Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #7198 üzenetére
Ha nem, akkor "szép" kis kupacot trottyanthatott.
-
Zomb€€
őstag
Elmegy pár órára edzeni az ember és szánalmas módon telehányjátok offal a topikot. Meg sok jöttment is betalál...
Szal ma hát-váll volt. Kiprobáltam azt a vetkőzős oldalemelést...hát...asszem beszartam
-
Boxer001
veterán
Jó...de sokan még diákpöcsök, nekik minden kedvezményes. Majd cumiznak ők is ne aggódj.
Egyébként igaza van Woodnak, költözz.
Meg amúgy is, neked BMW-d van, mit rinyálsz.
Nálunk 6100 a korlátlan havi, 10 alkalmasat nem tudom, ami most nálam ment 2x az az 2 alkalmas, az 610. -
Rivaul
addikt
válasz
Woodslave #7178 üzenetére
A képemmel nem lenyűgözni akartalak de olvasgattam s elöbb vagy utóbb mutatnom kelett volna valamit bár elég karcsú vagyok rajta ez nyáron volt pihenőidőszakba ennyi a mentségem . Sok buli sok -izom
A tudásom meg közkincsé teszem szívesen de természetesen énis tévedhetek... Bár ez elég ritka -
Woodslave
félisten
nálunk 3900
itt a tegnapi edzőpartnerem
[link] -
harry
veterán
Nálatok mennyibe kerül a terembérlet? Nézegettem, és van ahol ilyen 10-12 alkalmas is 7k körül van, ami szerinetm azért vicc. Legalábbis nekem teljeshó-16alkalom / 5-6k lenne jó, ez nem tudom mennyire reális.
-
Boxer001
veterán
Egész normálisat írtál már a végére, ezt nem néztem volna ki belőled.
Bibby
Ilyen velem is volt egy időben...tudod hányan tudják erre a megoldást? Nagyon sokan a világban. Eláruljam mit csinálnak? Eljárnak dolgozni.Szánalmas vagy, grat.
Rivaul
Hát nem is lettél szimpatikus.Remélem nem is leszel.
-
Rivaul
addikt
Zavarnak az uj arcok? Kis fényt hoztam a...
Mind1 szóval lécci ne utáljatok igyekszek hogy minél több mindent taníthassak.
Neem komolyan nem akarok itt szócsatázni csak kicsit ki akarom élvezni hogy egy fórumba végre én lehetek az aki a legjobban ért a témához
Hupsz
Asszem ez nem tett túl szimpatikussá
Tényleg tiszt a régi tagoknak de bemászok a képbe igyekszek kivívni hogy ne engem próbáljatok beáldozni minél hamarabb -
Bibby
addikt
Muszáj írnom ide, kérlek basszatok le, mert annyira szánalom vagyok hogy reggel 10nél korábban nem tudok felkelni, emiatt ma sem mentem le edzeni. Nem lehetek már ilyen lusta állat...
1984 is beletartozik, én igazi patkány vagyok!
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7171 üzenetére
Jól van, egy darabig békén hagylak, pont addig, amíg nem adsz rá okot.
(a tegnapi 2 homokos megmozdulásodat meg sose felejtük el, grat.
)
_________________________________________________________________________ -
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7165 üzenetére
Nem értem miért fáj az neked, ha hetero vagyok, meg itt nagyrészt mindenki.
Most már igazán nem kell hárítani másokra a dolgokat, lebuktál, rólad már biztosan tudjuk. Ha nem akarod elfogadni így magad, sose leszel boldog.
(csak nem fejezzük be a témát, de talán most már erőt tudok venni magamon, és nem fogok reagálni ezekre a faxságokra (tetszik a szó mi?
)
Szerk.:
na tessék, kondis zuhanyzó, meg szappanos-férjes film...van itt homok bőven. -
P00By
nagyúr
válasz
Low You
Szoros és vastag szálak fogják összefűzni őket
-
Rivaul
addikt
válasz
Pff ezzel megetted a lelkivilágom
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7161 üzenetére
Nyugalom, nem fogtok nélkülözni.(max az elején esetleg hétvégente fogok nethez jutni, de ezen mihamarabb változtatni fogunk
)
Rivaul
Te nem a testépítés híve vagy, hanem egy hülye gyökér. (azért emeltem ki az ly-t, hogy okosodjál is)
-
Rivaul
addikt
válasz
L|zsidoboz #7161 üzenetére
Én szóltam
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Boxer001 #7158 üzenetére
eddig rendes akartam lenni veled, de látom nem vagy rá érdemes.
én megpróbáltam magasztalni a szintedet, hogy oda nehéz eljutni.
Dehát magadat degradálod le, akkora patesz vagy.Találkozunk a dedikáláson, kötsög.
U.I.:
Remélem olyan országba készülsz, ahol nincs internet.Rivaul: hejesírás.
-
Rivaul
addikt
Jah mielött még jönne hejesírni nem tok gondolom észrevettétek. Én teljesen a testépítés híve vagyok így szeretnék izomagyú lenni ahoz meg kötelező hogy analfabéta legyek
.... Tudom, jó úton haladok
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7155 üzenetére
1. Én meg még sose tömegeltem.
2. Engem szerinted hol érdekel, hogy a zsírmalac szintről sima kocává változtál?
3. Az aztán nagy szint lesz, ha utólérsz. Maradj is majd ott, azt kívánom.
(remélem kellőképp felhergeltelek egy kis képrakáshoz)
+ Jó is az önbizalom.Ha kint egyenesbe jövünk, onnantól megnézem, milyen a tömegelés, ezt reménykedve nyárra teszem.
smeghead
Így van.Egyébként én asszem disznó vagyok a kínai mizé szerint.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Boxer001 #7146 üzenetére
Ne én legyek a szint, ugyanis én kb. 3 hónapot tudtam eddig tömegelni.
Meg kb. 1,5 évet diétázni.Az viszont engem nyugtat meg, hogy feleannyi idő alatt is látványosabban változtam, mint te.
Meg hogy max. fél év alatt bőven utolérlek.Homárkodás nem lesz benne, nem az én stílusom.
glutamin: Az Mohamed Alis filmre koxolták fel, ami már nem most volt.
Azóta így néz ki... -
glutamin
őstag
Látom az újévben is mindenki szájra gyúr
Én már elkezdtem übrbrutális 85kg-os guggolásaimat. Valaki átvehetné már a heti 1 edzéses módszeremet
A legenda vagok-ot látta már vki. Egész komolyan néz ki benne ez a suyterák Villámszmisz.
-
Woodslave
félisten
Én is agyaltam, hogy mondjuk hasazni kéne, vagy valami, de képtelen vagyok rá. Reggel nem tudnék edzeni se az biztos
-
Vandit.
addikt
-
smeghead
csendes tag
Szokott e itt valaki reggel, ébredés után fekvőtámaszozni?
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7144 üzenetére
Ha valami homárság lesz benne, annak nem fogok örülni.
Sebaj, az vígasztal csak, hogy úgy gondolom, nálad még mindig jobb formában vagyok, ez már nekem elég is.
Wood
Tanultunk a hibáinkból.
smeghead
Te mikor takarodsz innen?Bőven sok már itt a patkány, a viszontnemlátásra!
-
Möhe
addikt
Ma elkezdtem a kreatinkúrát, eddig 2x10g-t ittam meg (a másodikat 5 perce,mert huzok a terembe), de hogy ennyit kelljen wc-re mennem
,mintha 70éves vég satter lennék. Óránként budira kell kimennem
. Eszem, f@szom megáll
mod:pedig óránként egy pohárral ittam csak
-
Woodslave
félisten
miért vagytok ilyen szégyenlősek?
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7141 üzenetére
Hát a múltkori képregényed óta már majdnem azt is megbántam, hogy regeltem a ph-ra anno.
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7139 üzenetére
Jah értem, most már világos mi a helyzet veled. Csak mert nagyon úgy tűnt, hogy termet se láttál még életetben, annyira nem említed sose.
Ez most könyv lesz, sajnos én azon nem lehetek rajta
Patkány.
Pedig ott a csávós topic esete is, ahová beírtál új reggel, akkor a pókerbuziskodásod is...nem elég ennyi ötlet?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Boxer001 #7138 üzenetére
Ebben a hónapban itthon edzés van vizsgaidőszak miatt, de utána megint megyek terembe.
Képet én sem küldök magamról, mert ápr.1 kategória.Amúgy szokás szerint épp diétázok.
Amivel már a tököm kivan, csak már annyira meg van löttyedve a bőröm, hogyha gyorsabban fogynék, még szarabb lenne.Ez most könyv lesz, sajnos én azon nem lehetek rajta.
De így több hely marad neked.
Amúgy múltkor is beleírtam magam, szóval nem tudom mit sírsz. -
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #7137 üzenetére
Most már azért jó lenne, ha nem én lennék a főszereplő.
Illetve ha most se rakod bele magad a történetbe, akkor egy hitvány kötsög vagy.
Mondjuk amúgy is, ADKA neked.
Egyébként te jársz edzeni? Nem emléxem rá, hogy bármit is írtál volna, ami alapján el lehetne dönteni.
Szerk.:
sunyi pókerbuzerátor iwiwkukker vagyjah, tényleg a leglényegesebbet ki is hagytam: ráadásul homokos is
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Boxer001 #7136 üzenetére
Gratulálok!
Én még mindig nem tudom, mi az a szar, szóval valaki előtt még titok.
De nem is érdekel, eddig is tudtam élni nélküle (igaz tudtam, hogy valami miatt nem teljes az életem).
Kép viszont nem kell, épp most készülnek rólad képek a műhelyben.
Én már látom mennyit fejlődtél, hát nem lesz semmi.
Ez az IWIW kész aranybánya. -
Boxer001
veterán
Nah, megtörtént a 2. edzés. Épp WP+dextrózt iszogatok. Mell-kar-vádli volt. Picit mindenben erősödtem.
(fekve pl már a rúddal is megy néhány
) Csináltam egy képet is, hogy majd tudjam, mennyi idő alatt nem fejlődtem szart se.
De nem mutatom meg még privátban sem senkinek...(most következik, hogy miért, baszhatjátok, jót röhöghetnétek
)
Látom már az ADKA védjegyünk is elveszett szépen, erről ennyit. -
Woodslave
félisten
válasz
L|zsidoboz #7134 üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
L|zsidoboz #7127 üzenetére
ne legyél már béna, csak 14 archivumot kell végigolvasnod
sőt annyit se, elég ott kezdened, ahol még nem írkáltál
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #7127 üzenetére
Abban répa volt nem alma.
-
Woodslave
félisten
válasz
L|zsidoboz #7124 üzenetére
láttad a shoot 'em up-ot?
-
Woodslave
félisten
válasz
L|zsidoboz #7119 üzenetére
ööö inkább elárulom, hiszen neked is legalább annyi jogod van tudni, mint nekem
(nézd meg azért a smiley-k betűkódját
)
-
Woodslave
félisten
válasz
L|zsidoboz #7114 üzenetére
tudod az ADKA titok tudása különbözteti meg a teljes jogú fórumosokat, meg a ..pateszokat
-
Lavves
tag
válasz
L|zsidoboz #7114 üzenetére
Pedig már én is tudom...
-
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10 #7110 üzenetére
"Mindazonáltal a kérdés igen jó, hogy a 10 km túl hosszú-e a hatékony kardióvaszkuláris fittség fejlesztésének szempontjából. A 10 km és egyéb távok futásának előnyét Lon Kilgore jól elmagyarázta "Az aerob fittség recept paradoxonja" cikkében, amelynek lényege az, hogy a "hosszú-lassú távolság" (60-120 perc) kb. 70% futás VO2max-on futva nem fejleszti sem a kardióvaszkuláris hatékonyságot, sem a futás VO2max-ot (az oxigén felhasználási képesség maximuma). Élettani szempontból "pusztán annyi történik, hogy fokozódik az oxidatív energia források raktározásának képessége és a kapcsolódó enzimek mennyisége; a sportoló tovább tud futni, de nem gyorsabban." Önmagában véve persze az nem egy rossz cél, hogy hosszabb távot le tudj futni, és a futásban használt izmok állóképessége nőni fog. Az nyilvánvaló, hogy a kizárólag hosszú-lassú edzés elkerülendő (ahogy az állítólag fitt népek szeretik és csinálják), de ez nem azt jelenti, hogy teljesen hanyagolandó."
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #7105 üzenetére
Maradi vagy
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #7103 üzenetére
Szerk.:
inkább hagyjuk, ez gusztustalan, még egy WP-s turmixot is leakarok gyűrni edzés előtt.
Igazad van egyébként, de gondolom néhányban már ott figyel a ferdeség. -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #7099 üzenetére
Ókli:
Légy büszke magadra
-
válasz
God Vazzeg #7097 üzenetére
én anno magamtól jöttem rá
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest