Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
mocsanisi #30292 üzenetére
Nem tudom alkalmazod-e a vizes tecnikát, miszerint kaja szájba be, megrág egy kicsit, majd egy kis vizet beveszel a szádba, és azzal együtt lenyeled. Én ha nem alkalmaznám ezt a módszert sztem 50 kiló lennék
Ja és el kellene kezdened rendesen edzeni, látom ez a lábazás nagyon lightos volt30z.Samu: szürke atlétatrikó, tarka rövidnadrág (fehér szürke fekete), szürke lacoste cipő, és egy
ujjnyi vastag fuxlesz rajtam -
lama_lamm
aktív tag
válasz
asuspc96 #30295 üzenetére
Minden a mennyiség kérdése, ha napi 10g C-vitamint megeszel és mellé nem iszol folyadékot, tuti, hogy veseköved lesz. De ha elég a folyadék, akkor úgyis kivizeled a felesleget. Kell a multivitamin, mert ha edzel, akkor megnő a sejtjeid igénye a vitaminokra, amit gyümölcsökből, meg zöldségből nehezebb lenne fedezni.
Attól még, hogy alapszükséglet, ha túlzásba viszed, káros lesz. A víz is nélkülözhetetlen,de ha túlzásba viszed, abba is bele lehet halni
-
30z.Samu
félisten
válasz
wertigo1984 #30289 üzenetére
Oxygym.
Radnix: Nem vagyok abban biztos, hogy tudom ki vagy, csak sejtésem van.
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Elég sok "propaganda" oldal van a multivitaminokról...van olyan is amelyik egyiket se tűri csak a C-vitamint...
Van olyan is amelyik a vese sz@rrá menéséről ír..Én egyiknek se hiszek, mert egy vitamintól ami ugye alapszügsélet, hogyan tehetne kárt ?! Akkor nem így alakult volna ki az evolúcióban...
Mi a vélményetek ?
asuspc96
-
14adam
addikt
Jojo,Te amúgy nem fehérváron dolgozol a plázába a Don Pepénél? egy ugyan olyan gyerek adott nekem ma pizzát mint Te és látszott rajta,hogy valamit fitneszezik
-
spammer
veterán
válasz
szőröscica #30287 üzenetére
"vagy valamit ügyeskednek"
-
szőröscica
addikt
Na, a magyar scitecnek bejött a 2011-es év, mert megháromszorozta az adózott eredményét, 354 millió forintra.
A shop.builder számlákat kiállító data-object bt. adózott eredménye még mindig negatív, de legalább csökkenő tendenciát mutat. Az üzemi (üzleti) tevékenység eredménye pl. már 2 millió forint felett van (ami viccesen kevés egy ekkora cégtől, szóval vagy tényleg ennyire szarul megy, vagy valamit ügyeskednek), a tavalyi 3 milliós minusz helyett, azonban a pénzügyi műveletek ráfordításai miatt végül összességében negatívban zárt. Gondolom a hiteleket nyögik.
-
mocsanisi
senior tag
Láb volt...
Guggolás: 20kg*15, 60kg*12, 80kg*8, 100kg*4, 90kg*10
Előlguggolás: 60kg*8, 70kg*6, 70kg*6, 70kg*6
Combfeszítő: 10eket csináltam súly passz
Combhajlító: 40kg*15, 50kg*10, 55kg*8, 40kg*12
Merevlábas felhúzás: 40kg*10, 60kg*10, 80kg*8, 80kg*8 -
Radnix
senior tag
válasz
30z.Samu #30281 üzenetére
szívesen megmutatom majd a gyakorlatokat, ha végre egyszerre leszünk a teremben
Ijk:jó hogy mondod! El is felejtettem, hogy van ellensúlyos húzódzkodó, azzal rásegíthetsz, ha még esetleg saját súllyal nem menne.
A mozgástartomány szerintem ugyan akkora, nem értem mitől volna kisebb a húzódzkodás esetében -
Radnix
senior tag
válasz
30z.Samu #30258 üzenetére
Nincs is olyan vállgép a teremben amin lehetne nyomni
Vagy lehet hogy az oldalemelős gépre gondolsz, az amúgy jó, sokkal hatékonyabb mint a szabadsúlyos oldalemelés, ha a szabadsúlyosat még nem tudtad elsajátítani úgy, hogy szabályosan menjen.
Én a lehúzást helyettesíteném húzódzkodással, nem baj ha nem megy 2-nél több, majd következő edzésen megy 3 és így tovább... csak arra figyelj, hogy összességében legyen 30 ismétlés, nem baj ha 1-esével megy
Evezést is inkább szabadsúllyal döntött törzzsel
hiperhajlítás helyett felhúzás
tricepszre tolódzkodás, aztán mehet a köteles móka
lábra guggolás, merevlábasha megvan a 30 húzódzkodás, már nem fog kelleni semmiféle lehúzás, azt garantálom
egykezes evezés is mehet sztem a sülylesztőbe, ha megvana döntött törzsű
fekvenyomás úgy hogy a fejed van alacsonyabban (aka negatív padon) mehet a kukába.
állig húzás vállgyilkos, ha még nem fáj tőle, majd megfájdul, ne várd megegyelőre ennyi, többre most nem vagyok képes
-
_ATi_1
senior tag
válasz
szőröscica #30278 üzenetére
2 hete linkeltem a nutritionplanetet, ott nagyon jó áron van.
Én rendeltem is, korrektek. (nem jacket) -
szőröscica
addikt
Szomorú nap ez a mai. Most nézem, hogy a shop.builderen megszűnt létezni a Jack.
Gondolom hamarosan a többi webshopban is erre a sorsra jut.Elképzelhető, hogy még betárazok pár dobozzal, ha kapok. Nekem bevált, tol az edzésen rendesen egy kanállal is.
-
_ATi_1
senior tag
Valakinek volt már olyan élménye, hogy brutális kar edzés vége felé kap egy telefonhívást, amelyben kiderül, hogy 1 óra múlva költözés a 4. emeletről? Lift persze nincs...mosógép, íróasztal..stb.
Élmény volt. -
sniphoe
aktív tag
Sziasztok, glutaminból melyiket ajánljátok?
-
30z.Samu
félisten
Köszi szépen! Megfogadom a tanácsokat!
Kassadin: Ezzel sokra nem mentem... -
Jojo5
őstag
hat+kardio> nem volt rossz, de kezdek kiegni...
tul sok a gyakorlat es kene legalabb 1, de inkabb 2 nap normalis semmittevos pihinap...
-
Tipo16V
aktív tag
nekem római padon ha ülök fel, mindig kattog a lábam, vagyis ott ahol a láb csatlakozik a törzsemhez
-
spammer
veterán
válasz
30z.Samu #30258 üzenetére
Heti 3x edzel, de csak 2 napot írtál be, vagyis a 3. edzés az megint az 1. újra?
Ez nem jó.
Csináld úgy, ahogy a káskáj írta, + hasazhatsz bármikor, akár minden edzés végén. Külön aerob nap is jó, de ha van erőd, elég az is, ha edzés után nyomsz mindig egy-egy aerobot, nem biztos, hogy kell arra külön nap, de te tudod.
-
30z.Samu
félisten
válasz
spammer #30257 üzenetére
Azért leírom.
1. nap
Nyakhoz húzás hátgépen (4*8)
Mellhez húzás szűk fogással (4*8)
Evezés gépen ülve (4*8)
Egykezes döntött törzsű evezés (4*8)
Hiperhajlítás (4*8)
Tricepsznyújtás állva (4*8)
Csigás letolás tricepsz kötéllel (4*8)
Vállgépen nyomás (4*8)
Lábnyújtás (4*8)
Lábtolás (4*8)
Lábhajlítás (4*8)
Hasprés (4*20)
Páros térdemelés ferde padon (4*10)
15p bringa2. nap
Fekvenyomás egyenes padon (rúddal 10-12, majd súllyal 4*8)
Fekvenyomás 45 fokos padon (4*8)
Fekvenyomás döntött padon (a fejem van alacsonyabban) (4*8)
Tárogatás peck-deck gépen (4*8)
Oldalemelés állva (4*8)
Állig húzás (4*8)
Bicepsz állva kétkezes rúddal (4*8)
Koncentrált bicepszgyakorlat (4*8)
Hasprés (4*20)
Páros térdemelés ferde padon (4*10)
15 perc bringaHeti háromszor járok edzeni, tervezek egy negyediket, amikor csak aerob.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Mai nap folyamán eszembe jutott a beszélgetésünk az edzéstervemmel kapcsolatban és azóta b@ssza a csőröm.
Ha leírom az edzéstervem, megmondjátok mit változtatnátok rajta?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Nincs meg valakinek a Coleman 20 perc láb és a Jay Cutler 20 perc kar videó?
Köszi
-
MPowerPH
félisten
Megvolt ma a mellezés, de nem ment annyira jól. Aztán nyomtam rá 45 perc aerobot, még este 20 perc has, és garantáltan készen leszek.
-
spammer
veterán
Váll-kar vót, annyira aTTa, hogy még a seggem is begörcsölt!
Wood: gyorsan megfő az a rizs, addig meg igyál 1 turmixot!
-
littlelion21
addikt
válasz
Radnix #30240 üzenetére
én ma a guaranát próbáltam be 1-1,5g-ot, majd' ugyanott voltam vele mint a NOVA-val, pedig az tele van minden lóf@sszal.
Igaz nem pörgetett olyan sokáig, de nem is baj ha edzés után 5 órával nem rohangálok már mint a mérgezett egér...
és volt vagy 1200 HUF 100g, tehát egy darabig elég lesz, kíváncsi vagyok hogy szokok hozzá. -
Woodslave
félisten
vótam pinalegyezni, atta mint állat
ja és asszony nem csinált rizst,
zsömlét kell ennem
-
drogery
tag
válasz
God Vazzeg #30224 üzenetére
elhiszem. a fekvenyomás szent grálját annyira valóságos, mint az originál.
(#30238) Tomics: kerek egy hónapig bírtam ott edzeni, ahol a művész úr "dolgozik". a statisztákat is onnan szedi.
-
Radnix
senior tag
ahojj!
vettem ma scitec féle mental focust, bevettem edzés előtt kb 50 perccel 2 db-ot, az utóbbi egy év legjobb lábazása volt (ez kb 5 edzést jelent esetemben)edzés:
guggolás 70kg 5x10 utolsó sorozatban +1 vetkőző sorozattal 50kg-ba még 8
viszonylag szűk terpeszben, hogy lehetőleg a comb külső íve kapja a nagyobb terheléstmerevlábas felhúzás 45kg 4x10 (nem is értem miért nem csináltam ezt sokáig, az egyik legjobb gyak, nagyon jól nyújtja a combbicepszet a gyakolat alsó kb 2/3-ában)
kitörés helyben súly nélkül 3x16 / láb (ezzel kurvára megszenvedtem
)
bicepsz állva egyenes rúddal 38,5kg minden sorozatban más fogásszélességgel 10-10-9-8
vállvonogatás keretben kicsit döntött törzzsel, rúd +30kg 4x 20
vádli ülve 3x16 + 1sorozat bukásig (itt kurvára görcsölt a vádlim már a bemelegítésnél is, mivel kb 4 napja elfogyott a magnéziumom)
vettem ZMA-t is, kíváncsi vagyok hogy az elalvásra, meg az éjszakai felkelésekre miylen hatással lesz, ha mást nem a vádligörcsöt megszűnteti a magnézium
a fekvenyomás nem jó a mell edzésére kérdéskörhöz pedig csak annyit tennék hozzá, hogy lehet hogy valakinek nem jön be, akinek olyan az alkati sajátossága, de ha alkatilag jó vagy hozzá, szerintem nélkülözhetetlen.
-
Yeffy
veterán
az lesz, kösz.bár tápkiegekre már egy jó éve nincs keretem, szóval valószínűleg csak a pihi rész lesz meg.
de annyira idióta vagyok, a hét pihenő kb felétől végig az az érzésem van, h jajj, összeesek, elgyengülök, meg h nem edzek, b_szom az időt, meg hasonlók... -.-"
te régóta csapatod?
-
Tomics
addikt
válasz
Nexuiz #30231 üzenetére
Ez jobb:
Johnny Gold is here with the pozitív message"Ne drogozzál, inkább igyál, de ne is igyál, hanem gyúrjál, ne cigizzél, hanem egyél, de ne sokat egyél, inkább gyúrjál...gyúrjál...inkább gyúrjál"
-
szőröscica
addikt
válasz
spammer #30157 üzenetére
Szerencsére nem taknyolok, úgyhogy orrspray nem kell. Csak a szájpadlásom viszket, illetve újabban az orrnyálkahártyám is.
Eddig a claritine-t csak akkor szedtem, ha nagyon rossz volt a helyzet, de akkor kipróbálom, hogy naponta egyet mindenképpen beveszek, köszi.
Más: ma karoztam, és hála az égnek, ADTA.
-
Yeffy
veterán
kösz, jó fej vagybár az lenne. bár lehet jó lenne beesni 100 alá súlyban, vagy hát/mell/váll/kart szélesíteni XD
nem amúgy, egyszerűen csak az utóbbi 2-3 héten olyan szinten dekoncentrált vagyok, h az valami förtelem... nincs kedvem nyomni, fáradt, nyomott vagyok, súlyokban is visszábbestem, áhh, f_sz ki van már vele
szal most egy hét pihi, úgyis fél éve volt a legutóbbi kis szünet. bár kardiózgatni kéne. na majd meglátom -
Ijk
nagyúr
Én annak hiszek melledzés kérdésben, akinek nagy, fejlett mellizma van.
Mell-kar-vádli volt, nem adta, néha úgy éreztem elájulok (nem az intenzitástól).
Komolyan mondom a bicepsz edzésnél nincs rosszabb. -
Yeffy
veterán
asszem most egy hét pihi legalább...
ideje már -
Nexuiz
tag
[link] Ez lehet inkább demotiváló mint motiváló videó.
-
Jojo5
őstag
pont, hogy a tricepszem kicsi a bicepszemhez képest, vagyis alulfejlett sajnos, melledzésen meg csak a mellem fáj semmi tricepsz vagy elülső delta, sőt tegnap még szóltak is, hogy jó lenne felhoznom az elülső deltámat...
meg a hasam közepének az edzésére is rá kell feküdni, mert az alja teteje már elfogadható számomra
-
nepszter1
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #30222 üzenetére
Én most ott vagyok, hogy 50kg-al nem érzem a gyakorlatot, mintha üres lenne a rúd, és megáll a mellem felett 2-3cm-el, mert nem nyom be a súly
Mi lesz tömegelésnél?
Egyébként ez mindkettő hiba, az is hogy nincs izomérzet, és az is hogy merev vagyok, bár utóbbi jó a versenyeken
-
God Vazzeg
veterán
válasz
drogery #30221 üzenetére
Hiába írnám le, ezt látni kell úgyis. Meg úgyis kötözködés lenne belőle hogy miért fasság
Szóval mindegy is. Majd egyszer ha lesz rá lehetőség megmutatom
(Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy ez az üdvözítő és a szent grál, hanem csak hogy nekem nagyon bevállt, és hogy miért nem volt mellem, és most miért nincs
)
-
Tomics
addikt
170 új hsz. valaki összefoglalná? :-D
Nehogy lemaradjak valami jack3D akcióról -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #30219 üzenetére
Igazán jó fekvenyomók egyszerre erősek, fejlett a mellizmuk, és 50kg-al is be tudnak durranni - na ezt elhiszem. De megint úgy gondolom fordítva ülünk a lóra. Ők azért tudják ezt megcsinálni, mert genetikalilag alkalmasabbak erre mint én.
De 50 kg-tól én is bedurranok, ez már megvan
-
drogery
tag
válasz
God Vazzeg #30219 üzenetére
Azért próbáld meg. AVASS BE!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #30215 üzenetére
A teljes technikának szerepe van benne, hogy mell gyakorlat legyen a fekvenyomás. A befekvéstől kezdve ahogy megfogod a rudat, ahogy leengeded és ahogy kinyomod, mind speciális. Ezt úgy lehet elsajátítani ha megmutatják, és gyakorlod, hidd el, nekem is vagy 5x el kellett mutatni mert nem bírtam utána csinálni
Igazán jó fekvenyomók egyszerre erősek, fejlett a mellizmuk, és 50kg-al is be tudnak durranni.
Nekem nagy hibám még mindig, hogy nem tudom a vállaimat kikapcsolni a nyomásból, de már fejlesztem
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #30215 üzenetére
az izomláz (gondolom az lenne) csak azt jelenti, h ritkán edzed. ezt már tudhatnád.
a másik meg nem azt mondom, h nem jó mellre, hanem azt, h felsőtest nyomógyakorlat
neked azért hozzá kell tenni, h me edzés ez a gyak az meg mindjárt más.szerk: egy + pinalegyezés megkímélne a kellemetlenségtől
-
drogery
tag
válasz
Woodslave #30213 üzenetére
melledre jó
izolációs gyakorlatnak moderált súllyal, jobb mint a ferdepad. de azért nem csinálnám. a tocóskodása az már nekem is sok.
nem rég láttam, h CT-nek meg a fordított fogású fekvenyomás lett az egyik kedvenceszerk: most tudatosul bennem, h mennyi mindent is teszek a vállaimért.
szakítás variáció, csak az external rot-ért, fekvőtámasz,
gumiszalag tricepszletolás, széthúzás, váll disloc. -
drogery
tag
válasz
God Vazzeg #30209 üzenetére
az már nem fekvenyomás
legalábbis, ha gironda press-ről van szó?
én akkora hidat próbálok beletenni, amit nem szégyellek, és még leg drive is alakulwood: biztos van rá faszahammer strength gép
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #30198 üzenetére
erre nem reagált senki adekvátan: Taníccs mester
ezt én is leírtam már: a mell funkciója nem a nyomás, hanem a karok mellkas előtt keresztezése, azaz tárogatni kell
ennél szebben nem tudnám megfogalmazni
The chest's primary functions are transverse shoulder flexion and adduction, as in fly movements. So, to target the pecs you should pick exercises that involve transverse shoulder flexion or adduction.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
drogery #30207 üzenetére
Nem, én is küzdök vele, és nem mondom hogy jó a mellizmom, mert a felső része nekem is el van maradva, egyszerűen csak vicces a fekvenyomásról kijelenteni hogy nem jó mell gyakorlat. Egyszerűen csak az emberek nagy része nem tud fekvenyomni. Hidd el, én is azt hittem hogy tudok, egész addig ameddig meg nem mutatták hogy kell. Bár én se úgy csinálom jelenleg, mivel én erőre megyek mostanában
-
drogery
tag
a fekvenyomás A felsőtest nyomógyakorlat
ezért én csak egyenes padon nyomok fekve
God: nem azt mondom, h neked nem fog nőni, mert neked nyilván a guggolástól is nő
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #30204 üzenetére
jóvan elleshetsz pár tükröt (
)
Majd arra járok megcsörgetlek
-
Woodslave
félisten
mert így látom jónak
hogyírjam: szerintem a középső részhez képest (tudom nincs ilyen) alulfejlett a felső mell, szinte csöcsnek tűnik (biztos a kép xar) Nekem jobban tetszenél ha ilyen római páncél szerű lenne a mellkasod
(jó ez a része poén ne írd le hogy magasról lexarod, vágom
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30198 üzenetére
Szinte nem is csinálok fekvenyomást, 30-as ferdepadon szétgyilkolom, aztán fekvenyomás picsa súllyal rúddal, egykezesekkel, vagy gépen.
Mondjuk a ferdepados fekvenyomás is fekvenyomás.Jojo, neked jó a tricepszed, de a te edzésedből azért nem indulok ki, mert tudom hogy a melledzést szarul csinálod és a tricepszed és a vállad kapja a fő terhelést.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Rendszergazda topic
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest