Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #32997 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
MrLaszloMan #32989 üzenetére
XIII ker
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem ezt az tudja átérezni aki nagyon nagy mennyiségű kaját lapátol be. Én pl észrevettem hogy hányingerem és étvágytalanságom lett ha folyamatosan csirke-rizst nyomtam ipari mennyiségben.. De ha eszek hozzá zöldséget is, egyáltalán nincs vele problémám, sőt, még jobban is emésztem tőle. A savas-lúgos dolog tudom hogy többről szól ennél, de ha ilyen kicsi dolgoknak is ilyen nagy jelentősége van, szerintem nem lehet hülyeség az se.
Én nem tudok (nem is akarok) ilyen dolgokkal szutyakolni, egyszerűen megnézem mit esznek a "nagyok" és azok közül válogatva azt eszem ami nekem is jó, érzem hogy jól emésztem, gyorsan éhes vagyok a megevése után. Na de én nulla szinten állok, gondolom nem véletlen, az én tudásom ebből kiindulva biztos nulla is, így véleményt nem szeretnék ebben a témában alkotni, mindössze a benyomásaimat írtam le.
Ui: iszok lúgos vizet is, napi 2dl-t, nem érzem hogy nagyon "más" lenne bármi is, max annyi hogy egyenletes az energia szintem, nem álmosodok el, meg ilyesmi. A formát is könnyebben tartom, valahogy nem zsírosodok
Bár most így 96kg körül azért már nem olyan mint nyáron
-
brownus
veterán
aha, akkor rákeresek, én is megakarom nézni
#32154) Polacheck - ez azért ciki...
ha el is nézek, remélem fertőtlenítették a szaunát, nem szívesen ülnék be egy romacsapat után... bár még mindig tartanak az ingyen napok egy regisztráció után, szóval inkább nem
inkább járok újra a dohány utcai astoriafitneszbe
-
brownus
veterán
hátha érdekel valakit: http://www.life1wellness.hu/
-
kovsol
titán
válasz
SzalaiG #32986 üzenetére
8x10 nem sok egy kicsit ? főleg, hogy ez egyik se bemelegítő sorozat volt, vagy más gyakorlatot nem is csináltál?
tegnapi mellezésem
fekvenyomás: 10x50 10x80 10x100 10x110 6x120(itt elhagyott az erőm teljesen) 20x50
plusz padon egykezessel: 4x10x32,5
tárogatás 12x17,5 3x10x22,5
a decemberi pihi és a csökkentett kajával ennyire futotta mellezés téren tegnap -
MrLaszloMan
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #32977 üzenetére
hol laksz?
-
Jojo5
őstag
hát vót' elment...
-
SzalaiG
addikt
válasz
runner 125 #32871 üzenetére
Az nekem esetleg ősziléből jönne össze...
Ma már egész jól ment a 90kg fekve 8x10.
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #32954 üzenetére
amúgy szerintem is igaza van
de erről is beszéltünk már korábban, a szervezet működésének egyensúlyát nagyon nehéz felborítani, a nagyon egyoldalú táplálkozás ha befolyásol is valamit az talán néhány ezrelék/százalék lehet, az meg lehet nem is befolyásol komolyabban/kevésbé komolyabban semmit, tekintve, hogy a külső környezeti tényezők hatása sokkal komolyabb és nem kikerülhetőegy példával éljek:
versenydiétában /végén/ fontos, hogy a víz Na tartalmát is minimalizáljuk, de nekünk erre nincs szükségünk, hogy egy diétában ezzel is foglalkozzunk, de ha a tökéletességre akarunk törekedni, akkor csak jól jöhetünk ki belőle - a lúgosítással szerintem ugyan így van, biztos jó dolog, de különösebben nincs rá szükségünkmondom ezt úgy, hogy nagyjából 0 ismeretem/jártasságom van a témában
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #32983 üzenetére
Jó, de te Norbit is...
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #32980 üzenetére
Homi leszek, ha azt mondom, hogy nem?
Azt ne mondd, hogy te bevállalnád. Inkább Timea Majorova
-
runner 125
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #32970 üzenetére
..szerintem csak szimplán terhes ő is.
Amúgy akkora faxát aeroboztam, h csak na. Leizzadtam 1-2 deci zsíííííííírt.^^
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #32974 üzenetére
Légyszíves ne hasonlítsd hozzám!
Rosszul vagyok tőle.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
MrLaszloMan #32949 üzenetére
nekem is pont ilyen kéne.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mostanában nekem is sok rántotthús meg sültkrumpli szaladt le.
Persze én még így is csak lefelé megyek, nem fölfelé mint ő.
-
nepszter1
addikt
válasz
ő is elkezdte a vastagítást
Ha köhögök vagy tüsszentek fáj a tüdöm ez milyen betegség? vagy menjek inkább dokihoz ?
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #32965 üzenetére
ja és vótam edzeni jó vót
negatív padon visszavettem, 90kg-ba toltam 12-t, nem tudom hány kiló vagyok csak szombaton mérem, mindenesetre a kreatintól nem lettem vízeslufi egyelőre (igy kirobbanó erőt se hozott, de úgyis kinézetre megyek) de alig várom hogy ne reggelizzek
A többi része az edzésnek is jó volt, de itt szóra se érdemes -
Woodslave
félisten
válasz
phaet0n #32960 üzenetére
ja ez a tendencia. Emberek fél év edzés után már azt keresik mitől lennének izmosabbak, savas-lúgos ilyen olyan xirxarok...
Jóba Elek qrvára nem attól lett izmos, mert lúgosan kajált, azt se tudta mi ez, jó a genetikája, keményen edzett mert kokszolt mint az állat. A többi csilivilit már csak azután jött... -
Tipo16V
aktív tag
válasz
jó fehérje, nekem most fogyott el
én csokisat vettem, íze jó volt, kollega írta, hogy kipattogott tőle, én nem pattogtam ki, pedig régen nagyon pattanásos gyerek voltam. -
Frequence
tag
válasz
Jól oldódik, jó az íze, bejött nekem is, attól eltekintve, hogy én kicsit kipattogtam tőle, és ezt mástól is hallottam...
-
phaet0n
tag
válasz
God Vazzeg #32954 üzenetére
Inkább általánosságban válaszolok.
Maximálisan tisztelet az olyan embereket, mint Jóba Elek. Tudom, hogy rengeteg, kemény munka van amögött, amit ő elért. Nagyon nagy tudása van azon a téren is, hogy hogyan kell élni, edzeni, étkezni.
És itt jön az étkezés. Jóba Elek nagyon jól tudja, hogy *mit kell fogyasztani, hogy abból a szervezet a lehető legtöbb tápanyagot (és itt gondolok energiabevitelre, vitaminokra, nyomelemekre) hasznosítani tudja, illetve olyan módon befolyásolja azt, hogy a céljait elérhesse*, de ez a savas-lúgos dolog (amit nyilván nem ő talált ki) egy óriási baklövés.A test minden részének megvan a saját optimális pH tartománya. Ami azt is jelenti, hogy ha ez az elmélet valakire azt mondja, hogy savas, akkor annak attól még a vékonybelében ugyanúgy 8-10-es pH-jú (tehát lúgos), a gyomrában pH1-2, vagy az artériás vérében 7,4-hez közelítő pH-jú a kémhatás, mint ha 8kg brokkoli elfogyasztása után azt mondaná ugyanezen elmélet, hogy "jólbelúgosított". A szervezet ezt saját magának nagyon jól be tudja állítani.
Vegyünk egy példát. Egy keményebb buli alkalmával kihánysz magadból 3dl elég erősen savas kémhatású folyadékot (a gyomrodban lévő dolgokat). Ennek következtében úgynevezett akut metabolikus alkalózis lép fel. (lúgos irányba terelődik a szervezetben lévő folyadéktér kémhatása) De ezt hacsak nem nagyon súlyos a dolog, a szervezet saját pufferrendszereivel (fehérjék, HCO3- -ionok, stb), valamint a légzéssel (fokozódik a légzés frekvenciája, hyperventillálsz) helyre tudja állítani.
Most ez egy lúgosodós példa volt, de savasodás esetén is nagyon jól működik, és higgyétek el, a szervezet tudja magának, hogy mi a jó, hacsak nem szenvedsz valamilyen krónikus betegségben.
-
Kassadin
addikt
Láb-has volt, holnap lehet nem fogok tudni lábra állni....
-
becso13
aktív tag
válasz
Jól oldódik, ízre nem túl erős, nekem bejött. Hatása: izmos még nem vagyok
.
Ár/teljesítmény arányban elég jó szerintem. -
phaet0n
tag
válasz
God Vazzeg #32947 üzenetére
Nem, nem próbáltam, de tudományos szempontból hülyeség, amit bárhol is leírnak ezek a lúgosítós emberkék. Ha esetleg valami miatt beválnak azok a dolgok, amiket ajánlanak - itt inkább kajára gondolok, mint a lúgosító tablettákra, meg egyéb csodaszerekre -, az még csak véletlenül sem lúgosítás miatt van.
-
Yeffy
veterán
válasz
Nekem jónak tűnik... Nem tudom, a profik mit szólnak.
Mocsanisi: jó hallani, hogy javulsz, de nekem más miatt...
Mindegy, ez van, pihi. Inkább letúrom a hajam.
-
phaet0n
tag
válasz
USPlabs #32939 üzenetére
Nem szoktam hülyének tartani a gyúrósokat, mert a maguk módján elég jól látják a dolgokat, de ez az áltudományos bullshit a lúgosításról egy kicsit erős nekem. Oké, tényleg nagyon hatásvadász dolog féligazságokkal/irreleváns tényekkel körülírni egy nem létező problémának a megoldását, de nagyon szeretném, ha csak egyszer magyaráznák el, hogy a szervezet melyik részének a "savassága" olyan egetverően rossz dolog.
-
LOTR
addikt
válasz
runner 125 #32933 üzenetére
meglepődnél, de már lehet!
a szoftver neve lehet nem pont ps, ez most másodlagos is, de attól még van ilyen, talán fél éve olvastam erről először -
USPlabs
csendes tag
Igaz lehet ez ?:
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125 #32937 üzenetére
Konklúzió:ribi vagy mert egy húszasért eladnád a tested az ÖRDÖGNEK.... -
Kassadin
addikt
Na végre ma letudok járni normálisan megjött a fizetésem... Kb márciusig ki is tudom húzni utána mi lesz, még nem tudom... Megyek kurvának...
Más:ma 3 dakota leányzó kiabálva mondta hogy nagyon szép vagyok(ez klinikáknál volt), én meg vissza kiabáltam, hogy ti viszont rohadt rondák vagytok...
Most elúszott egy jó kis numera ejj....
-
Boxer001
veterán
válasz
Snoop-y #32924 üzenetére
Te meg ennyit szenvedtél vele?
Fateroméknál jó régen meg volt hagyva egy ilyen tolódzkodásra alkalmas csőváz, azon lehetett durvulni, de aztán fater likvidálta.
Max. azt tudnám csinálni, hogy a kerti hintaágy vázával nyomulok, csak az meg kurva alacsony, így még a lábamat is fel kéne húzni. -
whitezo88
nagyúr
ha napozint szedsz, ne hasazz, mert bevérzik!
[link]amúgy érdemes rákeresni, a naposim (és egyéb kokszok) nevére a keresőben.
-
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #32914 üzenetére
itt felénk folyamatban van egy myproteines, mert pénteken elmaradt és még nem szóltak a srácok, hogy akkor rendeljem a zsák fehérjét
-
Snoop-y
veterán
Na kérem szépen. Muscle up lendületből 6x4 utána 6x1+fellendülés után 10 tolódzkodás maximális leengedéssel
-
BÁ Nutrition
addikt
mostonában rendel vki fehérjét külföldről?
-
jericho69
tag
válasz
runner 125 #32902 üzenetére
Az a Vin Diesel utánzat azért nem kis darab. A szemüveges papin meg csak simán behaltam
-
Yeffy
veterán
válasz
runner 125 #32902 üzenetére
Jó, ezzel nem egészítettem ki... Nyilván nem mindegyik.
Én egyből az egyik nagy hátút láttam...Na mentem, jók legyetek!
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #32903 üzenetére
Kb.
Csak amikor még nem csináltam, laikusként azt gondoltam, hogy a széria és a csúcsnyomás között legalább van másfélszeres különbség. Tájékozatlanságom ellenére szerencsére nem követtem el azt a hülyeséget, hogy na akkor mennyibe tudok belenyomnikovsol: Hát szerintem aki 40-el szériázik, az bepiszkít 60-70 alatt
Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest