Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Na holnaptól megpróbálok a kajára jobban odafigyelni (jó lenne egy kis zsírt leadni), meg rendesen edzeni (már amennyire itthon lehet játéksúlyzókkal).
Kíváncsi vagyok h mit tudok kihozni magamból. Lőni kéne egy before képet
-
P00By
nagyúr
Bántott a fogbácsi, vigasztaljatok meg!
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #33391 üzenetére
Szerintem is azért ilyen, mert már az elején ellőtte a kreatint meg a Volumáz 35-öt
Múltkor az öltözőben két srác bizniszelt, az egyik eladott a másiknak fél zsák fehérjét, erre mondja a másik: "Te, nincs shakerem, add már kölcsön holnapig a tiedet."
-
whitezo88
nagyúr
válasz
God Vazzeg #33391 üzenetére
én ma már megkaptam a képre amúgy hogy undorító, meg ilyen ne akarj lenni
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #33387 üzenetére
Ennek aztán krva sok köze van a gyúráshoz, gratulálok
Ma megyek gyúrni.
Ez is kb ugyanolyan hasznos hozzászólás, mint a tiéd. Semmi építő jellege nincs, senki nem tanul belőle, semmilyen problémára nem nyújt megoldást, de nyugodtabb vagy, mert valahogy a gyúráshoz tudod kötni az agyadban
-
whitezo88
nagyúr
tudom hogy vótmá meg old, de
[link]
-
Markgx10
őstag
válasz
Kassadin #33383 üzenetére
Utolsó off erről, hogy sajnos nem csak neveltetés kérdése. Én pl próbálom úgy nevelni a gyereket, hogy a sport és a becsületesség legyen a legfontosabb, de ha van az osztályban pár "menőbb" gyerek, aki az ellenkezőjét mutatja (nem a sporttal kapcsolatban, mert sporttagozatos a gyerek, ott mindenki sportol), akkor átveszik tőlük és ez már óvodában is így volt, pedig nem rossz helyekre járt/jár a gyerek. Szóval a társaság is nagy húzóerő, persze lehet beszélgetni a gyerekkel (és kell is), meg normális értékrendre nevelni, de sajnos nem csak ezen múlik a dolog. Én rettegek attól, hogy amikor 14-16 körül lesz, akkor a többi hülyegyerekkel kipróbál valami drogot és baja lesz. Nekem ez a legrosszabb rémálmom. Mondjuk még a csaldját is kiirtom annak, aki ráveszi, de sajnos a hülyeségre minden fiatalt rá lehet venni, aki még nem tapasztalt, nem nagyon kell erőszakolni, tudom, mert igaz nem ilyen fiatalon, de én is ilyen hülye voltam, csak nekem szerencsém volt.
-
válasz
God Vazzeg #33380 üzenetére
Mégis mindenhova odaírják, hogy nem javasolják, mert vízhajtó, meg hogy gátolja kreatin beépülést. Mindegy, majd elválik
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #33382 üzenetére
Jaja átszerkesztettem inkább, nehogy megsértsek valaki(ke)t, de szerintem az egész neveltetés kérdése nem más... Meg persze a társaság ami legalább annyira fontos főleg egy fiatalnál, ha nem csinálod velük, nem vagy menő. Erre csak azt tudom mondani hogy korcsosul a társadalmunk.
Amúgy te hány éves vagy? -
Kassadin
addikt
válasz
Snoop-y #33370 üzenetére
Habár még én is fiatal vagyok(20), de nem hiszem hogy ez lenne a járható út... Ha nekem lenne lányom, biztos hogy félteném, de az se megoldás hogy építesz neki egy kőtornyot és ott tartod amíg 18 nem lesz....
Szerintem a legegyszerűbb dolog leülni vele megbeszélni a dolgokat, mi hogy merre hány méter. -
válasz
God Vazzeg #33378 üzenetére
Tervben van az is. Nehogymár kihagyjam egy kis semmiség miatt. Sérülés nem lesz, arra vigyázok. Ha mégis, akkor tévedtem
Diéta előtt még csinálok egy kreatinkúrát, de a kv-ról nemigen tudok lemondani, mert sajna kell ahhoz, hogy ennyit üljek gép előtt a meló miatt. -
válasz
God Vazzeg #33376 üzenetére
Én még csak most megyek, szintén mell-kar
Még mindig fáj az alkarom bicepszhez közeli része, de nembaj, akkor is letolom az edzést. -
God Vazzeg
veterán
Vótam edzeni, mell és kar volt, jóvót
-
brownus
veterán
válasz
Snoop-y #33370 üzenetére
ez azért nem jó hozzáállás, előre "megírod/mondod" milyen lesz a gyereked?? ezt erőteljesen tudod majd befolyásolni jó irányba is, nem?
ha nekem lesznek kölykeim, lesz annyi eszük és igényük, hogy ilyen helyekre ne tegyék be a lábukat. nem is értem a mai fiatalokat!?!? az nem buli, hogy egymás bokáját tapossák, meg verik könyökkel oldalba egymást minden tánc lépésnél... tessék addig menni míg találnak egy olyan helyszínt ahol kényelmesen elférnek...
a felelősöket meg remélem börtönbe basszák jó pár évre!!!!
-
Bibby
addikt
válasz
Snoop-y #33370 üzenetére
És akkor milyen szép ez a világ hogy félelem nélkül élhetünk, nem?
Nem demagógia, hanem hülyeség amit beszélsz. Ha a gyerekedet majd csak az tartaná távol az ilyen dolgoktól hogy nem engeded ki a házból, akkor valami el van cseszve.
Ami pedig történt, nagy valószínűséggel baleset volt, mások hibájából. -
runner 125
nagyúr
válasz
Snoop-y #33370 üzenetére
Nem akarok mélyebben belemenni a dolgokba, de én hiszek a sorsszerűségben, minden a maga rendjén, módján történik. Ha valakinek sajnos ilyen életpályája van, meg fog vele történni. Nincsenek véletlenek.
Épp' most néztem egy bejegyzést, amiben PrtScr kép van feltöltve az egyik áldozat pár órával a buli előtti messenger állapotáról. Felettébb morbid, de talán bent van az is, h "megérezte". (Nyilvánvalóan a bulira gondolta, de ki az, aki ilyenkor nem von párhuzamot?!...)
_
Nem laktam sokat Bp.-n, erről a helyről nem is hallottam, viszont a Nyugati környéke alja hely, tele hajléktalannal, cziógval, ebből gyanítom, h kik is járnak ezekre a szórakozóhelyekre. Talán erre értette az "ilyen helyet" Bibby.
-
Markgx10
őstag
válasz
Snoop-y #33365 üzenetére
Én meg már kiöregedtem, azért nem járok hosszú évek óta, nagyon sok pénzt kellene felajánlani, hogy engem rávegyenek egy diszkózásra.
Ami történt az szörnyű, őszinte részvétem az áldozatok családjainak, belegondoltam, ha egyszer hajnalban egy ilyen hívást kapnék pár év múlva (holnap lesz 9 éves a fiam, tehát 5-6 év és már menni fog szórakozni), hogy mi történt, biztosan belehalnék, mert a fiamon kívül egyáltalán semmi értelme nincs amúgy sem az életemnek. Ez feldolgozhatatlan, szerencsétlen kislányok, erre nem lehet mit írni. -
Snoop-y
veterán
Na én ezért nem járok már tömegrendezvényekre. Amúgy is klausztrofóbiás vagyok. Ha be lennék szorítva egy terembe emberek közé én magam kezdeném a pánikot és jégcsákánnyal vágnám át magam amíg ki nem érek valami szabad placcra.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
runner 125 #33362 üzenetére
Te sem tudhatod.. Majd kiderül előbb-utóbb.. Addig türelem, részemről a családokat sajnálom, a húgom is 17 éves, el se tudom képzelni mit érezhetnek
-
runner 125
nagyúr
A hsz.-aitokból úgy veszem ki, h Ti biztosra állítjátok nem történt késelés.
..én nem vagyok meggyőződve róla, várjuk ki a jövő hetet.
-
Ijk
nagyúr
Nem akar senki letaposni senkit, de ha egy ilyen sűrű tömeg ekkora helyen megindul, akkor teljesen tehetetlenné válsz, tolnak téged és veled együtt az előtted lévőt, nem tudsz semmit tenni, ha földre kerülsz akkor meg annyi.
Egyébként kíváncsi vagyok melyik részeg fasz kiáltottal először hogy késelés történt, ami megindíthatta kifelé a tömeget. Ettől függetlenül a szervezők elsősorban a felelősek.Krisztián: biztos hogy kamu, mert ha valakit megkéselnek ott több liter vér elfolyhat, ennek ellenére egyik részeg sem írt olyat hogy csupa vér lett. Csak a szokásos "a haverom barátnőjének a haverjának a kisöccse azt hallotta hogy valakit állítólag megkéseltek."
-
-
macikos
addikt
"szerintem sokkal durvább, hogy vannak emberek akik szó szerint átgyalogolnak a másikon"
Pedig ez olyan dolog, hogy amikor ott vagy és elesik valaki, akkor te nem tudsz megállni, mert jön mögötted 150 ember. Vagy mész te is tovább vagy te is földre kerülsz. Ez van. Annyira össze vannak tömörülve az emberek, mint a heringek és nem lehet megállni, hogy felsegíts valakit.
-
Bibby
addikt
Ilyen a tömeghisztéria. Mindenki a sajat életét félti és megszűnik minden kontroll. Nem egy példa volt rá mostanában külföldön, és mind valami fals pánikkeltő hír miatt, ahogy itt ez a késelés.
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #33356 üzenetére
ezen meg sem lepődök, ha tényleg így volt, de ha már ezt elemezzük, és valóban a tömeg átgázolása miatt haltak meg, akkor szerintem sokkal durvább, hogy vannak emberek akik szó szerint átgyalogolnak a másikon, nekem ezért tűnt sokkal valószerűbb indoknak a késelés, mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy valaki (vagyis rengeteg ember) csak így áttapos a másikon... ez számomra teljesen hihetetlen
-
-
LOTR
addikt
persze, én azt nem állítom, hogy a kurucz-on nincsenek "koholt" dolgok, de az tény, hogy a cigánybűnözés a médiában el van hallgatva, és sok esetben sajnos igazak amik le vannak ott írva, szerintem most sem írtak tényeket, csak elmondásokat
továbbolvasva itt a hszeket
ha tényleg nem késelés történt, akkor egy nagyon tragikus baleset és talán mindenki komolyabban veszi, hogy lehetett volna rosszabb is
én ugyan a közelbe nem voltam, de amikor meghallottam, hogy lehet, hogy késelés történt azért elgondolkoztam rajta, hogy ilyen dolog itt megtörténhet - még ha van is hely Mo-n ahol meg is történik (annak idején a mortimeres dolog kapcsán Márk azért mesélt ezt azt, amiről nekem fogalmam nem volt előtte, mivel semennyire nem vagyok ismerős azon a környéken) -
macikos
addikt
válasz
mocsanisi #33348 üzenetére
Ilyen taposásos dologban nekem is volt részem. Még általános iskolás voltam, 10-11 éves, amikor gyereknapon az volt a szokás, hogy a tanárok édességet rejtettek el az iskola udvarán és szünetben mindenki kiment, hogy megkeresse. Eddig jól is hangzik. Csak aztán az egyik évben a 6-800 gyerek annyira hevesen indult meg, hogy a kijáratnál feltorlódtak és ahogy itt is, felborultak és a többiek rajtuk lépkedtek végig. Na én is elestem. Nagyon szar, kb. a fulladás érzéséhez tudnám hasonlítani. Be vagy szorulva, és csak jönnek az emberek. Próbálnál felállni, de a melletted fekvők alá be van szorulva a lábad, próbálod kihúzni, de tol a tömeg, lépkednek át rajtad. Na és ez általános iskolában volt... felnőtteknél még durvább lehet, főleg ha még késelésről is szó van...
-
Boxer001
veterán
válasz
runner 125 #33351 üzenetére
Engem is elég könnyen megtalál, szerintem nem tud dönteni kettőnk között a kis buznyák.
Két szék közül a padló esete áll fenn...
-
Bibby
addikt
válasz
mocsanisi #33348 üzenetére
Sajnálom, Neked sem lehet egy könnyű élmény.
A lényeg: elég undorító, hogy három fiatal lány halálából is valakik sima uszítást gyártanak, mert jó alapanyag.
Nem vigasz, de most majd talán egy kicsit szorosabbra veszik az ellenőrzéseket, mert én pl nem egy számomra laikusként is veszélyes helyet tudnék mondani. -
mocsanisi
senior tag
Én ott voltam, másik fórumon, másik topicban leírtam hogy mi volt.
Lesz ismétlés mert ezt egy másik fórumra írtam:
"Na srácok én ott voltam. A késelésről én nem tudok nyilatkozni. Amiről tudok. Valamiért baromi nagy pánik tört ki fél12 körül. A biztonságiak mindenkit elkezdtek leterelni, és 3 lányt elsodort a tömeg, és a lépcsőn végigtaposták őket. 1 valahogy fel tudott állni, de 2 meghalt, akik egyik barátom ismerősei voltak. Láttam a képeket, mert meg kellett mindenkinek nézni hogy felismerik-e. Nagyon durván néztek ki. Mondták hogy a mentők nem értek ki időben, de szerintem már mind1 volt sajnos. Elvileg egy embert pedig a 3.-ról kilöktek, és egy padra esett, amiben tényleg van ráció mivel egy ripityára tört pad volt az első terembe, pont ott ahova leeshetett egy ember. Még ebből nem sokat érzékeltünk, negyed1-kor mentünk ki wc-re, és akkor jött be 10 rendőr hogy mindenki kifele. Kint még találgatott mindenki, aztán ment a körbetelefonálás, és így derült ki sok dolog. A lényeg hogy a 3 lány, aki meghalt nem leszúrták.
Amúgy érdekes volt mert már a beengedők KATI-ztak (nem a secusok, a karszalagosztók), kint baromi nagy tömeg volt mögöttem összeverekedett 2 srác, ököllel verték rendesen egymás fejét, én ugrottam rá az egyikre. Szervezés szar volt, sokkal több embert engedtek be mint kellett volna, motozás nem volt, ahogy kifizetted a jegyet belöktek a francba hogy bent tedd fel a karszalagot." -
Bibby
addikt
Na mert a kuruc az aztán tényszerű és kicsit sem elragadtatott.
Pont fészbúkos arctalan gyerekek beszámolóit kell alapul venni ilyen esetekben, mert azt nem cenzúrázzák a szemét liberálisok.
Most már azért egyértelmű hogy nem volt semmilyen késelés, mikor fogják beismerni hogy tévedtek? -
Babetta-X
senior tag
válasz
Kassadin #33339 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat. Nálam már nem nagyon alakul ki bőrkeményedés, bár ez inkább a nyár közbeni betonozásnak és kőműves melóknak köszönhető szerintem mintsem a gyúrásnak
Az a vicces, hogy bicepszre hónap elejéhez képest már most érzek némi javulást, főleg bicepszes gyakorlatokban mert hónap elején még az utolsó sorozat utolsó pár darabját úgy csináltam, hogy majd beszartam, ma meg simán tudtam az utolsó sorozat után is +2-őt csinálni
Tudom ez nem túl sok, de erősen lélekmegnyugtató -
Babetta-X
senior tag
válasz
Kassadin #33324 üzenetére
Kesztyű azért kell, hogy ne legyen bőrkeményedés a tenyéren vagy miért jó? Lehet még elég kezdő vagyok, de nem értem mi haszna van, kíváncsi lennék rá.
Amúgy van értelme minden hónapban egyszer mérni a fejlődést?
Mikor csatlakoztam a topic olvasói közé nem gondoltam, hogy ez egy ennyire pörgős topic, néha nehéz követni az eseményeket, de amúgy tök király
-
Yeffy
veterán
válasz
runner 125 #33329 üzenetére
Kivételesen +1. Botrány, mi megy...
Nekem volt bigyótekkes kesztyűm, kb 3-4 hónapig, ha bírta...
Szerintem egy rakás szar. Már az első héten a 2 nagyujjánál elkezdett fesleni, és még jó pár ismerősnek is.
Én jó gurtnit meg övet keresek, nem tudom, itt nézek szét a városban, vagy neten van esetleg jó/olcsó ajánlat? Mit mondtok?
Amúgy volt láb, adta egész jól... -
Kassadin
addikt
válasz
runner 125 #33326 üzenetére
Oksa, köszi.
-
nepszter1
addikt
nah megfőztem sütöttem holnapra a kajámat a hal+ a csirke jó lett
de a rizs az valami szörnyűegybe van az egész de leszarom jó az
-
Kassadin
addikt
Volt ma váll-hát finom volt.
Más: Ki milyen kesztyűt használ, milyet érdemes vásárolni? Runner és Boxi kérlek kíméljetek meg a téli kesztyű és hasonló megnyilvánulásoktól....
-
LOTR
addikt
budapest, szombat este, wb szórakozóhely
elnézést, hogy felhozom a témát... -
válasz
runner 125 #33311 üzenetére
28, áprilisban leszek 29. Sietnem kell az izomnöveléssel, mert 30 után már csak lefelé épül az ember
-
Zomb€€
őstag
Tegnap láb volt, ma beszarás...yeah
-
válasz
Atomgeszi #33305 üzenetére
Csak neki lehet?
Tegnapi tanulság: nem megyek többet szombat délelőtt a Gildába (buda). Igaz, csak aeroboltam, de még futópad is alig volt. Rengetegen voltak, tele volt az ugribugri terem, meg a boxterem is, meg alig lehetett az edzőterem részén is eljutni valahova, mert az emberek ilyen kis csoportokba rendeződve nézték az edzőket, aki mutogatta, hogy kell megcsinálni az egyes gyakorlatokat.
Meg többször odajött 1-2 lány, hogy hát mikor végzek már.. mondom van szabad futópad... "Igen, de mi egymás mellett szeretnénk". Hát akkor kapd be a f*szomat, és takarodj a a jó k*rva any*dba bakkerErre mást nem lehet mondani.
-
Atomgeszi
nagyúr
10 órája kuss van. Mindenki buliban volt?
Macikos böfögj be valami értelmeset! -
Jojo5
őstag
kar vót' másnaphoz képest jóvót'
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest