- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVIII.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
KAMELOT
titán
-
Tipo16V
aktív tag
-
Stirbi
addikt
-
Dr.House88
tag
-
KAMELOT
titán
Valami délutáni óra lenne a legjobb.12-4-ig. Pont előtte lehet kajálni is.
Valami normális termet válasszatok ahol lehet parkolni is. 
(#49571) Ijk: most mi van azon. Én annyival szoktam tárogatni.
Miért az sok vagy mi? 
(#49581) adam_: 90kg körül. Habár rajtam a 110kg sem látszik 186cm-hez képest. Fontos azt is figyelembe venni milyen csontozatú és milyen testfelépítésű az egyén.
-
God Vazzeg
veterán
-
törölt tag
"olcsósított": jó az, csak tiszta legyen, meg jó társaság. Ne tudd meg mi folyik a zoxigénben például. Hó elején egy ügyefelemet elhívtam egy közös edzésre. Sznob alak, gondoltam örülni fog neki. Elég annyit mondanom, hogy a legnagyobb kézisúlyzó 20kg!!!! Cserébe jók a r*bancok. Bár ennyiért máshol már teljeskörű szolgáltatást is nyújtanak, nem csak nézni lehet

Amúgy ha én is összeadom mennyit edzettem az elmúlt két hónapban, 2 kezem elég lenne.
-
shteer
titán
-
KAMELOT
titán
Ja, nekem is hát vagy láb bejönne. Léynegében mindegy mert midneki azt edz ott majd amit akar.
Ha megvalósul a találka akkor viszek minden egyes résztvevőnek 4-5 fehérje mintát a termékeinkből. Vagy elviszem az összeset aztán lehet választani 4-5 darabot ki milyet akar.
Edzés után lehet keverni a turmixokat. Csak majd hozzatok sejkerbe tejet magatokkal 
(#49476) Radnix: nem mindegy....nem modell castingra megyünk. Egyet edzeni megismerni egymás és jól érezni magunkat.
Én sem vagyok egy Dorain Yates. -
spammer
veterán
Simán lehet egyben edzeni, régebben én is úgy csináltam, persze nem bukásig, meg a mell nálam kicsit gyengébb volt mindig is, de attól még lehet, ha nem is 100%-osan. De talán nem is kell mindig 100%-on pörögni, sőt, szerintem nem is lehet. Naturálban. Merthogy itt mindenki (?) naturál

BTW: mintha régebben te is masszívan (oldalakon keresztül) offoltál volna a malév ügyekről stb., szóval nem tudom, most mitől másabb, ha offol valaki
El kell jutni az 50k-ig, aztán tiszta lappal indulhatunk neki az új topiknak, ami természetesen gyúrás only lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
-
törölt tag
-
wertigo1984
őstag
-
wertigo1984
őstag
-
dAnky
aktív tag
-
Blackhole13
senior tag
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
God Vazzeg
veterán
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Ijk
nagyúr
Faszomat a zabba már, beáztatni meg nem fogom. Szerintem még meg is kell őrölni, meg hozzácsapni egy kis alma meg krumplihéjat, és pont olyan lesz mint amit nagyanyámék adnak a disznónak.
Kipróbálom amit macikos ajánl, régen ettem ilyet, csak cukorbevonatosat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valami magasabb rosttartalmú esetleg? -
Woodslave
félisten
-
spammer
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
macikos
addikt
-
spammer
veterán
Amúgy ez tök érdekes, amikor egy viszonylag "külsős" ember arcát kötik egy gyártóhoz/márkához, és az alapján kedvelik/utálják az adott brandet.
Mert ha bunni nem létezne vagy nem lenne ilyen stílusa, vajon akkor is divat lenne-e utálni a szkájteket? Bigyótek vagy annak más márkái nem kapnak fikát, pedig az sem különb semmiben, max nincs annyi pénzük -"agresszívan"- reklámozni.
Nem, nem védem a szkájnetet, csak leírtam egy érdekességet, miszerint egy adott márka képviselője milyen hatékonyan tudja rontani egy adott márka hitelét/hírnevét stb.. Vagy ott a nemrég történt Majka-Scitec eset.Sarkított példa: engem sem érdekel az új James Bond film, mert rohadtul irritál a faarcú Krég gyerek, viszont ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy a James Bond filmek szarok, vagy azt, hogy egyébként a Skyfall konkrétan szar film lenne.
-
God Vazzeg
veterán
Nincs ezzel gond, vitamint meg ilyeneket én is szoktam tőlük venni. Bár a cink kiegjüktől hányingerem szokott lenni
A fehérjéjüket nem bírom emészteni, puffadok tőle, a no fokozójuk hatástalan volt, szinte mindegyiket próbáltam. De amúgy jó cég, és biztonságos, tuti nem ér sz@rt se ha tőlük veszel valamit 
-
God Vazzeg
veterán
Aydan hozta fel a szájteket. Olvass. Neki reagáltam.
Szerk: a betiltás már a könyökömön jön ki, mindent betiltanak ami jó. Gyakorlatilag el lehet mondani, hogy ami "hat" annak van mellékhatása is, gyakorlatilag bármit be lehet ezzel az indokkal tiltani ami kicsit is hatásos. Ez a dmaa túl van lihegve, nem halt meg senki se a jacktől, se más ilyen tartalmú dologtól. A yohimbét is betiltották, mert szívproblémákat "okozhat"
Persze, ha hülyegyerek 10-esével kapkodja lehet. De ennyi erővel tiltsuk be a kést is, nehogy valaki megvágja magát. Az hogy hasznos az lényegtelen 
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Möhe
addikt
-
törölt tag
Azért a Scitec ilyen szempontból tényleg megbízható. Igaz, volt rá példa, hogy levettek 1-2 terméket a kínálatból, de csak formaságok / mennyiségek miatt.
Ilyenkor mindig vállonveregetem magam, hogy az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam és nem vettem amcsi "csodaszereket", csak az alap dolgokat.
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
-
spammer
veterán
-
Dani82
senior tag
-
KAMELOT
titán
-
törölt tag
Ja, értem, hát ez sz*pás akkor. "Apósom" raktáros, tudom miről beszélsz. Elég kemény.... Így nem csodálkozom amikor mondod, hogy nem fejlődsz. Nem akarok belepofázni, mert magánügyed, de én így végiggondolnám a "haladóbb" gyúrást, nem az a megoldás az esetedben. Én azt tanácsolom, hogy állj át a teljes test edzésre. Többet érsz heti 2 tt. edzéssel mint 2 osztottal.
-
Woodslave
félisten
nem úgy volt hogy neked az alagsorban van valami? Írtad csomószor, hogy éjfélkor edzettél...
Akkor milyen nehéz megoldani, ha feleség meg két gyerek mellől mész el edzeni...Bár azóta motiváltabb vagyok, a teremben legalább nem ordít meg szövegel senki
1 órát azt csinálok amit akarok...

-
BÁ Nutrition
addikt
most nem azért, de miért nem csinálsz valami otthon is kivitelezhető edzést ilyen alkalmakkor. egyrészt picit máshogy fog megdolgoztatni, másrészt a lelked is megnyugszik..
pl veszel a tacsakóban olyan ajtóra akasztható húzódzkodót(lehet xarul tudom de mintha 2-3000 pénz lenne
), nyomsz rajta 10x10et hátra, meg 10x10et bicóra
esetleg veszel egy szerelhető egykezest, amire fér súly is(up to 100kg
) és máris tudod csinálni az egykezes evezést, kitörést, merev lábast felhúzást, francia rúddal plusz bicó és tric gyakszik. ill természetesen egykezessel is fültövön baxkodás, fej fölött kalimpálás, börtön trickó, akkor kézenállásból nyomás, haskerekezés st.
ezek nem vesznek el sok helyet a lakásból, szobából és bármikor kéznél lehetnek ha időhiányban vagy. fél óra alatt olyan edzést lehet csinálni hogy szétesel. ill ha emeletesben laksz akkor 3-4x fel a tizedikre
legjobb.. 
szal ne rinyáljatok nekem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
-
Dani82
senior tag
En is ilyen vagyok. Mindennap edzek ha nem akkor olyan lelkiismeret furdalasom van mintha megoltem volna az anyamat kb es egesz nap ez jar a fejembe hogy csak kene menni menjek ne menjek? Remesen idegesito. Most is ahelyett hogy a csajommal bundaskenyeret majszolnek almas fahejas teaval az agyban es neznenk vmi buta filmet itt rohadok a teremben mert el lenne kurva az egesz nap ha nem jottem volna
-
Dani82
senior tag
-
turbobusa
senior tag
-
Tamoo
nagyúr
-
turbobusa
senior tag
Guess cuccom még nem volt, de én is úgy veszem észre, hogy magát a nevet fizeted csak meg, nincsenek szinkronban az árak. Általában ami nekem egyszer bejött annál maradok, mert van tapasztalatom.
Levi's-t szerintem majd ha veszel farmert akkor érdemes lenne kipróbálni.
Mexx-t Roland-ba vetted? -
Ijk
nagyúr
Kit érdekel hogy mekkora karja van valakinek ha ilyen idióta?

Tamoo: Elég nagy rácseszés. Jövőre a csirke is biztos jóval drágább lesz, fehérje is így már rögtön megugrik 5k-val, ki tudja mi lesz pár hónap múlva.

Még jó hogy bespájzoltam nemrég 4 zsák fehérjével, még egy darabig kitart a három. -
Yeffy
veterán
-
spammer
veterán
-
ludsimon
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Yeffy
veterán
-
MPowerPH
félisten
Utánolvastam:
Jellemzők:
"Ennek a szernek a hatóanyaga a clenbuterol, ami igazán érdekes és figyelemreméltó készítmény.
Nem szteroidhormon, hanem egy béta-2-szimpatikomimetikum, hatása miatt azomban mégis összehasonlítható a szteroidokkal.
Hasonlóan a Winstrol Depot és az Oxandrolon kombinációjához, a Clenbuterol szolíd, de igen jóminőségű izomnövekedést eredményez, ami szignifikáns erőnövekedéssel jár, továbbá iszonyatosan erős antikatabolikus hatása lassítja azt az ütemet, ami a a proteint az izomsejtből lebontja, így az izomsejtek megnagyobbodását eredményezi. Emiatt számos testépítő használ Clenbuterolt, többek között a szteroidkúra folytatásaként, hogy a létrejövő katabolikus szakaszt megelőzze (csökkentse), hogy így őrizze meg izomtömege és ereje maximumát.
További tulajdonsága, hogy kifejezetten zsírégető hatása van. A zsírt diéta nélkül égeti el, mert könnyen megemeli a szervezet hőmérsékletét, miáltal a szervezetet arra ösztönzi, hogy a zsírokat fűtőanyagként e felmelegítéshez felhasználja.
Adagolása:
Az adagolás a testsúlytól függ, és testhőmérséklet-méréssel tökéletesíthető. A testépítők általában 5-7 tablettát, 100-140mcg-t szednek naponta. A szedés normális esetben 8-10 hétig tart.
Mivel nem hormonkészítmény, ezért nincs az anabolikus szteroidokra jellemző mellékhatása.
Mellékhatások:
Nyugtalanságérzés, szívdobogás, enyhe ujjremegés, fejfájás, túlzott izzadás, álmatlanság, estleges izomgörcsök, vérnyomás-növekedés, rosszullét. A tünetek átmeneti jellegűek, a szedést követő 8-10. napon általában megszűnnek. "Most már tudom, hogy a futók+kerékpárosok nagy része 'miért asztmás.

Egyébként félreértettétek, még nincs szándékomban elkezdeni, csak felkeltette az érdeklődésemet, és kicsit szeretnék utánajárni.
-
MPowerPH
félisten
Egyébként volt neki még Clenbuterol -ja is, árára nem emléxem... Arról még nem hallottam, de ha jól rémlik, az kicsit olcsóbb volt, és gyógyszeres dobozban, sima levélben van benne. Rá sem kérdeztem, mert tényleg semmit nem mondott nekem ez a név.
Sejtem, valami gyengébb kieg. lehet...Szuris nem kell, utálom a tűt, magamnak úgysem adnám be, és másnak sem engedném.
-
KAMELOT
titán
Szerintem amit a legjobban hamisítanak magyarországon az a DANABOL. Azért adja olyan olcsón.

ALapból inkább helyében ha már akar akkor szemssel kezdje mivel....ha akármilyen mellékhatás fellép akkor egyből abba tudja hagyni. Míg a szurisnál a felezési idő hosszabb. Tabis dolgoknak max 12 óra a felezési idejük. És legalább tudod milyenre hogyan reagála szervezeted.
Én tuti nem fogok szedni. Nem vállalom be a mellékhatásokat semmi pénzért. Még ha ingyen lenne akkor sem kéne kox. -
MPowerPH
félisten
Az a gond, hogy lósz@rt nem tudok még ezekről, néha eljátszogattam fejben, hogy bepróbálok valami keményebbet, de annyi. Most jött ez a kérdés, és előbújt az ördög... Az viszont tény, hogy jól jönne, fél év alatt ledobtam 21kg-t, és bizony hiányzik az a súly, még ha majdnem csak zsír is volt.
Ijk: Megkérdezte hány éves vagyok... Talán a 25 már nem számít fiatalnak ebben a katban, főleg, hogy a többség már jóval előbb rákap az ilyenre.
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
Akkor lightos kúra legyen. tabi + szuri. Majd írd le hogy miket vásároltál. Kúra minimum 8 hét legyen. Májvédőket vegyél.
(#46683) headhunter: ja sajnos én akkor nem tudtam ott lenni. Jó fazon az öreg megedz téged úgy hogy bekakálsz.
Régebben profi súlyemelő volt majd később bíráskodott versenyeken. Itt edzek 13 éve. -
Spyd
csendes tag
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
Érdekesek számomra ezek. Nálunk is voltak ilyen jó árban végül kiderült, hogy hamisítványok. Azaz valamit tolt az illető de legnagyobb százalékban olaj volt csak. Ennyi az itteni sztori. Én ha használnék ilyenket tuti originált vennék patikából. Inkább fizetek többet,de tudom, hogy mit tolok. Nálunk a orvossal meg lehet beszélni kiírja neked receptre te meg csak kifizeted a patikában.
-
Dani82
senior tag
Csak rizs es zab. 200g rizs es 100-150 zab. Hetkoznap tisztan eszem hetvegen is kb. de akkor azert neha nasizok mert ez kimaradt 8 honap alatt. De nem zabalok annyit felre hogy 6kg jojjon fel 1 honap alatt.plusz mindennap edzek es meghagytam egy nap alfa kardiot is hogy ne zsirosodjak.
Ijk: ugyanaz megy mint dietaban csak tobb ch. De direkt nem drasztikusan csak 150el tobb kb. Illetve reggel omega3 15ml aztan csokolom.
Spammer: kifejezetten a fitness forma a cel nem a ronniekolmen
van errol valami tanulmany?
-
KAMELOT
titán
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
Ijk
nagyúr
-
Yeffy
veterán
-
mocsanisi
senior tag
-
KAMELOT
titán
Nem a gyártókról hallani rosszat ők jót gyártanak. Csak ugye valakik akarnak keresni is rajta így hamisítják. Örülhetsz ha a normál dózis fele megtalálható az ampeszban...jobb esetben. Rosszabb esetben harmada + egy kis szennyeződés. Vagy a 2ml helyett 1,7ml van a ampeszban. Ez csak kevés a sok rossz közül. Voltak ismerőseim. Valami koszos cuccot toltak kipattogott az arcuk begyulladt a lövés helye.
Legjobb ha gyógyszertárból vagy kórházból szerzel dolgokat. Ott tuti nem lesz hamisítvány és kis dózisnál is durván fogsz növekedni. Boldenone is jó cucc csak elég drága. igaz nem sokan használják a felezési ideje végett. csak száraz izmot hoz. -
shteer
titán
-
odds
csendes tag
-
God Vazzeg
veterán
-
mocsanisi
senior tag
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
macikos
addikt
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
-
Tomics
addikt
Semmi csak egyre szarabb fizut kapok, viszont a felelősség/munka több.

Meg tényleg ki tudja milyen adokat vezet be ez a matolcsi bohóc, útadó, járdaadó, levegőadó, csapvízadó....
Lehet kimegyek hajóra 1 évre havi 800k-ért, igaz ott többet kell dolgozni de meg is fizetik... -
BÁ Nutrition
addikt
szerintem se felesleges.. csak most követni is lehetne hogy tényleg leszálltak-e..

egy holdbázis meg nem arra jó hogy jé ott vagyunk a holdon, hanem a fejlesztések miatt
csak qrva drága és most nincs politikai motiváció mögötte egyenlőre.
nagyobb bizniszt látnak abban hogy 100k-ért dolgoztassanak 3 műszakban és még a házat is elvigye a bank a fejed fölül
+[link]

ezt már hallottam 5-6 éve ugyanettől az embertől 
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
Mikuland
tag
-
szőröscica
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami normális termet válasszatok ahol lehet parkolni is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még jó hogy van 8 tasakom belőle 

Persze, ha hülyegyerek 10-esével kapkodja lehet. De ennyi erővel tiltsuk be a kést is, nehogy valaki megvágja magát. Az hogy hasznos az lényegtelen