Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
kisninja #47298 üzenetére
ez a lábtolás igen változó holmi ahova nyáron jártam terem 300kg ig ment a mostani gépem meg a 150kg tól befostam szinte
vádlizás meg 140kg val megy (150 ig van súly vészesen közeleg) másik teremben meg 80-90 is elég volt
egyébb lábgépeken itt az új teremben 110kg van és kevés még kezdő súlynak ismásik teremben azért valahogy más volt az áttét és 60kg nál is bőven éreztem úgy mint itt a 110kg
és zsír új gépek ezek, másik terembe meg szépen leharcolt holmik voltak amik többet is érnek, mert legalább nem lányoknak tervezték -
DeadMeat
nagyúr
válasz
kisninja #39334 üzenetére
Rendszerhez vagyok már szokva,avval nincs gond.Csak egyszerűen nincs étvágyam,ill van este amikor lehül a levegő.De napközben meg sem éhezem egyáltalán.Enni is csak muszájból eszek,de igy meg hányingerem van attól a kajától amit este pl befalok 5 perc alatt.
Utáljam le?Ezt nem értem
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
kisninja #38933 üzenetére
Miért erőlteted ezeket a nagy ismétlésszámokat? Se kisebb se kockásabb hasad nem lesz tőle... Ráadásul mindíg ezek a gerincgyilkos gyakszik... Az a rengeteg görnyedés nem tesz jót. A hasizom leginkább stabilizáló szerepű, szóval csinálhatnál olyan gyakorlatot is, ahol ezt a szerepét tölti be. Pl. fekvőtámaszba lemész, és full hasból tartod magad egyenesen... ez így nem hangzik nehéznek, de úgy 90 mp. után már beleremegsz mint a kocsonya. A has mint izom ugyanúgy edzendő a növelés érdekében mint a többi, szóval inkább az ellenállást növeld, mint az ismétlésszámot. Csigás gépen egész nagy súllyal csinálhatsz hasból lehúzásokat pl.
-
harry
veterán
válasz
kisninja #38818 üzenetére
Én a kar-vállat eléggé hanyagolom, nem lesz ez így jó :-\ Csak hát nem tudom, hogy legyen. Most van 3 edzésem, és ez így kellemes is, nem kell negyedszer is elmenni, és az edzések hossza is jó. De azt hiszem kénytelen leszek hozzácsapni az eddigiekhez egy váll, bic, tric edzést.
Hétfőn hát, lehet akkor lesz az oldalsó és hátsó váll, valamint bicepsz. Pénteken mell, oda kéne rakni akkor az első vállat és a tricepszet. Has, alkar, törzs meg mondjuk szerdán lábazás mellé. -
Tomics
addikt
válasz
kisninja #38334 üzenetére
Nekem elfogyott ma a cyto, valszeg 100%wheypro lesz helyette mogyorós-csokis vagy eper-fehércsokis (nyam-nyam)
izületvédőt használ innen valaki? már nem először olvastam a bb-shopban az edző válaszolban, hogy a vitamin és a fehérje után 3. helyre teszik a rangsorban az izületvédőt és csak utána jön a kreatin-glutamin, egyebek.
2 hét múlva osztott edzésterv nekem is
ma nagyon bekészültem megint, megdöntöttem a max gyakorlatok számát (19) és még futottam is
motiváció nálam esett valszeg ezért, de kibírom
aztán ha osztott lesz úgy tervezem hogy havonta váltogatom a gyakorlatokat, mindig rakok bele valami újat -
válasz
kisninja #38138 üzenetére
Olvastam -többek között- ezt is, és egy-két dologban valóban lehet káros a tej, de közel sem annyira, mint ahogy lejön az ilyen cikkekből. Sokat fejlődött a technika akár az elmúlt 10 évben is, ami a tejfeldolgozást illeti ! Én vagy 20 cikk elolvasása után arra jutottam, hogy összességében megéri fogyasztani nagy dózisban is, mert tulképp mi nem mérgező ?! A tej nem károsabb, mint bármi más. Meg aztán ami a lényeg: UHT-tejet kell inni. Aki nem hiszi, nézzen utána...
Amit most fogyasztok, az éppen egy Landmilch UHT-tej 3,4g fehérjével, 4,6 ch-val, és 1,5 zsírral -mindezt 175 Ft-ért. Akinek kevés a pénze, annak ideális.
TEJ-topik rulz.
-
Markgx10
őstag
válasz
kisninja #37978 üzenetére
Az a durva, hogy volt olyan mostanság is, hogy egy, max két nappal később mentem edzeni, de már jó ideje sikerül mindig a heti limitet teljesítenem, nem hagyok ki, ami nálam meglepően jó eredmény
(tudom másnál alap). Sőt, az utóbbi pár napban megemeltem a fehérjebevitelemet is a semmiről
majdnem normális szintre, így elkezdthetek visszavenni a ch-ból, mert az eddigi diétám a nullával volt egyenlő (-4cm derékból, de ugye glikogénürülés stb. szóval szinte semmi).
+ "sörözés" meccs előtt, csak hogy úgy tűnjön, mintha innék én is
[link]
Bunyóhoz meg:
-
Boxer001
veterán
-
Tomics
addikt
válasz
kisninja #36957 üzenetére
hát én ma ittam 2 adagot először, anyagi okokból csak 1 megy sajna, de egyik nap kimaradt így most bepótoltam
kéne venni 6 kilósat, az kb 100 napig elég lenne napi 2 adaggal és 240ft-ra jönne ki 1 napra, simán megérné
csakhát 22 ezer vagy mennyi honnan akasszak le egyszerre annyit -
Tomics
addikt
válasz
kisninja #36954 üzenetére
cyto csokis legjobb.
kóstoltam az ananászosat is hát az.....
én 1 mérőhoz 350ml tejet szoktam keverni
de amikor amikor olyan kedvem van akkor kevés (mármint még innám) és akkor fél liter simán.
700ml már kicsit sok belőle
olyan mint a kakaó, kiskoromba reggel-este 1 bögre nyami -
harry
veterán
válasz
kisninja #36693 üzenetére
Erre nem tudom válaszoltak-e már, de hogy néz ki nálad egy felülés, teljes tartományban, vagy csak amíg a hasad feszül? Mert ha a hagyományos értelemben vett felülést vesszük, az csak a derekadat cseszi, és nem nagyon számít hasazásnak. Akkor inkább hasprés, vagy ne emelkedj fel teljesen / ne feküdj vissza a (gondolom döntött) haspadon.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kisninja #29270 üzenetére
én speciel trikreatin-malátot használok, és nagyon bejövős (csak valami édesítő/cukor kell hozzá, mert iszonyú savanyú). tápkiegnek... miért is? ha eszel rendesen, akkor semmilyet (ezt innen vontam le, nem megkövezni
) ha meg nem, akkor ami hiányzik
ez utóbbiban tényleg annyira megoszlanak a vélemények, hogy félelmetes. nem mintha a kreatinban 100%-ban egységes lenne...
-
P00By
nagyúr
válasz
kisninja #23158 üzenetére
Mell-Kar:
-Fekvenyomás egyenes padon
-Fekvenyomás ferde padon
-Tárogatás
-Nyomás chest-press gépen, de nem az a gép csak nem találtam meg a nevét
-Bicepsz Scott-padon
-Tricepsznyújtás fekve
-Bicepsz állva kétkezes rúddal
-Csigás letolásLáb-Alkar:
-Álló vádligép
-Ülő vádligép
-Lábhajlítás
-Lábnyújtás
-Csuklóbehúzás
-Fordított fogású bicepsz-gyakorlat
-Lábtolás
-GuggolásHát-Váll:
-Mellhez húzás széles fogással
-Nyakhoz húzás széles fogással
-Nemtom a nevét
-Ennek sem
-Fordított tárogatás(én így hívom...)
-Fejfölé nyomás kétkezes rúddal
-Oldalemelés állva
-VállvonogatásNem a legtökéletesebb edzésterv, de azért ér vmit. Azért is írtam le, mert hamarosan változik egy brutálisra
-
Manitou
veterán
válasz
kisninja #23158 üzenetére
Te most kezdted az edzést
Én csak heti 2x edzek max, de van mikor 2 hét alatt 3x , mostanában.
Nekem így néz ki az edzéstervem:Mell-kar nap:
mellre:
-fekvenyomás
-ferdepados nyomás (30fokos)
-tárogatáskarra( bicepsz-tricepsz):
-kétkezes álló bicepsz és csigás letolás szuperszettben
-kétkezes bicepsz scottpadon és homlokraengedés szuperszettben
-kalapácsbicepsz egykezesekkel és tricepsznyújtás fej fölé egykezessel szuperszettbenHát-váll nap:
hátra:
-mellhez húzás csigás gépen
-kábeles evezés
-húzódzkodás szűk fogással , tenyerem felém néz
(van amikor felhúzást is csinálok, illetve egykezes evezést)vállra:
-nyakmögül nyomás
-oldalemelés
-döntött törzsü oldalemelést szimuláló gép
-előre emelésJa lábra kb 1 éve nem edzek
Előtte edzettem arra is, de manapság örülök ha heti 2x el tudok menni edzeni.
-
harry
veterán
válasz
kisninja #10670 üzenetére
bicepsz, tircepsz - ez nagyon részletes
De mivel ez csak egy átmozgató edzésterv azért szerintem szinte mindegy is, ha tényleg érzed, hogy rendesen elfáradsz, akkor jó. Bár én csinálték tárogatást (mell) és felhúzást a hátpad helyett. Azt nem tudom, hogy így jobb-e, de nekem jobban tetszene : P
gubay - írd le pontosan, miből áll össze egy havi kaja (* kg husi, rizs, vitamin, fehérje, egyéb kieg). Ez a húsra elég kevésnek tűnik, főleg diéta alatt.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest