Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #49635 üzenetére
Olyan vékonyka vagy, eszel te rendesen?
Gratula!
Yeffy DJ: túlvitatkoztuk, van ez így néha, sry, hogy leanalfabétáztalak... -
-
deniro2
senior tag
Azt hittem, hogy a "korabeli" falusi modellel példálózol, de így még kevesebb értelme van annak amit írtál...
Eddig nem tünt fel, hogy te is funkcionális analfabéta vagy, de hát mindig érik az embert meglepetések...
Segítek: ...de, ha mégis, akkor sem irodai munka, kocsikázás, meg liftezés mellé...
Tehát, a falusi gyerekek tejivása irreleváns a mai átlagember szempontjából... -
deniro2
senior tag
Semmi sárgakapszula nincs abban, amit írtam, ha szerinted frankó napi 120g tejzsírt benyomni (valszeg ezzel a hozzáállással az egyéb figyelembe nem vett zsírok mellé), akkor nosza...
A 10 gyerekes falusi családokban meg erősen kétlem, hogy napi 2 liter tejet letolt mindenki, de, ha mégis, akkor sem irodai munka, kocsikázás, meg liftezés mellé... -
deniro2
senior tag
válasz
ponyvatakaro #49414 üzenetére
Elavult
-
deniro2
senior tag
válasz
Dani82 #49299 üzenetére
Ez valami fertőző cucc lehet, mert én is 4. hete csak itthon szöszmötölök egykezesekkel, mert nem bírom rávenni magam, hogy lemenjek rendesen edzeni...
Ma is volt egy komoly karedzésem 5 sorozat álló bicepsszel meg 5 sorozat fej fölött tricepsszel, ami pont arra jó, hogy megnyugtassam magam, hogy én most nem kihagyok éppen (dehogynem), de más értelme nincs...
Szerdán azért letakarodok mell-vállra, ha minden jól megy. -
deniro2
senior tag
válasz
spammer #49064 üzenetére
Szerintem brownus nem erre gondolt... Én is olvastam (sőt, párszor mintha éreztem is volna
), hogy van olyan mikor az ember nem pontosan tudja, hogy miért van hiányérzete, de valami kéne és ezt sokan kajával próbálják megoldani, holott inkább inniuk kellene. Hülyén hangzik ugyan, de el tudom képzelni, hogy létezik a dolog, persze itt nem kiszáradásközeli állapotról vagy farkaséhségről van szó.
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #48792 üzenetére
Egyébként itt az élő példa, hogy a használt súly mennyire irreleváns pl. fekvenyomásban, mert mocsokmisi a negatív mellével szerintem lassan 50 kilót ver ljk-ra...
-
-
deniro2
senior tag
Szerintem ne vegyetek páver pro-t. Nem véletlenül ilyen olcsó, valszeg a szóján kívül más fehérjét nem látott, és, ha a szójáról nemrégiben belinkelt tanulmánynak csak a fele igaz, akkor asszem nem kérdés, hogy ilyen szemetet normális ember nem eszik...
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #48501 üzenetére
Nem véletlenül cserélődik ebben a topikban kb. 2 évente a gárda 90%-a... Elkezdenek edzeni, hc arcok, versenyző táplálkozás, etc., aztán vagy kiégnek és abbahagyják az egészet, vagy rájönnek, hogy hosszútávon így ez fenntarthatatlan és kialakítanak egy élhető rutint...
Én már rájöttem, hogy igazán izmos soha nem leszek, de fonnyadt szar sem szeretnék lenni 40 éves koromra, ezért úgy csinálom az egészet, hogy mellette normális életet tudjak élni és 15 év múlva se okozzon problémát, hogy edzeni kell.
Ebbe nemhogy az alma, de a sültkolbász is simán belefér...Persze mindent mértékkel.
-
deniro2
senior tag
válasz
spammer #48401 üzenetére
Mindenre van tanulmány, én is olvastam valahol a 48-72 órát (ami még véletlenül sem 2 naponta edzést jelent, mint írtad, hanem harmad-negyed napot: gyengébbek kedvéért pl. hétfő-csütörtök v. péntek), de nem akarok most hosszasan a regenerálódásról vitatkozni, úgyhogy legyen igazad, szigorúan 6 nap, kevesebb csak a kokszmátyásoknak elég...
Azt meg nem mondta senki, hogy nem jó a recovery week, csak épp nem kell tömegnövelő kaja hozzá... -
deniro2
senior tag
válasz
spammer #48398 üzenetére
Akkó meg nem a kérdésre válaszoltál, mert az az volt, hogy edzés nélkül mi lesz, ha folytatja a tömegnövelő étrendet, hízik vagy izmot épít...
Nyilván, ha visszavesz belőle, akkor nem fog hízni, viszont így meg nem értem, hogy miről beszélünk egyáltalán...
Amúgy ja, 2-3 nap után akár lábazhatnál is megint, ha nem lenne izomlázad és bírnád pszichésen... -
deniro2
senior tag
válasz
spammer #48393 üzenetére
Faxt nem fog meghízni... Regeneráció max 72 óra, de inkább 48, onnantól meg több a bevitel, mint amit felhasznál, úgyhogy jön a zsír. Ki ne találd már, hogy a korábbi edzéstől még 2 hétig izmot építesz, azt végképp felejtsd el, hogy a felesleges ch-nak pár napnál tovább van helye a zsíron kívül...
Komolyan kezdesz idegesíteni, hogy ennyit okoskodsz... -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #48106 üzenetére
Hm, szerintem egyikünk sem hülye, én egy konkrét hozzászólásodra reagáltam, amiben azt írtad, hogy egyesek szerint 10% tzs környékén már a naturális határán van az ember, ami így nyilván nem állja meg a helyét... Az a hsz, amire reagáltál meg nem tartalmaz több infót, mint, hogy a srác 81 kilósan 100 kiló körül nyomogat, ami szerintem nem utal arra, hogy genetikai határon mozogna...
De lehet, félreértettelek benneteket... -
deniro2
senior tag
válasz
Radnix #48068 üzenetére
Leakartalak ugatni, hogy 75 kilóval miért kellene kokszolnod, de olyan kellemesen önkritikus módban adtad elő, hogy levettél a lábamról...
Ha valaki tisztában van az összes szarral -ideértve a személyes frusztrációkat is- és mégis a koksz mellett dönt, akkor mi nem ugathatunk bele...
Sok sikert és remélem pozitívan jössz ki a dologból... -
deniro2
senior tag
Rákerestem az elöbb a csirkemell árára az Usában, mert megsajnáltam őket, hogy mekizniük kell a drága kajaárak miatt és most még jobban sajnálom őket, hogy fontonként 1,7-2 dollárt is ki kell adniuk érte...
-
deniro2
senior tag
Ó, azok a csodálatos, feldolgozatlan, rostdús, adalákmentes mekis zsömlék és minőségi húspogácsák...
A tegnap linkel táblázatban található 1,8%-os transzzsír tartalom is csak jót tesz az embernek, hülye orvosok nem tudom minek találnak ki minden baromságot...
Egyébként szerintem 20 deka császárszalonna 2 kanál cukorral is tartalmaz szénhidrátot, fehérjét és zsírt, úgyhogy az is fasza kaja, bár a sajtburgerben van 1g zöldség is, úgyhogy az kimondottan egészséges... -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #47828 üzenetére
Nem tudom miről beszéltek, 46 font az 5 kilós ízesítetlen... Lehet én nem emlékszem, hogy régebben mennyi volt, de nem nagyon látok különbséget...
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #47453 üzenetére
Hm, lehet az már a 6. kerület volt, majd utánanézek... A Lehel tér-Dózsa Gy. között mászkáltam videokártya ügyben legutóbb éjszaka és kb. 10 percenként állított meg valami szimpatikus arc, hogy adjak neki cigit-pénzt-akármit... Igazából lényegtelen, de, ha az angyalföldieket sérti a dolog, akkor lehet, hogy Terézvárosról beszéltem, csak szar a beépített gps-em...
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #47437 üzenetére
ha a savó mellékterméke a tejiparnak akkor a tej is az, meg a túró is
egyedül a tejszín ami nem?
HeBár nem vagyok expert a témában, de szerintem a melléktermék az, ami valami gyártása után megmarad és nem lehet eladni, vagy csak speciális célra, mint ebben az esetben...
A túró vagy sajt gyártása után -mindkettő valahol a tej sűrítése- baromi sok felesleges savó keletkezik, aminek sok haszna már nincs... -
deniro2
senior tag
válasz
philoxenia #47421 üzenetére
Természetesen bárki írhat ide, de nem árt, ha alapfogalmakkal tisztában van, ha nem akarja, hogy leoltsák...
Ebben a sportban a "nem naturálság" nem a "poroknál" kezdődik, hanem a gyószernél...
A fehérjepor semmivel nem kevésbé természetes, mint a c-vitamin, kivonat, oszt csókolom... Aki nem eszik ilyesmit -szíve joga-, az rosszul teszi, mert az optimális fejlődése érdekében szükséges fehérjét vagy be sem viszi, vagy kihagy egy olyan jó biológiai értékű forrást, ami könnyen emészthető és a lehető legkevésbé terheli az emésztőrendszerét... Főleg, hogy én már olvastam olyan őrületeket is, hogy heti! 300g hús a felső határa az egészséges bevitelnek...
Egyébként a húsok fehérjetartalma ~20% és a víztartalmuk -zsír%-tól függően- 70-80%, úgyhogy a szárított hús gyakorlatilag tiszta fehérje. A tejsavó fehérje mellet az szól, hogy egyrészt teljes értékű, jól emészthető fehérjeforrás, másrészt a savó a tejipar mellékterméke, ezért nyilván baromi olcsó a beszerzése és viszonylag kevés felesleges cuccot tartalmaz, úgyhogy gyakorlatilag a szárításon kívül sok tennivaló nincs vele (bármit is kommunikálnak a gyártók a hipermátrixaikkal). -
deniro2
senior tag
válasz
philoxenia #47380 üzenetére
Ne kezdjük ezt az organikus őrületet itt is... Első ránézésre persze jó és szép, hogy boldog, lassan növő, kapirgáló csirkét eszünk, meg természetesen burjánzó, kukacos cseresznyét és működik is a dolog, amíg csak a jóléti társadalom egy szűk (relatívan gazdag) rétege teszi ezt, de a rohamosan gyarapodó emberiség élelmiszer szükségletét ilyen módom kielégíteni nem lehet. Egyrészt a zsúfolt (~embertelen) állattartást kiváltani és a növényvédelem híján óriási mennyiségű selejtet termelő növénytermesztés volumenét fenntartani csak hatalmas területek bevonásával lehet, ami nincs, vagy, ha van, akkor az a teljes természetes élővilág letarolását jelentené, üvegházhatással és a többivel, másrészt olyan mértékben megnövelné az élelmiszer előállításának árait, hogy a világ nagyobbik része éhenveszne...
-
deniro2
senior tag
Off, de remélem itt is vannak páran, akik ismerték a világ egyik legjobb boksz edzőjét, sajnos már csak múltidőben:
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #47150 üzenetére
...mondjuk az pont nincs neki...
-
deniro2
senior tag
válasz
#11527168 #47092 üzenetére
Elitista bullshit... A feléig bírtam, ha utána mondott valami értelmeset is, akkor sry...
Hogy 80 kilós hülyegyerekek tele vannak cuccal? Ki mondja ezt, aki 90 kilósan volt tele cuccal, 42-es karokkal? Ugyanmár.
Felhigult a sport, mert 100 kiló alatt is színpadra engednek embereket és nem csak 3 db freak feszegeti magát? Jajaj...Buziösszeseküvés Bunny ellen, skandalum.Ja és vazzeg, azt sem érdemes elfelejteni, hogy aki most 120 kilósan van tele anyaggal, az 80 kilósan is tele volt... Ne legyünk már olyan naívak, hogy azt képzeljük, hogy ők szép türelmesen edzettek évekig, majd, mikor elérték a Bunny által engedélyezett koxolási méretet, akkor elmentek a koxboltba és megilletődötten beszúrták az első adagot a patyolat testükbe...
-
deniro2
senior tag
válasz
mocsanisi #46767 üzenetére
Persze, van olyan opció, ahol a 13 év edzés és a 44-es kar korrelál, de a tökéletes kaja/edzés kombótól ennél általában többet remél az ember ennyi idő alatt...
Persze hülyeség az egész, mert én is kisebb vagyok egy csomó embernél, aki kevesebbet edzett, mint én és még a nevét sem tudja kibetűzni, nem, hogy arról lenne bármi fogalma, hogy mit csinál, oszt mégis...
Fucking genetika... -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Egyébként tavasszal én valszeg beújítok némi spirót, mert vén szar vagyok és a diétáim újabban szart sem érnek... Nem mellékesen asztmás is vagyok, szal nekem amúgy is szükségem van rá...
Ijk Pont ezt mondom, mire te idejöttél már nem volt róla szó...
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #46564 üzenetére
A tzs pont fasza, viszont ahhoz a női-arasznyi derékhoz így kell születni, máshogy nem elérhető...
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #46561 üzenetére
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #46554 üzenetére
Ugyan, volt már itt elég álszerény arc, ne kezdd te is...
Ha neked 30+-os a tzs-d, akkor Macikosnak 100%...
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #45942 üzenetére
Ezek már 5 éve is megvótak, most jöhetnek az aktuális összesorvadtak
-
deniro2
senior tag
válasz
Blood Mage #45676 üzenetére
Nagyon
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #45489 üzenetére
Kezdenek visszafordíthatatlan károsodást szenvedni a logikai áramköreim...
Adam nagyszerű menzás kajatervét gyak. mindenki lehordta, de ő a végsőkig kitart, mondhat akárki akármit, akkor is Laci bácsi krumplis tésztájától lesz ronikólmen... És lám végre megtalálta az emberét, aki annyira ektomorf, mint ő és csak 15 kiló zsírt szed fel a high carb super muscle programmal, így végre megerősítést nyert a gyakorlatban is a "tanulmány", ami komoly tudományos eredményekre alapozva, 1,5 oldalban képes volt megfogalmazni, hogy aki nehezen szed föl tömeget, az egyen többet... -
deniro2
senior tag
válasz
Dani82 #45300 üzenetére
Szép lenne, ha olyan sebességgel lehetne izmot építeni, mint zsírt(izmot
) veszíteni...
10 év edzés után naturálban évi 2-3 kilónál több izmot nem fogsz felszedni, akármit csinálsz, úgyhogy ezt oszthatod 12-vel...
Ja bocs, heti adagra vagy kiváncsi, akkor 52-vel...4 deka, plusz a zsír, legyen 6...
-
deniro2
senior tag
válasz
wertigo1984 #45294 üzenetére
hulla szag van
Macikos befingott... -
deniro2
senior tag
Azt írtad, hogy lusta vagy főzni, ezért rendeltél mindenfélét, miből gondoltam volna, hogy ennek ellenére mégis betolsz még valahogy egy csomó fehérjét?
adam akkó meg maradjunk annyiban, hogy azért rendelsz, hogy ne egyhangúan zabálj, amivel semmi gond nincs, csak éppen az izmosodáshoz semmi köze...
Én ma ettem vajkrémes kenyeret, meg kolbászt is... -
deniro2
senior tag
Fehérje nélkül, menzás kajával senki nem fog izmosodni, Janesz is 72 kiló volt mittomén 6 év edzés után, amíg nem rendezte a kajálását és tartok tőle, hogy ő sem pakolt fel izmot amióta nem figyel úgy oda, hogy rend3esen zabáljon... Max nem esik úgy össze 2 nap alatt, mint mi...
Ezt a növök, de nem zsírosodok dolgot hallottam én már sok embertől és egyszer sem volt igaz, max alacsony tzs-ről indít és egy ideig nem látszik és/vagy egyenletesen oszlik el a zsír... Or a 2 nap alatt 5 kilót fogyok kategóriába tartozik az illető aka. víz az egész...
Aktív témák
- Last Epoch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest