Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
[link]
Hmm... -
shteer
titán
edzés előtt mennyi idővel lehet még betolni egy kis adag kaját? mert 5:10kor edzenék, el vagyok telve, de 4 után még letolnám ha nem problem
-
Ijk
nagyúr
Eddig a diétás vergődés ment, most meg már a böjt. Mi jöhet még?
-
Woodslave
félisten
válasz
Boxer001 #34076 üzenetére
egyáltalán nem biztos, hogy neked való (mert nem biztos hogy a problémád olyan dologban gyökerezik amit ez megoldhat) Denironak már szerintem bejönne a dolog.
de Drogery már qrvára leírta miről szól az egész, ezt lehet még bonyolítani (mert azért az extrém eredményhez extrém hozzáállás kell függetlenül a módszertől)
-
-
Boxer001
veterán
Lehet menni privátba egymás faxát szopkodni.
Köszönjük.
Wood
Írd meg konkrétan mit kell csinálni faxom és belépek én is, csak hagyd már abba ezt a sejtelmes szövegelést. -
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #34068 üzenetére
tudom, de legyen világos mindenkinek
nem is arra gondoltam, hogy büszke vagyok rád, mert tudtál használni egy idegen () szót, hanem hogy kinéztél a dobozból
talán belépsz egy világba, ahol reggelre nem merül le a máj glikogénraktára, ahol a reggeli katabolizmus nem izomlebontást jelent, ahol nem a reggeli ch, sőt a reggeli a legfontosabb, ahol az esti szénhidráttól nem zsíros leszel stb
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #34067 üzenetére
Pont ebben az értelmében használtam én is a szót...
Lehet, hogy néha ittasan írok ide és ezért gagyásnak tűnök, de fiatalabb koromban -mikor még hemzsegtek az agyamban az idegsejtek- meglehetősen sok könyvet elolvastam, így, ha mással nem is, de legalább a magyar nyelvvel behatóbban megismerkedtem...
-
Woodslave
félisten
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #34064 üzenetére
Mostanában délelött vagy kora délután, melótól függően...
Drogery: szóval a lényeg -teljesen szembemenve a dogmákkal-, hogy a reggeli katabolikus állapotban minél hosszabb ideig éhezzek? Mondjuk, nem esne nehezemre a dolog, mert az étvágyam elég lassan jön meg és a reggeli mindig is egy szükséges rossz volt az életemben... -
deniro2
senior tag
válasz
drogery #34036 üzenetére
3 hete abbahagytam a klasszikus diétát és ráálltam egy -szerintem- light vonalra, aminek a lényege, hogy 25%-kal csökkentett ch-t nyomok, délután 5 után kizárólag fehérje bevitellel.
Ezzel, az alapján, amit leírtál, -akaratlanul- majdnem ezt a böjt cuccot csinálom, mert 6-kor kelek, 9-kor eszek először és -a lényegi kajálást tekintve- 17-kor utoljára...Mondjuk pozitív hatást eddig nem tapasztaltam, mert a zsír látszólag maradt, viszont ellaposodtam, mint a szar...
Azt mondod, hogy, ha elhagyom a fehérjét 5 után (illetve korábban eszem meg), akkor kurva szálkás leszek?
-
Ijk
nagyúr
Jóvan, látom hiába gyúrós topik, ide is kockák járnak.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #34053 üzenetére
Már toppon vagyok.
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg #34047 üzenetére
WoW az nem stratégia ...
Amúgy a Warcraft3 is elmegy szar gépeken az még RTS volt.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #34047 üzenetére
Az odabaxott, nyomtam vele én is.
Vagy Age of Empires, az is zsír volt. -
kovsol
titán
válasz
Markgx10 #34044 üzenetére
Én játszottam vele. Eleve angol nyelvtudás az kell. Nem ajánlom ilyen fiatal gyereknek. Én is csak barátokkal együtt játszottam, egyedül értelmetlen.
Most jöttem hát-váll edzésről. Mellhez húzással kezdtem és olyan lendülettel húztam le a 80kg -t, hogy meg is fájdult a mellem annyira hozzá ütöttem a fogantyút vagy minek hívjákot. Tudom így jár aki baba súlyokat rángat
-
Jim-Y
veterán
válasz
Markgx10 #34044 üzenetére
Én gyerekkoromban a magyar "Larkinor" nevű játékkal toltam, igénytelen grafika, de nem nehéz, és a gyerek fejlődésének sem tesz keresztbe, este 9-kor kap a karakter X eljátszható kattintást, és csak annyit tud játszani vele, persze ezt meg lehet kerülni egynél több karakterrel, meg már más rendszer is van a játékban, de szerintem valami ilyesmit kéne inkább keresniük
Megj: egyébként én azt hittem, hogy a wow-már erősen lecsengett, de ezek szerint a tizenéves korosztályban még él, és virul
-
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10 #34037 üzenetére
ne hagyd neki
de azért szerintem elég segítséget kaptál
keress neki valami ingyeneset (legalábbis ingyenes amíg nem kaparintja meg a bankkártyádat
) és a Shaiya nevezetűre voltam rákattanva, nem kell fizetni, csak ha jó akarsz lenni, de hátha addig megunja... A grafika jó, nem is annyira erőszakos (már ha az nem erőszak, hogy mindent meg kell ölni ami mozog)
-
Kassadin
addikt
válasz
Mmorpg. Tehát multis online szerepjáték. Lehet bankkártyával vagy ilyennel is feltölteni, x ideig lehet vele csak játszani, tehát ha lejár a 60 nap, akkor megint venned kell egyet. És pluszban természetesen meg kell venned az alapjátékot, valamint később a kiegészítőket, ha eljut a karakterével addig a szintig. 12+-os a játék. Személy szerint én nem ajánlom, túl nagy függőséget tud okozni.
-
Tomics
addikt
válasz
A wow öl butít és nyomorba dönt.
Massively Multiplayer Online Role-Playing Game.
Soha nincs vége, mindig vannak jobb cuccok, ha tartani akar egy szintet (mondjuk a haverokkal klánozik akik wow függők) akkor állandóan játszania kell hogy tartsa velük a lépést.
Ennyibe kerül, de ebben nincs benne minden kiegészítő.
Persze lehet ésszel is játszani, de komoly a veszély a függőségre. Nem 1 embert ismerek személyesen akik állításuk szerint nem függők, de napi 4-5 órát simán játszanak, kívülről ismerik az egészet, beszélgetésük 50%-a arról szól tegnap milyen raid-eltek (pl. 25 fős harc egy boss ellen 3-4-5 óráig, csak azért, hogy dobjon valami jó cuccot (fegyvert, pajzsot, ruhát), amit felvehet és "villoghat" vele a wow társadalom előtt), vagy pvp-ztek (1-3-5 fős player versus player ki az erősebb csapat)szerk.: ja igen, és havidíjas. tehát hiába veszed meg, havonta ki kell csengetni 3-4 ezer forintot hogy játszhasson vele.
Nem ajánlom.
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #34030 üzenetére
Bocs, hogy egy offal jövök, de itt vannak ismerősök, hátha tud valaki segíteni. A fiam azt mondta, hogy ő játszani akar a WoW-al
és intézzem neki, töltsem vagy vegyem vagy valami.
Tudja valaki, hogy ez milyen játék? Mennyibe kerül ez? És egy 10 éves játszhat már egyáltalán vele? Ha lehet, valaki 3 mondatban összefoglalhatná mi a francról van szó.
Előre is nagyon köszönöm, hálából megverem Jeffyt, ha találkozok vele a konditeremben
-
drogery
tag
6kor kelés kávé
víz
12.30 kb 200g hús zöldség ami jól esik.
víz
16.30 edzés
18.30 fő étkezés 300g hús 200g rizs zöldség (lazán megbírom enni egyszerre)
20.30 snack 200g gyümölcs 60g tejsavó általában összeturmixolva.
ismétel minden nap.vagy a másik megközelítés az eatstopeat (ahogy én szeretem)
20.30 snack
másnap
víz
víz
18.00 edzés
20.00 lakoma () általában amire nagyon éhes vagyok/régen ettem pl. házi pizza sok hússal + jégkrém/süti/** ilyesmi
másnap
12.30. első étkezés.ezt a ~24 órás böjtöt heti 1-2 alkalommal szoktam csinálni edzéssel megkoronázva jobban bejön.
ha nincs edzés akkor is este szeretem a ch-kat megenni carb back-loading stílusban.
akkor délután 16.30 körül általában rántotta van 1 sokmagos péksütivel vagy hasonló.
ha nincs edzés kicsit kevesebb a ch, de több a zsír.így a nyár esti társadalmi élet se megy tropára, ha pörkölt főzés van este vagy grillezés esetleg iszok 1 citromos gössert (
)akkor is nyugodt szívvel eszem, mert nem lesz gond.
(#34035) BMW001: mindenkinek más vált be, de még sose próbáltad és a mai népesség kb 7.026 milliárd ember, az kicsit sok variáció. főleg ha azt nézed, h az egyes (ember) egyedek génállományának a különbsége 0,01% az meg azért nem olyan sok
-
Permanens nem-evés van, vagyis egy teljes böjti szakasz, ami 16 óra egy napon, és minden nap így megy. A 8 óra pedig az az időszak, amikor ehetsz. Ezt te lövöd be magadnak kényelmesre, tarthatóra. A lényeg, hogy a nap során valamikor -és rendszeresen ekkor, mindig ekkor- van egy 16 óra kaja nélkül! Írtam a másik topikba is!
-
-
drogery
tag
level 1 (16-8h) tapasztalataim.
-az első és legfontosabb, ha zsírt akarsz veszteni akkor kalória deficit itt is kell. ez nem varázslat.
-nekem a legjobban az jött be, ha éhgyomorra megyek edzeni a böjt vége felé (kb 14. óra)
írnak bcaa-t vagy vmi fehérjét edzés előtt. nem tapasztaltam különbséget, ha van ha nincs.
-ha nem tudtam éhgyomorra edzeni menni akkor csak és kizárólag hús és zöldség kombó jött be legjobban kb-2,5-3,5 órával edzés előtt.
-az első 1-2 hét lehet kicsit nagyobb kihívás, de a böjt alatt sok víz és 1-2 kávé átjuttat a holtpontokon.
-az edzés előtti durrantók közül, amiben van ch (pl: hb) nem jó ötlet.amikor már kényelmes az eredmény megdöbbentő. böjtös időszakban eszembe se jut enni, a munkahelyen, ha kell 150%-on van a mentális energiám, elém dobnak egy 150 soros sql scriptet, h ez miért szar, akkor nem a gyomrom korog, hanem az agyam kattog.
a zsír az szalad le, az erő szalad fel. tápra kb. 5-8k megy el egy hónapban.
gyakorlatilag erősebb vagyok ÉS kevesebb rajtam a zsír, mint valaha. és a szezon még sokáig tart.asszem ennyi.
-
Speeedfire
félisten
válasz
spammer #34026 üzenetére
A bicepszet sejtettem.
A sérülés annyira nem volt vészes, vagy hát hogy is mondjam. Majdnem besz*rtam a fájdalomtól.
A doki szerint lumbágóm volt, maga a gerinc nem sérült szerencsére. De azóta is elég érzékeny a derekam.
Gyógytornára jártam, más kezelés nem volt.Köszi a tanácsokat.
-
spammer
veterán
válasz
Speeedfire #34012 üzenetére
Igen, a bicepsz edzés pl. kevésbé terhelni a derekat
Mivel a kérdésed nem túl konkrét, illetve nem írtál arról, hogy milyen (súlyos) volt a sérülésed, mit javasolt a doki stb. így kb. annyit lehet mondani, hogy:
felhúzást/elemelést (deadlift) ne erőltesd, guggolást is kis súllyal, de ha érzed, hogy a derekad nem bírja, akkor az is felejtős. Értelemszerűen a hiperhajlítás sem túl nyerő. Egyes álló gyakorlatoknál segíthet, hogy kicsit térdből rogyasztasz, így kevésbé megy a terhelés a derekadra/gerincedre.
Esetleg lehet csinálni kicsi súllyal, hátha fokozatosan megerősödik, de ezt egyrészt te érzed, másrészt ha komoly sérülés volt, akkor a dokival beszéld meg, mit szabad és mit nem.
-
válasz
drogery #34024 üzenetére
Ráadásul még kényelmes is, nem? Emlékszem, mennyire más volt, amikor én is 3-4 óránként ettem keveset, merthogy az a legjobb. Aztán se nem esett jól, se alacsonyabb nem lett tőle a tzs%-om, és még kib@szott kényelmetlen is volt.
Annyira jónak tartom én is, hogy ha bemegyek 10% tzs-re, akkor is meg fogom tartani, csak több kcal-al. Így akarok majd tömeget növelni is.
-
válasz
drogery #34022 üzenetére
Érdekelnének az infóid, amik alapján rosszul csinálom, de csak mint érdekesség; a tapasztalat ugyanis erősebb bármilyen tudományos érvnél!
Nálam eddig ennél jobb nincs. Lehet, hogy azért, mert lassú-közepes az anyagcserém; lehet, hogy gyors anyagcserével nem lenne ilyen hatékony, nem tudom. De nálam működik, és számomra ez a lényeg.
-
válasz
drogery #34014 üzenetére
Szinte semmivel nem tudtam tovább fogyni, aztán kipróbáltam a 16 órás böjtölést, és újból elkezdtek menni lefelé a kilók, miközben izmot alig vesztettem, pedig a kajálásom sem volt szuper. Én is hülyeségnek tartottam sokáig ezt a módszert, de már teljesen más róla a véleményem, mert működik, és nekem egyértelműen jobb, mint bármi más eddig.
Az persze más kérdés, hogy mostanában nő miatt nem tudom mindig tartani a böjtöt, és ezért megint stagnálok. De ha nem lenne a most ez a kis keksz, aztán ez a kis cukros kávé, aztán az összebújás utáni pohár tej vagy újabb cukros kávé, akkor tudnék fogyni vele komolyan. Ha be van tartva a 16 órás böjt, akkor működik, tökéletes -legalábbis nálam. Az izomvesztés pedig hülyeség, semmivel sem megy le rólad több izom, mint bármilyen másik diétával! Nem kell 2-3-4 óránként enni, ez egyszerűen tényleg kitaláció. -
Jim-Y
veterán
Na én könnyen megoldottam a tömegelést, egy hét félrekajálás, pizza, sör, sok ch...
Most 1 hétig vissza diétázni, vagyis nem, mert újabb egy hét grillezés, esküvő, sok pia bebaszcsi
Hát ez a nyári időszak nem tesz jót az edzésemnek
no nembaj, lesz utána egy évem rá
-
MPowerPH
félisten
válasz
kovsol #34017 üzenetére
Én tök mind1, mikor kelek, egyszerűen reggel, korán délelőtt nem tudok súlyzós edzést csinálni. A futás az, ami megy, bár az is megszokás kérdése volt, az elején nehézkes volt kelés után 30 perccel futni menni.
Mondjuk a munkarendem miatt nekem mindig este 7-8-ra jut a gyúrás. -
Boxer001
veterán
Elég lesz már a diétából...
Mindjárt megyek mejj-karra. Alig aludtam, de most szétküldöm magam, kegyetlen leszek.
-
drogery
tag
majdnemnőklapja
(nincs annyi hely a postban, amennyi smiley kifejezni a meghökkenésem)
-
Speeedfire
félisten
Tavaly év elején volt egy konditermi balesetem, sokat fájt a derekam. Vannak olyan gyakorlatok amik kevésbé terhelik a derekat?
-
Boxer001
veterán
Előkészítésnek lekváros kenyér, aztán melegszendvics, majd ezek fehérjeporocskás kakaóval leöntve.
Tiszta kajálás póver.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest