Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm mester

-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Drága Boxer barátom!

Ne idegeskedj hülyeségeken, inkább gondolj bele, hogy az életben mennyi komoly probléma van (te pontosan tudod), épp ezért ez egy jó vicc, nem több

Mondjuk akkor is kíváncsi lennék, már csak azért, hogy kit oltsunk ezzel az elkövetkező 2-3 évben

Ezt a tanácsot meg azért írtam, hogy nyugodj le, ne idegeskedj, nehogy véletlenül a teremben emelj a súlyokon, csak azért mert fel vagy spanolva. Kis súly, kevés ismétltés: ez kell neked
-
Boxer001
veterán
-
vedini
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
tudom, hogy kell zsír, de nekem már már olyan 18,20% körüli a testzsírom, ha nem több
szal kocka has pá
maltóról lekattantam, már csak zabpelyhet tolok, tudom tömegelésnél zsírból képtelenség veszteni, de lagalább tavasszal kevesebbet kell majd lepucolniBoxer001:
jah és nem sok eredményre jutottam, pedig vagy 200 találatot átnyálaztam:
[link]
-
-
P00By
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Ha nincsen kedvem menni edzésre, akkor mindig megnézem Dexter Smith képét!Ezek után fejvesztve rohanok edzésre

Bubee82:Azt én se
, de azért durva
-
Markgx10
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Már futok (esténként, stadion, egyelőre egy-két kör
), de amit írtál a keringés dologról az érdekes, köszönöm. 
Más téma: Megkérném, hogy aki jönne majd hozzám a találkozóra, az írja már meg priviben a mail címét, azok alapján csinálhatnánk egy "levlistát" és ott megbeszélhetnénk a részleteket, csak azért, hogy a topikot ne offoljuk szét. (jó, tudom, ez ebben a topikba kifejezetten on lenne
, de mégis
) Holnapra írnék egy kezdő mail-t, első időponttal (amit megvitatnánk), konkrétabb programmal stb. 
-
P00By
nagyúr
No és akkor melyik köcsög mondta,h nem kell futni?
Hozzáteszem én azért is futok+ csinálok mást is, mert 6 évig Ju-jit-suztam és belémidegződött a kardio!Markgx10: Vandit. tanácsát megfontolnám!
-
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Na, én meg teljesen új dolog találtam ki.
Mivel állóképesség ügyileg iszonyú fos vagyok és ez kijön a Krav maga edzéseken (amire most kezdtem járni, de má nem bírom tüdővel
), megpróbálok lefogyni 6-7kg-ot és megnézem, hogy ez javít-e valamit a dolgokon, ugyanis majdnem meghalok egy pár méter futás után és ez nem annyira vicces.
Barátnőm úgyis most kezd diétázni, szóval most legalább 6 hétig csak normális kaja lesz otthon (csirkemell, rizs, pufirizs, zabpehely, tejsavó), megpróbálok én is legalább egy tiszta kajálást betartani, aztán meglátjuk ez mire lesz elég. Ha lefogyok 100-ról 93 körülre és még mindig nem lesz jobb (cigit stb. már korábban letettem, nem is iszok
) akkor baszok rá és visszahízok 100 felé
Ez az új terv, sajna erre hirtelen kellett rádöbbennem, de azért az nem normális, hogy fizikai erőben min. 2-3 odajáró emberrel felveszem versenyt (gyakorlatilag sehol nincsenek) de nem bírok futni, boksznál ugyanez.
Na mindegy, kicsit hosszú lett, hát rohadjatok meg, kötsögök ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
jóhogy nem, te már elérted a homár szintet az evolúcióban

Rivaul: tudhatsz valamit, ha még senki sem szólt be neked
én főleg nem fogok, mert engem jól neveltek
ma ismér irány a terem, remélem menni fog a fekvenyomás 50kilóval

-
Rivaul
addikt
Köszönöm eme megtisztelő szavakat de tényleg.

Áhh bírom a strapát no para megedzett a vas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább mutatom ugyis ez lenne a vége ahogy olvasgattam

[link] <-- Én volnék ennyi a lényeg asszem

Ha nem bánnyátok néha belepofáznék a beszélgetésetekbe mert látom elkel eggy kis szakértelem

-
L|zsidoboz
őstag
Üdv!
Vigyázzál, mert tényleg sok patkány ólálkodik erre, akik képesek az új embereket szekálni.
Szerencsére én nem tartozok közéjük.
Általában egy nap csak egy embert hajtunk el, mára meg Nokiát beáldoztuk, így maradhatsz.

Amúgy valami paramétert írhatnál magadról, ha maradni akarsz, csak hogy tudjuk, hogy be merhetünk-e szólni.

-
Rivaul
addikt
Hy látom jó a hangulat. Edzeni is úgy tudtok mint enni egymás életét?

2 évig fejlődni aztán off??? Dobda a patakba az ujságod

Az hogy 2 hete nem fejlődsz még semmit nem jelent ez akár hónpokig is tarthat növeld a fehérjét meg a szénhidrátot és pihenny sokat... Ezenkívül csak türelem. Elöször túledzésre gondoltam de mivel kihagytál 2 hetet ha csak nem nyírtad ki magad teljesen elötte akkor elégnek kell lennie. Az meg hogy hosszabb időközönként váltasz súlyt természetes máskülömben heti növeléssel hamar 500 at nyomnál
Légy türelmes ez előfordul.Mindenki szemezgesse ki meik is az övé lécci

Amúgy tisztelet mindenkinek aki még egy ien oldalon is foglalkozik a gyúrással.

-
L|zsidoboz
őstag
Azt még én sem tudom, hogy mit jelent.

-
Boxer001
veterán
ADKA mindenkinek.

-
zeg
őstag
Akad itt megszállott futóbolond
Nagyszerű példa vagyok arra, hogy napi 300g fehérje is kevés az izomépítéshez, igaz enyhén komolyabban futkározom. Céljaim valszeg eltérőek a topik többi látogatójától, szal' saját példámból kiindulva hanyagolnod kellene a futást. Inkább kerékpározz, vagy gyalogolj tempósan lejtőn. -
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem követem a telefonos srác nyomdokait...

Wood: na gyere, megfejellek kis kopasz:

Potter: most szívesen mondanék vmit, de akkor megint elindulna a lavina...
Kreatin meg kár beléd!

-
fero02
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Figyelj csak ide kis kopasz! Mostmár tényleg jó lenne befejezni ez a buzizást meg homározást meg az erre való utalást, úgyhogy légy olyan kedves és húzzál bőrt a fogdra.
Meg más is!Nem veszem fel, mert tudom, h poén (és én is röhögök rajta), de már kezd kicsit kurva unalmas lenni a dolog. Elég lenne hetente egyszer felhozni ezt.
A többi kolegának is köszönöm!

-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Mondom a hónap kimarad!
-
csudri
őstag
P00by felvette a topik hangulatát, nem olyan merev, mint a "telefonoscsávó". Hiába, a gyengék lemorzsolódnak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
P00By
nagyúr
Tessék xD
-
csudri
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát ja.
Összefüggő edzésperiódusom még nem volt 7-8 hónapnál hosszabb. De innen szép nyerni, kedden megyek bérletet venni aztán mehet az edzés. Tegnap edzettem bicepszre és úgy néz ki bírja a csuklóm így 4 hónap pihentetés után, úgyhogy meglátjuk mire jutunk. Drukkoljatok! 
-
P00By
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az elején nem tudtam aztan sikerült és igen nagyon durva utálom eleve a lábnapot a végén a futást meg végképpen

Azt nem mondtam,h ráadásul ez a hónap kimarad a vizsgák miatt szóval mégiscsak lesz egy kis leépülés!

vedini:Nem használom

-
vedini
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
a végén mindig kiderül a turpisság
P00By: van egy ötletem, futtasd inkább a barátnődet, kicsit visszavesz, pénzt is kapsz érte, és az izmaid is tudnak regenerálódni, továbbá nem épülnek le

mi az te fitness terembe jársz csajok közé, biztos hogy gyúrsz?
remélem azért nem használod a tárogatós p*na gépet
ugyan az, egyet előre, egyet hátra, elfricskázod itt a futással az eredményt
-
P00By
nagyúr
válasz
hummerdikk
üzenetére
Október körül változtattam, egy 2 hetes szünetem volt szeptemberben!Most jutott eszembe,h mostanában kicsit többet futok,de nem hinném,h annyira beleszolna

vedini:Ember legyen a talpán aki leállítja

-
csudri
őstag
Valahol olvastam anno, hogy kb. 2 évig lehet fejlődni, mint az állat, utána minden egyes előrelépésért szenvedni kell. És persze trükközgetni, variálgatni a gyakorlatokat, nagyon odafigyelni a kajára, ilyesmi.
Írd le, hogy honnan hová jutottál el 2 év alatt, és hogy milyen a kajád, hátha kitalál a sok okos valamit.

-
P00By
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ha rendesen nem is, de sokat!Sok fehérjét és szénhidrátot ill. próbálok magamba tömni minél több gyümölcsöt. A multivitamin is rendben van, minden "természetes" dolgot bevetettem! Egyébként számomra megdöbbentő ez a "leállás", szinte egyik pillanatról a másikra!
Köszönöm a segítséget mindnekinek

-
Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt nincs senki annyira szellemi toprongy, hogy elprivizze a védjegyünket

Amúgy meg,ha KM-ezel,akkor a kondis edzésedet is kicsit át kéne alakítanod szerintem.Nem kéne 8 ismétléseket csinálnod és csak alapgyakszikat kéne csinálnod.5x5 v. 6x4 ismétlésekkel.Persze ez csak magánvélemény.