Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
LOTR
addikt
na kis élménybeszámoló
hogy legyen egy kis off is végre
elmentem 2 barátommal edzeni, aztán úgy fél óra után mondják, hogy sietni kell, mert sietünk haza, nem tudtam mire vélni a dolgot, de összekaptam magam, mivel úgy volt utána megyek látogatóba, átöltözéssel együtt is kevesebb, mint 1 órát voltunk lent
hazaértünk, gyorsan kaja, aztán mondja na menjünk játszani, mondom mivan, még meg sem érkeztünk...
...hát erre látom karácsonyra meglepték magukat egy ps3 move-val, mondanom sem kell, baromi jó a cucc, valami sportjáték gyűjteménnyel nyomattuk, pont ami a videón is szerepel, azt hiszem nem az edzéstől lesz izomlázam
off -
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #31184 üzenetére
amit múltkor wood írt az elgondolkoztató
-
dragonfx
veterán
kb 66%on vagyok nyári formához képest.de nem adom fel vettem övet remélem így a derekam bírni fogja és ütősek leszünk
-
Kidus
őstag
-
Jojo5
őstag
Voltam vállazni jó volt
Oldalemelést extra szabályosan nyomtam 17,5 kilóssal 14-6 ismétléseket döntött törzsűvel meg 30 kilóig felmásztam abból 10-12 ismétlést nyomattam utána nyomtam vállból a 20kilóssal 16-20-at mert még mindig fáj a könyök és vigyázni kell a nyomó gyakorlatnál
Smith gépen próbáltam vállból nyomást... hát ritkaszarul esik... nyírja a bal vállam nagyon
viszont a csigás oldalemelés nagyon adta, meg a hátsóvállas test mellett fűrészelős cucc -
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition #31178 üzenetére
Ááá. Az tuti nem zavarja.
-
Bibby
addikt
válasz
nepszter1 #31165 üzenetére
Százezerszer el lett már mondva hogy a kogsz sem csodaszer... jó hogy nem mindenki azt hiszi, bevesz valaki két pirulát az izom meg jön rá mintha vonzaná.
Ha (de nagyon ha) használt valami segédletet, akkor is elég jó genetikája lehet hozzá mert száraz maradt.
És egyáltalán nem biztos hogy bármit is tett. El kell fogadni hogy van aki jobb ebben vagy abban. Az is zavar ha valaki gyorsabban fut vagy úszik nálad, vagy messzebbre dob? -
Sziasztok, visszatértem
Volt kis probléma a netemmel, de legtöbbek sajnálatára itt vagyok.
Kihagytam 2 hetet, szinte semmi kondi, ma volt a kihagyás után az első kimerítő edzés (mell-bicepsz). Sajnos, nemsokára megyek vidékre, szabadságra szülőkhöz (karácsony, blabla), ott nem tudom, hogyan oldom meg 2,5 hétig az edzést. Kértem kölcsön 1 db egyenként 16 kilósra "felpakolható" kézisúlyzót, de lesz az összes cucc, amivel edzhetek. Meg persze, favágás, stb, amit tudok segíteni a szülőknek -
nepszter1
addikt
eszem megáll. [link]
ez a srác kb 1 éve edz de kis szar vézna gyerek volt. Semmit se sportolt előtte és aztmondja csak fehérjét szed de én ezt kurvára nem hiszem el . Vagy isten atta genetikája van az egészhez . A kajája szerintem nincs rendbe. de nem hiszem el -
SzlobiG
félisten
válasz
runner 125 #31095 üzenetére
Erre írnék valamit, de sértené a szabályzatot.
-
Woodslave
félisten
vótam pam-pam, minden vót pam-pam (kiv. láb)
-
runner 125
nagyúr
válasz
bubi92 #31157 üzenetére
Te Bubi gyerek, rád emlékszem fotós topikból, néha ott is oltom az újoncokat.
..belenéztem a flikkeredbe, ehhez hasonló képeket szívesen látunk itt is.
De akkor jöjjön egy kis szakmai értékelés;
Kár, h elcsúszott a DOF.
Noh, de komolyra fordítva; perspektívát teljesen jól választottad meg, egy valami probléma van; a fő téma - jelen esetben a leányzó sokkal mutatósabb volna, ha 180°-kal elforgatva látnánk. A kép igazi pikantériáját az adná, ha ebből a nézőpontból tekintve, a kis cuki tangácska is lekerült volna.Megjöttem, jóvóót, pamm pamm.
-
Atomgeszi
nagyúr
Brassói volt sültkrumplival pamm pamm
-
P00By
nagyúr
mell-kar volt pamm pamm
jó volt pamm pamm -
God Vazzeg
veterán
válasz
runner 125 #31156 üzenetére
Voltam edzeni pam pam
Mell-kar volt pam pam
Jóvót, pam pam -
bubi92
őstag
egy kis művészet nektek
[link]
-
Tipo16V
aktív tag
el megyek edzeni pam pam
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #31139 üzenetére
Szép, akkor már gyógyulgatsz rendesen
múltkor én is 120 al nyomattam 8akat, de az kicsit csalós volt, most a 100al ment 12-14 és szép szabályosan meg szabadsúlyban is visszavettem a 120ból és csak 100 al csináltam 12-14 eket meg evezésben is 120 helyett 100al nyomattam, de még a fűrészelést is 45 ről 40-re majd 30 ra csökkentettem az edzés végén
Nekem most fáj a könyököm szóval óvatosan kell edzene -
mocsanisi
senior tag
Azthiszem a kreatin beindult. Attól vagy nem, de kar 36,5-ről 37,5-re ugrott. Sajna a bal csak 35,5 de majd alakul az is
Gondoltam megosztom
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
runner 125 #31148 üzenetére
szimpla "szavazz a kocsimra" spam
-
P00By
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz
runner 125 #31140 üzenetére
jóvan el ne ájulj már mert egy 2 méteres 110 kilós ember 120-al húz le tricepszgépen
-
macikos
addikt
válasz
De te lány vagy
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jó de te mióta edzel?
-
runner 125
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #31139 üzenetére
Fu baz, az elég kemény, még egészséges embernek is. Jelenleg én 75-tel húzok oda, szégyen mi?!
-
cerkarobi
csendes tag
[Több, mint érdekes...] A Reuters cikke a D vitaminról, illetve az, hogy az amcsi hatóság megemelte az ajánlott D bevitel mennyiségét, mint felnőtt, mint gyerekek esetében is.
-
Szizol
tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani Óbudán jó konditermeket?
Válaszokat előre is köszi! -
macikos
addikt
válasz
runner 125 #31134 üzenetére
-
LOTR
addikt
macikos figyelmébe ajánlom [miert_haltak_ki_a_mamutok]
-
LucifeI2
őstag
válasz
Woodslave #31129 üzenetére
Íme:
"Thanks for bringing this up. Squat depth is critically important, but so is correct form. ATG-level depth most usually requires that the lumbar muscles relax the lordosis and that the hamstrings relax before extreme depth can be reached. It doesn't sound like a good idea to me that anything be relaxed in a deep squat, since doing this kills your good controlled rebound out of the bottom and risks your intervertebral discs. Those rare individuals that can obtain ass-to-ankles depth without relaxing anything might be able to get away with it, but as a general rule you should squat as deep as you can with a hard-arched lower back and tight hamstings and adductors. This depth will be below parallel, but it will not usually be "ATG".
-Mark Rippetoe
"ATG = ass to grass.
De igazából érezni is lehet, én is ha lentebb megyek, a derekam egyből sokkal lazább lesz, nagy súlynál nem bírom feszesen/egyenesen tartani. A lényeg, hogy nem éri meg lentebb menni ha az az ára, hogy az izmaid ellazulnak, és tényleg nagyon ritka aki teljesen bele tud ülni úgy hogy mindene feszes marad.
-
Jojo5
őstag
Hátaztam ma és uhh durva volt
Nem mentem fel nagy súlyokig inkább a 12-14 es ismétléseket preferáltam
Húzódzkodtam 6okat és krvajól esett a mai edzésPeace
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
BÁ Nutrition #31122 üzenetére
gyors fejszámolással ez mindössze 2 millió 80e forintomba kerülni.
Ez még a hülyének is megéri.
-
mocsanisi
senior tag
Ma egy lightos hátat toltam, kicsit dekoncentrálva. Holnap forgalmi vizsga, aztán kicsit izgulok miatta. A vizsga miatt nem is lábaztam ma, nem szerettem volna izomlázzal vizsgázni, elég dologgal meg kell küzdenem ott, nem kell még egy kis izomláz is
Mellhez húzás szélesen:
30kg*15
55kg*8
65kg*8
65kg*8
55kg*8T-rudas evezés 45fokon, melltámasszal:
20kg*10
40kg*8
50kg*7
60kg*4Mellhez húzás szűken:
55kg*8*4Merev karú letolás:
20kg*15
30kg*8
40kg*10*2Merev karú letolást sose csináltam, most kipróbáltam, és eléggé éreztem. Rendszeresíteni fogom
-
Yeffy
veterán
válasz
runner 125 #31116 üzenetére
Ppffff... az a duma...
Ülj le, egyes!A linkelt videódhoz meg külön gratulálok, készítheted az ugródeszkát!
Amúgy ma lett volna láb, de későn értünk vissza fuvarból, úgyhogy majd holnap.
Bakker, eléggé szar edzésileg a fuvarozás. Enni nem tudok normálisan, ki tudja, hogy végzek... -
válasz
God Vazzeg #31105 üzenetére
kizártdolog, az a szemöldök egyszerűen hányinger.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
labedzes utan futni a villamoshoz - priceless
kaptam bioteches proteines csokit mikulasra, azt majszolgatom. olyan ize van mintha fureszport kevertek volna mogyorovajhoz, de hatha ettol leszek izmos
-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125 #31116 üzenetére
Ami késik, nem múlik, drága jó uram!
-
Kassadin
addikt
válasz
Ezzel átlépted azt a bizonyos képzeletbeli határt....
-
macikos
addikt
Nézi valaki a VV-t? Na nem mindig, csak néha?
Múltkor volt tej ivó verseny, ez eddig okés. Na de hogy utána bement egy srác, akinek a neve Dzsörzi, hát... itt valami nekem gyanús
Elkezdtem a szerdán a második kreatin kúrámat, speciális macikos módszer alapján. Úgy csinálom, hogy edzés előtt teszek 1,5-2 liter vízbe 15grammot és azt iszogatom, meg amikor hazamegyek, akkor még ugyanennyit leküldök a fehérjével. Edzésen annyit venni észre, hogy éberebb vagyok, nem fáradok el annyira, valószínűleg magasabb a vérnyomásom, meg a fejemen is jól dagadnak az erek, súlyom még kislány kategória, mert az utóbbi időben szarul kajáltam (tehát keveset), de már érzem, hogy kezdek betöltődni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ki ez a kigyúrt kertitörpe?
-
Markgx10
őstag
válasz
Én mindegyik lányt a klipből (is
), de ez már a 30 év felettiség átka
, most olyan nőkre is azt mondom, hogy nagyon jó, akire 5-10 éve rá sem néztem volna. Már szinte minden nő jó nekem
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
mindenre rímel, reggel óta ezen röhögünk a melóhelyen
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
runner 125 #31103 üzenetére
este megyek vállazni pammpamm
-
runner 125
nagyúr
Látom mindenkinek örömet okoztam, ez igazán megtisztelő.
-
Márk01
tag
válasz
Javaslom "runner 125"kizárását a fórumról örökre.
Aktív témák
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest