Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Ha vki eléri ezt a szintet, megjutalamzom vmivel! [link]
-
fero02
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #1288 üzenetére
Ok, de Te állod!
Mikor néztem a srác promo filmjét, elgondolkoztam rajta, h milyen kúrát kellene elkezdenem, h hasonló eredményeket érhessek el... -
fero02
nagyúr
válasz Markgx10 #1747 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de ide akárki bejön akár tanácsot kérni, akár beszélgetni állandóan leugatjátok meg beszóltok neki.
Velem is már jópárszor előfordult, h idejöttem, de ha hozzászóltam akármilyen témához azonnal ment a köcsögölés. Ha jó kedvem van, akkor nem veszem vel, sőt vissza is szólok, de általában senkinek nem esik jól, ha azonnal leugatják. Pláne ha igaza is van.
Szóval ezen sztem mindenki nyugodtam elgondolkodhatna.
Jah és mégvalami. Ez a post nem konkrétan Neked szól. De mivel rajtad csillant meg először az értelem fénye, így ezért írom Neked (vagy csak ma ilyen ''lelkis'' napod van? ). Hátha lesz vmi foganatja másokban is.
Tudom, h nem muszály idejönni írkálni, stb, de akkor is.
Na üdv néktek! -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #1758 üzenetére
Ááááá, hogy mindig összefutunk vhol! Képeket mikor küldesz már? Rohadt kíváncsi vagyok már...
Nem veszem fel, mert engem annyira nem érdekel, de vannak nálam gyengébb lelkivilágúak is a földön. -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #1772 üzenetére
Amin már régóta dolgozol, és mentünk egy cuccért a boltba, mert el lett számolva a szükséges mennyiség. Bocs a burkolt fogalmazásért, de nem tudom, h ez mennyire publikus mások számára...
-
fero02
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #1776 üzenetére
re viszlát...PÜ
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2108 üzenetére
Nanana, csak okosan beszéJJé!
Raúl7: várjál csak, minnyá kapsz...
mod2: nameg én is...
God: monnyá le!
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2115 üzenetére
''Szeretnénk tudni ki ez a rémokos itt a topikban ''
Háát ez LOL
Amúgy a csávó most szinte minden közösségi topikba beszól vkinek vmir. Az Off topikba, a tengerimalacos topikba, stb. De csak 1-1- post és semmi több. Bekulázott tőletek -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2117 üzenetére
Azé egy taslit nem kérnék akkor sem, bármennyire is be vagy hullva.
Hol tartasz most? Vagy még mindig csak lelkiekben készülsz a dologra? -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2120 üzenetére
Szinte minden nap itt vagyok és olvasok. Én most híztam 2 kilót bazze! Mondjuk ez a kolégáidnak fika, de nekem nem...de ezt azt hiszem tudod jól.
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2123 üzenetére
Persze! Amikor csak tudok zabálok és ha van rá lehetőségem akkor húst (hússal és)rizzsel vagy krumplival.
Mellette tolom a fehérjét, bár azt nem a nagykönyv által előírt módon.
Igyexem összeszedni magam, de még azt a kurv@ cigit le kell raknom. fsznak kellett rászoknom.
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2125 üzenetére
A napi 2szeri (főétkezésemből) /ebéd és elővacsi/ -ból minimum az 1ik, amikor tuti van hús. Ritka, amikor a másodikban sincs. A bónusz meg hétvége. Rántott hús. Olyankor készen vagyok.
Mostmár tudatosan figyelek, h minél többször egyek (4-5) és minél több húst. -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2127 üzenetére
Jaja, egyenlőre ezt kell megoldanom, h ez legyen az alap.
Utána fordul megint egyet a kocka. -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2129 üzenetére
Nekem nem kell akkora. 40-el bőven ellenék Nameg úgy minden arányosan hozzá
Ezt meg csak úgy: [link] Aki felismeri a manuszt az vendégem egy sport szeletre. -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2131 üzenetére
Neszójjábeee!
Amúgy nem feltétlen az arcát kell figyelni... -
fero02
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #2133 üzenetére
Akkor eddig 2 sportszelet nekem
-
fero02
nagyúr
Ismerős a szicsuésön. Neked is nem kellett volna rászokni
Amúgy meg ez is egy érdekes téma. Itthon is vannak nagy kigyúrt állatok és nonstop ég a pofájuk. Akkor ők h a pitlibe tudtak annyit felszedni magukra? Jóóó, nyílván alkat és genetika kérdése is, de akkor is. (tuti koxolnak )
A testsúlynövekedéssel én is hasonlóan voltam. Amíg rendszeresen jártam küzdősport edzésre, akkor beáltam 62,5 Kg-ba. Onnan évekik se le, se fel. Aztán tavaly nyáron volt egy kis eü-i problémám, lementem 60 kiló alá. Aztán ahogy sikerült felépülnöm, meg ahogy mostanság igyekeztem egyre többet zabálni, most felmentem 64,8-ra (persze cigivel ). És mindez majdnem 190 cm-hez, szóval még mindi gebe vagyok.
Aztán a fasse tudja, h mi lenne, ha leraknám a cigit. Lehet maradnék ugyanennyi vagy egy kicsivel több, de az is lehet h a pótcselekvés miatt történő állandó zabálás meghozná a várt kilókat.
Youtube-os videóra senkinek nincs semmi tippje? Minden csokit nekem kell elpusztítani? Még a végén el fogok hízni -
fero02
nagyúr
De basszus vannak olyan emberek is, akik cigiznek mint atom és full luffancsok. Vannak, akik pont normál súlyban vannak, meg vagyok én És ez ugyanígy van a nemdohányzók körében is.
Ez inkább genetika, de az tuti 100 h a cigi is beleszól.
Én nem tartom magam kemény dohányosnak. Normál esetben fél doboz/nap, ha valami akció van (meló, társaság, stb) akkor viszont elmegy 1 doboz simán.
Edzésem most sehogy sem áll, inkább a kajára koncentrálok. Fehérjét minden esti gépezéskor tolok (feltéva ha van itthon tej )
GOD: monnyán le! Meg amúgyis...Te nem megtetted, hanem megetted
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz Boci_83 #2156 üzenetére
Viszlát!
Ennek a topiknak ez a stílusa. Nem Te lennél az első, aki nem bírja. De gondolom annak is meg van az oka, h miért ilyen ellenszenvesek a kollégák néha....
Mondjuk most én is kussolok, mert nekem sem szólt még be eddig senki. Kész csoda Lehet most kiabáltal el...
do3om: megkóstolod az enyémet. Arra tuti grimaszolnál -
fero02
nagyúr
Dehogy akartam én vitázni! Eszembe sem jutott.
Az enyémben van ipari szója és szőlőcukor por is bekeverve. Mármint a 3 por van összekeverve és az lett visszaöntve a dobozába és ilyenkor csak kimérem és iszom.
Ezért van olyan sz@r íze vízzel.
mod: ch-m nincs.
mod2: ilyenkor még sajtot szoktam tömni, feltéve ha van itthon. Gyorsan fogy
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2163 üzenetére
Eriggyé mán!
A dobozra is az van írva, h 1 adag: 250ml vízzel 25 gr. por. Ez nekem annyit jelent, h 3 (nem fullosan) púpus evőkanál por 3 deci tejben. Ez megy a shaker-be, összeráz, iszik, fingik
Mi az, fél liter alatt úgysem hat? -
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2169 üzenetére
De ha nem edzek, akkor minek vedeljek annyit? Ez a mennyiség meg sztem pont elég ahhoz, ha a fehérje bevitelem fedezve legyen.
Ihatnék én napi 3-4 adagot is, akkor sem jönne rám állítom. Pláne ha nem is edzek.
Vagy tévedek? -
fero02
nagyúr
Nézi vki az RTL Klubot? Ez a mai adás eléggé zsírság.
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2190 üzenetére
Mondjuk én élőben láttam a csoffadt tested, amikor vittem a billentyűket (amikről még azóta sem tájékoztattál, h mi van )
Szal akkor várok türelmesen... -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2193 üzenetére
Jóvan bazzeg, de aztán nehogy az legyen, h átvertelek aztán meg el akarjál kapni...mondjuk úgyis gyorsabban futok, mint Te
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2197 üzenetére
Ez fasság.
Egyes kutatók szerint a szója is káros a szervezet számára, csak nem tudták még 100%-osan bebizonyítani. Ahhoz képest meg szinte minden termékben van ipari szója állományjavítóként...
Meg ennyi erővel mindere lehetne fújni, h vmi bajod lesz tőle. -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2199 üzenetére
Háát perszeeee
Komolyan mondom, ha azt a sok pénzt nem az ilyen jellegű ''kutatásokba'' ölnék, hanem pl a rák-kutatásba, vagy magába a gyógyításmegelőzésbe, kórházak fejlesztésébe és az orvos rendes kifizetésébe, akkor már régen nem itt tartanánk...
Na most megint kicsit felb@sztam magamat. -
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2202 üzenetére
Nincs olyan és nem is lesz.
Az tény, h az emberi szervezet az egy csodás dolog, de pl a határok szerintem egyénenként voltozik. Ezt úgysem tudják kutatni.
És azt nem mondtam, h ne legyen fejlődés, sőt! Legyen fejlődés, mert az orovostudomány rohadtul le van maradva, de akkor tényleg abba fektessenek pénzt és ne az ilyen idióta és fölösleges kutatásokba, h a szénhidrát hogyan hat a szemre (vagy mi volt az). Majd ha már szinte minden mást tudni fognak, akkor utána szenvedjenek ilyen 20-adrangú dolgokkal.
Amúgy pedig God-nak igaza van a kutatásokkal kapcsolatban. -
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2243 üzenetére
Haggyá má'. MODst mondtál egyetlen egy dologot, azt is a szemről. Anyukámnak zöldhályog van a szemén és semmi jóval nem biztatják, pedig az gyógyítható. És még ugy van a szürkehályog is, ami sokkal szarabb és elvileg nem gyógyítható.
És akkor még mindig csak a szemről beszélünk. Még sehol nincsenek az ilyen-olyan kórok, daganatok és még lehetne sorolni.
Na erre kellene, h költsenek!
God: ha elviszel elmegyek -
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2247 üzenetére
Múltkor nem egészen ezt mondtad...
-
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2253 üzenetére
Ok. Legyen igazad. De ettől függetlenül még mindig csak a szemnél tartunk. Ami ugye jó dolog, de lehet nélküle élni. De pl akinek agytumora van? Az már kicsit neccesebb téma. És akkor megint csak 1 dolgot mondtam és rengeteg van még. És azt próbálom Neked magyarázni, h inkább az ilyen kutatásokra fordítság azt az összeget is, amit pl a cikkben közöltek.
God: milyen volt az erotika kiállítás?
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz L|zsidoboz #2279 üzenetére
Miről is lenne szó?
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Tömegelési időszakban a tejberizs az jó kaja?
-
fero02
nagyúr
válasz Foglalt név #2591 üzenetére
Az lehet.
Na majd meglátjuk mit mond a többi koxos izomagy
-
fero02
nagyúr
Nem is azért mondtam. És természetesen örülök neki. De ha elkerülk itthonról, akkor meg az asszony fog rám főzni
God: vazzeg én iszok szóját. Igaz, h az nem mennyiség, de akkor is.
Mellesleg nekem a bajom az egésszel, h ezt is egy pont olyan ország lakóival történt, ahol az életszínvonal sokkal magasabb az átlagnál. Ettől már csak az lett volna jobb, ha az Amerikai luffadék kölköknél vették volna észre. Arra gondolok, h pl kizártnak tartom, h egy angol kiscsávó mondjuk annyit dolgozzon, mint pl egy magyar "átlag" család gyereke. Nem tudom, h mennyire sikerült érthetően megfogalmaznom.
-
fero02
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #2627 üzenetére
Arra gondolok, pl egy átlag magyar családnak van mondjuk disznója, egy kis földje meg ilyenek. (az most ne legyen vita tárgya, h ez mostanában mennyire igaz) És ugye mondjuk a kukorica betakarításkor apuci kihajtja a gyereket a földre, h törje ő is. Vagy ha kapálni kell. Meg ilyenek.
Ezt pl egy angol gyerekből nem nézem ki. Esetleg egy fűnyírás, de az meg lóf@sz.
Én pl tizenévesen már mindenhol ott voltam, ahol csak lehetett. Építkezésen, öreganyámék gyümölcsösében, stb. Egész nap pörögtem, mint egy gilisztás.
És ez kb megfelel a korosztályom "színvonalának".Aztán pl itt van öcsém. Van köztünk 7 év. Dettó ellentettem. Egy világ lustája, semmit nem csinál itthon (se). Ha meg megkérem vmire, h segítsen, akkor 2 perc után elküldöm a f@szba, mert felidegesít a bénaságával és tehetetlenségével. Jó, ez lehet nevelés kérdése is, de pl az ő korosztájából nem is sok gyereket láttam dolgozni.
Én ha hazaértem és kaja volt, akkor mindent megettem. A mai kölkök olyan válogatósak, mint az állat. De ezen nem is csodálkozom, mert a fiatalok egyre jobban kezdenek bekockulni. De ha egész nap semmit nem csinál, akkor mitől éhezne meg
Szóval ilyenekre gondolok, de ez így nehéz leírni. Szóban önnyebb lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest