Hirdetés
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Látom még mindig megy itt a pateszkodás...
Spammernek teljesen igaza van szerintem, ha valaki "genetikai csoda", nem testépítő és nem is profi sportoló, akkor mi a pöcsért kockáztatja az egészségét elenyésző előnyért?
Ha meg megtörténik a baleset, mint az említett esetben, akkor is az a hülye aki felveti, hogy jó nagy balfaszság volt a srácnak belekezdeni a koxolásba, hiszen ő simán leverne mindannyiunkat egyszerre, így hülyeséget sem csinálhat... -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz mocsanisi #23748 üzenetére
Te diéta szakértő... Hányszor diétáztál eddig? Ha jól sejtem 0x...
Sok a fehérje, kevés a szénhidrát, diétában...
Amúgy meg, ha 25%-os a testzsírja a srácnak, akkor tök mindegy hány kiló, a diéta nem árt, bár a tömegmániás arcok rögtön felhörrennek, hogy először építsen izmot, aztán diétázzon, de sajnos sokan vannak, akik nem szeretnek 40%-os testzsírig tömegelni, ez van... -
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #23751 üzenetére
egy kezdőnek hiába van 20%os testzsírja attól még bőven adhat le úgy zsírt hogy közben nő a testömege
Ez is egy opció, viszont ehhez pont egy ehhez hasonló étrend (+fehérje) a megfelelő szerintem, nem pedig a ch emelés.
-
deniro2
senior tag
válasz God Vazzeg #23754 üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy 15 éve nincs csajod...
-
deniro2
senior tag
válasz mocsanisi #23782 üzenetére
Attól hogy nem diétáztam még bőven érthetek hozzá
Maximum fogalmad lehet róla, de érteni majd akkor fogsz hozzá, ha tapasztalatod is lesz benne, nem csak felmondod, amit olvastál... Az meg nem érv a te hozzáértésed mellett, hogy van, aki úgy csinál valamit, hogy tök hülye hozzá, mert mások balfaszságától te nem leszel okosabb. Gondolom, pl. edzésben már te is tapasztaltad, hogy egy dolog elolvasni, hogy valamit hogyan kell csinálni és megint más saját magadnak/magadhoz kitapasztalni a gyakorlatban. Én az elmúlt 6 évben 6x diétáztam és hidd el nekem, hogy hiába olvasol el 70 cikket a témában, a gyakorlat mindig más. A egyik legjobban sikerült diétám majdnem tök ugyanaz volt, mint amit a srác összeállított, úgyhogy tuti, hogy nagyon nem foghat mellé vele.
Alkati kérdésekben pedig nem lehet ilyen sztenderdeket felállítani, hogy aki 170 centisen 70 kiló, az tuti ektomorf, meg elfújja a szél és társai... Janesz pl. mikor elkezdett ide írogatni, akkor volt kb. 75 kiló a 173 centijéhez, mégis simán volt a karja 43-as és ha a majdani 74 kilós önmagadat összehasonlítanád az ő akkori formájával, tuti elsírnád magad... Ráadásul 83-84 kilósan már versenyen indult.
De pl. Erdei Zsoltra sem hiszem, hogy azt mondhatnád, hogy vézna gyerek a 178/79-es paraméterei ellenére... Minden ember más, simán lehet a srác is zsíros 70 kilósan és, ha ez őt zavarja, akkor miért ne diétázhatna... -
deniro2
senior tag
válasz mocsanisi #24109 üzenetére
Testsúly kilogrammal felesleges számolni, mert mindenkinek van testzsírja... A 480g ch is inkább 200g rizs 3 felé osztva, mint 270g... A legtöbb embernek meg nem olyan szar az emésztése, hogy ennyi cuccot kellene betolnia naponta, úgyhogy mindent összevetve egy 80 kilós ember, 10%-os testzsírral simán tud fejlődni 3x15dkg rizzsel és 3x25dkg hússal, ami picsa mennyiség, főleg, ha a hús egy része helyett turmixot tol...
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
Kis méregetéssel meglehet tippelni a tzs-t, ha nincs valaki nagyon elhízva, akkor nincs nagy jelentősége a pontosságnak szerintem, elég, ha a nagyságrend stimmel.
mocsanisi: te azt állítottad, hogy nem lehet 3 étkezéssel bevinni a megfelelő tápanyagot, én meg leírtam, hogy de igen... A kőkoxosok étrendje irreveláns, szemét kajáról meg senki nem beszélt...
csucsbicep: Persze, szerintem is jobb a több étkezés.
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
rizs helyett mondják -persze nem jó, met ez már feldolgozott- a teljes kiörlésű kenyér
Én vettem egy kenyérsütő gépet (14k volt, de fele ennyiért is lehet kapni) és azzal gyártom a kenyeret. Egyrészt elég változatos így, mert gyakorlatilag bármit rakhatsz a tésztába, másrészt pontosan tudod, hogy mit eszel. 1 kg 200 forintos teljeskiörlésű lisztből kb. 1,5 kg kenyeret tudsz sütni, úgyhogy még olcsóbban is jössz ki, mintha boltban vennéd (áram állítólag kb. 20 ft kenyerenként, az élesztő meg 10). Annyi az egész, hogy beleszórod a hozzávalókat a gépbe, aztán kiveszed a kész kenyeret. Ami elsőre hátránynak tünhet, hogy kb. 3 óra alatt készül el a cucc, de mivel semmilyen felügyeletet nem igényel a folyamat és a sütők többségében van időzítő is, ez nem gond, mert adott esetben mondjuk este előkészíted és reggel kiveszed a kenyeret, vagy úgy variálod, ahogy akarod.
Csirkére szerintem az egyik legegyszerűbb megoldás -főleg, ha nagy mennyiséget készítesz egyszerre- a tepsis cucc, mikor a felszeletelt, befűszerezett húst belevágod egy tepsibe, mellédobsz akármilyen zöldséget, némi olajat, lefóliázod, sütöd 20 percig, fólia nélkül még 10 percig, aztán annyi.
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #24310 üzenetére
Ha nem b@szattad volna ki Myrrát, már rég kolmenkedhettél volna...
-
deniro2
senior tag
válasz macikos #24600 üzenetére
Bunnyból egyre nagyobb gyökér lesz... Az étrenddel, amit a srác leírt, semmi egetrengető probléma nincs azon kívül, hogy kevés és nem éppen minőségi a szénhidrát benne... 80 deka csirke, zöldség, 8 tojás, 5 étkezés... A kenyér és a sültkrumpli miatt kellet megint lefogytékosoznia valakit? 1 mondatban leírhatta volna, hogy egyen rendes ch-t és kész...
Ezek a fekete-fehér emberek kiborítanak, nyilván a profi testépítő és a fotelból kifolyó zsírmalac között semmilyen átmenet nem létezik... -
deniro2
senior tag
20-30g olajtól nem fog meghalni és ráadásul azt írta, hogy nem megy neki a tömegelés, szóval nyilván nem diétához tolja a bundáskenyeret. A tojássárgáját én sem értem, de ennél kategóriákkal nagyobb baromságokat lehet olvasni bárhol, akár itt is.
Az a fő probléma szerintem, hogy ami nem promó vagy seggnyalás, arra Bunny már képtelen emberi módon válaszolni, ha akár egyetlen hülyeség is van benne, pedig ugye általában azok szoktak kérdezni, akik nem tudnak valamit... Persze vannak vadbarmok, akik a válszt sem érdemlik meg, ők mégis rendszeresen kapnak valami oltást, ahelyett, hogy inkább segítene azoknak, akik valamit rosszul tudnak. Ez lenne az értelme az egész szarnak. -
deniro2
senior tag
válasz Tipo16V #24745 üzenetére
3 az 1 ellen baromira profinak kell lenni bármiről is van szó. Én nem csináltam, csak olvastam róla. A fő előnye, hogy kimondottan valódi, életszerű szituációkra készít fel és nem kell 10 évig tanulni, hogy az ember profitálni tudjon belőle. De mondom, majd Márk megosztja a tapasztalatait, ha akarja.
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz kidpara #24878 üzenetére
Bár még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy probléma lenne a tejpor.hu-s fehérjékkel. Bunny valszeg vett a vaterán 2000-ért 3 kiló wp80-asnak eladott wp35-öt és baromi boldog volt, hogy csak 35% fehérjét talált benne...
Mennyi egyébként az 5 kilós wp80?Kassadin: oszt mé nem vennéd, ha laborban igazolnák, hogy megvan a 80% fehérje benne, féláron a szájtek 70%-os csoda mátrixhoz képest? Mypotein ízesítetlen szerintem pont ugyanaz az alap fehérje...
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Kassadin #24899 üzenetére
Nem a fehérje turmixodon fog múlni, hogy izmos leszel-e vagy nem
Nem mondod... Pedig asszittem, hogy csak ülni kell a monitor előtt és fehérjét inni... Vazzeg, újratervezés...egyrészt már megszoktam az ízesítetlen mp fehérjét, másrészt szvsz jó áron kapható
Hm, egyrészt szerintem a tejporos pont ugyanaz, másrészt múlthéten 18300 ft-ot fizettem az 5 kilós mp-s fehérjéért, ami már messze nem olyan kedvező, mint 1 éve a 13k...
Magyarul, ha van rá sansz, hogy esetleg ugyanazt megvehetem olcsóbban, akkor én nem szórnám a pénz feleslegesen, de persze a nevedben nem beszélhetek, meg egyébként is úgy hallottam, hogy baromira tele vagy... -
deniro2
senior tag
válasz kidpara #24903 üzenetére
Akkor viszont hagyd a picsába, myproteinről most kb. 18k szállítással ugyanaz és tuti a minőség...
Kassadin: látod megoldódott a dolog, 1 kérdést megért...
Jim-Y: ott a minőségi tanúsítvány az oldalon... Az mp nem egy vaterás nick és, ha a bb-ben megbízol, akkor egy kevésbé mutyis ország komoly forgalmú tápkieg forgalmazójában miért ne tennéd?
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #24929 üzenetére
Hun?
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #24931 üzenetére
Thx!
-
deniro2
senior tag
válasz szőröscica #25288 üzenetére
"Na ne kezdjük már egymás f@szát szopni..."
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #25373 üzenetére
Wovával vagy egy méretben. Én nem lennék túl szomorú egy ilyen fizikummal:
szerk: inkább linkbe teszem, mert nagy a kép [link]
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #25388 üzenetére
Nekem már csak ilyen csökevényes ízlésem van... De az is lehet, hogy még nem őrültem bele a testépítő szörnyek nézegetésébe...
Egyébként a múltkori tzs számolgatás apropóján kiszámoltam, hogy fél centi zsír hány százalékot jelent egy 30-as és egy 50-es kar esetében és ismét kiderült, hogy mekkora baromság az összes olyan kalkulátor, ami nem veszi figyelembe a testméreteket: 30-as 20%, 50-es 9%.. Nagyon nem mindegy...
-
deniro2
senior tag
válasz BÁ Nutrition #25396 üzenetére
-
deniro2
senior tag
válasz Boxer001 #25410 üzenetére
Egyébként ezzel én is így vagyok, mikor nem járok ide, akkor az átlag emberekhez mérem magamat, megmosolygom a 30-as karokat a villamoson és kvázi elégedett vagyok, itt meg pár nap után kezdem elhinni, hogy valójában egy teljesen alulfejlett nyomi vagyok és 40-es kar környékén az is csoda, hogy még élek...
-
deniro2
senior tag
válasz Boxer001 #25418 üzenetére
Nézd, azért sikerélményre mindenkinek szüksége van és ez -bármennyire is szeretnek az emberek mást állítani- jelentős részben onnan származik, hogy jobb vagy, mint mások... Én nem nézek le senkit a 30-as karja miatt, de hadd örüljek már egy picit, hogy pár embernél azért én is jobb vagyok...
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz csucsbicep #25677 üzenetére
Az alap párolt rizs recept 1 rész rizs - 2 rész víz, úgyhogy nem nehéz kiszámolni, hogy mennyivel lesz több a főtt, mint a nyers.
Egyébként a fehér rizsnél magasabb glikémiás indexe nem sok kajának van és ebből a szempontból az sem számít, hogy kevered valamivel, mert egyéb ch forrást sem magában eszik az ember, így az arány sem változik.
-
deniro2
senior tag
Látom előkerült az újabb csodafegyver... Emlékszem, mikor még mindenki Attack!-kel fotózta magát és várta a 15 kiló színizmot...
-
deniro2
senior tag
Hm, látom te is ilyen szálkásság vakságban szenvedsz...
Eléggé olyan képet választottál, ami ugyan téged igazol, de nagyon nem tipikus, itt egy másik ellensúlyozásképpen:[link]
A súlyáról pedig elég ellentmondásos adatok vannak, de a képeket elnézve én jobban hinnék ennek az oldalnak:[link]
185 centihez 75 kiló, focista lábakkal... -
deniro2
senior tag
válasz headhunter #26191 üzenetére
Katonaságnál nem tudom milyen teszt van (feltételezem, ott is raven), az nekem is hibátlan lett, de ez nem tűnt túl nagy számnak, mert a századnál is volt még 2 arc hibátlan teszttel...
-
deniro2
senior tag
válasz mocsanisi #26302 üzenetére
Ha gondolod, próbáld ki az én egykezes technikámat, hátha segít...
Kezdésnek mondjuk 25-30-as egykezesekkel, egyenes padon.
Kinyomod a súlyt (szigorúan vállszélességben, semmiképpen nem összefelé, mert az nagyon sokat könnyít), megállítod a holtpont elött és kifelé mozdítod kb. 10 centit majd vissza, aztán leengeded teljesen, amíg csak lehet. Végig lassan csináld, a mellizomra koncentrálva.
Ez a gyakorlat is ad terhelést a vállra (melyik nem), viszont cserébe a 2. sorozattól olyan fájdalmat okoz az ember mellében, mintha késsel szurkálnák... És, mint tudjuk: no pain, no gain...
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest