így sajnos nem túl hiteles (man boobs), nem tudom mondjuk mit szólna ha elmenne fogorvoshoz és a dokinak 2 foga lenne "azt is tombolán nyerte"
Azt is elmondta, hogy amint kész lesz a saját edzőtermük, újra edzeni fog, mert fontos stb... Olyan hihetetlen, hogy az embernek több állása/munkája van, szó szerint élni nincs ideje, mert reggeltől éjjelig melózik valaki, épít egy karriert/üzletet, és egyszerűen nincs ideje/ereje edzeni?
A fogorvosos hasonlathoz meg van egy olyan "mondás" a fodrászokról, amikor az egyiknek csilivili trendi frizurája van, a másik meg egy egyszerű kócos valaki, na vajon melyik a jobb szakember?
-
drogery
tag
válasz
drogery #30561 üzenetére
érdekes ez a blog egyébként. Dream
LoungeLeague.
Az Elitefts line up azért szimpibb. -
-
szőröscica
addikt
válasz
Andris837 #30554 üzenetére
Mivel gondolom izomtömeg nincs rajtad, ezért én azt a diétát és edzéstervet javasolnám neked, amivel én fogytam 8 hónap alatt 26 kilót.
Hagyd el a csokit, chipset, egyéb szemetet. Alkoholt se igyál, vagy max. havonta egy alkalommal (nem kell teljesen aszkéta életet élni, mert akkor úgysem tudod végigcsinálni). Lődd be a kajádat kb. 1500 kalóriára. Ami fontos, hogy egyél meg napi 100 gramm körüli fehérjét. Zsíros kajákat, fehér lisztből készült termékeket kerüld, inkább egyél krumplit (ne olajban sültet), rizset, vagy teljes kiőrlésű kenyeret. Az ételedet oszd szét napi 5 adagra.
Emellett heti 3 súlyzós edzés, és 2 aerob edzés (pl. szobabicikli 50 perc, laza intenzitással), és le fog menni rólad a zsír.
Nem mondom, hogy kellemes lesz, de ha tartod az étkezések közti két és fél órás intervallumot, akkor nem leszel éhes.
-
Woodslave
félisten
-
Andris837
senior tag
Szervusztok!
Örülök, hogy van itt ilyen téma. Pár hete gondolkodtam el azon, hogy el kell kezdenem mozogni és egy kicsit jobban odafigyelni magamra. Gondolok itt a táplálkozásra és a mozgásra. Elsősorban zsírégetést szeretnék, mivel eléggé sok rajtam a felesleges súly. Bízom benne, hogy eredményes lesz a dolog.
Sajnos nincs lehetőségem heti 4-5 alkalommal lejárni az edzőterembe. Azt írták pár ilyen jellegű oldalon, hogy fontos lenne főleg az elején több alkalommal járni. Ezt talán otthoni mozgással tudnám helyettesíteni (kerékpározás, futás).Lenne egy-két kérdés..
Ugye jól gondolom azt, hogy elején teljesen felesleges bármiféle "csodaszert" (zsírégető bogyók és barátaik) szednem?
Ha esetleg tévednék, akkor mit ajánlanátok?
Elsősorban szeretnék leadni a súlyomból, de később szeretnék egy kicsit "építkezni" is. Tudom, hogy ez nem két - három hét.. igyekszem kitartó lenni..
-
bubuka71
aktív tag
Hali ! A teljes testvibrációs edzőgép használata meddig egészséges ? Mi a haszna ennek a gépnek ?
-
Radnix
senior tag
válasz
Tomics #30537 üzenetére
Igen egy vicc az egész... lenyomja a scitecet a nép torkán kegyetlenül, de ugye a bbtv egy hype mentes reklám nélküli underground műsor... volt az első 5 részig kb
Ja meg fordíthatna egy kis időt a bokros teendői között a saját testére, mert így sajnos nem túl hiteles (man boobs), nem tudom mondjuk mit szólna ha elmenne fogorvoshoz és a dokinak 2 foga lenne "azt is tombolán nyerte"Ijk: "Fejed sem az a butagyúrós fajta" ez megnyugtató
Hege1234: Jó cucc, de szar az íze
Joe Donnelly beszéde: szerintem nagyon erőltetett, talán maga se gondolja komolyan amit mond, nekem legalábbis ez jött le belőle.
-
Hege1234
addikt
a cottage cheese-ről mi a véleményetek ?
azért kérdem mert azt lazán betolom nem úgy mint a túrót
a 200g-os PennyM-ben pl : /100g
energia: 389 kJ
fehérje: 13g
szénhidrát: 1g
zsír: 4gez jónak számít ?
próbáltam keresni laktózmentest de sehol nem találtam -
Jojo5
őstag
vótam', váll+kardiózni> nem atta... nem volt levegő a teremben és mellé még szauna feeling is volt a 40+ fokkal...
ma két ember is mondta, hogy hagyjam abba a diétát, és csak szinten tartsak mert már szerintük bőven krv@jó vagyok...
God Vazzeg: nem hazudnának, főleg nem nekem
-
BÁ Nutrition
addikt
vótam mellezni.. rajtam maradt a 140
ráadásul egykezessel is csak 50ig mentem fel. NEM atta
mostonában mindig úgy van hogyha totál szét vagyok csúszva akkor olyan jól megy az edzés hogy szinte el se hiszem, múltkor is 70es egykezesekkel is bírtam nyomni, viszont ha rápihenek pár napot, hogy na most aztán majd odabaxok akkor meg abszolút formán kívül vagyok.
mint ahogy ma is. még nem fejtettem meg mitől lehet -
kkrisi
senior tag
tömegnövelés mellett elfér egy erős kardio?
(van országuti bicóm, és megyek vele pár 10km majdnem napi rendszerességgel) suli
-
spammer
veterán
válasz
mocsanisi #30535 üzenetére
A többi testépítővel összehasonlítva milyen formája van? Pl. Fouad Abiad, aki szintén Scitec-es.
NFL-es múltja van, még ahhoz képest sem hatalmas.
Akár hiszed, akár nem, van aki azért edz, mert szereti csinálni, nem ő az egyetlen ilyen, akinek nem az a legfontosabb, hogy 38x megnézze magát a tükörben minden edzés alatt, meg az, hogy mások dicsérgessék. Mert tudja magáról, hogy keményen edz, mit tett érte, és mit ért el.
Persze, kurva jó formája van, mert gondolom egész életében sportolt, kis szaros kora óta.
(#30536) Woodslave:
tökmindegy, hogy hallgatsz-e rá
-
Tomics
addikt
válasz
Woodslave #30532 üzenetére
Ez a bunny még mindig egy idióta vadbarom
Vegyé egy xarfos motort és motorozz körbe-körbe a mezőn, mert az sokkal jobb mintha bekúrnál hétvégente, elmennél stradra, vagy facebookoznál. De arra a pár órára amíg a mezőn motorozol vigyél 2x2L vizet nagynyakú üvegben, mert aki szopogatja a vizet az egy buzi. Elengedhetetlen a pár órás kiruccanásra: fél liter folyékony amino, újfajta scitec séker fehérjeturmixal, hogy mire hazaérsz az 50 köbcentis szarral ne sorvadjon le rólad az izom
Ja és még mindig úgy néz ki mint egy telixart búvárruhás kancsöccsel
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave #30532 üzenetére
Csak mert be szoktad írni, hogy ettől sem, meg attól sem vagy izmos, meg nem is leszel meg hasonlók... Hát akkor fogd fel úgy, ahogy Ő: szarni bele, hogy izmos leszel-e, az csak "melléktermék" és csinálni az edzést, ahogy jól esik. De ha eddig is így gondoltad, akkor nem szóltam semmit
Egyébként szerintem abban igaza van, hogy sokan túl komolyan veszik ezt, ezért nem lesznek soha elégedettek, sőt, előbb-utóbb frusztráltak is lehetnek emiatt.
-
spammer
veterán
Néztem kaja közben az új BBTV-t, nagyon szimpi arc ez a Joe Donnelly, tetszik az életfelfogása, Woodnak különösen ajánlom, hogy nézze meg, miket mond
szerk: egyébként nagyon fasza fitnesz formája van, ha egyszer elérnék egy ilyen szintet, nekem az már bőven elég lenne
-
Radnix
senior tag
válasz
Nexuiz #30523 üzenetére
Igen újra elkezdtem, de közel sincsenek olyan állapotban hogy mutaogassam őket, plusz a szőrréteg alól úgysem látnátok semmit
BMW001: persze fogjuk a génekre
am köszi
God: Köszi
am nincsenek versenyzési ambícióim, elég ha itt a fórumban meg a strandon mutogathatom magamat
-
Radnix
senior tag
válasz
ludsimon #30518 üzenetére
ha rendesen odafigyelsz, és nem vagy jelenleg zsírgombóc, akkor 1 év kb, de amúgy nekem több mint 3 év kellett, mert sokáig csak úgy lejártam gyúrogatni tudatosság nélkül, úgy meg szart sem ér az egész
Tomics: tudtam hogy a fejemet ki kellett volna retusálni
amúgy tervbe van véve a fodrász
Dani82: Megtisztelő
Amúgy igen furcsa először, meg kicsit szélesebben kell fogni, mint a rendes fogásnál, mert jobban nyírja a csuklót, amúgy jobban lehet koncentrállni a mell felső részére vele, nem csak úgy faszságból csinálom
-
Radnix
senior tag
Mai edzés done, remekül sikerült hála a 3 kapszula mental focusnak, és 1 darab advil ultra fortenak
állva mellről nyomás rúddal 45kg 10-9-8-8-8
hátsó váll gépen 49kg 4x12
tolódzkodás 3x 13
fekvenyomás 30fokos padon keretben 40kg plusz súllyal 4x 10 (2 ebből fordított fogással, ki kell próbálnotok!)
tricepsznyújtás egykézzel fej fölött 10kg 3x 10
tárogatás 12,5kg 12-12-10-10
letolás csigán 45kg 3x 10 (kettő fordított fogással, igen ez a mániám)
hasprés gép 40kg 3x 20bónusz edzés utáni képek, sajnos magam fotóztam, mert nem volt edzőtárs, kurvára remegett a kezem, szal oylanok lettek amilyenek, azért talán lehet rájuk rejszolni...
-
-Mike-
addikt
Adipokill-t mennyire helyettesíti a Full force Full Burn terméke? A csaj azt mondta a shopban, hogy majdnem ugyanaz.
-
Vandit.
addikt
-
ludsimon
veterán
Üdv!
Egy kis tanácsra lenne szükségem!
3,5 hónapja kerékpározok, edzek rendszeresen kerékpáron, de nem teljesen vagyok elégedett a jelenlegi állapotommal.
A kerékpározás állóképességi sport.Érdeklődnék miféle szerrel tudnák gyorsabban, hatékonyabban fejlődni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #30505 üzenetére
Te aztán tiszteled a nőket, na meg wood feleségét
-
szőröscica
addikt
Mell-hát volt, jó volt.
Most grillcsirke. -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #30499 üzenetére
Mert ha az asszony menstruál akkor már nincs is szex egy hétig?
Nem akarok megöregedni!
Na mindegy, nem akarok belemenni mások szexuális életébe, főleg hogy a topik 90%-nak nincs olyan.
Na jó most én is abba a 90%-ba tartozom.
Pontosítok: 91%, Woodnak felesége van, de szexuális élete nincs.
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Ingatlanos topic!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest