Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #30335 üzenetére
Köszönöm szépen, ez az, ez mindig is a kedvencem volt
Más: Ugye iszonyat régen voltam konditeremben és hétfőn kicsit átmozgattam, azóta alig élek olyan izomlázam van mindenhol, még az alvás is fájdalmas volt
(a tegnapi edzésről már nem is beszélve
)
-
Zomb€€
őstag
válasz
mocsanisi #30367 üzenetére
"optikailag sokkal nagyobbnak tűnik
"
fail
Hétvégén volt szerencsém ellátogatni a Tesco Fittarénába, és 2 év kardióedzéstelenség után letoltam 1 óra kangoo-t, 1 óra spinninget, és a végére maradt egy kis iron boxing is. Hát azt a másod-, harmadnapos érzést nem kívánom senkinek:S
Amúgy elkezdtek bennem azok az ambíciók erősödni, hogy ideje rágyúrnom újra a tüdőmre, mert eléggé elcsökevényesedett, szerintetek mit érdemes nyomni kondi mellé?
(Kiemelném, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz tömegem erős kardió mellett!)
Thai boxoltam régebben, oda tervezek visszamenni, de tetszett a spinning is, meg a kangoo (de oda meg csak csajok járnak)
Szal? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Myproteinen szokott karácsony környékén akció lenni szerintetek?
-
Woodslave
félisten
jaja, két független bejelentés volt
Elvileg a kreatin még jót is tehet az izületeknek, mert több vizet raktároz a szervezet és oda is juthat (vagy nem de logikusan hangzik)
De az tuti, hogy tegnap már eléggé fáztam a teremben, pedig póló, pulóver és kapucnisban nyomom, meg se izzadtam... Mondjuk nem is volt egy nagy edzés..
-
becso13
aktív tag
válasz
PókerFész^^ #30378 üzenetére
?
-
-
Tipo16V
aktív tag
sok az újonc, pedig nincs is tavasz
voltam, jóvót, váll tricepsz,
Zsóti huhuu most kezded el 0ról? ez az edzésterv elég gyér ha már van egy alap
szerintem, vállra előreemelni ki fog?
stb.
-
Zsolt07
csendes tag
válasz
Highzor #30355 üzenetére
Én szintén most(jövő héttől kezdve) tervezek majd elkezdeni edzeni.
68 kila vagyok, keveslem, nem érzem jól magam a bőrömben. 80-82 kilóra akarok feldobbantani.Alap tömegnövelő edzés tervet néztem ki magamnak mivel kezdő vagyok e téren. [link] Ezt fogom letesztelni majd a stílusomhoz alakítani ha esetleg nem lenne megfelelő.
Az utóbbi időben elhagytam a bagót ennek következtében megnőtt az étvágyam. Így remélhetőleg az táplálkozással nem lesz probléma. Tápkiegben dzsámbó tömegnövelőt néztem ki a támogató erőforrások biztosítására, azt olvastam róla, hogy jól hozza a tömeget, majd meglátjuk.
Macikos mester valóban nyilatkozhatna illetve szívesen fogadom a többi őspatesz véleményét is!
-
jericho69
tag
Na megvettem ma fehérjém mellé a kreatin-t meg a brutal anadrol-t is. Szedhetem így őket?:
Edzés napokon: edzés előtt 1órával 3 bogyó anadrol, fél órával edzés előtt kreatin, utána közvetlen edzés után még egy kreatin, fél órával utána 1 adag fehérje majd lefekvés előtt még 1 adag fehérje
Pihenő napokon: felkelés után 3bogyó anadrol utána hozzá kreatin, fél órával rá fehérje, majd lefekvés előtt 1 kreatin és utána fehérje
Ez így oké szerintetek? -
Gyick
őstag
Én meg értem azokat a versenyzőket akik koxolnak,tulajdonképpen kénytelenek is ha nem akarnak lemaradni a többitől.Még igy is egészséggesebben élnek mint sok focista aki szombaton kólázik a discoban vasárnap meg meccs van
Nem versenyzők szemszögéből nézve én akkor nyúlnék a koxhoz ha már mondjuk 6-7 vagy több éve edzek és nagyjából elértem a genetikai határomat.Bár nekem nincs ambiciom arra hogy akkora legyek mint egy hegyomlás.
-
Yeffy
veterán
válasz
Markgx10 #30298 üzenetére
Persze, hétfőn is megyünk. Ja, küldök máris PÜ-t, abban mondok még valamit!
A koxos véleményeddel egyetértek, sajnos sokan ezt nem fogják fel, hogy a mai sportok már mind az emberi test határán túl járnak, tehát kell vmi "dopping", hogy meglegyen a kellő teljesítmény, főleg élsportban. Én max azokat az idiótákat tudom elítélni, akik semmi edzésmúlttal tolják, és persze csak 2-3 testrészt edzenek. Mindegy, ha ennyi agyuk van...God: rendkívül (számomra legalábbis) szimpatikus és érett, reális gondolkodást tükröznek hsz-eid a témáról. Látni azért, hogy benne vagy egy ideje, és hogy tudod helyén kezelni a dolgokat. Elismerendő mindenképp!
Póker: jajj, ne bántsd már szegény edzőtársat! Mi lesz, ha belehal a galacsinszórásba? Ki fog basztatni edzéseken?
(sry, Krisz...
)
Tipo: na igen, én is cangával járok melóba, edzeni, mindenhova szinte a városban, tegnapelőtt nekem is megvolt ez a kutyás téma amit említettél, marha nagy öröm volt hullafáradtan bicajról viaskodni egy szabadon mászkáló döggel...
Úgyhogy Atom, go 2 ride Ur bicycle! -
törölt tag
Sziasztok. Tudnátok mondani daily vitamin tablettát, amiben nincs vas? Egyszerűen nem találok, csak Twinlabosat, az meg 6000. Köszi
-
Tipo16V
aktív tag
ne rinyáljál, tavaly egész télen biciklivel jártam kondiba, hóban, jégben, volt hogy kutyák is kergettek, alig birtam elmenekülni
ugyh stfu, és fel a biciklire -
Highzor
csendes tag
válasz
macikos #30343 üzenetére
Jah jó én csak eme oldalt olvastam el, a többit nem
. Én most vagyok 65 kg(nem kinevetni!
), de januárban tervezem teljes erőbedobással újrakezdeni a gyúrmát, minimum 75-re felkellene "híznom" izomban, de hogy ehhez szteroid kellene, ez enyhén vicces.... Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek, akik ilyen "kis" súlyt is már tablettával akarnak elérni. Ha már itt vagy, tanácsot szeretnék kérni hogy, milyenféle edzéstervet kellene összeraknom magamnak, jövő januárban szeretném újrakezdeni, és normálisan is csinálni kihagyás nélkül, heti 3 nap mell-bicepsz, hát-tricepsz, váll-láb felosztásban, ha ez szerinted megfelel.
-
P00By
nagyúr
Tegnapi hát-váll után jól esett a mell-bic-tric
Még szerencse, h holnap csak láb lesz!
-
Atomgeszi
nagyúr
Elegem van már ebből a köcsög hideg időből. Ma elmarad az uszi. Ilyen hidegbe fel nem ülök a biciklire.
-
nepszter1
addikt
Voltam az orvosnál és természetesen beszólt. Az elején megdicsért hogy milyen jól nézek ki . És utána elkezdi hogy ugye nem szedsz fehérjét meg ilyeneket hát mondom de szedek
aztán elkezdett papolni hogy az káros a pattanásokra meg a vesére meg hogy hozzászokik a szervezet meg ilyenek mondom jólvan. Nem veszekedtem vele
Most meg 37,6 fokos lázam van
-
Jojo5
őstag
Szerintem akinek megvan a kellő érettségi a szteroidokhoz (megfelelő edzésmúlt kajálás, edzés stb. ) és nem eszetlen teszem azt olvas stb művelődik a témában akkor nyugodtan kilehet próbálni a dolgokat
"aki a célt akarja annak az eszközt is akarnia kell"
macikos: 100+ kiló akkor már megfelel a kritériumnak
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Gaboman #30344 üzenetére
Figyelj vegyünk egy példát. Csinálunk mind2-en egy azonos formát. (mondjuk már itt sántít a dolog de tekintsünk el tőle). Te csak edzel, én odafigyelek a kajámra, kiegészítem. Namost miért lenne neked nagyobb érdemed? A tákieg. ugyan úgy kaja... A te véleményed szerint ilyen esetben az én belefeccolt melóm meg pénzem semmi, viszont a te edzésed mert nem használtál tákieg.-et az már valami. Nem sántít a dolog?
-
macikos
addikt
válasz
mocsanisi #30339 üzenetére
Mi az, hogy szuperszettezett két francia rúddal?
Oda kell menni és elvenni tőle! Ha pofázik, akkor leverni! Profi testépítők nem csinálnak ilyet, nehogy már egy átlagon aluli gyíkarcnak majd pont erre legyen szüksége a 28-as csőkarjához! Én látnék ilyet elzavarnám a francba.
Highzor: A szteroidhasználattal akkor van baj, ha az illető csak így tud mondjuk 60 kilóról 70-re felmenni. Aki egy normális 90 kilós fizikumot nem tud natúrba összehozni (nem versenyformára kell gondolni), az ne kokszoljon!
-
LucifeI2
őstag
válasz
God Vazzeg #30300 üzenetére
Én nem bíráltam más munkáját, csak leírtam a véleményemet róla, attól még nem ítélek el senkit, mert neki hatalmas lába van, szimplán számomra nem túl esztétikus.
-
bubi92
őstag
múlt héten fekve nyomás közben beszart a vállam, azóta csak minimálisan javult, próbáltam kevésbé terhelni. na mondom akkor mostantól üres rúddal csinálok párat bemelegítésnek. levettem a rudat és majd beszartam úgy fájt. mit lehetne vele csinálni? lóbalzsam nem nagyon használt, minden nap bekentem.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Highzor #30338 üzenetére
"de ha ésszel csinálja az ember, valószínűnek tartom hogy nem lesz baja tőle"
Amiket olvastam ez nem teljesen igaz. Mindennek ára van, és ne felejtsük el hogy a szteroidok gyógyszerek, amiket jóval az orvosi dózis felett használnak. A gyógyszereknek pedig VAN mellékhatása, és nem lehet tudni ki mire érzékeny. Csak ennyi. A többivel egyetértek -
mocsanisi
senior tag
Legyen ON is:
Kar volt. Jól kezdődött, egy divatmajom tricepsz-bicepsz szuperszettezett, 2 francia rúddal. A teremben lent 2 francia rúd van, és hozzá nem lehet beszállni meeeer nem. Hát azt hittem megütöm Felbasztam az agyam, aztán akkor indulás egyenes rudas bicepsz
Bicepsz állva egyenes rúddal:
10kg*15
20kg*8
30kg*8
30kg*8, 20kg*6 egymás után egybőlBicepsz ferde padon ülve:
7kg*8
10kg*8
12kg*6*3Koncentrált bic.
7kg*8
10kg*8
12kg*8
10kg*8Csigás letolás:
12,8,8,8,8Homlokraengedés:
20kg*8*4Feltett lábas tolódzkodás:
4*8Ráfekszem mostmár a beígért vádlifelhozásra is, mert kritikán aluli:
Ülővádli
Állóvádli
Lábtolón vádliEnnyi lett volna a mai edzés nekem tetszett. Elkezdtem csinálni az írott edzésnaplót is, így mostmár mindig pontos adatokat tudok írni, és nekem is egyszerűbb edzés előtt átnézni az előző edzést, hogy mit kell túlteljesíteni
-
Highzor
csendes tag
Nem vagyok egy nagy szteroid szakértő, de ha ésszel csinálja az ember, valószínűnek tartom hogy nem lesz baja tőle, ha meg ész nélkül, a saját koporsójába veri befele a szögeket. De! Ha valaki elkezdi a testépítést, ne azzal nyisson, hogy merre lehet venni koxot, tapasztalja ki hogy natúron mire képes(elég sokáig ellehet jutni szerintem :'D), utána ha van saját tapasztalata meg persze zsetonja rá, akkor próbálja ki. Én még natúron is igen messze vagyok a végcéltól, de nem vágyom többre (egyenlőre
).
-
macikos
addikt
válasz
Woodslave #30332 üzenetére
Nagyon negatív a kisugárzásod...
Ideje lenne szervezni egy csapatépítő tréninget
Mondjuk meghívnánk ilyen arcokat is, hogy Vörös Zoli, Kathi Béla, Tóth Dani, Molnár Peti, Kormány Misi. Szerintem eljönnének
Ők is mondanának sok okosságot, cserébe mi is megosztanánk 1-2 általunk ismert specialitást (13g kristálycukor titka, bicepsz puhulás elkerülése, a reggeli étkezés elhagyhatósága, stb.)
-
runner 125
nagyúr
Vótamjóvót.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #30323 üzenetére
Lécci (emlékszem Te is használtad régebben) ha megvan még, tedd már ide azt a smileyt, amikor az a kék fej, olyan ritka értelmesen néz felfelé
Köszönöm.
-
Dorien
veterán
válasz
PókerFész^^ #30290 üzenetére
Az Lee Haney volt, nem Lee Priest.
-
Boxer001
veterán
válasz
PókerFész^^ #30322 üzenetére
Kezdjük ott, hogy ki a faxom az a Krisztián
-
PókerFész^^
tag
válasz
Tomics #30324 üzenetére
nem zavarom evés közbe, vmi kekszet ropogtat meg 2 literes ásványvizzel öblíti
ezért olyan pici mert nem eszik csak ilyen szart suli közbe
én ma már 2x 20 deka húson vok túl+zab reggel, estig még hátravan 3 húsétkezés + 1 tojás+ és ezt zárom 10-11 fele lefekvés előtti fehérjével -
Tomics
addikt
válasz
Dobáld meg
vagy csinálj a tollból egy köpőcsőt -
God Vazzeg
veterán
válasz
Ez itt nem a fészbuk köts
-
PókerFész^^
tag
jó ez a óra
, itt ül előttem 4 sorral a Krisztián
ezután méggy fizika aztán lógok 1 órát mer enni kell -
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #30311 üzenetére
El beszélünk egymás mellett, szóval mindegy. Súlyhoz kötni a roidokat meg karmérethez felesleges, inkább edzésmúlthoz kötném. 2-3 év edzésmúlt mindenkinek kell(ene) ahhoz, hogy egyáltalán ki tudja használni a roidok adta előnyöket. Aki rögtön ezzel nyit, az sose fogja megtapasztalni milyen jó eredményeket elérni, és magunktól fejlődni, illetve megbecsülni azt a pluszt amit nyer a cucc használatával. Sok sok dolgot sorolhatnék még, de én ezt alapnak gondolom, hogy tapasztalt legyen valaki a teste tekintetében, mire ilyen szintű beavatkozást csinál rajta
Mert hogy ez nem pez cukorka, hogy bekapkodjuk oszt jó lesz.
-
kovsol
titán
válasz
Woodslave #30315 üzenetére
egy elefánt is nagyra nő mégse kokszol
amúgy jövőre le fogom pucolni magam rendesen és marad belőlem 85kg talán? na az aztán nagyon nagy
teremben van egy srác aki közölte egy hétig tolta tisztán, hogy tudja mit hogy kell csinálni és utána indult a kúra
és nem ám 6-8 hetes, már vagy 3 hónapja tolja és most már lassan olyan melle lesz mint egy nőnek
-
SzlobiG
félisten
válasz
Woodslave #30311 üzenetére
Én azon röhögtem nagyokat mikor nyár elején az ilyen 17-18éves suhancok felfújták magukat aztán nyár után vissza jöttek és ugyanakkorák voltak mint mikor elkezdték.
Ezt csinálják ilyen körforgásba(de nagyon sokan) mire jó ez? Ha még ésszel csinálnák lehet meg is maradna valami, de így.
Mod: A másik kb 3 hete életébe először lejött szintén ilyesmi fiatal srác (17-18) azt odament a régi motorosokhoz és az volt az első kérdés, hol tudna venni koxot, stb. Nem azt kérdi, hogyan kell edzeni mit kell csinálni.
Az ilyennek a syntholt kell ajánlani.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #30310 üzenetére
örülök hogy ez jött le abból amit írtam
Dehogy nekem aztán tök mindegy ki mit használ, csak kb. annyira tartom "ésszerűnek" koxolni hogy 40-es karod legyen, vagy 65 kg-ról legyél 70 kg, mint hogy gyorsabban ússzál nyáron a strandon. (felhívom a figyelmet, hogy nem rólad van szó a példákban
)
Nem arról van szó hogy bárkit is elítélnék azért mert koxhoz nyúl, pont írom, hogy szteroiddal olyan testet tudsz építeni, amit naturál soha, ha ilyet akarsz és bevállalod akkor nincs más lehetőséged.Én nem koxoltam soha, csak egy methydrol "kúrám" volt, ami megvilágosított, hogy nekem tuti nem való, mert ahogy vége volt eldobtam magam teljesen, se kaja, de edzés és persze nem maradt meg semmi, ezért bár én is szeretnék izmos lenni, de egy hajszál kockázatot se vagyok hajlandó vállalni érte (kivéve a kreatin, de az talán annyira nem veszélyes
)
De amúgy én támogatom a koxolást, jobban mint az álszent hazudozást.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #30308 üzenetére
Pedig nem hiszed el, de pont azért a 2mp-ért roidoznak. Mindenkinek szíve joga miért használja a roidot. A teljesítmény növelése? A testépítésben ez a teljesítmény... Hogy minél kisebb testzsír mellett minél nagyobb izomtömeggel és minél lepucoltabban álljon fel valaki versenyre.
Ja hogy vonatkoztassunk el a versenyzéstől. Szerinted csak az nyúlhat szerhez aki versenyez? Akkor hogy készüljön fel? Hogy csinálja meg a tömegnövelési ciklusát? Naturálban? Vagy ha nem versenyez valaki, akkor már nem vágyhat olyan testre ami csak cuccokkal elérhető? Mindig elfelejtitek hogy nem vagyunk egyformák, el kell fogadni a mások véleményét és gondolkodását is. Nem minden áron persze, de szerintem ez bőven benne van a tolerálható dolgokban. Ha neked nem, akkor én kérek elnézést.
Bele kell törődni, hogy a kox ma már velejárója a sportnak. És nem csak az élsportnak, hanem szinte mindenki nyomja. Sokkal többen mint azt te gondolnád, nekem is meglepő sokszor. De ez van, ha ésszel van csinálva, nem lesz baja, ha ész nélkül csinálja, az ő problémája lesz később. De kritizálni soha nem fogom, ki vagyok én?
Ez meg az én véleményem volt
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #30306 üzenetére
azért megnéznék egy úszó vagy futófórumot, ahol bekérdez az arc, aki 15 mp alatt futja a 100-t, hogy ő szteroidkokat akar szedni. Erre a többiek: indulsz versenyen? Nem, csak 13 mp alatt akarom futni.
Vagy egy úszó, aki csak azért nyúlna szteroidhoz, hogy a strandon gyorsabban ússzon. Elég nevetséges nem?
Pont ez a probléma a testépítéssel, hogy itt nem a teljesítmény növelése a cél, hanem a kinézet. És ezért hazug az egész rendszer, amikor a gyerek elhiszi, hogy ha edzés előtt mekapkod pár scitec bogyót, utána meg iszik egy jumbot akkor olyan lesz mint Molnár Peti, mert ezt látta a bb.tv-n (jó ő nem jumbot iszik
)
Az tény, hogy szteroidokkal olyan eredményet és kinézetet érhetsz el, amit naturálban még meg se közelíténél, igaz utána lehet semmi nem marad, és itt kell a munka meg az elhivatottság, hogy azt az eredményt fenn tudd tartani. De az is egy álszent megközelítés, hogy az eredményben az első a kaja meg tápkieg meg minden, csak a szteroid az utolsó...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #30304 üzenetére
Soha nem fogsz erről senkit se meggyőzni, a roid gyilkos, rossz és gonosz, aki azt szedi, az mind ugyanilyen söpredék. A laikus ember legalábbis így gondolkodik
Aztán van aki csak szimplán irigy, vagy azért mert a másik elért valamit, vagy azért mert ő nem. Vagy egyszerre a kettő miatt
-
Markgx10
őstag
válasz
Én mindenképp azt javasolnám annak, aki úgy kritizál, hogy fogalma sincs a dolgok hátteréről, hogy szedjen be valami szteroidot, aztán 6 hét múlva nézzen tükörbe. Annyit fog látni, hogy nagyobb lett a feje, meg kicsit megpuffadtak a víztől az izmai és ennyi. És akkor rájönne, hogy nem a szteroidok végzik el a munkát, nem a szteroidok mennek le napi kétszer stb. Persze az is igaz, hogy azok nélkül nem néznének ki így, de ez semmit nem von le a kemény munkából, amit végeznek. Szerintem, de ez csak egy magánvélemény.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Vasárnap sikerült végre guggolnom (és nem csak guggantanom) mindenféle térdfájás nélkül, elképesztően jó volt végre megcsinálni. Talán ért valamit az arthraxon és a béres porcerősítő kúra.
Viszont nem gondoltam bele, hogy láb + gyilkos hasedzés után mennyire nem fogok tudni kimászni reggel az ágyból
-
Woodslave
félisten
válasz
én meg az előbbire
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest