Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
deniro2 #49631 üzenetére
jogos, félreérthetően írtam... sry
igyekszem, csak nehezen megy... ilyen a természetem...
nem a legjobb, de sztem még mindig inkább igyon valaki tejet, minthogy ne egyen semmit. ill, ahogy írtam feljebb, akinek bírja a gyomra, annak sztem beleférhet, ha nem hízékony.
monyuk itt valóban nem innen indultunk, szal tényleg ökörség volt bírnom, illetve így beírnom... -
Yeffy
veterán
válasz
deniro2 #49628 üzenetére
hinni tudod hol kell...
nem, én a saját gyerekkori falusi "modellről" beszéltem, gondoltam, ha már ennyire expert vagy, rájössz...
személyeskedj csak nyugodtan, különösebben nem hat meg
szerk.: valóan, de még mindig nem csak gyerekekről beszéltem...
amúgy valóban, elsőre nem jól értelmeztem azt a mondatot. ez van, ha hirtelenkedik az ember... -
Yeffy
veterán
válasz
deniro2 #49623 üzenetére
nem tudom, honnan veszed, hogy egy falusi család 10 gyerekes... bizonyos csoportnál elég gyakori, de én nem róluk beszéltem.
és már leírtam 1x-2x, h nem non-stop csak tejivásról beszéltem, és nem mindenkinél...
ahogy azt is, h én se haltam bele, meg jópár ember sem, akit ismerek...falun biztos irodai munka, kocsikázás, meg főleg liftezés van...
anyáám...
hagyjuk inkább, ti vagytok a szakértők... -
Yeffy
veterán
válasz
deniro2 #49607 üzenetére
és? régen biztos ezrével hullottak a falusi emberek/gyerekek...
ja, bocs, énkérekelnézést, h nem vagyok sárgakapszula-komform...
Aydan: ööööö.. most már nem, de kb 5-8 évig ment. nem hinném, h aki nem laktózérzékeny, belehal, v bármi baja lesz, főleg, ha mellette végez fizikai munkát...
-
Dani82
senior tag
válasz
deniro2 #49300 üzenetére
ja szar ez az időszak. még az ilyen "jobb edzésekre" elmegyek, mint a mell a kar meg váll, ilyen diszkóizmok,
de amikor hát meg kardió meg láb...hááátt keserves az elindulás.
Próbálom kávéval, más zenékkel az mp3 lejátszóra, videókkal, ébrentartani a kis motivációs tüzet, de nagyon halódik.
Múlt héten kb. minden edzésen más teremben voltam ,hogy ezzel is kicsit változzon a dolog. Elkzedtem kipróbálni az Ijk féle edzést, hogy változtassak, de határozottan érzem, hogy csökken a kedv. Lehet ki kéne hagyni 1-2 hetet, szarni edzésre, kajára, majd december közepétől megnyomni -
Dani82
senior tag
válasz
deniro2 #48663 üzenetére
De, pl egy ilyen, vagy ehhez hasonló, mondjuk kicsit szarabb: [link]
Csak gogszal jön össze ?Ijk: Nem, nem várok olyan fejlődést, mint az elején. Csak akármit érted? Hogy nagyobb lenne picit a mellem vagy a karom, vagy az alkarom, vagy bármi, hogy lássam, hogy jó irányba haladok nem csak a zsírdisznó forma felé, mert ahoz akkor minek járok terembe? Rendelek egy xxl családi donpepe pizzát, benyomom az xfaktort azt' had szóljon.
-
spammer
veterán
válasz
deniro2 #48399 üzenetére
Nekem 1-2 nap, mire egyáltalán elkezdődik a rendes izomláz. Ha még lépni nem tudok, akkor megnézném, mennyire vagyok regenerálódva egy következő edzéshez.
Random gugli:
"It's a common belief if muscle soreness has eased, you can train that muscle group again. However, researchers from the USA have shown that your muscles are still recovering from exercise even though they no longer feel sore. The study tracked a group of men who took part in an intense leg workout. Muscle soreness was measured in the days following exercise. Although the men reported no soreness after 3 days, tests showed that the muscles showed signs of damage for up to 5 days after exercise. Muscle strength was also reduced for almost one week after training.
One of the most common reasons for lack of results in the gym is overtraining. If you train your muscles before they have recovered fully, they won't be able to adapt - which means little or no progress. In short, training each muscle group once each week (unlike the drug-assisted routines of professional bodybuilders) is sufficient for you to make continued progress in both strength and size, and also ensures that you avoid overtraining. This is why split routines where you train once bodypart once a week, using a 2, 3 or 4 day split routine per week works so well for results and motivation!" - [link]
Másik link, recovery week. Időnként érdemes egy teljes hetet kihagyni: [link]
Overtraning: [link] - Osztott edzéstervvel 1 izomcsoportot hetente 1x dolgozunk meg (nem véletlenül).
A builder cikket be sem linkelem, itt úgysem hiteles
Mint minden témában, biztosan itt is van olyan cikk/tanulmány, ami szerint lehet edzeni 2 naponta (Wood?), de én inkább nem edzegetek rá izomlázra.
-
spammer
veterán
válasz
deniro2 #48397 üzenetére
48 órás teljes regeneráció?
Akkor 2 naponta lábazhatsz is? Megnézném.
"Ki ne találd már, hogy a korábbi edzéstől még 2 hétig izmot építesz, azt végképp felejtsd el, hogy a felesleges ch-nak pár napnál tovább van helye a zsíron kívül.."
Írtam, hogy:
"Kalória nem kell annyi, mintha edzene rendesen, mert ugye nem használja el közben olyan mértékben..."
Azt meg sehol nem írtam, hogy 2 hétig izmot épít.
Egyébként bevallása szerint mezomorf alkat, akkor meg nem sok zsír rakódik rá, főleg nem csökkentett bevitellel. Már ha tényleg mezo, de én elhiszem neki
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #48103 üzenetére
komolyan fontolóra kell vennem, hogy vagy én vagyok hülye, vagy mindenki más, de mivel tök szerény vagyok, ezért az előbbire gyanakszom
annyit írtam, hogy négy év edzés után 181 cm és 81kg, átlagnál jobb erőszinttel, ha még ráadásul 10%körüli a tzs, akkor bizonyos guruk szerint a naturál határa körül van. Vagy csak szopatsz és nem értettem?
-
törölt tag
válasz
deniro2 #47901 üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy a lusta amcsik nagyrészének még egy k*baszott sütője, főzőlapja sincs! Amikor 4 éve voltam kint, a barátaim szinte köteleztek rá, hogy az utcai árustól vegyünk valami hotdogot, merthát ő abból él és mekkora taplóság nem venni tőle.... WTF?
überveszélyes a dzsekk beszarok
#47899 jövőhéten megyek lottózni
-
KAMELOT
titán
válasz
deniro2 #47850 üzenetére
Az ÁNTSZ közleménye szerint az ún. DMAA (1,3 dimethylamylamine) az amfetaminhoz hasonló, koffeinnel párosulva az emberi egészséget súlyosan veszélyezteti.
Ugyan ezt írtam le 1-2 hónappal ezelőtt is, hogy hasonló a hatása mint az amfetaminnak.
Főleg ha orrba nyomod.
Drogosok elmondták a véleményüket. -
Jojo5
őstag
válasz
deniro2 #47838 üzenetére
41 körül volt 2 hónapja se az ízesítettlen... az ízesített pedig kb 54 volt...
de ha minden ennyit emelkedett akkor a számla végén nagy különbséget látsz egy nagyobb adag rendelésnél... és mondom nem csak a myproteint hoztam fel hanem rakat boltot vitamin 2k-s drágulás stb...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
deniro2 #47436 üzenetére
ha a savó mellékterméke a tejiparnak akkor a tej is az, meg a túró is
egyedül a tejszín ami nem?c vitaminos példa nagyon ült
más: [link] úgy mégis miből gondolják majd azt hogy 70%os elvonás után normális az hogy nem lesz se nyugdíj, se tb?
írországban fizetős az egészségügy nagy része.. de ott 5% volt az adóm, nagyon max...
4 euróért meg olyan eübiztosítás volt hogy ronnie coleman testére átültették a fejedet.. -
törölt tag
válasz
deniro2 #47097 üzenetére
Igen, ebben is van valami
Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy mindenki azt csinál amit akar, DE megkérdezném előtte mindenkitől, hogy miért csinálja? fekvenyomó és csak úgy tudja felvenni a versenyt: OK, versenyszerűen, hivatásSZERŰen sportol: OK. De hogy valaki csak azért nyomja, hogy feszengjen magának meg másoknak attól hányok, persze ilyenkor jön a szöveg, hogy már nem tud tovább fejlődni, stb. Most kérdezem, mi a f*sznak továbbfejlődni, mire mész vele? Kb. leszarja mindenki hogy mekkora vagy. Senkinek nem lesz nője (jobb nője) mert ő kurvanagy például. Rohadt jó formát lehet összehozni naturálon is, rendes diétával. Mondjuk egy néhány évvel ezelőtti Illés Norbi forma nem jó? Szerintem nagyonis.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
deniro2 #47077 üzenetére
a nők viszont sokan használnak tabikat..
akik meg nem("brazil" kisebbség) azok potyogtatják is szépen sorban ki a kölköket..
a mondással ellentétben ugyanis nem az égből potyognak...
mondjuk motiváció is van mögötte plusz állámi támogátás meg segíJmaciokos: ?
nem tudom mennyire vetted poénra de én épp nem vicceltem.. -
KAMELOT
titán
válasz
deniro2 #46766 üzenetére
Akkor leírom neked is, hgoy lásd honnét indultam.
17 évesen....175cm 75kg 26cm kar csontvékony voltam
30évesen.....186cm 110kg 44cm kar...most már látható rajtam valami
Metabolizmusom nagyon gyors. 2 óránként kell ennem. Naponta 4500-5000kcal és 300-330gramm fehérje ebből.
Lábtolás 400kg
Bicepsz 80kg vagy 2x 37kg-s súlyzókkal
Felhúzás korláton 50x saját súllyal koncentrálva lassan.
Mell 160kg 2x
Vállazás 100kg 3x
Remélem ennyi elég ahhoz képest, hogy naturál vagyok. -
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2 #46492 üzenetére
Hát minimum úgy mint a Laokoón-csoport legidősebb tagja.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest