Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz kisninja #10267 üzenetére
Az első hsz-ban van sok infó, nézd át mindet. Lehet, hogy ha nem is akarsz nagydarab testépítő lenni, de hidd el, a kis eredményhez is ugyan ez az út (csak nem kell mondjuk 8 év hozzá, csak 2). Első a kaját rendberakni. Ha a húst nem számolom, akkor aránylag olcsón ki lehet jönni, a husi dob rajta (bár itt is választhatsz olcsóbbat, pl comb). Hogy miből mennyit kell, azt a már említett helyen kiszámolhatod magadnak. És ami a legfontosabb és semmibe sem kerül - a szemét kaját hagyd el. Ha ez meg van, akkor lehet kezdni egy átmozgató edzéstervvel, aztán majd meglátod.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kisninja #10271 üzenetére
mai etrendem:
7 ora: egy protein shake, meg ket szelet barnakenyer
9.30: 125 gr rizs es 200gr hus
12ora: 125 gr rizs es 200gr hus
3 ora fele loptam a gyarban kb fel kilo parolt lazacot es megettem
4.30 egy proteinshake es ket szelet kenyer
5.30 olyan 300 gr durumteszta es asszem 200 gr turo szal turosteszta
7.30: kb 800 gr sultkrumpli, meg 200 gr parolt hekk es 1 liter kola(dietas elvileg )
21 ora: kb 1 kilo epres fagyi es egy liter kolaheti edzesem:
kedden karoztam es ennyi
ma vallazni kellett volna de elokerult a fagyi es nem jutott ra igy ido
de mar potoltam ket decaval a lemaradastyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz kisninja #10283 üzenetére
Nem, én például a tyúkokat emelgettem a tojások miatt eleinte, Bubee meg hol a vöröshajú ikertesójának a copfját, vagy a sertéseket ganézáskor. Senki se a teremben kezdi Bá Nutri is eleinte a fácánokat emelgette, utána átnyargalt a szarvasokra, mert megerősödött. Most már az egész magaslest emelgeti, de még termet nem látott belülről
Te kezdd el emelgetni a szemöldöködet, ha úgy érzed már nagyon megy, akkor próbáld meg egyszerre a kettőt. Eleinte nehéz lesz, de az izmok gyorsan megszokják
Sok szerencsét a kezdéshez
-
harry
veterán
válasz kisninja #10307 üzenetére
Valóban nem egyik napról a másikra lesz valaki testépítő, de pár hét alatt át lehet szokni a pl a tiszta kajálásra, a rendszerességre, arra, hogy magadnak főzz, a boltban figyelsz arra, hogy mit veszel, amikor megeszel valamit végiggondolod, hogy mi van benne, kell-e az neked, stb. Idővel grammra pontosan meg tudod majd mondani, hogy miből-mennyit eszel, szigorú étrend, stb. Erre mondtam amúgy, hogy lehet nem akarsz nagydarab lenni, de az alapja ugyan az. Persze a fokozatossággal nincs baj, de azért nem kell elaprózni. Most ismerkedsz ezzel, olvass sokat, nézd meg mások hogyan csinálják (p blogok, BB.TV, stb).
A kaját én inkább 60-70% környékére raknám. Hidd el, itt erre épül minden. Ha nincs alapanyag, nincs miből építkezni. Ha ez nem tetszik, akkor egy másik sport való neked.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
zeg
őstag
válasz kisninja #10307 üzenetére
Először hagyd el a cukrokat. Aztán hagyd el a fehérlisztes kenyeret, teljes kiörlésű rozskenyér mehet. Kezdj el több -alacsony zsírtartalmú- húst enni krumplival vagy rizzsel, gyümölcsöt hagyd délelőttre, zöldséget akkor és annyit egyél amennyi jólesik, közben mehet vmilyen multivitamin. Kezdetnek ennyi elég lesz
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
zeg
őstag
válasz kisninja #10305 üzenetére
Szörpből van kalóriamentes és finom, drága, de a luxust meg kell fizetni, és lehet mire rendberakod a kajálást ilyesmire már nem fogja futni. Sajnos ez van, a 'szépségért' nekünk is szenvednünk kell ugyanúgy, mint a csajoknak
Megj.: Az egészség sem egy utolsó szempont.[ Szerkesztve ]
-
-
zeg
őstag
válasz kisninja #10370 üzenetére
A tömegnöveléshez nulla ész kell(zabálj csirkerizst), az igazi kihívást és szenvedést a szálkásítás jelenti, ekkor dől el ki ért ehhez a sporthoz. (aerobozz és eddz 100g szénhidráttal negatív kalóriamérleggel hónapokig a legkisebb izomveszteséggel, majd megtudod milyen érzés az utolsó hetekben a szuperszettek közti pihi alatt a padlóra zuhanni )
-
LOTR
addikt
válasz kisninja #10454 üzenetére
plus-os morning sun müzli teljesen jó, lehet venni kilósat eprest és talán mandulásat, ez nem olyan, mint a cerbona csokis müzli, hanem olyan, mint a zab, csak vannak benne banán és eperdarabok is, és legalább van íze, különben meg több, mint a fele sima zabpehely 450Ft körül van 1 kiló, a sima natur zabpehelyből 1kg meg 300 Ft kb
One Ring to rule them all
-
-
harry
veterán
válasz kisninja #10467 üzenetére
Megveszed a mellfilét, lepucolod, beosztod csomagokra, és csak meg kell sütni, utána pedig megenni, nem kell ezzel sokat tökölni.
Én zabpehely mellé szoktam tenni műzlit is, hogy legyen legalább valami íze, de attól még a zabp. a fontosabb.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Markgx10
őstag
válasz kisninja #10529 üzenetére
Én értem, nem is akarok megbántani senkit, de csak azért írtam be, hogy nehogy félreértsétek, ha mondjuk 3-4 hét múlva elkezdem beírni, hogy ma is erősödtem, megint erősödtem stb. (legalábbis remélem íg lesz ) A részleteket meg max olyanokkal osztom meg, akiket már évek óta ismerek, tényleg nem szól senki ellen a dolog.
Ma melleztem, szokásos programot letudtam, de tegnap este megfájdult a fogam (szerencsére évek óta nem volt gond veleŰ), így semmi alvás és szörnyű fájdalmak között edzettem, inkább most nem is értékelném
-
LOTR
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest