Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #43299 üzenetére
too much information
-
Shodan
őstag
válasz
God Vazzeg #43292 üzenetére
a foci tényleg szar
a horgászás viszont jó dolog, bár még ugy komolyabban soha nem horgásztam. Tavaly kicsi ivászat után kimentünk este balatonon.Az első az volt hogy léptem egyett és pofára ráesetem a stégre.
Utánna bevetettük a zsebpecátfél óráig markolásztam azt a műanyag szart a kezembe, mire rájöttem hogy a damil nincs is rajta mert valahogy berepült az egész a francba. Bár közbe furcsáltam is hogy hogy a picsába dobrtam ilyen messze mikor az egész kb 2 méteres és az uszó volt vagy 10 méterre. Aztán mikor megmozdult az uszo, akkor rángattam a kezembe, de már nem volt összeköttetés
Utánna ilyen állapotban beültünk egy csónakba 4en! amibe 2en is alig férnek el. Na hát ott nem sok kellett hogy ott maradjunk, főleg hogy nem is nagyon tudok úszni.
Aztán valahogy ilyen hajnal 1 körül kikötöttünk a strandon a yachtal , ott betaláltak a cigányok( engem csak simán matula bácsi utódjának tituláltak) . Azért cigányok elől menekülni egy ilyen lélekvesztővel nem egyszerű, kb egy bottal lapátoltam
, szóval vicces volt. De a reggelből már nem nagyon emlékszem semmire...
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #43294 üzenetére
Ma mindenki csak dicséretet kap godtól, most írogassatok!
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #43292 üzenetére
Szerintem hosszabb távon én se nagyon bírnám.
Régen nekem is ki volt váltva az engedély. Fater van nagyon oda érte, még akkor is jót elücsörög ott, ha nincs semmi kapás, tavaly pl. alig fogott halat, pedig sokat kint volt. Igaz mostanában már elektromos kapásjelző ugye...aminek van ilyen kütyüje, jelez szépen, még rezeg is, te meg alhatsz a kocsiban, szóval így azért ki lehet bírni.
Éjszakai horgászat meg szerintem nagyon zsír. Lehet sütögetni, iszogatni, közben meg jöhet akár egy halacska is...
A kocsiban alvás is nagy fíling.
Foci meg nem szar, foci jó.De fociznék bazzeg...most hogy említetted, rég volt...közben enném a dinnyét.
Szerk.: elnézést, offba tettem inkább. -
Boxer001
veterán
válasz
Atomgeszi #43290 üzenetére
Oks, eszek, csak az a baj, hogy nincs itthon
, de venni kéne majd, lehet holnap hazafelé.
Jó lenne halat fogni, de ha nem, az se baj, már az is faxa, hogy kint leszek a tóparton. 4-fél 5 felé kimegyünk, aztán már 9 felé jövünk is valószínűleg, vagy ha maradunk még, akkor kapás miatt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Boxer001 #43289 üzenetére
Én is nem rég ettem dinnyét!
Egyél Te is jól fog esni
És jó horgászatot faterral. Sok halat, kevés szúnyogot. Érezzétek jól magatokat, ha már nekem nem akadnak ezek a lehetőségek. Én faterom elitta az eszét is de inkább ne is beszéljünk róla. Áááh..De remélem majd az én gyerekemmel is lesznek ilyen élmények.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #43281 üzenetére
Hát lehet.
Azért nem piszkálom még én is dunkel-t, mert elég neki saját maga is csapásnak.
Épp ma mondtam tesómnak néhány órája, hogy de ennék dinnyét. Azt se tudom mikor ettem utóljára.
Na nem baj, hajnalban kelés van, irány horgászni. -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #43287 üzenetére
el leszel hajtva mint a magzat - hát ezen beszartam
Ja, ma tiszta endorfin-zuhany van
Boxi... ő már az újoncokkal sem bír el... -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #43285 üzenetére
Erről van szó!
-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #43283 üzenetére
Nem, azért le-le fojtottam egy 20 deka marhával meg pár adag töltött tökkel, biztos ami biztos
-
dunkel
őstag
Ma én is ezt a szétválasztó diétát nyomattam: gyümölcs-nap
Lement 1 kiló kajszi meg 1 kiló dinney, de lehet a dinnyére ránézek még, hogy jól érzi-e magát -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #43279 üzenetére
Amit megennél pluszba, azt add nekem.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #43275 üzenetére
Az szép.
Duzzogva, de elfogadnám, ha ennyit tudnék 115-be.
De meglesz az, mert van még egy dolog a tarsolyomban, ami löketet adhat, és még nem próbáltam igazán. Az evés. -
LOTR
addikt
bár nem tőlem kérdezted, de edzésnapokon, edzés előtt fél-egy órával 2szemet, pihenőnapon meg 1 szemet valamikor napközben, kaja előtt és után is úgy nagyjából középidőben, nem célszerű étkezéshez közeli időpontban enni
glutaminról még annyit, hogy én edzés közbeni italomba is teszek, egy 1,5literes ásványvízbe megy 2-3 kiskanálnyi, az szerintem nincs 20g sem, majd ha kevesebb chn leszek, akkor több fog menni
off
ma voltam balcsin, de a korábban említett hírekhez képest -mi szerint tele van gyúrós patesszel a part-, hát összesen egy db-ot láttam, de az is inkább ilyen erősebb atletikus alkat volt, ellenben pókkal és kákabelűvel () tele volt a part mozdulni alig lehetett...
-
TommekT
csendes tag
válasz
God Vazzeg #43263 üzenetére
LOL ember. Mit mondtam róla? csak anyit h nem ijennek képzeltem el.... Ez annyira sertő dolog :S?
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #43264 üzenetére
120-at sajna még nem, de most kellőképp felkúrtam magam ahhoz, hogy a közeljövőben kitoljam.
-
P00By
nagyúr
Steve Namat meghívást kapott a Sport tv-be egy közel negyedórás stúdióbeszélgetésre, ahol ez évi terveiről fogják kérdezgetni.
Köztudott, hogy Steve hamarosan az Egyesült Államokba utazik, ahol két versenyen is elindul, hogy közelebb kerüljön álma megvalósításához.
Ágai Kis András sportriporter fogja vendégül látni az Extremefit csapat éllovasát, aki nem utolsó sorban a Sport tv Gyurma magazinjának is műsorvezetője.Július 15-én MA 20:45 Sport 1 Tv
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #43240 üzenetére
God alpha burnt, mikor és mennyit kapkodsz be ?
Olvastam BBn, hogy kéne szedni de személyes tapasztalat nálam többet jelent -
-
Shodan
őstag
válasz
Tomics #43255 üzenetére
az lehet... de nem kell mindent elhinni amit bbtv-be látsz.
egyébként lehet hülyeség, de ha nem csinálom meg az összes gyakorlatot akkor néha ilyen lelkiismeret furdalásom van
azért hogy most akkor nem tettem meg mindent.
De érdekes pl a kaja vagy a súly terén nem érzem így. -
Shodan
őstag
az a baj hogy én már 65 nél beszarok
épp hogy végig megy vele.
szerintem is túl sok benne a kar, legalábbis ugy érzem.
amivel így koncentráltabban érzem (nem röhög) az olyan 50kg.tüdőm az meg egy fos, ha futok a busz után fél óráig lihegek. mondjuk vagy egy éve nem futottam vagy 100métert, lehet egy kicsit kéne kardiózni tényleg...
3 gyak nem kicsit kevés? azt fél óra alatt lerendezem, így kalimpálok összevissza azt meg is van.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tomics #43251 üzenetére
Ja már rátudtad tenni a rúdra a két 7,5 est?
Shodan: sztem csinálj sima fekvenyomást 4x8.
45 fok 4x8
fekve tárogatás 3x10 azt cső
Fekvenyomás utolsó szettjére meg mindig tegyél valamennyivel többet és addig nyomd amíg beszarsz. Nálam mindig bejött mert folyamat erősödöm! -
Boxer001
veterán
válasz
Shodan #43248 üzenetére
Hi!
Mi a faxnak csinálsz ennyi gyakorlatot rá?
Én nyomok sima padon rúddal, szögben egykezesekkel, meg egy kicsit tárogatok, aztán csókolom. 4x8-at úgy nyomsz, hogy végig 65 kg, vagy 65-ig mész fel? Mondjuk tök mindegy, szánalmas mindkettő.Hihetetlen, hogy van amibe nem én vagyok a legszarabb.
-
Tomics
addikt
válasz
Shodan #43248 üzenetére
nem sok ez a 4-5 egy kicsit? nem lehet hogy túledzed? szerintem 3 elég lenne és minden héten variálgatni melyik az a 3 az 5ből, mindig mással kezdeni. próbáld emelni a súlyt ha 2,5 kilóval, akkor annyival. nem lehet hogy dolgozik a karod? hosszú karod van? mert ha igen nehéz kikapcsolni. Tolódzkodást, áthúzást esetleg próbáld beépíteni mondjuk 2-3 hetente
vagy lehet hogy a tricepszed gyenge. esetleg a tüdőd nem bírja, kardiózz.
Bár ezek csak egy kis pateszka tanácsai, de hátha valamelyik bejön a sok közül, kb mindent felsoroltam ami eszembe jutott -
Shodan
őstag
válasz
Atomgeszi #43242 üzenetére
fekvenyomás 4*8
tárgogatás 3*8-10
chessprest 3*8
fekvenyomás egykezessel döntött padon 3*8
45 fokos nyomás 4*8
----------------------------------------------és ezeket variálom kb egy mell napon 4-5 gyakorlatot szoktam csinálni.
Ma például: 4*8 fekvenyomás +végén még egy 10es sorozat kis súlyal
chesspresst 3*8, aztán mégegyeszer 3*8 egy másikon ami alsó mellre van.
tárogatás 8,8,10,10
fekvenyomás egykezessel döntött padon 3*8és aztán egy kis hazasás. Ez volt a mai nap.
-
Jojo5
őstag
Hőmérséklet: 34.4 °C csöppet meleg van kinn
Erre én még emeleten vok tűző nappal szembe légkondi meg ventilátor nélkül -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Shodan #43237 üzenetére
Kaja kaja kaja.
Milyen gyakorlatokat csinálsz? Ismétlés,sorozat szám?
Mellesleg ma nagyon jó hát tricepszeztem.. végére kis has is belefért!
Olyan meleg volt, hogy félmeztelenül kellett edzeni. Nem tom vagy a látvány miatt(milyen csoffadt test ez - edzeni kell) vagy nemtom miért de erősödtem mindenbe 5 kilót. Persze ez még mindig nagyon kevés.
Gyerekek ilyen melegbe úgy megkívántam egy jégkrémet.
-
kisninja
őstag
válasz
God Vazzeg #43240 üzenetére
Basszus nekem is ez a gondom
De alig tudok újabban normál kajálni.Hétvégén szétütöttem a karom hatalmas pukli meg még be is van dagadva..... Azé ma már edzettem.
-
Tomics
addikt
Ma lábnap volt, hot blood-al, ismét nem éreztem semmit. Még van egy tasak holnapra hát-vállra.
Viszont a guggolás megy45 perc alatt végeztem, de a hétfői mell-kar másfél órás edzés nem fárasztott ki így ennyire. Nem hiába fontos a láb edzése
Jó az anabolic ára, kár hogy nekem csak a kis 1 kilósra van keret -
Shodan
őstag
Miért nem megy nekem a fekvenyomás?!
65 a vége kész tovább nem is erőltetem, kb fél év latt nem sikerült feljebb mennem...
pedig ma ugy éreztem nem vagyok fáradt, érezetem a súlyt, de ennyi nem megy többel. Itt a vég...ugrok -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #43235 üzenetére
Sajna a vastagság nálam se testbe se pízbe nem adatik meg
Attackról mi a véleményed diéta alatt, hogy jobbá tegye az edzést vagy maradjon a kávé diétára ?
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #43233 üzenetére
glutából edzés után 10gramm meg lefekvés előtt 10 gramm bár lehet jobban teszem ha utána olvasok
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #43230 üzenetére
oks :d alpha burnt te tolod ? Gondolom karnitin aerob előtt alap csak az alpha mozgatja a fantaziámat
-
Jojo5
őstag
Mielőtt még elfelejtem ATTACK szedésének látja valaki értelmét diétában ?
Találtam itthon pár adagot gondoltam a bennelévő arginin fasza lenne de a kreatin rész ha csak edzés előtt szedem elhanyagolható nem ? -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #43225 üzenetére
ahogy néztem a képet te legalább széles dög vagy míg én magas szuttyancs
Viccet félretéve veszek ilyen anabolic wheyt mindig is ki akartam probálni most lett keret így, hogy villámactionbe van, de azon vacilálok, hogy glutát vagy BCAA xpresst nyomjak a kosárkába mellé
Valami ötlet ?
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #43223 üzenetére
jó de te 1 fejjel kisebb vagy legalább
szal én csoffadt szutyok lehetek kb melletted
-
God Vazzeg
veterán
94kg!
-
Jojo5
őstag
Szépjónapot
Mai mérlegelés 94,3 kg öröm a tetőfokon erő meg a béka segge alatt-mellett valamerre
Viszont úgy vettem észre szépülök persze csak saját kis nyomi kereteimen belül
Majd valamikor rakok fel képet ha a nép is szeretnéÜdv
-
Tibike24
aktív tag
én most értem haza alkar bicepsz meg egy kis hasazás volt... csak nagyon meleg van a terembe...
-
Atomgeszi
nagyúr
Up!
Go hát-tricepsz! Jó melegbe. -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg #43216 üzenetére
up akciós az anabolic whey a sárgán
-
God Vazzeg
veterán
Up, meleg van
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #43212 üzenetére
ez nekem így sok volt egyszerre
de valahogy majd csak túlélem talánglutamin
szorítót használtam is utána, valószínű most lett lekenve a rúd vége valami szilikon félével, aztán azért csúszott annyira, két hete még alig bírtam felrángatni rá a tárcsákat -
Radnix
senior tag
Kikúrt jót edzettem így 2hét kihagyás után, csillagos 5-ös!
De vissza kell szoknom a csirkéhez, most kicsit túlméreteztem az adagot és hányingerem van -
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition #43208 üzenetére
2x ment el...sry
lotr: nekem eddig az első hot bloodtól robbant a shakerem na meg 1x itthon az első tescos bitech fehérjétől. fele a falra ment moshattam le szerencsére nem maradt nyoma
-
LOTR
addikt
látom erős szanálást kellene eszközölni már végre.....
na, de ilyet nem akartam beírni, de a mai edés után mégis megteszem:
tegnap edzés után rázom össze a turmixom, erre a fele rámfolyik, meg az asztalra, meg a földre - valószínűleg rosszul pattintottam rá a tetejét - néhány kiló fehérjét már megettem ugyan ebből a shakerből, de eddig csak 1x robbant, amikor forró vizet öntöttem a fehérjébe és úgy ráztam össze
na ma meg készülődök guggolni, 2db 20as tárcsát tettem fel, elölguggolás, hátralép látom, hogy az egyik, mintha megindult volna, erre nem lecsúszott a rúdról, hogy rohadjon meg, ugye a következő pillanatban már csúszott is a másik is - egyszer nem esett le még nálam rúdról súly ez alatt a 4 év edzésmúlt alatt
holnap reggel megyek edzeni, most kicsit tartsak tőle talán?! -
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition #43208 üzenetére
aztat nem tudom, de aki vette 20k-t írt (10 kilós)
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest