Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Üdv, valamit tudok mondani ezekről a mágneses csukló pántról ? vagy szart se ér ?
-
cerkarobi
csendes tag
válasz
Markgx10 #33386 üzenetére
...és a lényeg itt van! A család, a családon belüli neveltetés, az onnan szerzett/hozott értékek, életszemlélet, s sorolhatnám. A társadalom alap pillére a család. Ha ez el van kurva, akkor jöhet akár az óvoda, iskola, és bármilyen pedagógiai módszer.... A családok kis hányadában hiába az odafigyelés, a nevelés, az értékek átadása, ha a közösségekbe bekerülve a többség által, valamint a média által keltett/létrehozott szemlélet tök más. Elkorcsult, brutális, egymásra nem odafigyelés. Hányingerem van - még ha vetélkedőnek is van "feltüntve" - "ValóVilág" nevű szánalmas műsor. Mert példának állít, sugall ember tipusokat, magatartás formákat, amelyekkel "elvileg" a társadalom elvárásai, az egyén társadalmi helyzetben való "jobb" elhelyezkedését vízionálja. Jó példa erre a többi buta, gagyi műsor. Agymosott nemzet nevelése a cél. Én is jártam discoba, anno... De nem olyanba, ahol a pasik a pasikkal, a csajok a csajokkal táncoltak, mint mostanában. Ahol a szórakozás ott kezdődik, hogy alkohol vegyitve egy kis droggal, aztán hajrá, mulatunk. Mulatunk? Ez a mulatás, a kikapcsolódás, a szórakozás? A jelenleg 10-20 éves lányok a fiúkat is túlszárnyalják olyan viselkedés formát mutatnak, és olyan trágár, prosti magatartást tanúsítanak (kivétel persze van), ami elképeszt.
-
Tomics
addikt
Jézus atya úr isten, jobbnál jobb képek
Még jó hogy elmentem korán aludni, így nem voltak rémálmaim
Már csak nekem kéne linkelni egy teljes alakost aztán zárható is lenne a topik
De a legjobb Jeffy bicepsz pózos képe
Macikos végre kimondta, ami mindenkiben zavart keltett
-
harry
veterán
Ja, C-ből lehet ez lesz, mert tényleg ugyanaz az alap cucc, mint amit egy ideje a scitec is árul új design alatt - régebben egy lassabb felszívódású volt. A bioflavonoidok meg végképp hiányoznak mindkettőből. De legalább olcsó.
Multiból talán jobb ez, +400Ft, és E, B vitaminokból több van... [link]
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #33474 üzenetére
nem találom azt a jóvágású, jóllakott napközist, mégis mi lett veled?!
hogy rohadna meg a befőtted amúgy meg... -
harry
veterán
Jelenleg melyik multi- illetve C-vitamin az ajánlott? Nem a monster kategóriából, hanem egy átlagos kiegészítőre gondolnék, pl. azt hiszem ezt használtam régebben: Scitec daily vita-min [link]. Vagy valami más, jobb ár-érték arányban?
-
válasz
runner 125 #33486 üzenetére
Én csak hülyebiztos üzemmódban használtam eddig, azt nem tudom elrontani
-
BÁ Nutrition
addikt
mindegy
-
-
Kidus
őstag
En nem
Ijk: Ha ez tenyleg te vagy, holnap hazakoltozok
Velem meg ( tudom nem kerdezte senki ) az van, hogy el akartam kezdeni a 6 honapos kemeny edzestervemet, kaja is fejben megvolt, minden kesz, erre lebetegedtem egy hete.
Most kezdek kilatni a fejembol, ugyhogy megint jovo hetfore csuszott az egesz.
De ha egyszer vegre elkezdem.... -
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg #33474 üzenetére
2. képen a szürke pólós vagy?
-
Ehh, itt meg mit nem adna az asszony,ha szőrös lenne a mellkasom... erre 28 évesen így kunkorodik 2-3 szál ott
-
macikos
addikt
válasz
icecave #33450 üzenetére
Jó az iPhoneod kötsög
A képed az meg még az enyéimnél is sz*rabb
Yeffy DJ: Te meg ne sértődj meg, de valamit nem értek veled kapcsolatban. Nem vagy egy finom alkat, inkább amolyan lób*szó benga hústorony
Ehhez képest meg olyan kis nyüzüge hozzászólásaid vannak, hogy szerintem mindenki 35 kilós szobalámpának gondol
Úgy értem, hogy te soha nem szoktál kikelni magadból, tisztességesen válaszolsz, senkinek nem mondtad még, hogy bunkóparaszt meg ilyenek
Te a valóságban is ilyen kis szerényke galamblelkű vagy?
-
Ijk
nagyúr
Ide manapság már bárki berakhat képet?
-
Na, eljött az idő, hogy leromboljam az amúgy sem létező tekintélyemet :
Itt egy kép rólam, bocs a minőségért, de a tükrös gépen jobb oldalt van a gomb, így sehogy sem jött ki jól. Csak ennyi, majd diéta után lesz félalakos kép is, de most elég ennyire égetnem magam
Na, f*szom, annyi lett a magyarázkodás, hogy a kép meg majdnem lemaradt: [link] -
Zomb€€
őstag
Ma edzés végén futottam egyet, majd nyújtás, és iszonyat jól esett. Azt hiszem rákattantam a futásra:-/
Leülök.
-
Yeffy
veterán
válasz
Babetta-X #33401 üzenetére
Szintén késve, de veletek egyetértőn szólok én is. Engem is normálisan neveltek, de sajnos sok sérelem ért, amik bennem maradtak, illetve 1-2 mélyebb dolog is, mindegy, a lényeg, hogy nagyjából helyén tudom kezelni a dolgokat. És szerintem aki ezt át tudja adni a gyermekének, ott nem lesz baj...
Mindenesetre szomorú, ami történt...Volt mell/váll, adta. Tárogatásban végre szintet léptem.
Nagy öröm nekem.
Egy kérdés mindenkitől, akik értenek hozzá: A Vitargo mennyire "fontos" egy "átlag edző embernél"? Tudom, hogy hasznos, csak nem tudom, vegyek-e? Holnap rendelek sógorral MP-ről, addig el kéne döntenem.
Köszi a segítséget.[ Módosította: KrAt ]
-
Manitou
veterán
Nekem is van itt egy szobabringa, én mondjuk nem igazán szeretek rajta tekerni. Elég régi darab már és ez is a szétesés közelében áll.
Éppen mostanában gondolkoztam rajta, hogy lehet kéne heti 3-4x tekerni vele egy órát, csak rohadt unalmas. Meg most inkább járok jégkorizni tavaszig
Jó lesz az a cytogen, scitec gyártja azt is. Majd legközelebb veszel valami jobbat. pl ON , UN, Twinlab , Dym , vagy májproteinest.
-
whitezo88
nagyúr
megint híztam a hétvégi szar kajálás miatt, de legalább erőm volt. legalább 1 kilóval lettem több, és sajna nem izom ...
-
macikos
addikt
Igen, a fehérje csak 2011.február 29-ig jó... március 1-én 00:01-kor már ki kell dobni...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Manitou #33437 üzenetére
Nem, egy spinning szerű szobabringával nyomom, de már kezdem széthajtani (
mehet vissza gariba ), vhogy ki kell vele húzni tavaszig, utána meg irány az erdő
Ahogy olvastam, ez a cytogen is a scitechez tartozik. Jó lesz ez most nekem elsőre, a semmitől biztos többet dob.
-
Tipo16V
aktív tag
ma voltam mell bic volt, jóvolt
csuklóm fáj, majd elmúlik, viszont észrevettem,a bicepszemen keresztben egy eretennek igencsak megörültem, durranva jó formája is volt szvsz, majd lövök egy képet, tömegelést anyagi okok miatt nem kezdtem el, rendesen kajálok én, csak keveset
mellben a teljesítményem egyenlő a nullával, kb 1 hónapja nem erősödtem semmit, nemtudom miért -
Bubee82
őstag
válasz
Speeedfire #33436 üzenetére
Mivel a por formában lévő élelmiszer mikrobiológiailag stabilnak tekinthető (köszönhetően az elhanyagolható víztartalomnak -> alacsony vízaktivitás), ezért általánosan elmondható h a szavatossági idő 1 év, mely NEM jelenti azt h az egy év lejártát követően megrohad. A gyártó tehát 1 évig garantálja h a BELTARTALMI értékei - illetve megfelelő tárolás esetén - a mikrobiológiai értékei nem változnak. Ezen idő után a porok is veszítenek beltartalmi értékükből, ha jól emlékszem évente 5%-ot.
Manyi
Na ne bolondozz, tényleg?
-
Manitou
veterán
Görgőztél?
Első fehérjekoncentrátum amit kipróbáltam, az nekem is a Cytogen WP volt még régen.
Ízre elég jó, csak a fehérjetartalma még a gyári értéktől is kevesebb, pedig a gyári érték sem éppen magas, mint ahogy azt már írták is. Valami dán fiatalemeber csinálta a teszteket régen -
SzlobiG
félisten
válasz
Tomics #33425 üzenetére
Majdnem rendeltem innét én is, mert tényleg nagyon jó áron van, de aztán inkább tömegnövelő lesz mivel a cell mass+xplodeot is innét rendelem nagyon jó árba adják nestráék.
-
LOTR
addikt
válasz
Speeedfire #33421 üzenetére
nem árt tisztában lenni az alap dolgokkal:
ha valaminek a szavatossági ideje 2011. március, akkor azt jelenti, hogy boltokban is 2011. március hónapban még szabadon forgalmazható, mivel 2011. március végéig szavatoslehet, hogy nem ez a pontos definíció...
megfelelő feltételek (nagyjából a száraz, hűvös hely kimeríti) mellett tárolva pedig nem fog megromlani 1 évvel utána sem
-
mocsanisi
senior tag
válasz
God Vazzeg #33408 üzenetére
Én se szeretem, de maga a Noise Night Life eléggé jó ötlet volt. Mindig 5 terem, 5 elektro stílus, 30+ dj. Mivel nagyon szeretem a dubstep-et, illetve a hardstyle-t, ezért nem volt kérdés hogy bemegyek-e. Meg tudod bennem volt hogyha már fél órát vártam akkor bemegyek
-
Bibby
addikt
válasz
Speeedfire #33423 üzenetére
Kapaszkodj meg de a cytogen is koncentrátum.
Amire gondoltál, hogy drágább, az az izolátum.
És ha az ár a mérvadó akkor azt szoktuk mondani hogy azért éri meg egy látszólag drágább termék, mert a tényleges fehérjetartalma magasabb, így valójában gazdaságosabb is.
De a cytogen meg az egyik legfinomabb. -
nepszter1
addikt
na ennyi volt a csirke főzés , anyám kiakadt nem bírta tovább
nem is számítottam jobbra tőle.
nem az a gond eddig is magamnak csináltam hogy sokba van ez az egész . De végülis jogos . Nem kerenek annyit a szüleim hogy minden nap csirke mellet egyek .
-
Tomics
addikt
én is azt vettem karrierem (
) elején, mondjuk nekem erős gyomorproblémák voltak tőle és az egyik kollega itt csinált egy mérést és a cytogennek volt a legrosszabb eredménye valós fehérjetartalmát illetően a címkén szereplő mennyiséggel szemben. asszem bubee volt elkövető.
végülis egyikünk se mr.o-ra készül, jó a cytogen is ha bírja a gyomrotok. de az már elárul valamit ha 7 deci vízben nem oldódik fel és csomós marad
rendejletek myprotein koncentrátumot, 5 kilós kiszerelés 36 font + 8 font a pk. innen már sokan rendeltek, mindenki visszajelzése pozitív. valszeg sokkal jobb mint a cytogen és verhetetlen kg/ár arány
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tomics #33422 üzenetére
Hát nekem a 7dl-es shéker tele volt.
Majd belenyomom a robotgépet.Az ára miatt tetszett meg anno. Mit mondjak?!
A koncentrátumok nagyon drágák, ezért maradtam a "sima" fehérjénél. Meg amúgy is csak edzések után kell valami, meg sok is fogy belőle. Még mindig diétán vagyok, így a mennyiség most a fontosabb nekem, minél több legyen. Majd izom építésnél szerintem beruházok majd a jobb termékekre, meg tömegnövelőre is. De az még odébb van. -
Tomics
addikt
válasz
Speeedfire #33421 üzenetére
Tegyél hozzá több vizet ha csomós, vagy rázd tovább, nem fog semmi borzalmas törénni ha 4-5 rázással többet rázol, nem kell ettől félni....
én 2 adaghoz fél litert szoktam az már bőven jó. nyugodtan megihatod ha lejárt a minősége akkor is. Az csak azt mutatja hogy a gyártó meddig garantálja 100%osan a minőséget. Lehet még lejárat után 2 évig is tökéletesen jó....
Vagy ha nagyon biznytalan írj egy privit és megadom a címem hova küldd szakszerű megsemmisítésreazonban nem javasolnám a cytogen whey pro-t, ha megetted inkább vegyél valami scitec koncentrátumot vagy bármi mást aminek ismertebb a márkája, ami nem sokkal drágább, de sokkal tuti jobb mint a cytogen
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Lenne egy igen hülye kérdésem.
Még régebben mikor edzettem vettem egy vödör cytogen whey pro-t, amit anno nem fogyasztottam el. Most megint elkezdtem edzeni és gondoltam megszem.
2011 márc van a dobozon, ha jól értem akkor február 29-éig jó?
A másik, hogy 2 adagot nyomattam a sékerbe (2*30g) és elég darabos volt (vízzel volt higítva). Anno nem volt ilyen darabos, mondjuk nem is 2 adag ment bele. Tovább kellene rázni, vagy sok bele a 2 adag?
Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem.Szabi
-
SzlobiG
félisten
Ha minden jól megy, akkor holnap indul meg az idei első edzés.
Sajna az elmúlt héten beteg voltam előtte meg snowboard volt egy hétig Még mindég kicsit küzdöm a torok fájással, de már nem tud vissza tartani.
Valszeg egy cell mass+no-xplode+vmi tömegnövelő kombóval indítok még nincs teljesen eldöntve a cél idén 75 kiló elérése bár kétlem hogy menni fog.
-
Tomics
addikt
Mell hát itthon, jóvót, végkimerülésig nyomtam. Most 10 perc pihi aztán ülök a biciklire...már szálkásodok, csak deréktájt nem
-
nepszter1
addikt
Nah voltam edzeni jó volt nagyon holnapra olyan izomláz lesz a mellebe hogy beszarok
Nade komolyan a csuklóm soha nem fog helyre jönni fáj megintpedig 1hónapot pihentettem de hogy mi van vele passz . Kenem + izület védőt szedek .
De szerintem az itt a baj hogy eltört egyszer a csuklóm . És azt értem esetleg rosszul fort össsze a csont mert mondta a doki hogy szerencséd hogy ilyen fiatal vagyés nem kell műteni 15éves voltam ekkor. kb -
Mell-bicepsz vót, jóvót
Megyek eszek csirkét rizzsel, meg majonézzel, mert máshogy nem csúszik le.
-
bubi92
őstag
válasz
God Vazzeg #33408 üzenetére
azért nem hiszem, hogy a te alakoddal, fellökdösnének
-
-
Babetta-X
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #33404 üzenetére
Igen, ebben mondjuk igazad van, bár egy kemény punk koncert és egy pánikban lévő tömeg között már elég szűk a határvonal
-
Tamoo
nagyúr
Na innen próbálom meg formába hozni magam.
-
Babetta-X
senior tag
Kicsit késve de én is beleszólnék. Én most vagyok 20 hamarosan 21, de a te hozzászólásoddal értek a legjobban egyet. Szerintem is ettől függ a legtöbb dolog. Engem normálisan neveltek, én próbálok segíteni mindig. Meg pl, ha elmegy az ember egy Tankcsapda koncertre, ahol ezer ember van (jubileumi koncert mondjuk) ott az első sorokban, de még hátrébb is megy elég rendesen a pogo, ellenben ha elesik valaki akkor általában a nagyja normális emberek segítenek neki visszaállni, nem tapossák szét meg semmi. Én is volt, hogy elestem párszor más koncerteken is, de sosem lett bajom épp emiat. Az ilyen west balkán szintű helyeken épp az összetartás az ami hiányzik szerintem, sajnos.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest