Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Nah megis volt az emlegetett hátazás. Rohadt xarul ment
Bár én baxtam el mert sokat aludtam, még délután is s szinte eggyáltalán nem töltöttem be
Most kb dombnak se érzem magam nemhogy hegynek
Betegségre (megfázás, torokgyulladás) elkezdem dupla dózisba nyomni az aminót s nem csak megállítja de max 3 napon belűl tünetmentes is leszek tőle. Se C vitmin se más csak aminó
-
BÁ Nutrition
addikt
na mostmar durvan el vagyok latva natural kiegeszitookel
-
vedini
őstag
válasz
Woodslave #7593 üzenetére
jaja, egyébként Szent-Györgyi is 8grammot tolt mikor egyszer-egyszer megfázott és 93 évig élt, sok folyadékot iszol nem lesz belőle vesekő
Vandit. szóval ez gyakorlat olyan mint a nyakból nyomás egykezes súlyzóval, csak ívesen megy a kezed enyhén behajlíta, közel visszíntestől egészen függőlegesig?
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #7595 üzenetére
Alátámasztva
-
Woodslave
félisten
engem is kerülget valami nyavaja. Ma úgy szedem a C vitamint, mint más a cukorkát, kb 8 grammnál tartok. De azért még töltök kreatinnal, holnap meg edzeni is kéne
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz #7562 üzenetére
Látom legalább a zenei izlésünk stimmel
Én még ehhez rakok Iron Maident, Kornt, vagy épp amit találok.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #7580 üzenetére
Ennek én is utána járok, majd készítek képet hogy hogy nézek ki repedésügyileg
(Fero ül!, nem arról a repedésről van szó!
)
-
Majstor
senior tag
válasz
hummerdikk #7580 üzenetére
danke sőn
-
zeg
őstag
Rádio 88(vagy ami éppen bejön), kora reggeli ostoba semmitmondó locsogással, kommerszből is válogatott gagyiságokkal(nehogymá felébredjen a paraszt...izé...hallgató, oszt' félrenyelje a reggeli kolbászosvajas kenyeret) kib@szottul irritáló tud lenni számomra.
Csak az a fontos hogy pörögjön az a zene, hogy az épp metal, happy hardcore, vagy dutch jumpstyle techno egyéni ízlés/hangulat kérdése.
-
Majstor
senior tag
Sepultura - Ratamahatta
Metallica - I Disappear
R.E.M. - Circus Envy
Nirvana - Stay Away
Anathema - Empty
U2 - Hold Me,Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
Paradise Lost - Mouth
Audioslave - Gasoline
Foo Fghters - The pretender
RATM - Killing in the Name -
válasz
a legjobb gyúrós szám nekem már vagy 15 éve megvan kazettán.. az a baj, hogy a walkmannel már kiröhögnek a teremben
mod: amugy köszi a zenéket
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #7570 üzenetére
Bunyónál én sem
Jók ezek a zenék, be kell szereznem valami lejátszót
, mert a teremben reggel 6.30-kor mérhetetlenül szar zenéket nyomatnak, pontosabban szól a helyi rádió, oszt jóvan
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #7567 üzenetére
-
zeg
őstag
válasz
God Vazzeg #7567 üzenetére
Ez a tempo az, mely legjobban igazodik a futásom lépteihez. Ahhoz, hogy 6:00-kor teljes erőbedobással tudjak futni kell valami, ami szétpörget. Ez a zene az, melytől még súlyzós napokon is az 1 perces ismétlések közti szünetet alig bírom kivárni.
(Eszteró meg csak pislog, ki ez az idióta aki hajnalban a pár másodperces pihenőidőben is szuszogás helyett le-fel rohangál a teremben dugóval a fejében) -
zeg
őstag
Hogy ne csak rock és metal legyen, íme az egyik kedvenc hardcore techno zeném:
[link]
(Masters Of Hardcore - Raise Cain) -
Bubee82
őstag
válasz
De ez a legjobb gyúrós zene sztem
Na ezt ki is sütöm cd-re
-
L|zsidoboz
őstag
Metallica - St. Anger [link]
Metallica - One [link]
Metallica - Fade To Black[link]
Metallica - Frantic [link]Trivium - Rain [link]
Trivium-Ember to Inferno [link]
Trivium - Tread The Floods [link]Slayer - Bloodline [link]
Slayer - Raining Blood [link]Stonesour - 30.30.150 [link]
Slipknot - Wait and Bleed [link]
Slipknot - Duality [link]HammerFall- Hearts on Fire [link]
Hammerfall - Natural High [link]Children Of Bodom - In Your Face [link]
Children of Bodom - Needled 24/7 [link]Superbutt - Szájon át [link]
Superbutt - Pioneer [link]Van még sok másik előadó is (God Forbid, Rhapsody, In flames...) de nincs kedvem mindhez linkelni.
A bunny oldalán fent vannak a BBtv track listái, azok között is vannak jó zenék.
De ez a legjobb gyúrós zene sztem: [link]
-
válasz
L|zsidoboz #7558 üzenetére
jöhet
este beszerzem ezeket, meg körülnézek még a vinyókon edzéshez való zenék után..Bubi: nem a mulatós könyvtárban
-
válasz
L|zsidoboz #7556 üzenetére
ehh, megmondom őszintén én nem nagyon tudok a zenei stílusok közt különbséget tenni
közben blank elküldte priviben, de azér rohaggyon meg az összes befőtted Bubi
Uzsi:
akartam, csak valahogy lemaradt
tessék:
trust_company-downfall-ksi.mp3
Breaking Benjamin -So Cold.mp3
godsmack-bad_magick-ego.mp3
Jay-Z & Linkin Park - Numb-Encore.mp3
Trapt - Headstrong.mp3
godsmack-greed-ego.mp3
nickelback - next contestant.mp3
reflect me - onison.mp3
clawfinger - Hold Your Head Up.mp3
clawfinger - Rosegrove.mp3
ac/dc - Thunderstruck.mp3
clawfinger - tomorrow.mp3
pantera-im_broken-bos.mp3
Godsmack - I stand alone.mp3
ac/dc - Are You Ready.Mp3
guns and roses - Civil war.mp3
guns and roses - welcome to the jungle.mp3
metallica - Until It Sleeps.mp3
Fuel - Wont Back Down.Mp3
Evanescence - Bring Me To Life - Daredevil 2.mp3 -
srácok, még anno nem tudom kicsoda (talán fless
) beírt ide egy listát, az általa edzés közben hallgatott frankó rokkzenékről. ezt elmentette valaki, vagy tudja valaki a kulcsszót, mert nekem nem akarja kidobni a kereső.
köszi -
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #7549 üzenetére
Egyelőre 2x2 lesz aztán meglátom
-
glutamin
őstag
Basszus, kihal a topik...
God! Ha már te is készülsz az örök vadászmezőkre igazán szétoszthatnád a megmaradt tápkiegjeidet
Nálunk cégnél is mindenki félhulla, csak köhögik itt szanaszéjjel a bacikat.
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #7541 üzenetére
Na mi a helyzet a Lipo-val? Én tegnap kaptam meg, már használom. Azon gondolkodtam h kipróbálom az "Extrém zsírvesztés" stratégiát vagyis 3x2 szem. Szerinted?
-
L|zsidoboz
őstag
Legutóbb 8-án írt nekem privit.
Amúgy MSN-en az van kiírva, hgoy beteg, gondolom nem blöfföl.
-
Markgx10
őstag
Uraim! Nem tudom észrevették-e már, de nem ír egy ideje BÁ Nutrition kollégánk, legutóbbi bejegyzése az volt, hogy egy hete nem edz, vége van stb., azóta nem is írt
Valaki tud róla valamit?
-
Vandit.
addikt
Most megyek mellezni és egy kicsit vállazok is.Remélem bele tudok nyomni a 60-ba.
-
Rivaul
addikt
Úgylátszik ez ma egy ien nap énis délután pont hátazni megyek
-
vedini
őstag
én délután megyek vállazni meg lábazni, sajna mindenem fáj, úgy érzem magam mint egy hadirokkant
és ezt még majd súlyosbítani fogja az agyoncsapott lábakkal való bicegés -
Markgx10
őstag
Jó reggelt!
Valami ON-t írjak: ma hátaztam.
Az igazság az, hogy bár sosem volt nagy hátam szégyenszemre ezt a testrészt elhanyagoltam, mikor nem edzettem még ennyire komolyan sem. (ezt tettem az utolsó napra, aztán ha elaludtam, akkor kimaradt
) Sajnos ez szörnyen meglátszik, az utóbbi hónapokban megpróbálom mindig erőltetni a dolgot, de nagyon le van maradva, még a szar vállamhoz képest is. A másik, ugye amit írtam, hogy egy picit fogyni kellene és ezért kitisztítottam a kajálásom (pizza, édesség este 6 után ch megszűnt), kicsit visszavettem a ch-ból, de így nincs is olyan erőm edzeni. Ennek ellenére mindent beleadtam, de így is maximum közepesre tudom értékelni a mai edzést.
az utóbbi idők legjobb edzése Szilveszter napján délelőtt volt, akkor már 2 hete ment a millió gr ch és olyan erőben voltam, mint még soha (persze leszámítva a methyldrolt, mert akkor ugye jóval erősebb voltam)
-
Rivaul
addikt
Szép jó reggelt s napot kívánok mindenkinek! Csak hogy ne csak a rossz jusson mindig eszetekbe az ujoncokrol
-
Rivaul
addikt
Ebböl megint büntetés lessz
-
Majstor
senior tag
Az összes itteni szánalmas homárnak, akiknek nem teccik a babaolaj:
[link] -
Foglalt név
addikt
Mi ez itt?
Patika eddig is volt, testápolás eddig is volt. De az ilyen avonos ügynököket eddig távoltartotta a tudat, hogy hidegvérrel végeznénk ki őket. Most azonban, hogy kiderült milyen nyúlbélák vagytok, ideszoknak... -
Boxer001
veterán
Azért elég durván szánalmas lett a topic. Természetesen az újoncoknak köszönhetően.
Azok a régi szép idők...mennyien nem voltak még itt, de jó is volt.
(raktam azért egy ilyen szmájlit, pedig komolyan gondoltam
)
-
Majstor
senior tag
válasz
hummerdikk #7517 üzenetére
Gyógyszertári spec keverék vagy patikában is kapható ill. mennyire hatásos?
Az utóbbi esetén a Vedini nevében is megköszönném a cucc fantázianevét -
harry
veterán
Tudom, hogy régi, de akkor is nagy - GY.Ú.R.O.K
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #7511 üzenetére
Komolyan mondom, már írtam neked a privit, hogy jelezz már te is, mert az egyik legfontosabb személy eddig még nem írt
Akkor 2:0 eddig
-
God Vazzeg
veterán
Márk! Én is az elsőre szavazok, de nem tudok a csoportnak választ küldeni valamiért! De dolgozom rajta
-
Möhe
addikt
válasz
God Vazzeg #7508 üzenetére
Milyen címre küldjem a koszorút?
mod: vedini
nekem 5 éve mikor haverral először bohóckodtun a padláson fekvepaddal és kisebb súlyzókkal,akkor nekem is berepedt a vállam és a tricepszem is,nah azóta megvannak,csak nagyon kifakultak.Nyáron mikor megpirul a bőröm akkor látni csak. -
God Vazzeg
veterán
Azt hiszem lassan megdöglök, jöttem elköszönni, viszlát
-
Möhe
addikt
Hali díszhuszárok.
Ma délután (k. hamar) meg is jött a grendelésem a Sportikától (tegnap este 6körül adtam le) és egy az egyben azt kaptam,amit kértem+ 4 prospektust.Most voltam hátazni,alig élek
.De remélem lessz eredménye,és akkora lesz mint egy ifa plató
-
harry
veterán
válasz
nostrum #7503 üzenetére
Nem, nem lehet. Az izomnak regenerálódnia (pihennie) kell ahhoz, hogy a szervezetnek legyen ideje oda vinni a tápanyagot, és így tudjon növekedni (így leegyszerűsítve). Ezért edzünk egy izomcsoportot heti egyszer, és ezért van 3-4 napra bontva az edzés - minden nap más.
Másik fontos: ennek a sportnak a nagyobb felét a helyes táplálkozás teszi ki. Magyarul, ha nem eszel megfelelően, nem viszel be megfelelő tápanyagot, akkor hogyan is lehetne izmot építeni? Olvasgass edzésterveket, tedd rendbe a kajádat, főzz magadra, kajahordóban viheted bárhova, pihenj. Az étrendkiegészítő, mint azt neve is muattja csak egy kiegészítő, attól, hogy edzés után megszel 100g kieget nem várhatsz izomnövekedést, másmiatt van rá szükség. Az átlag kaja a lényeg (sok ch, fehérje, 5-6* étkezés). 1.hsz-ben sok infó van. -
nostrum
tag
Multifunkciós a gépem, szögben nyomás, tárogatás, lehúzások, evezés, megmindenkutyafüle megy vele, plusz amit a kétkezessel lehet, meg néhány tárcsám fogantyús, azt használjuk egykezesnek... De az utóbbi időben bővebben nyomunk fekve és a többit egy picit hanyagoljuk. Csak egy picit. Amúgy próbálunk minden izmot megmozgatni. Mikor hogy...
-
LOTR
addikt
tudom, hogy nem jó edzeni hidegben, de én most nem extrém esetekre gondoltam, feltételezem ilyenkor azért nem az udvaron súlyzózik
nostrum
a kérdésből nem derült ki, hogy mit is akarsz pontosan
ha a testsúly (izomtömeg) növelés a célod, akkor a mindennapi edzés ugyan arra a testrészre ártalmas, túledzed, nincs ideje regenerálódni -
nostrum
tag
Nem a helyre kérdeztem rá, azzal semmi bajom... az első gyakorlat után már nem fázom...
Hanem arra hogy ha bírok és van kedvem, akkor kijárhatok e naponta ugyanarra az izomcsoporta edzeni (fekvenyomás nap mint nap) vagy ezzel csak ártok.
Ezt azért kérdezem mert egyszer ez a mindennapos edzés vitt át egy holtponton... -
-
vedini
őstag
nah
visszatérve a szakadásos témához, napi 3x kenem be testápolóval a , és a friss rózsaszín csíkok szépen eltűntek, sajna a régiek megmaradtak de azoktól nem is vártam, hogy elmúljanak
egyébként valahol olvastam, olyan krém is jó rá, amivel nőknél a terhességgel járó csíkokokat kezelikLOTR:
hidegbe szar edzeni, fitmuscle 2006/5 (15.sz) "A hideg és formába hozás"
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kézilabda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest