Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
spammer #49760 üzenetére
Ha elhiszed nekem , ha nem leírom neked mire képes az ember. 14 évesen, ami már nagyon régen volt ( több mint 20 éve ) heti 5x edzettem. 70 kilóval nyomtam a fekvenyomást 6x8 szériában. 90 kilóba guggoltam bele 3x. Ez így nem hangzik soknak, de 14 éves voltam. És ha meghallottam volna, hogy pl 110 kiló van a rúdon, nem is mertem volna guggolni vele 1x sem. Hát én felraktam a szokásos súlyt, és mielőtt nekiálltam volna, kiugrottam az öltözőbe övért ( kötelező volt ! ). Hát nekiálltam. Súly nyakba, hátralép, sarok tárcsára, és guggoltam 3x. Szépen visszahelyez. Szól az edző : " számold meg mennyi volt a rúdon ! " 120 Kiló volt. De nem tudtam. Így simán ment. Ha tudom, mivel "félek" tartok a súlytól, tuti nem megy. Ezek sztem az érdekes dolgok nem ?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
spammer #49682 üzenetére
Az új szabályrendszer alapján másik fajta barnítót kell használniuk mint eddig, ez nem fog, cserébe napokkal előtte el kell kezdeni felvinni, és napokig fent is marad, gondolom beszívódik a bőrbe. Nyilván verseny után készült a kép civilbe, megkérték hogy kapja le a pólót, és nyilván nem vetkőzött gatyára..
-
adam_
senior tag
válasz
spammer #49327 üzenetére
És ilyenkor mennyi pufirizst nyomatsz be, egy csomag, vagy egy szelet ahhoz a pár tojáshoz?
Kicsit visszakanyarodva, akkor most sok az a 250 gramm túró edzés utáni lefekvés előtt? Annak a fele is elég lenne?
Mellesleg érdemes minden lefekvés előtt túrót fogyasztani, vagy csak az edzésnapokon?
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
spammer #49190 üzenetére
már túl vagyok ezen.
a kedvenc klippemet linkelted,amit minden nap megnézek.amióta megláttam lovagolva,meg kacsatánccal ropom az utcát a melóba menet.szerelembe is estem a jó kis vörös koreai buxa személyében.laza lettem mint a rigalánc.olyan selymes,feszes tésztát gyúrok a pogácsának mint a tyúkszemem.köszönöm,köszönöm hogy megleptetek ezzel a klippel.
gyúrós szavam adom hogy mostantól felnézek a zsömlékre.többet egyet sem fogok beégetni. -
-
deniro2
senior tag
válasz
spammer #49064 üzenetére
Szerintem brownus nem erre gondolt... Én is olvastam (sőt, párszor mintha éreztem is volna
), hogy van olyan mikor az ember nem pontosan tudja, hogy miért van hiányérzete, de valami kéne és ezt sokan kajával próbálják megoldani, holott inkább inniuk kellene. Hülyén hangzik ugyan, de el tudom képzelni, hogy létezik a dolog, persze itt nem kiszáradásközeli állapotról vagy farkaséhségről van szó.
-
brownus
veterán
válasz
spammer #49060 üzenetére
úgy értem, hogy az átlag kevés folyadékot visz be a szerveztbe, jó esetben 1-1,5l és amikor szomjas lesz, azt hiszi éhes
és bekap pár fornettis pogácsát. (lassú az anyagcseréjük)
nézd meg körülötted hány embernél van ital, míg nasi szinte mindenkinél, egy csoki, keksz, bármi. folyamatosan esznek... és 10böl 1 eszik gyümölcsöt vagy zöldséget ilyenkor.
(#49061) Kassadin yep, a következő étkezésig kihúzhatja, ha nem elég egy pohár igyon kettőt
(én min 3l vizet megiszom naponta, nyáron többet)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
spammer #49051 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Azt se mondanám, hogy hülyeség a 6-7 után nem eszünk dolog (de akkor a kedvedért legyen, hogy szénhidrátot nem eszünk). Az átlagnak többnyire jó, nem testépítő étrendet tolnak... mi marad ki? Két parízereskifli.... Mondjuk csirkemellet lehetne enni zöldséggel, de az átlag nem ezt hagyná el este. Szóval többnyire "profitál" belőle.
-
Pocee
senior tag
-
Dani82
senior tag
válasz
spammer #48642 üzenetére
Még jó lett volna, ha előjönnek a kockák, de úgy voltam vele, hogy nem hasaztam sose, szóval tömegelek és akkor odabaszok a hasazásnak minden edzésen, és a következő diéta ciklusban könnyebben előjönnek majd.
Így is teszek, csak hát na. Kb. úgy érzem, hogy elbasztam egy alakuló formátA testkompóra már nincs időm, mert januártól újra diétázni szeretnék, decemberben az ünnepek miatt pedig úgysem tartható semmiféle tiszta kajálás.
Értem én, csak kiverjük egymásnak, hogy teljen az idő!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
spammer #48617 üzenetére
[link]
nem értek sokat hozzá hogy nekik mi kell, de van egy nagy rakat olyan gyakorlat ami direkt nekik van kitalálva és fontosabb mint mondjuk egy döntött törzsű evezés vagy fekvenyomás, military press, húzódszkodás, felhúzás stb ami meg pl nekem alap.. nagyon nem akarok belemászni, mert mint mondtam vannak direkt női edzők, gondolom tanulmányok iscsak a lényeg hogy nem az kell nekik mint nekünk. hiába van kezük meg lábuk is..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
spammer #48596 üzenetére
mondjuk az hogy a nőknek nem ugyanúgy kell edzeniük mint a férfiaknak..
nem kell velem vitatkozni, elég ha csak megkérded Palatinus Tündét. gondolom az ő szaktudását talán elismered..
vagy nézz meg pár eddz velem videót a Varga Timitől akinek mondjuk véletlenül sincs kötődése a Palatinus Tündihez.
de elég ha csak visszanézel mondjuk arra a videóra ahol a Farkas Andi edzett a bunitévében. hát az se Kathi Béci edzés.. tök más szisztéma szerint edzenek. nyilván férfiaknak is van számtalan módszer. a nőknek szintúgy. csak azt azért vedd figyelembe hogy egy nő meg egy férfi fizikumra és hormonálisan jelentősen eltérnek egymástól(normális esetben) hiába van keze meg lába mindkettőnek, tök más terhelés kell mivel alapvető céljaik is eltérőek normális esetben.
persze van pár kivételes eset pl az erőemelő csaj akit szoktam linkelni de ő Janesz kategória.. ufónő
mi meg nyilván azzal főzünk ami nekünk jutott.. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Dani82
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer #48494 üzenetére
mivan vele. Komolyan.
Az az szép ebben, hogy keverjük a szezont a fazonnal (hála a testépítő újságoknak, kieg gyártóknak stb.) MI a célja egy testépítőnek? Lediétázzon egy versenyfazonra, azt tartva pár versenyen, aztán visszakapni 20kg-t. Belefér a végén az alma, csoki, szőlő stb? Nem mert 8-6% tzs-re akar lemenni.
Mi a célja egy átlag diétázónak kövér faszból valami normális alakot elérni, amit folyamatosan fenn tud tartani. Belefér az alma meg társai? Qrvára belefér, mert elvileg úgy kellene kialakítania a táplálkozását és az életét, hogy beleférjen.
De ezt csak én gondolom így, akinek hobbistaként az a célja, hogy 12 hétig sanyargassa magát hogy csináljon egy képet, aztán ugyanúgy nézzen ki mint előtte, akkor ne egyen almát
-
deniro2
senior tag
válasz
spammer #48401 üzenetére
Mindenre van tanulmány, én is olvastam valahol a 48-72 órát (ami még véletlenül sem 2 naponta edzést jelent, mint írtad, hanem harmad-negyed napot: gyengébbek kedvéért pl. hétfő-csütörtök v. péntek), de nem akarok most hosszasan a regenerálódásról vitatkozni, úgyhogy legyen igazad, szigorúan 6 nap, kevesebb csak a kokszmátyásoknak elég...
Azt meg nem mondta senki, hogy nem jó a recovery week, csak épp nem kell tömegnövelő kaja hozzá... -
deniro2
senior tag
válasz
spammer #48398 üzenetére
Akkó meg nem a kérdésre válaszoltál, mert az az volt, hogy edzés nélkül mi lesz, ha folytatja a tömegnövelő étrendet, hízik vagy izmot épít...
Nyilván, ha visszavesz belőle, akkor nem fog hízni, viszont így meg nem értem, hogy miről beszélünk egyáltalán...
Amúgy ja, 2-3 nap után akár lábazhatnál is megint, ha nem lenne izomlázad és bírnád pszichésen... -
deniro2
senior tag
válasz
spammer #48393 üzenetére
Faxt nem fog meghízni... Regeneráció max 72 óra, de inkább 48, onnantól meg több a bevitel, mint amit felhasznál, úgyhogy jön a zsír. Ki ne találd már, hogy a korábbi edzéstől még 2 hétig izmot építesz, azt végképp felejtsd el, hogy a felesleges ch-nak pár napnál tovább van helye a zsíron kívül...
Komolyan kezdesz idegesíteni, hogy ennyit okoskodsz... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
spammer #48377 üzenetére
nekem az a véleményem hogy kezdőként nincs sok értelme heti 1 edzésnek..
ill a mozgás öröméért max, de sok fejlődésre mit számítson? ha rendesen edzel is nehéz fejlődni..továbbra is az otthoni ill fegyenc típusú edzéseket javaslom de nekem végülis mindegy mit csinál
esetleg kérdezze meg bunit -
BÁ Nutrition
addikt
-
Tamoo
nagyúr
válasz
spammer #48366 üzenetére
Jól mondja Big Ron! Próbáld már megcsinálni azt amit leírtál! De legyen közte guggolás, felhúzás, fekvenyomás... minden
1edzésnek meg semmi értelme, némi bohóckodás otthon heti 3x 4x többet ér. Kell egy egykezes szett meg valami húzódzkodó. 1-2havi kondibérlet árából meg is van. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
spammer #48366 üzenetére
jaja, edzen 2,5 órát mire minden lemegy neki, aztán meg feküdhet egy hétig kórházban nem?
kezdőként akkor is 5 hét átmozgatás van ha heti 3-4x megy le.. hogy az izmok, inak, izületek szokják a terhelést. szerinted heti 1el ez mikorra lesz meg?
szépen kezdjen el otthon fekvőket nyomni minden nap. ill húzódzkodás és guggolás, kitörés, meg börtöntrickó pont elég is lesz neki. egy hónap múlva ha lemegy terembe normálisan edzeni(ami kb kizárt hogy sikerül) akkor is hatalmas sokk lesz, nemhogy full edzetlenül
ha ennyire nincs ideje akkor vmi otthoni edzést kell kitalálni, amire minden nap van minimum 20-30 perc. vagy fegyenc, vagy kettlebell.
szerk.: ja hogy már elkezdted. akkor is a fentiek javallottak.. ha mindenképp csak 1x jutsz le terembe akkor ott azokat kell elvégezni amit otthon nem tudsz elvégezni.
-
Dani82
senior tag
válasz
spammer #48333 üzenetére
balerinacipő
mondjuk nekem is fáj ott az ujjaim tövében, néha már nagyon is. Pedig kesztyűt használok, de pl a hát edzésnél a húzodzkodás, az kurvára fáj (pont ma volt), illetve edzések végén a függeszkedéses láb emelgetésnél is kibasztottul fáj.
Szivaccsal meg nem jó a fogás. Én kenegetem kamillás krémmel edzés utánLehet holnap nézek is valami csini balerinacipellőt
-
asuspc96
senior tag
-
törölt tag
-
po1son
addikt
válasz
spammer #48281 üzenetére
hát nekem nem tetszik ez a hely és a csajok 80% sem...
amúgy vicces, hogy protekcióval válogatták a csajokat elméletileg...
sokkal szebb és természetes idomokkal rendelkező csajok nem jutottak be... persze biztos sokaknak az ilyen műplasztikázott csajszik jönnek be..... -
Woodslave
félisten
válasz
spammer #48281 üzenetére
ez a hely ilyen kamaszfiúknak jó, hogy végre szóba áll velük egy jó nő.. Ki nem állnám, ha a hamburgerem meg a sör mellé még a hülye jópofizásukat is hallgatni kellene... Ezért utálok arab országba is menni, mert még meg se etted a kaját, vmi seggnyaló már el is veszi a tányérodat
(persze a baksis reményében)
tankolni is olyan helyre megyek, ahol remélhetőleg nem kérdezik meg hogy megtankolhatnak-e helyettem. -
Kassadin
addikt
válasz
spammer #48169 üzenetére
"Én azt sem tudom, minek szoknak rá a fiatalok. Menő a suliban, gondolom. Múltkor is láttam ilyen 12-13 éves csordát (fiúk lányok vegyesen) szívták keményen a bagót. Azt hittem eldobom az agyam... Nekem nagyon "szabad elvű" szüleim voltak (vannak), megtehettem volna én is, hogy dohányozzak tiniként, de volt annyi eszem, hogy nem szoktam rá anno, csak mert "menő a suliban."
Ez azért erősen társaságfüggő dolog is tud lenni, no meg ha labilis vagy ilyen szempontból, akkor könnyen csábulsz a többiek unszolására (is). Utána meg már nagyon nehéz lerakni, ámbár nem tartom lehetetlennek.
"Szülők dettó. Már letettem róla, hogy megpróbáljam lebeszélni őket, mert amíg nem belső elhatározásuk, addig úgysem szoknak le."
A lebeszélésről már rég letettem (felnőtt emberek, csak tudják, hogy mi a
jónekik), csak azt szoktam mondogatni, hogy majd az első szívrohamnál talán fognak kicsit gondolkodni, hogy van-e értelme csinálni.
Aktív témák
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest