Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
2nap használat után mást nem sikerült leszűrnöm...
Bár nyomhatom shop builder véleményező stílusba is: Végig tol edzésen, egyszerűen le se tudom tenni a súlyt, már a második napon fogytam 5 kilót és 3 centit nőt a karom. Az eddigi legjobb kiegészítő, mindenkinek ajánlom! -
Sotho
őstag
Hagyd a picsába, olyat szedjél ami tápanyag, bcca glutamin whey kazein egg-protejines fehérjéket, brutális tud lenni a kreatin, de az vele a baj, hogy az is negatív feedbackes, magyarán a saját termelésedet leállítja. Aztán az újraindul, de kinek hosszabb kinek kevesebb idő kell hozzá. Addig meg a gyengülés van. A koffein amire még azt mondom ok, a többi szar meg kidobott pénz. A goksz megint más téma.
-
Eagl3
veterán
válasz
macikos #29084 üzenetére
Nincs vele semmi baj, az én gyomrom nem bírja... nem két liter vizekkel ittam, próbáltam kevés vízbe, fél literbe is, mindenhogy meghajt. Az a gond szerintem, hogy nem oldódik fel a vízben és ezért nem bírja a gyomrom. Hiába kevergettem forró vízbe fél órát, egyszerűen nem oldódik.
-
Eagl3
veterán
Sajnos nagyon nem vált be nekem ez a Bigyótekes kreatin, iszonyatosan meghajt, kb. minden vizet kitol belőlem alul... pár adagot ettem belőle, ha valakinek esetleg kell 2000-ért viheti.
Lehet valami dizájner kreatinnal kellene próbálkoznom, esetleg valami kapszulással, bár tartok attól, hogy a kapszulás nem hasznosulna eléggé. -
Tipo16V
aktív tag
megnéztem ezt a kubai rutmust...kéééééééész
Akkor mehetünk edzeni nem??? -
BeeNiTTo
tag
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Boxer001 #29078 üzenetére
akkor boyka fodrász után 2 héttel
nekem oldalt 0ással jól felnyírva (alig észrevehető a 3 mm és a 0 közti kül.) és fent meg középen hosszabb, és oldalra meg rövidül meg. kb ilyen, csak nekem több hajam van -
-
Boxer001
veterán
Vótam fodrásznál, atta, most már csak izmosnak, meg pénzesnek kéne lennem, és faxa lenne.
-
tepizoli
tag
válasz
God Vazzeg #29071 üzenetére
Most jutott eszembe lehet hogy olyan pinája van hogy ahogy mondani szokták ha feldobod az égre kisüt a nap. Na az vissza is szól.
-
tepizoli
tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica #29065 üzenetére
tiestó nem?
-
Tamoo
nagyúr
Felismerhető?
(egyébként szabad)
-
MPowerPH
félisten
válasz
Zomb€€ #29060 üzenetére
A 45kg ugyan úgy bennem van(eddig is megvolt, csak hamar elfáradtam), ellenben azt már nem tudom megtartani, így érezhetően nem hátra megy. Ált. az mindig jó jel, ha ég az izom. Én így vagyok a lehúzással, direktbe 15kg-al kevesebbel csinálom, mert fölötte nem érzem olyan jónak. Ez igaz a döntött törzsű evezésre is. Szintén kényelmesebb a kisebb súly, 88kg pont ideális, jelenleg.
No meg én az erőemeléssel szimpatizálok, ezért pl. a gurtni nálam szóba se jöhet. Inkább adok 15 percet az alkarnak minden héten pluszban. -
asuspc96
senior tag
Zapbehely vagy kukoricapehely ajánlott reggelire ?
Volt említve, hogy ki mit eszik ha eszik ilyet reggelire...asuspc96
-
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29045 üzenetére
igen, de én diétában vagyok és csak feltöltöttem... tömegelésben szerintem most a 45-8 kg-os is menne
persze, az nem 60kg...
de ez van, majd okosítok mán' valamit mert ez nem állapot...
igaz a teremben már mondják, hogy jó lesz nyárra a forma és hagyjam abba, de ez csak annyit jelent az én olvasatomban, hogy alakul és most még keményebben kell edzeni\nyomni a diétát...
Boxer001: én csak majdnem behányciztam, de kurv@ szar, hogy mennyire odafigyelek és ahhoz képest, lof@x amit reprezentálok...
-
BÁ Nutrition
addikt
egykezes fűrészelést 60 kilóval is simán tolom, ha olyan terembe vagyok ahol nem kell szerelni és van ekkora, a többiben meg ami épp össze van dobva
lustaság rulezés persze senki sem néz, ezt hozzá kell tenni
csajok se fogják meg a bicepszemmúltkorit mondtam már nem, átmentem szomszédom kölyökidős bulijába, ilyen mocsanisik, tomicsok, meg kassadinok közé
haverom épp szarrá kokszolja magát, előhozza a gyúrós témát, beleböfögök valamit, erre egyik megszólal: mért te is edzel? -
Woodslave
félisten
na megérkeztem, megmutattam a görögöknek, hogy milyen az ideális alkat (nem
). Képek, beszámoló hamarosan
-
Ijk
nagyúr
válasz
mocsanisi #29034 üzenetére
Én is elmentem mell-bicepszezni, a nyakam majdnem teljesen jó.
Ferdepadon 27,5kg*12*12*12*7 (itt teljesen bebuktam), mellgép 60kg*12*12*12*10, tárogatás ferdepadon 15kg*10*10*8, gépen 60kg*12*12*10, szűkfogású tolódzkodás géppel 60kg*14, 70kg*12*12*10, kötél lehúzás 35*14,40*12*12*12, álló franciarudas bicepsz 15kg*30, 28kg*12*12*10*10, kalapács bicepsz 10kg*10X4, plusz vádli. Előtte karnitin, utána mikor hazértem fehérje, meg a vacsi.Meg éreztem a majd egy hetes kihagyást, amúgy is ki vagyok, de most már kalapácsozás közben betompultam teljesen.
-
Jojo5
őstag
Pateszok ez ma valami bruuutalis volt
a mai nap be volt tervezve egy kis toltes(csalas sz@r kajaval)
reggel ment a 8 tojasos rantotta zodseggel eddig oke
suliba vittem 80gramm rizsat 140 hussal meg 140 brokkoloval
hazaese utan mondom akkor legyen petrezselymes krumplis toltes rantott husival....350 gramm krumpli 240 grammnyi rantotthussal 80 gramm brokkolival 140 gramm zoldbabbal lement...
melle meg 2 turorudi 2 peksuti, 1 kis torta+csoki... na ez annyira toltott, hogy mar a combomon duzzadt par er meg feszult a hasam meg izzadtam mint a lo....edzes elott 2 oraval meg nyomtam 1 marok mandulat 8 gramm lenmagolajjal...
igazsag szerint hulye voltam mert az edzes elejen majdnem behnyciztam, viszont egy kis ido utan ugy jott az ero, hogy lehuzas 100kg-al 4 ismetles
evezes gepen ment 110kg-al 6
fureszelesben a sulyok 32-34-38-40 kg-ok voltak 12-4es szeriaban...edzesen ugy kikerekedtem, hogy mindenki nezett, persze nemely suly utan mar uvoltottem...
a labam meg mindig eszmeletlen izomlazban volt, de azert lenyomtam meg 30perc ko kemeny kardiot, hogy erezzem a fajdalmat...
-
spammer
veterán
válasz
asuspc96 #29032 üzenetére
Egy átlagos napon 6 tojást eszek meg 3,543 perc alatt, plusz fűszer rá az olyan 8,832 másodperc, zöldséget előkészítése mellé pedig kb. 18,654 másodperc. A tojások kerülete 12,732 centiméter, de ha struccét eszem, akkor az nagyobb. Amíg a tojás a számból a gyomromba ér, az 2,5432 másodperc, amikor is a gyomorsav 8,923 másodperc alatt teljesen szétmarja. A tápanyagok a belemből 43,224 perc alatt szívódnak fel. Ha vizet is iszok utána, akkor az olyan 5-10 másodperc is lehet, a víz mennyiségétől és az szlopálási sebességtől függően!
Megint kevés volt a házi feladat, aztán nem sikerült elfáradnod?
---
(#29035) Boxer001: vótmá. azért a végén van pár jó segg, oszt' ennyi.
-
Boxer001
veterán
Tényleg csak az nézzen bele, akinek erős az idegzete, én csak pár mp-t bírtam.
A nők ifjú bálványa:
[link] -
mocsanisi
senior tag
Aki érdekel az edzésem az olvassa, akit nem hagyja figyelmen kívül ezt a hsz.-t
Na nézzük ma mell-bicepsz volt terítéken. Tomika tanácsára 3 nyomó gyakorlat volt, 4.-nek csigás tárogatást akartam, de voltak csigán így beszálltam felsőcsigára. Annyira most nem voltam jó erőben, reggel nem keveset úsztam (úszómester/vizimentő vizsgára készülök), de nem volt rossz edzés.
Fekvenyomás: 40kg*20, 60kg*15, 80kg*6, 90kg*3, 100kg*2 (mind2 segítséggel sajnos :S), 80kg*7 - 60kg*8 - 40kg*11 - 20kg*20 vetkőzőbe
Nyomás 30 fokon 1 kezesekkel: 22kg*12, 24kg*8, 26kg*6, 26kg*5 pihenés nélkül egyből 18kg*6
Nyomás hammer gépen (oldalankénti súlyt írok, aki akarja szorozza 2-vel): 15kg*15, 25kg*12, 30kg*7, 20kg*16
Kábeles összetolás: 20kg*13, 20kg*11, 15kg*15, 15kg*13Bicepsz állva egyenes rúddal: 20kg*15, 30kg*12, 40kg*8, 30kg*11
Scott pad egyenes rúddal: 20kg*8, 25kg*8*3 (volt benne ismétlés ahol segítettek)
Konc. bicepsz: 6kg*10, 10kg*7, 8kg*9, 8kg*8Végén egy kis has.
Kegyetlenül bedurrantam, edzés közbe ment 15g BCAA, 15g Glutamin, edzés előtt 2 adag Jack3D. Most pedig megyek és megeszem a maradék csirke-rizs adagot
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Ki mennyi tojást eszik egy átlagos napon ?
asuspc96
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #29028 üzenetére
Leszerelsz ? És aztán hova tovább?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Boxer001 #29025 üzenetére
amúgy is akartam venni párat, csak pont utaltak ruhapénzt, és mivel 2 napon belül leszerelek, el kellett baxni gyorsan
mert kellett a számla
God: ugyanott ugyanolyan pólót vettem mint tavaly. ennyire nem mehettem össze
annyira nem katasztrófálisan nagy, de egyel kisebb kéne. remélem holnap megoldható lesz -
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition #29024 üzenetére
19 póló, az igen, nagy ember nagyban vásárol. Csirkemellet is 20 kilójával veszed mi?
Amúgy ne viccelj már, a tripla X-es méret egy VinDízel / Jojo formára jó
-
God Vazzeg
veterán
válasz
1-et felpróbáltál volna, előrébb lennél
-
Boxer001
veterán
válasz
Miért nem már 50-et veszel, ha bótba jársz...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #29023 üzenetére
én meg ma vettem 19 pólót, hazajövök erre nagyok rám
fruit of the loom-ot vettem, úgy emlékeztem a tripla x-es kell belőle, de itthon már nem ezt mutatja
remélem kicserélik
-
tween
őstag
Jojo diéta után :
-
Tamoo
nagyúr
válasz
God Vazzeg #28990 üzenetére
De vékonykák vagytok....
"Megengedő" diétában -5kg-nál tartok. Pókhas még mindig megvan
-
spammer
veterán
Váll-kar lenyomva, atta, jack papa nélkül is
---
macikos: bazz, milyen zene ez, akkor inkább már a Lady Gaga vagy Adele szomorú sírós zenéje, még az is jobb
-
engine88
aktív tag
Eléggé gyenge a csuklóm, edzés előtt kb 3-4 percet szánok arra hogy bemelegítsem.
Mi a leghatékonyabb módszer erre?
(ja meg most vettem egy powerball-t) -
MPowerPH
félisten
Nah, kivégeztem a hátamat... Ma kivételesen jó napom volt, végig tudtam koncentrálni. Végre érzem, hogy elkezdtem fejlődni, alkarom már végigbírta, egyszer sem voltam olyan helyzetben, hogy el kellett engednem a súlyt. Eddig pont az miatt a vállvonogatás csak 70kg-val ment, most lazán bírtam 90-el... Persze előtte sem a csukja volt az akadály, hanem az, hogy az 5. ismétlésnél már csúszott kifelé a súly.
-
szőröscica
addikt
Másfél év kellett hozzá, de azt hiszem, sikerült megtanulnom rendesen mellet edzeni. Ennyire még sosem készítettem ki. Döntött padon hagytam az egykezes súlyokat, mert nem éreztem igazán, átálltam rúdra. Piramis módszerrel szétcsaptam magam, utána egyenes padon nyomtam egykezes súllyal, szintén piramisban, utána meg tárogattam, és ott sikerült végleg elfárasztanom...
Utána még hátaztam, az is elég jó volt. Jack papa tolt végig.
-
-
macikos
addikt
Na egy jó kis csapatós zene edzéshez: [link]
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #28990 üzenetére
bakker, én csak a két szélsőt "ismerem"...
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #28997 üzenetére
Pont kérdezni akartam, hogyan alakultak a súlyok...az nem rossz...
Rá gyúrnék meglenne, de nem akarok senkit lealázni, mert én ilyen rendes tag vagyok.
-
MPowerPH
félisten
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest