Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos #44797 üzenetére
Az nem gond, húzzál a fejedre zacsit.
Meg ne fél méterről csinálj képet, valami normálisabb távolságból.
marcus
Helyes, toljad is keményen.Nekem meg keressél régebbi, gyúrás előtti képeket (tudom már raktál fel egyet), hátha én is megnyugszom, hogy talán van még remény.
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #44794 üzenetére
Ja kb, meglesz a 15-ös tzs 86 kilóval
A legszebb az, hogy közben van, amiben erősödtem.
-
macikos
addikt
válasz
Tomics #44768 üzenetére
Miért kellene jó formában lennie, amikor még 12 hét van a versenyig?
Továbbá 132Kg... itt nehéz megtartani az izomzatot diéta mellett, ezért neki jobban oda kell figyelnie, meg jobban kell időzítenie.
Naturálként, 70 kilósan bárki lehet versenyző fizikum... de ez mégis kit érdekel?
120 kilósan legyél versenyző fizikum, az már valami
Nálam most 183cm, 137Kg 25%+++
-
Vandit.
addikt
válasz
marcus.fenix #44790 üzenetére
Nálam most 186 centi, 97 kiló tzs kb 20%
-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #44782 üzenetére
-
Woodslave
félisten
ja még annyi on, hogy kipróbáltam az attackot edzés előtt és bejött. Télleg szétdurrantam től, jó nagyon
-
BÁ Nutrition
addikt
hát ilyen formához brutál genetika kellene naturálban, és szerintem Zane nem is volt az, de nálunk edzett egy srác tavasszal aki nagyon állat genetikával rendelkezett és ha egyeltalán kokszolt akkor csak valami nagyon minimálisat, ő nem is állt messzi egy ilyen formához
bedurrantva persze. ráadásul szendvicszabálás mellett
mondtam is neki hogy rohadjál meg b+. kb 2 perc után mikor megismertem
először nem is értette miért mondom neki és egy kicsit furcsán nézett rám
azt hitte komolyan mondom neki
pedig de
szóval a lényeg hogy ilyen formát naturálban a büdös életben nem raksz össze genetika nélkül, ebben biztos lehetsz. + gondolj bele kik nyernek a versenyeken. akiknek ilyen a genetikájuk. a mr olympián meg még fikázzák is őket hogy ejj mintha a vádlid kicsit le lenne maradva... na jóvan nem penenézek annyit
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #44773 üzenetére
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44697 üzenetére
Ha nincs rá igény, meg kell teremteni. A 90 napos diétára is megteremtette valaki az igényt, győzike is megteremtette, Norbiápdétnek is sikerült, a divatszakma gyakran csontkollekció modeljeire is igény van, erre is lenne igény. Persze amíg testépítőverseny szinte csak arról szól kinek van több lóvéja és bírja az anyagot, addig igény sem lesz az esztétikus formára
Szvsz ilyen: [link] formát jó genetikával össze lehet hozni naturálban. -
P00By
nagyúr
Megint a sráccal edzettem, hát+váll. Nagyon kemény volt
-
zeg
őstag
Nem akarom tudni milyen allergén van benne mivel még soha, egyetlen -köztük a legolcsóbb cytogen és a legdrágább MuscleTech- fehérjével sem volt 'trónolós' problémám, sőt néhány hete tettem két kilós kitérőt a 'magyar fehérje' néven pult alul árult csokis ízesítésű porból kilónként kétezerakárhányért.
Sajnos nem vagyok olyan gazdag hogy gyenge minőségű, allergén anyagokat tartalmazó fehérjékkel 'sz@rjam el' több heti munkám, időm(és pénzem). -
Tomics
addikt
a Vastestvérekről is fent vannak a képek!
Vörös Zoli nincs jó formában, de Lauter robbantani fog! -
Manitou
veterán
Hasonlóan reagál az én gyomrom is a biotechre
Ráadásul én még nem is annyira akciósan vettem, mint itt a többség a multkori akcióban.Miután megiszom, kb 15-20 percig nagyon rosszul vagyok
És csak ettől vagyok így, más fajtától, scitec, cytogen, ON , Dym Elit Whey -től meg nem. -
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #44760 üzenetére
Nekem is alacsony a vérnyomásom, szóval nekem no fokozó és roid orvosi rendelvényre kötelező. Vagy ha sózok keményen, az is jó
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
student #44757 üzenetére
A halál se tudja, nincs itthon tolómérőm... Az biztos hogy 20 felettről indultam. Nem zavart amíg nem a hasamon kezdett csoportosulni, mert a 186 centin elveszik... Most valahol tippre olyan 15-16 lehet (még mindíg szar) Hason a felső négy kocka sejlik föl csak, de oldalt már nincs semmi és ennek örülök, és a picsám is összébb ment... nameg a vállam is. És néhol ereket véltem felfedezni magamon, ami már jó jel, ha abból indulok ki, hogy amúgy a vérnyomásom alapból kurva alacsony, és az ereim vékonyak, és vissza vannak húzódva, még az alkaromon is, ahol azért a legtöbb emberen látszik...
GOD
Na ja... részemről az se érdekel ha nincs benne fehérje. Amit nem tudok az nem fáj. És engem megnyugtat, hogy megittam. Tehát a placebo-t hozza az tuti...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix #44756 üzenetére
Vízzel iszom, és most épp van műanyag ízű glutamin és citrom ízű NO fokozó is benne
Nem egy élmény, de ki nem sz@rja le
-
zeg
őstag
Nekem elegendő az, ha a biotech námbörván vacka ötször egymás után a budira kényszerít és miután 3 hét alatt nagynehezen hozzászoktatom magam az epres és vaniliás-lónyál homokjához, még a s@ggemen is pattanások nőnek tőle - ahhoz, hogy megállapítsam: ez a biotech is nagy sz@r
Szerk.: már többször próbáltam biotech fehérjét, és ált kisebb adagokban vettem. Sokáig azt gondoltam hogy elrontottam valamivel a gyomrom vagy valami ilyesmi..merthogy sem az ON, sem az Ultimate, sem az Universal, sem az MHP, sem a MuscleBear, sem a Cytogen, sem a Scitec, sem a MuscleTech fehérjétől soha semmi bajom sem volt(leszámítva némi pattanást).
-
student
őstag
válasz
marcus.fenix #44729 üzenetére
mennyi volt a testzsírod a diet végén?
-
marcus.fenix
aktív tag
Én sem nagyon érzek... bár én még csak a "sz@rokat" próbáltam: Scitec 100% Whey Prof. - Biotesco Ultra Whey - Biotech Iso Whey - Cytogen Whey Pro
Vízzel mind szar, tejjel mind jó... nekem...
Egyiktől se fostam... ugyanis eszek mellé szilárd kajákat is, és a dinnyét meg a savanyúuborkát máskorra időzítem...
-
-
dunkel
őstag
válasz
marcus.fenix #44748 üzenetére
nemnem, elvitte egy másik patkány már
-
God Vazzeg
veterán
Én vennék teccsós fehérjét, főleg eper ízben
-
8nemesis8
veterán
válasz
marcus.fenix #44743 üzenetére
Akármilyen szar is neked ez a fénypont, hát ez jó
De nem kell megvetni az édességet szerintem.
Ésszel csinálhatsz fagyit stb... Persze cukor nélkül. Esetleg kis édesítőszert használj.
Fagyasztott gyümölcs turmixxal felaprít, kis tej hozzá készen is van.
Vagy zabból lehet palacsintát készíteni. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #44742 üzenetére
Írtam már korábban is, és most is írom, hogy mivel egyáltalán nem eszek semmit ami cukros, vagy édes (mióta diétázom... de ez már így is marad) így a Biotech fehérjeturmix a napom kibaszott fénypontja, külön szertartás ahogy megiszom (tejjel, zabbal összeturmixolva)
Elhiszem hogy ha valaki finom desszertekhez van szokva, annak kiveti a szervezete, de nekem tökéletes, mind a csoki (legjobb) és a vanília meg az eper is...
-
Tomics
addikt
válasz
Atomgeszi #44738 üzenetére
[link] ja, ez volt. ízre kva szar az epres meg telít is mint a picsa, de ennyié megérte a hülyének is.
tegnap ezt vettem, ez is megérte ennyiért.
ízre sokkal jobb mint az epres, nem túl édes kicsit kesernyés csokis. nem is telít annyira, bőséges ebéd után simán letoltam most egy adagot. egyébként a főoldalon azt írják 50% kedvezmény régi csomagolású hamarosan lejáró termékekreén meg melózni. kemény fizikai meló az erőműben (karbantartás), műszak végére majd meghalok (de legalább jól fizet
), holnap meg láb, félek megint behányok
ha lenne mellette váll ott halnék meg a terembe
-
8nemesis8
veterán
válasz
marcus.fenix #44733 üzenetére
Nem is gondolnám, hogy magas fehérjebevitel mellett is ekkora hatása van a glutaminnal.
Erről a Bioteches fehérjéről egy linket tudsz adni?Vagy az a kannás kiszerelés lenne?
Tescoba mennyi volt? -
dunkel
őstag
válasz
marcus.fenix #40612 üzenetére
Azóta lefolyt már pár liter víz a Dunán, de a tüske most újra megszúrt, hogy a diétádnak vége. Ha jól emlékszem május elején kezdted, több mint 3 hónapja. Ha neked 1 hónap után kockás volt már a hasad, kíváncsi vagyok most milyen brutálisan nézel ki. Képet kérünk
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Tomics #44734 üzenetére
Most meg fognak kövezni, de a sima fehér dobozos Biotech glutamint vettem... ez van, pénz beszél, kutya szarik
Annyit nem érnek nekem a különféle tápkiegek, hogy túl sokat költsek rájuk. Biztos dobnak valamit ha egyébként a kajád már 100%-os, de az enyém attól messze van és messze is lesz míg élek...
-
Tomics
addikt
válasz
marcus.fenix #44733 üzenetére
melyik glutamint használtad?
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #44732 üzenetére
Én onnan gondolom, hogy engem nem energizált, és bár mellette akkor megküldtem a kardiót nagyon, mégsem segített átesni a holtponton (bestagnált a súlyom 86-nál). Igazából a Glutamin volt nagyon jó, mert addig amíg az tartott, addig egész jól tartottam magam. Amikor elfogyott, és még nem volt meg a Bioteches fehérje ami szintén tele van Glutaminnal, nos azalatt az egy hónap alatt zuhantam meg erőben... Diéta alatt és azon kívül is a számomra ez lett a leghatékonyab kieg. A kreatinok sok fajtáját kipróbáltam, viszont azok is hatástalanok számomra.
-
8nemesis8
veterán
válasz
marcus.fenix #44731 üzenetére
Szép eredmény egyébként. Miből gondolod, hogy L-karnitin nem segített?Én érzem edzés előbb egy adagot tolok és jobban bírom az edzést, kicsit energizál.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
8nemesis8 #44730 üzenetére
Az elején volt Glutaminom, később egy pár hétig semmi, majd utána lett TESCO-Biotech fehérjém, Tri-Kreatin Malátom, és egy palack L-Karnitin-em, az utóbiak csak két hétig tartottak, és semmi értelmük nem volt... Az elején nagyon lenn tartottam a ch-t, és magasan a fehérjét, és ekkor vesztettem a legtöbb erőt (és izmot szerintem) Utána okosabban csináltam, mert a ch legalább olyan fontos diéta alatt is, ahhoz hogy normálisan menjen az edzés. A 200 fölötti fehérje felesleges és szart se ér diéta alatt sem, legalábbis számomra. A legjobb eredményt 40-50-10 fehérje-ch-zsír aránnyal értem el, 2000 kalória körül.
-
8nemesis8
veterán
válasz
marcus.fenix #44729 üzenetére
Valami tápkieget használtál vagy csak ch-val játszottál?
-
marcus.fenix
aktív tag
Tudom senkit sem érdekel, DE ...
... a diétámnak vége... egyelőre. Most egy pár hónapig szinten próbálom magam tartani, és utána még egy diétával megyek le egy elfogadható szintre (kb. jövő nyárra)
Sokmindent elkúrtam a diéta alatt, de itt a végső egyenleg:
Időtartam: 3 hónap
Súly: 94 -> 81
TZS: nem tudom de 20 felett -> nem tudom de 20 alatt
Derékbőség a legkritikusabb ponton: 97 -> 86
Átlagos gyengülés a fő gyakorlatokban: 10%
Kar: 43 -> 40-41A legtöbb ember szerint, aki ruhában lát, össze vagyok szakadva, de szerintem mindent összevetve az összkép jobb most mint az elején. Az a kevés izom ami van mindenképp jobban látszik így, és bár az erezettség sosem volt erősségem, edzés közben már elég jól kijönnek olyan helyeken is ahol nyomuk sem volt eddig a zsír miatt (váll, hát, kar, vádli)
Most szép lassan emelem a kalóriákat a normál szintre, és majd még leírom hogy az elveszett erőből (és súlyból) a ch-feltöltés után mennyi jött vissza...
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44725 üzenetére
Mondom az a bajom, hogy ugyanaz a helyszín - ha egy évben 2 versenyre kimegyek, ne ugyanott tartsák már meg na!
-
Jojo5
őstag
Most tértem haza moziból
Annyi terminátor volt mintha osztódtak volna -
glutamin
őstag
Ma megvolt az ominózus hátedzésem. Próbálgattam rendesen a dolgot a trapéz és a csukja megpiszkálására. Holnap, holnaputáni izomláznak jeleznie kell, hogy mennyire volt sikeres. Csináltam enyhén döntött törzsű evezés/vállvonogatás kombinációját. Itt már a csukja jelezte hogy kapja az ívet. 40kg-val, lassan a felső ponton jól ráfeszítve 12 ismétléseket csináltam.
-
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition #44719 üzenetére
ha lauter vörös indulna az hatalmas lenne mivel itthon nem nagyon látni élőben őket színpadon, akkor tuti mennék
egy béla sem utolsó -
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition #44719 üzenetére
Hobbigyúrósok nem, még jó hogy amatőrben indulnak.
-
macikos
addikt
válasz
Boxer001 #44714 üzenetére
Jól megdicsérted
Bodó Iminél azért azt számold bele a képbe, hogy ő nem törpe. 187cm magas! Magyarországon nincs is ekkora testépítő. Kb. olyan, mint Paul Dillett, az volt ekkora "marha". Az egy dolog, hogy esetleg arányaiban nem olyan, mint Bognár Gergő, aki csak 16 centivel alacsonyabb nála... viszont ha élőben meglátsz egy ekkora embert, akkor lehet jobban meglepődsz, mint egy 170 centis láttán
A másik meg, hogy neki legalább tisztességes súlya van
-
P00By
nagyúr
Molnár Peti nagyon összeszedetnek tűnik
-
Tomics
addikt
válasz
Tomics #44711 üzenetére
finom, egyáltalán nem édes, oldódása jó, nem habzik, habár vannak benne fekete szemcsék amik nem oldódnak. ennyiért megérte
főleg hogy izolátumos és plusz glutamin van benne, igaz nincs rajta hogy hány mg
eprestől mérföldekkel jobb, nem puffaszt, nincs tőle hányingerem, nem böfögöm vissza
szal aki teheti vegyen ilyen 9500 2,27kg, nem egy tesco akció, de megéri. már csak holnap van ez az akció biotech boltokban. -
Boxer001
veterán
A Dani meg ezzel a hajjal gondolom a Cutler-t akarja utánozni. Nagyon szép, igaz amúgy se tudott már sokat rondítani az alapállapotán.
Na mindegy, most nem ez a lényeg.
Gondolom megint ő lesz a favorit. Bodóra leszek még kiváncsi, hogy mit hoz ki ebből a trutymóból.Mondjuk sose volt egy nagy szám szerintem.
(A favoritokhoz képest.) Sebaj, sereghajtóknak is kell lenni.
-
Tomics
addikt
Bognár Gergő, Kovács Ferenc
már ők is fent vannak a scitec oldalon, brutális lesz az idei superbody, lehet menni kéne csak 3 ezer a jegy -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #44709 üzenetére
Én akkor is az lennék, ha sok pénzem lenne.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #44699 üzenetére
Szerintem meg "boldogok a lelki szegények"
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #44703 üzenetére
Nem, a bolti ára is valami 1450Ft rajta van a címke, de tényleg
Mod: bazzeg, most nézem a shop.builderen, hogy ott meg 4670Ft
lehet valami lejárt szavatosságú vagy valami de tényleg annyi, még árcímke is van rajta
Mod2: Közben megnéztem a dobozon: augusztus végén jár le a szavatossága, gondolom ezért lehet
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #44698 üzenetére
Pontosan.
Hogy egy kis ON is legyen: haverommal beszélgetünk, aki tonnaszámra hordja Egerbe a tápkieget, kérdezem, hogy nincs valami nagyon olcsó cucca, csak hogy szedni lehessen?
Az a durva ,hogy volt neki, vettem is, mégpedig:
Aminostar Nitric Oxide - természetesen a neve alapján már sejteni lehet
hogy bedurranást elősegítő termék, 120 kapszulás (szép piros-sárga
már ezzel is jobban hat
), 6 kapszula a napi adag (2x3) és a lényeg most jön, az ára 1350 Ft volt
Még ha szart sem ér, de egy hónapihg tudom szedni, akkor is megérte
-
8nemesis8
veterán
válasz
BÁ Nutrition #44699 üzenetére
Sajnos igaz.
Bár nem tudom ki az aki fogyás céljából megveszi ezt.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest