Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
De hát van nekik már lassan egy éve, az Odyssey G8 (G80SD) ilyen.
-
C64
őstag
32" UHD már smafu? 🤨
-
RobbyJr
addikt
Komoly monitor FPS őrült játékosoknak. Mondjuk a cédula sem gyenge rajta
-
csibe1
addikt
"A pulzáló hővezető csövekkel hűtött modell"
Az meg milyen egy mi az?
Megint valami hangzatos vakítós blabla amivel eladják az új cuccot?#14 cucka
Itt van 2.1-es DisplayPort ROG Swift OLED PG27UCDM
-
PTM
aktív tag
Valamelyik biztosan tudni fogja DSC-vel. Ami szerintem oké, mert úgysem látszik belőle semmi, viszont a kábeles szívásokat meg lehet vele előzni.
A puristáknak illetve az UHBR20-nak még kell pár év, egyelőre alig néhány monitor támogatja. Lehet, hogy ebből is jön majd x hónap múlva egy frissítés, amiben bennlesz.
-
cucka
addikt
fedélzeti csatlakozóinak sorában egy 1.4-es DisplayPortot, két HDMI 2.1 bemenetet
Keziccsókolom, ezek közül melyik tudja 1440p-ben az 500Hz-et?
(Segítek - egyik sem) -
tibaimp
nagyúr
Amúgy igazad van, hülye vagyok, eleve a 34 colos 21:9-es OLED monitorok is döntően 3440x1440 felbontásúak. Csak korábban én is 32 colban (16:9) nézelődtem, de aztán felmerült a 34 col, szélesebb monitor kivitel is...
szerk:
Most direkt megnéztem a nagykerben (annak van jó keresője) 27 colban OLED-ben van egy csomó 1440p-s....OK, nem szóltam.... -
tibaimp
nagyúr
Meglepődtem, hogy OLED technológia és "csak" 1440p! Eddig én OLED-ben UHD-t láttam csak...érdekes.
-
PTM
aktív tag
A leggyakrabban én is a tévén szoktam játszani, csak annál a WOLED mellett döntöttem.
Monitornál viszont PPI whore vagyok a szövegek miatt, azért írtam az 5K-t.
De a mostani felhozatalból is találnék szerintem megfelelőt, ha monitort kéne vennem. Pár évvel ezelőtt még bajban lettem volna, mert ekkorában vagy hajlított VA, vagy sík IPS (esetleg TN) volt csak.
Én az ilyen erősen kompetitív lövöldés vagy RTS vidóknál is mindig aggódom, hogy éppen rohama van-e a dudénak, de nem, ezeket így játszák.
Ebből sejthető, hogy mennyire vagyok közönség.
-
Bossp
addikt
4k-ban a Sa.u qd-oled tv-n játszom. Monitoron nekem bőven elég az wqhd (most uwqhd qd oled monitorom van). A 165 Hz nekem bőven elég de az 1000 peak nitet keveslem a monitoron :D nem tudom hogy esportban használnak e a profik oled monitort de kétlem más szempontból az 500hz nekem nagyon parasztvakitas. De engem vakíthatnának egy jó 2000 nites wqhd qd olednmonitorral 😅
-
PTM
aktív tag
Inkább lenne 5K mint 500 Hz.
De én örölök neki, hogy végre vannak egyáltalán 27"-os, számomra megfelelő sík panellel monitorok, ami VA vagy OLED. Ráadásul WQHD mellett 4K UHD-ban is, frekvenciában pedig bőven túl is teljesítik a 120 Hz-et, amit szeretnék megtartani. Samsungokban tudtommal ventilátor sincs, ami számomra elvárás.
-
tatu9
tag
Azt a type B 3.0 uplink csatlakozót el lehetne már felejteni. Nyilván találtak még vagy három raklappal a raktár sarkában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest