Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zomb€€ #31675 üzenetére
Nyugi, nálam sincs ilyen, pedig már lehet látni rajtam szerintem. Szerintem az a legfontosabb, hogy Te lásd magadon, hogy fejlődsz, hogy ahogy belenézel a tükörbe el tudd mondani, hogy "Jé, ez a kis dudor még nem volt ott", stb. A negatív véleményekre meg ne adj, a többségből az irigység szól.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Végre péntek van!
Ma lábazni fogok, a nap folyamán veszek proteinport, mert elfogyott. Aztán had szóljon!
MPM-et szoktam venni, nem tudom, hogy ez nektek mond-e valamit. Szerintem nem rossz, dobott rajtam rendesen.
-
30z.Samu
félisten
Ma kar-mell edzés volt, naggyon jó volt!
-
30z.Samu
félisten
Lehet, hogy van valami abban, amit mondtok, nem mindig hajtom meg magam rendesen. Utolsó mérésen 87,5 kg voltam, 183 cm magas vagyok.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Na, ma elkezdtem a módosított edzéstervet csinálni, ma csak hátaztam. Egyenlőre ez abból állt, hogy csináltam a szokott gyakorlatokból picivel többet 1-2 új gyakorlattal fűszerezve. Jó vót, jó vót!
Radnix: Jaja, beléptem és ahogy megláttam a TV-t: "Ezt most nem mondjátok komolyan..."
Rákészültem hogy mekkorát fogok edzeni, erre tessék.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Jövő héten kezdem el az átformált edzéstervemet kivitelezni. Szerintetek nem lesz baj, hogy csak egyszer dolgozom meg egy héten az adott izomcsoportot?
Ugye egyik nap hát, másik nap kar, mell, harmadik nap pedig láb.
-
30z.Samu
félisten
spammer: Sorry
-
30z.Samu
félisten
válasz
wertigo1984 #30289 üzenetére
Oxygym.
Radnix: Nem vagyok abban biztos, hogy tudom ki vagy, csak sejtésem van.
-
30z.Samu
félisten
Köszi szépen! Megfogadom a tanácsokat!
Kassadin: Ezzel sokra nem mentem... -
30z.Samu
félisten
válasz
spammer #30257 üzenetére
Azért leírom.
1. nap
Nyakhoz húzás hátgépen (4*8)
Mellhez húzás szűk fogással (4*8)
Evezés gépen ülve (4*8)
Egykezes döntött törzsű evezés (4*8)
Hiperhajlítás (4*8)
Tricepsznyújtás állva (4*8)
Csigás letolás tricepsz kötéllel (4*8)
Vállgépen nyomás (4*8)
Lábnyújtás (4*8)
Lábtolás (4*8)
Lábhajlítás (4*8)
Hasprés (4*20)
Páros térdemelés ferde padon (4*10)
15p bringa2. nap
Fekvenyomás egyenes padon (rúddal 10-12, majd súllyal 4*8)
Fekvenyomás 45 fokos padon (4*8)
Fekvenyomás döntött padon (a fejem van alacsonyabban) (4*8)
Tárogatás peck-deck gépen (4*8)
Oldalemelés állva (4*8)
Állig húzás (4*8)
Bicepsz állva kétkezes rúddal (4*8)
Koncentrált bicepszgyakorlat (4*8)
Hasprés (4*20)
Páros térdemelés ferde padon (4*10)
15 perc bringaHeti háromszor járok edzeni, tervezek egy negyediket, amikor csak aerob.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Mai nap folyamán eszembe jutott a beszélgetésünk az edzéstervemmel kapcsolatban és azóta b@ssza a csőröm.
Ha leírom az edzéstervem, megmondjátok mit változtatnátok rajta?
-
30z.Samu
félisten
válasz
deniro2 #29683 üzenetére
Én is finomítom picit az edzéstervet szinte folyamatosan.
Nem úgy edzek már, mint egy éve ilyenkor, csak az alapok vannak meg. Aztán lehet, hogy fél év múlva átgondolom az egészet és csinálok (persze hozzáértő segítségével) egy másik edzéstervet. De amíg úgy érzem fejlődök, addig ez tökéletes.
-
30z.Samu
félisten
válasz
God Vazzeg #29679 üzenetére
Egy misét mindenképp megér, csak elég drága és szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, hogy megérné-e.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kassadin #29676 üzenetére
Gondoltok, amit akartok.
Nekem két olyan ember segített, akik már letettek valamit az asztalra, szóval teljes mértékben bízom az edzéstervemben.
Amúgy én meg a Jack3D-vel nem szimpatizálok, mert szerintem ha kell egy ilyen szar ahhoz, hogy megjöjjön a kedved az edzéshez, ott már gondok vannak.
De ez persze csak szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
félisten
válasz
mocsanisi #29670 üzenetére
Nem, nem vagyok pesti, viszont a nekem is ismerős a neved valahonnan.
Tuti volt már üzletünk.
Tudom, hogy meg lehet jobban edzeni pl. a hátat, minden izomcsoportot meg lehet edzeni kihalásig. De momentán nem érzem annak szükségletét, hogy "tucatnyi" gyakorlatot végezzek. Inkább végzek kevesebbet, de abba beleadok apait-anyait.
Szerk.: Amúgy visszagondolva a gyakorlatokra, a hátamra négyfajtát végzek.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tomics #29664 üzenetére
Lehet, hogy későbbiekben ugyanazon a véleményen leszek, mint Ti, de most nem értek Veletek egyet. Még szerencse, hogy különbözünk.
Egy éve edzek így (kisebb változtatásokkal), és szerintem szépen fejlődtem. Egyébként a többi emberkénél sem látok eget verő különbséget az edzésük között. Max annyit, hogy 1-2 gyakorlatot csinálnak, amit én nem és fordítva.
-
30z.Samu
félisten
Honnan tudod miket csinálok edzés közben?
Elég szépen fejlődök, szóval nem aggódom...
Egyik nap hát, láb, tricepsz, váll, has, a másikon pedig kar, mell, csuklya, has. Az alapokat az itteni személyi edző (Áfra Ákos, csak ha esetleg mond valamit a név) mutatta, persze szinte folyamatosan finomítgatok rajta, de az alap marad. Ebben a hónapban van 1 éve, hogy edzek és ahhoz képest sokat fejlődtem. Meg mindenki másképp edz...én így. -
30z.Samu
félisten
Ma hát, láb, tricepsz, váll, has volt. Az utóbbinál azt hittem kiszakad a hasam a helyéről.
-
30z.Samu
félisten
Nekem 1 éve.
-
30z.Samu
félisten
válasz
spammer #29571 üzenetére
Egyébként abban is van valami, amit Te írtál. Nap közben ugye meló alatt pörögni kell, a végére picit megfáradok. Aztán hazajövök, kajálok és rá 1,5-2 órára elmegyek edzeni. Addig picit döcögősen megy minden, de az első két gyakorlat után már pörgök, mint állat.
De olyan is van, hogy valahogy nem érzem az edzést. Csinálom, csinálom, de nem az igazi. Sok mindentől függ ez.
-
30z.Samu
félisten
válasz
littlelion21 #29302 üzenetére
A Jack3D hozza ki belőle az állatot.
-
30z.Samu
félisten
válasz
wertigo1984 #28694 üzenetére
Azért annyira nem lett jó, de köszi.
Spontán jött.
-
30z.Samu
félisten
válasz
wertigo1984 #28663 üzenetére
Én.
Örülök, hogy tetszik.
-
30z.Samu
félisten
Miatyánk, ki a konditeremben vagy
Szenteltessék meg a Te termed
Jöjjön el a Te futásod, legyen meg a Te melledzésed
Miként padon, úgy a gépen is
Mindennapi edzésünket add meg nekünk ma
És bocsásd meg kilengésünket, miképpen mi is megbocsátunk a miránk irigykedőknek
És ne ejts minket a kísértésbe, de szabadíts meg a zsírrétegtől.
Ámen! -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Voltam ma edzeni, de ettől az időjárástól ki voltam rendesen...mindenemről folyt a víz.
De azért nem volt rossz edzés!
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zomb€€ #27789 üzenetére
Nálam is kezdik észrevenni, hogy valamit csinálok, mert agresszívebb a fizikumom, vagy csak azt, hogy picit fogytam. Hiába kapom a dicséreteket, valahogy én úgy érzem, hogy ez nekem kevés. Természetesen büszke vagyok arra, amit elértem eddig (közel 1 év alatt), de még van hova fejlődni és félek attól, hogy tök mindegy hogy fogok kinézni, sose leszek magammal elégedett. Mondjuk mielőtt elkezdtem volna edzeni ledobtam 20 kilót bringázással, focizással, gyors kaják elfelejtésével, aztán gondoltam úgy, hogy akkor most már erősíteni sem ártana. Tavalyihoz képest lényeges a változás, de elégedett koránt sem vagyok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
littlelion21 #27745 üzenetére
Nem semmi!
-
30z.Samu
félisten
válasz
wertigo1984 #27405 üzenetére
Én aznap nem is megyek edzeni, mert pont valami ilyesmitől tartok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
vsgaborr11 #27385 üzenetére
Mindenképp kéne folyamatosságot bevezetni, mondjuk heti 3-4 alkalmat, mert több hetes kihagyások szerintem nem annyira egészségesek. De ez csak szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Ti a csuklótok védelmére csuklószorítót vagy bandázst használnátok?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Voltam edzeni, vagyis csak nevében volt ez edzés, nem akart valahogy menni. Csuklya edzés közben a csuklómban éreztem valamit. Nem fájdalom, hanem mintha elszakadna benne valami. Vagy nem tudom mihez hasonlítsam. Szerintetek ez mitől van?
-
30z.Samu
félisten
válasz
BÁ Nutrition #26784 üzenetére
Tényleg durva így belegondolni.
Mondjuk én a fehérjére (mármint a turmixra
) sose gondoltam úgy, mint kaja-pótlékra. Meg is hülyülnék, ha nem tudnék húst enni.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest