- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVIII.
- (téma lezárva)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
drogery
tag
valaki megmondhatná most már, hogyan kell felfújni magam

-
Dani82
senior tag
Ilyen kevertre gondolsz ,ami félig szója félig tejsavó?
Azért valami minőséget kéne tartanom.
Akkor már tök mindegy, hogy 15.700 vagy 17,000, ha tudom ,hogy 17-ért biztosan kapok egy 70-80%-os fehérjét.
De a legjobb lenne ha maradna 14-15k a myprotein
-
macikos
addikt
-
Dani82
senior tag
Ezt a webshopot tegnap mindenki lefikázta, hogy innen nem rendelnének. Pedig a képen myprotein van. Lehet csak illusztráció, megtévesztés, de ha tényleg MyProtein akkor ennek lenne a legjobb ára jelenleg a piacon.
valami alternativa kell, mert mostmár ott tartok, hogy 5kg myprotein 1 hónap alatt elfogy. És most eléggé megdrágult, emiatt az áfa sztori miatt
-
Dani82
senior tag
Akkor üsd be a keresőbe, hogy vatera, és olvasd el ki mit írt azoról a fehérjékről, amik ott futnak WPC80 néven.
Nincsen laboratóriumom, és ha a szájamban shakelem össze sem tudom megmondani a fehérje tartalmat.Arra hagyatkozom, amit itt olvasok. Ergo nekem az jött le, hogy a WPC80, mint márkanév, egy fos. Értem, hogy amit szedünk UK-ból jövő Myprotein is "kémiailag" WPC80-as, de mégis mindenki azt rendeli és nem a vaterásat.
Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft, hogy ad minőséggaranciát a "német WPC80" termékre. Bevizsgáltatták velük?
Sotho: Én töröltem

-
Dani82
senior tag
áhh, mind1 is.

-
God Vazzeg
veterán
Akkor jól emlékeztem, anno mikor a denaturált szeszt tanultuk, akkor lett megemlítve általánosban

Kassa: nemtom, lehet, én onnan nem rendelek

-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha magyarul is érdekes helyesírással tolja.....

Bár még így is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adam_
senior tag
Ő maga Az Élet Formája.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Yeffy DJ: Kellett volna még egy kicsit dzsámbóznia.
-
Woodslave
félisten
gondolom napcsi

sejted hogy nem az én reggelim

-
Steve(AMD)
tag
A Pump ’n’ Go és a Swolex (Swole-fx) (akár együtt is) nem rossz...
Nálam a stimuláns cuccok hajnalik "kitartanak", ezért hanyagolom is őket. -
Yeffy
veterán
na ez korrekt cikk, otthon át is olvasom. erőemelés az jó
Bá: mondjuk ezt nem tudom, miért nekem írtad

szerk. Wood: jaja, de megszoktuk már tőled...
miért, amúgy melyik sportban nem fordulhat ez elő, főleg élsportokban? -
Tamoo
nagyúr
De Wood nem utal előre, mit képzelsz?

-
Woodslave
félisten
biztos van, mert rémlik ilyen
de biztos van olyan is hogy qrva jó 
-
Möhe
addikt
így is érzékeny,ne húzd fel
-
Dani82
senior tag
oxygen wellnes ez, megismerem a kézisúlyzókról
-
shteer
titán
össze kell állni vkivel - vagy éves adagot rendelni
mi is ketten rendelünk annak ellenére h személyesen vesszük átpanizzi: dobtam
-
Möhe
addikt
A bérlet az 12 alkalmas (havi leosztásban) ,szóval ha megveszed január 2-án a bérletet akkor egész évben (mindegy hogy kihagytál 1 vagy 2 hetet vagy hónapot) mindig másodikától indul a hónapod. Hiába mentél először 10-én azzal a bérlettel,akkor is 1 havit ki kell fizetned,és nem 10től fog indulni hanem 2án. Csak akkor indul 10én a bérleted ha újat kérsz és azon már 10-e lesz ráírva és minden így tovább.Csak ez plusz 400Ft.
-
shteer
titán
első képen a súlyzós komának mi hasizma van már. ezt neki:

-
Jojo5
őstag
a-a, direkt azért raktam a mellet hétfőre, hogy elsőbbséget élvezzen és általában azt is orrvérzésig nyomom mint ahogy minden edzést ahogy csak erőm\agyam engedi...

nem ugatni járok le meg pin@tárogatni... ennek meg is van az eredménye, egy olyan alkar húzódásban\gyulladásban, hogy lassan fogni sem tudok 2-3 hete...

shteer: váltogatjuk mostanában, mert eddig mindig ferdén kezdtem, most néha egykezesekkel néha rúddal néha mind2-őt rúddal néha mind2-őt egykezessel néha egyiket rúddal másikat egykezessel...

igazából mind2 edzőpartnerem fejlődik, csak én nem...

mondjuk minden más testrészben odavágom őket ha arról van szó, ez nyugtat valamelyest...(amúgy nem
) -
Woodslave
félisten
rippedbody.jp - (qrvára összeomlik a gépem, nem tudom linkelni) ott van egy diet guide
az oldal a leangains "fordítása"
nagyon jól leírja mit hogyan -
Dani82
senior tag
jaja, mert így is érzem magam most ezután

Jim: Nem tudom, a mellemről mikor letéptem, én 10mp-ig csak álltam bufferelt az egyam, hogy ez mi a büdös kurva élet volt és csak utána kezdtem el ordítani

Nem tudom mennyire fájhat a comb, de mondjuk a hónalj az elég hardcore. Nem vagy te pl. ilyen beteges S/M fan?
-
Woodslave
félisten
a fekvenyomást meg a felhúzást még tudnám hozni, ha kicsit ráfeküdnék.
Guggolást esélytelen. De remélem azért ruhában csinálta mindet. Igaz én majd 80 kilós "férfi" lennék nem egy 19 éves 67 kilós kislány
(aki ezek után azt mondja hogy nem számít a genetika....) -
macikos
addikt
Komolyra fordult az ügy!

-
Kassadin
addikt
Ezt néztem én is sb-n, igazából csak megerősítésre vártam.
Köszi.
-
execute93
őstag
Köszönöm.
(#38974) spammer Igen belefér 1-2 poén, na de nem mindig. De nekem van egy pont, ami már sért. - Nem rád gondolok -
-
Inv1sus
addikt
Nem mondjátok, hogy ennyire nem látszik? Mind1, azért kezdtem el járni, hogy ezen változtassak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Férfi.
-
God Vazzeg
veterán
Egyéni. Van aki 5-öt tud 110-be és 120 a maxa. Van aki 5-t tud 110-be és 140 a maxa. Én úgy kezdenék hozzá, hogy 5 kilónként mennék, 1-eket nyomva. Tehát ha mondjuk 110-be megy neked 5, akkor elsőnek megnézném a 120-at, és onnan mennék 5-ösével fel, 1-eket nyomva. Ha a 135 is könnyű, akkor köv edzésre hagyod, és 130-ról indulsz 5-ösével.
A fentiekhez nagyon be kell melegíteni

-
God Vazzeg
veterán
5x5 szisztéma elég jó erő növelésre. Megnézed mi az a súly amibe nyögve de belemegy 5x5 ismétlés. Köv edzésen ráraksz 2,5kg-ot, és abba raksz 5x5-t. És így tovább! Az 1rm szépen megy majd felfele

-
Boxer001
veterán
Biztos, hogy van, lehet God mindjárt ír erre valamit.

Én csak úgy érzésre csinálom és egész hatékony...persze biztos van valami olyan módszer is, ami jobb.
Jöhet a túró baracklekvárral.

-
Boxer001
veterán
Ez egy nagyon fogós kérdés, mert nem tudatosan szoktam, csak ahogy épp a helyzet adja, ahogy érzem...alap szisztéma ugye, hogy minél nagyobb súlyt pakoljak fel, amibe 2-3 ismétlés megy...aztán néha ránézek a maxra. Bemelegítés után ha érzem már, hogy megjött az erő, akkor max 1-2 kisebb súlyos széria után ráverek.

Majd legközelebb úgy is most már újra aláfekszem, aztán nyilatkozom, de tuti most még 1-2 hétig eléggé lent lesz az erőszintem.Gordon
Biztos voltak, de amióta újra itt lakom nem tapasztaltam problémákat. Max. a cinegék balhézhatnak, de akik ide lejárnak közülük, azok azért tudják, hogy hol a határ. Nem hallottam mostanában semmi incidensről. -
Inv1sus
addikt
Szerintem olyan íze lehet, mint a mandulás-túrós vaníliakockának, csokidarabkákkal körbeszórva.
-
God Vazzeg
veterán
Olyasmi íze van mint a tiramisunak

-
spammer
veterán
Jahogyja, azt hittem arról van szó, csak másképp írta a nevét... Akkor nem szóltam. Sorry.
szerk: viszont ha van ua a termék hasonló áron, akkor lehet, hogy jobb a shopbuilder, mert ott 10k-tól ingyenes, mint írtam.
szerk2:
(#37390) Boxer001:
Akkor jól értettem mégis, itt vannak az infók [link]
-
Jim-Y
veterán
na, így még szebb
, nekem is 200 a cél, belátható időn belülre
-
God Vazzeg
veterán
Uhh de szépen csinálja!

-
Jim-Y
veterán
és a gyakorlatot hogy kell elképzelni? föld, rúd+súlyok és elemeled? grat

-
Tamoo
nagyúr
Van bőven, de nemhiszem hogy szállítanak nekem a zsákmányból.

-
BÁ Nutrition
addikt

mert ha van akkor mivan?
már egy kb egy hete beírtam az esetet
egy ismert testépítő amúgy akiről szó van. elvileg normálisabb minőségű szereket terített. de majd kiderül ha bevizsgáltatják, bár ekkora mennyiségben nem tudom hogy ez hogy zajlik.. -
Radnix
senior tag
Az szép!
guggolás, fekvenyomás, vállbólnyomás mennyi? -
Ijk
nagyúr
Nem fárasztom magam ilyenekkel, szerencsére nem akarok sem izmos, sem szálkás lenni, csak "bícsboj" forma.
-
Woodslave
félisten
tudod hogy jókat kérdezel
a testkompozíciós történetben Drogery már leírta amit írtam volna - illetve magyarázkodjon ő

egészségügyi szempontból meg a teljes kiörlésű dolgok qrva nagy átbaxások, ugyanis a növényi antinutriensek a héjban vannak főleg

de persze azt csinálsz amit akarsz
-
drogery
tag
ne vegyél.

GI testkompozíció szempontból irreleváns. rostért meg egyél zöldséget. ráadásul az íze is szar.
-
Woodslave
félisten
és mi jókat olvastál róla?
-
shteer
titán
tecsóban a kommersz fehér rizs duplája, kb 450 a value - nem a legolcsóbb, de közel van

webshopban már 305-ért is ban
de barnarizs és barnarizs kötött is lehet óriási különbség
-
Tomics
addikt
Ez rocky-s szöveg, nem holmi táplálékkiegészítős marketing szöveg, ez a biblia

-
drogery
tag
azon csodálkoztam, h csak ő reagált arra, h ez lenne a legjobb felsőtest gyakorlat. (negatívan)
azért a top3-ban benne van.
-
drogery
tag
elméletileg nem ugyanaz a kettő. az mp-t "szabályosabban" kell csinálni.

-
Woodslave
félisten
hát egy qrvára tudományos oldalról van, elég ha annyit mondok már nekem is sok

de ahogy Drogery írta bizonyos módosításokkal még jó is lehet. Mondjuk egymás utáni napokon guggolás meg dead elég kemény.

-
Woodslave
félisten
akkor ha nem tudsz éhgyomorra menni, mert pl délután 4-5kor edzel és nem vagy elég kemény

-
Boxer001
veterán
Eltaláltad, 30 se.
Tomics
Még az is lehet, hogy akkor is keresni fogok, ha épp a leendővel megint szétmegyünk addigra...nem?
asus
Állítsd már le magad, mert a végén állon leszel pattintva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomics
addikt

szép lenne ha 40 évesen még mindig a csajt keresne
asuspc: elég lesz mára, nagyon esik a színvonal. ha elérted a 40-es kart írhatsz
Boxer: de
csak ne 3 gyerek, szép nagy ház után mert az már bajos 
-
Jojo5
őstag
nekem az edzés alatti CH megváltás mondjuk egy 0CH-s napon...

-
God Vazzeg
veterán
Úgy egyébként (bár senki se kérdezte a véleményem
) hülyeség megvonni a tápanyagokat magunktól, főleg reggel. Van egy alapvető anatómia, amit nem lehet megkerülni, és inzulin érzékenység, glikogén raktárak stb.. mind azt mondja hogy reggel bőségesen kell enni.Mindenkinek saját belátása szerint, de én azt tapasztaltam, hogy a tömegeléskor muszáj erőltetni a bőséges reggelit, még ha nem is kívánja az ember, mert így sokkal jobban lehet nőni. Diétában meg hülyeség hintáztatni a vércukrot, és ha egyenletes vércukor kell, akkor a sűrűn kevés étkezés a helyes eljárás. Alacsony vércukornál magas a gh szint is, mellesleg

-
Jim-Y
veterán
A BCAA nekem nagyon beválni látszik
Valahogy azóta tónusosabbnak látom magam, bár lehet csak bemesélem
-
Woodslave
félisten
hát aki diétára használja annak azért annyira nem nehéz

leangains módszer BCAA-t ír, használtam talán kicsit kitolta a fáradságot, ch-t is próbáltam, semmivel nem rosszabb nélküle... Én személy szerint már nem költök bcaa-ra, de hiszek benne

-
Woodslave
félisten
tényleg próbáld ki egyszer. Előtte egy Jack és olyan durranás van, hogy bexarok

erőben semmi nem vesztesz, tény viszont, hogy a volumen edzéseknél kifogyhat a szufla....Szóval nem a klasszikus testépítő edzés barátja..

-
drogery
tag
én is bunny-n nevelkedtem, úgyh mikor elkezdem ezt az egészet nem mertem egyből éhgyomorra edzeni.

utána mikor a 16h böjt lazán ment, már bátrabb lettem, de a böjtös edzéshez nem kellett adaptálódni. egyből jól ment. meg is lepődtem.
-
drogery
tag
nyilván az befolyásolja, h milyen a napi beosztásod, mikor edzel.
szerintem az ideális az lenne, h lefekvés előtt kb. 2 órával van az utolsó étkezés.
így az inzulin csúcs még ébren lecseng, és böjtös órák második felében vagy ébren.
így tudod a hormonális előnyeit legjobban kihasználni. -
Woodslave
félisten
vannak akik szerint mindegy, mert csak egy eszköz a kalóriakontrollra, de mások az előnyös hormonális hatások miatt (szintén szembe köpve az elfogadott nézeteket) az ébredés utáni órákra teszik...
természetesen a reggeli katabolikus állapot lebontja minden izmod dimenzióban ez elfogadhatatlan, csak a helyzet nem ennyire egyszerű. Van nagyon sok angol nyelvű forrás, ha gondolod...

-
Dani82
senior tag
Az egyetlen dolog, amit nem ertek, hogy te igy minek erzed magad?
Te valami kis okostojas gyoker lehetsz az eletben, aki a fasz rossz oldalan all miota megszuletett es a forumon probalja megvaltani a vilagot az erkolcsi nezeteivel?!Ertem en, hogy masoknak ez bagatell problema, nekem nem az amikor 5 honapja ez az eletem kb., mindennap edzek, grammra szamolom minden egyes etkezesemet tobb, mint 150 napja, annyit koltok erre a sportra, hogy a leheto legjobban csinaljam, mint amennyit a szuleidnek kellett volna pszichologusra, hogy kirangasson teged ebbol a "megmondo" ember szerepbol.
Nem is ertem, hogy jossz hozza, hogy a srac problemajat felvesd es osszehasonlisd az enyemmel.
Nyilvan egy lapon se lehet emliteni a kettot, de azert mert neki szivmutetje volt azert en nem tehetek fel egy kerdest, ami engem foglalkoztat? -
Dani82
senior tag
Ezt nem tudom minek keverd ide te ostoba paraszt ...
-
kovsol
titán
kinek volt szívműtéte ?
(#33942) Dani82 fáj a fogad és te zabálnál ilyenkor ?

-
BÁ Nutrition
addikt
miért a többi kaja nem így jár?

hánytál te már egy rendeset?
-
Herczi
senior tag
Én is annyikat szoktam enni ha kreatinozok, reggel 20g, este 20g. Belököm a számba, azt iszok rá. Legalább nem a shaker oldalán marad a fele.
Ijk: Persze hogy lehetne szilárdból is, de sztem drágább is, meg speciel én lehet nem bírnék annyit enni, amennyit szeretnék, kis ember vagyok, kis étvággyal, kis gyomorral, folyadékot mindig könnyebb bevinni.
-
BÁ Nutrition
addikt
ja igazából nem mértem ki, csak az adagolókanállal belebaxom úgy mint a fehérjét

nem szoktam túlbonyolítani a dolgokat. glutamint is ugye egyszerre bebombázok egy csomót, azt úgy szoktam hogy evőkanállal betolom a pofámba aztán iszok rá vizet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deniro2
senior tag
Hol nőttetek ti fel, hogy fejre/karra már rögtön adakoztok?
Mifelénk fegyver nélkül max eszméletlen állapotban adunk ilyen adományokat...
-
Jojo5
őstag
na ez a poén, rajtam meg bazsalyognak a kis srácok... itt a topikban meg 5 év letöltendővel kezdték...

az utcán mondjuk a digók mindig szúrnak...

-
Jojo5
őstag
lol, akkor mit reagálnál a specnaz\börtönviselt arcszerkezetre ?

-
spammer
veterán
Tudom, hogy poénnak szántad ezt a banner dolgot, de az a helyzet, hogy szinte minden ilyen oldalon vannak bannerek... Azon az oldalon Biotest banner van (és store is). A tesztoszteronon ugyanúgy vannak Scitec bannerek [link], mégis onnan linkelnek egy csomó cikket...
Ismétlem, tudom, hogy nem komolyan írtad, de lényegtelen, mert az üzleti résznek semmi köze a szakmai részekhez, bármilyen oldalról is legyen szó, éppen ezért gúnyt sem érdemes űzni ilyenből.
-
Woodslave
félisten
de gurtival

szánalmas egy figura, jobb is ha a fegyencedzősökkel baromkodik inkább![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
drogery
tag
nem muszáj privátban.

-
Radnix
senior tag
szabadsúlyos alapgyakorlatok, pl guggolásból 5x10, felhúzásból 4x10, állva bicepsz 4x10...(persze nem 1 napon minden..)
Semmiféle tudományos alapja nincs, nem kell utánam csinálni
Jojo5: gratula

(#31956) Dani82: Hogyan alakul a szálkásítás? milyen szisztéma szerint megy a kaja? mikor mennyit hogyan töltesz fel, kardió, aerob?
(#31947) God Vazzeg: A jobb alsó képen a manus biztos citromot evett

-
Markgx10
őstag
Bocsánat, de mire visszaolvasok. Szóval a DM saját márkája, valami Das Gesünde Plus vagy mi a neve 1499Ft 100%-ban megegyezik az összetétele a 3000ft feletti isostarral és még jóval több adag jön ki belőle (mivel ez 750gr, nem 500).
Na, rákerestem a képére: [link]
Ezt keresd, ha ki akarod próbálni. Mondom, próbáltam az Isostart is, pont egy bunyóval nyertem egy ajándékcsomagot (mármint, hogy adtak azt is) és volt benne minden ilyesmi és 1%-al sem jobb az isostar, csak ha kiszámolod vagy háromszor olyan drága / adag.

-
kmisi99
addikt
Na akkor mégis csak jó lesz a PP mert az az amiből ki tudok egyedül leg gazdaságosan jönni a myprotein nem lenne nekem jó mert 15k+posta az már lehet 17k is az meg már majdnem +4kg power protein ára szóval csak a PP-t veszem.
-
spammer
veterán
Nem feltétlenül szar ízre sem (bár a PP-t pont nem próbáltam), inkább az a gond velük, hogy hajlamosak betapadni a shakerbe. Legalábbis az F2 MPM az ilyen, de ízre nem vészes, simán iható.
-
Eagl3
veterán
Ez a kedvenc inge úgy látszik...
-
God Vazzeg
veterán
Ez ugyanaz lehet
De mekkora lúzer kötsög már 
-
spammer
veterán
Na ez jó cuccnak tűnik. Ha egyszer veszek MP-t, akkor veszek mellé egy ilyent is

---
(#31876) Zomb€€: akár még én is lehetnék, mert kő keményen nyomom, profi vagyok vazze, reggel délbe este! És kéne egy csaj is, ja!

De szerintem elég sokan hasonló helyzetben vannak, mert itt sokan kőkeményen profik apám, persze csaj nélkül

-
Möhe
addikt
Félreértettél,a csomagban az van ami a számlán,de a rendelés visszaigazolása és a tartalma között van különbség. Nem jelezték hogy mit nem tudnak adni.Máshol ez nem probléma,ajánlanak alternatívát vagy közlik hogy mikor várható.A rendelés flottul van csomagolva,a GLS is szól ha pár perc múlva ott van a címen.
-
God Vazzeg
veterán
Most se vagyok sokkal különb, talán nem lóg ennyire a hasam

-
Jim-Y
veterán
Egyébként, ezek a srácok mit kapnak a kiegészítőkön kívül? Szóbeli tanácsot? Edzéstervet? Vagy az edzésüket is fizetik?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
abszolúte
(aki ezek után azt mondja hogy nem számít a genetika....)