Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Ja-ja, a pince helyett már külön épületbe költöztek a gépek és továbbra is megy a hardcore training.
HA itt láttam volna akkor külön köszi annak aki linkelte a Kai Greene videót, hatalmas motivációt lehet meríteni egy ilyen videóból.Basszus, már több helyen kérdeztem az "idióta" kérdésemet, de a végén az lesz ,hogy utána kell olvasnom tüzetesebben , hogy mit is kellene fogyasztanom aztán leadom a rendelést.
Segíteni senki sem tudott.Ami marad:
-HMB
volumass helyett vmi taurin mentes okosság
-amennyiben a volumasst helyettesítő okosságban nincs creatin akkor plusszban még
- creatinErőszintben pl fekvenyomásban szeretnék tőle 10 kilót fejlődni, amihez minden remény is meglenne , mivel régóta nem ettem semmi kiegészítőt.
JA és legyen veletek az erő

-
S e t h
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
NA szóval.
15 éve body buildingezem és erőemelek, valóban szóltam már hozzá korábban, de versenyezni nem szoktam ,mert az erőt annál jobban becsülöm mintsem veszítsek tömegből szálkásításkor.
Nem, nem vagyok idióta hanem egyszerűen nem fogyasztok táplálék kiegészítőket és ezért kértem tőletek tanácsot.
HA fasz a kérdésem akkor bocs, csak azért mertem ilyet írni mert elég jól ismerem a szervezetemet és nem példa nélküli , hogy pár kiló feleslegtől kellett megszabadulnom amivel együtt izmot is pakoltam magamra.
Egyébként pont nem értem az okfejtést.Edzettem anno egy csajt aki fogyni szeretett volna talán 1-2 kilót, amolyan modell féleség volt és le volt döbbenve, hogy nem fogyott hanem hízott.Azt hiszem az izomzatnak nagyobb a fajsúlya mint a zsírnak így nem kell meglepődni ha az ember hízik, a centik adják meg a hitelesebb választ.Aki azt hiszi ,hogy a zsírt át lehet formálni izommá azt baromi gyorsan fel kell világosítan ia tévedéséről.Én nem azt írtam hanem azt ,hogy szeretnék ettől az 5-8 kiló feleslegtől megszabadulni ami az államvizsga alatt rámjött és ha tudtok olyan kiegészítőt ajánlani akkor az égetés mellett lehetséges a tiszta izomtömeg nyereség is.
-
DeadMeat
nagyúr
Legközelebb az okoskodás helyett vagy ne irj semmit,vagy csak annyit,hogy nem,nem ismered.A kereső 1 hszt dobott ki, Penene kollegáét.tegnap előttről.Gondoltam hátha van más is,aki ismeri,mert nekem uj,Bocsesz,hogy felmertem tenni egy kérdést.Legközelebb nem fogom.Amugyis minek,ugyis tudom mi lesz a válasz.

penene
ösz,azt én sem szeressem,marad a 100% whey prof. ,az legalább finom is,és ugyan ennyibe kerül.Fosni meg nem akarok.
Vagy megint szója,attól legalább nem pattanásosodik a pofám. 
-
Manitou
veterán
Ezt a sok koxmatyit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
válasz
macikos
üzenetére
én meg 18,6k-ért
korábban írtam már, hátha változott a helyzet: aminostar night effective protein 2,3kg 11k huf, ha valakit érdekel írjon, talán még hozzá lehet jutni -
DeadMeat
nagyúr
[link]
Valaki ismeri ezt?
-
Atomgeszi
nagyúr
Még jó , hogy megvan hirdetve a Tacskóba, hogy van akciós csirkemell... eddig akárhányszor mentem semmi se volt.

-
LOTR
addikt
válasz
MUŁĐER
üzenetére
tegnap este (is) jó kedvem volt, nem is diétázok, habár folyamtosan fogyok, nemtudommitőllehet

más
borda-bajra rápihenésképpen megint nem edzek még egy hétig (bár csütörtökön csak elmentem átmozgatni), kedden Icicibe megyek egy pár napra, ha már úgyis jó idő van/lesz, így meg kb 1 hónapja volt helyre jönni...
uh pár napig megint nem jelentkezek, sokatok örömére gondolom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerintem akire te gondolsz, az másik személy, másik helyen, ugyanilyen nickkel.
-
nobika1
tag
Itt vagyok megint (képzelem pár ember mennyire örül, de sajnos nem érdekel).
Múlt héten cápariadó volt ott ahol voltunk, 6m-es fehér cápa...:S
Most, hogy pihentek az izmaim, holnaptól megint mehet a munka.
-
Bibby
addikt
Nem olyan bonyolult megkeresni valakinek a hozzászólásait.
Még videói is voltak, amolyan powerlifting módra.
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Volt egy másik Seth is, saját gépeken pincében edzős, és ha jól emlékszem szép nagy súlyokkal végezte a felhúzást, még képeket is pakolt be. Anno írta hogy olvasgatja a fórumot, de csak ritkán érez késztetést hogy írjon. Mintha 2008 elején nézegett volna a fórumra, de majd valaki sokszabadidős unatkozós visszakeres(vagy nem
). -
do3om
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ja én is csak néztem de mondom biztos leállt az edzésel meg mindennel (én is most kezdtem újra)
Élég brutál volt a régi Seth
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akkor csak jól emlékeztem rá vele kapcsolatosan...
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
ja fejlődik a fórum, SB versenyző is itt kérdez
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
én csak egy Seth néven futó emberkét "ismerek", de ő tudomásom szerint brutál komoly formákat szokott hozni és versenyző. ráadásul amennyire emlékszem az avatarja is pont ilyen volt. innentől kezdve nem értem minek teszel fel egy olyan kérdést ami majdnem úgy hangzik hogy hogyan formáljuk át a zsírt izommá..
szal aki nem emlékszik rá annak mondanám hogy akár Janesznél is komolyabb formákkal domborított ő már.. -
Woodslave
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
elképzellek, 110 kilós állat, de ne legyen benne taurin, mert nem tudok hajcsizni tőle
Ahhoz hogy célod elérd, sima fehérje kellene és megfelelő diéta. A volumass35 kőkemény tömegnövelő, egy adagban min 50 gramm cukorral (legyen ch, de tök mindegy cukor) Lefekvés előtt külön nem kéne, ha diétázol.
Vegyél sima fehérjét. -
Jojo5
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
yohimbe alapú készítmények + L carnitin amiből minimum 2gramm naponta, de vehetsz valami jobb termogenikus zsírégetőt is pl anadroxot vagy lipo6-ot vagy Hydroxycut-ot ezekről jön szerintem a legtöbb pozitív visszajelzés
(persze diétás étrend kell melléjük)
Ezek kardió mellet tolják lefele a zsírt és úgy izzadsz kb mint 1 250kgos ember a 100 fokos szaunában
-
S e t h
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
macikos
addikt
Ezt nézzétek meg beszarás. A videó vége főleg. Ilyen telt izomzatot még nem láttam. Ahogy beáll mell csípőbe... alig bírja a derekára tenni az ujjait. Az alsó háta meg mindent visz. Eszméletlen. Az egy dolog, hogy mit nyomhat, de mit ehet. Ennél a fizikumnál már olyan a kajálás, mintha egy kazánba lapátolnák be elégetni. Hip-hop eltűnik 1000g vagy több szénhidrát, meg vagy majdnem ennyi fehérje... Szarhat is akkorát, mint a vimes doboz
( az alapján amit én mostanában produkálok napi 2-3 alkalommal
). Szóval félelmetes.A legszebb az egészben, hogy lassan odaver Victor Richardsnak is, a formája pedig megmarad, tehát nem olyan, mint mondjuk Markus Rühl.
Új példakép. Már csak a buzis pózolását kellene elfelejtenie

-
macikos
addikt
válasz
norbi1992
üzenetére
A szálkás és a "vasággyal 40 kilós etióp testfelépítés" nem ugyanaz

Ha valakit érdekel, hogy ma mi volt velem: pakolás, stb. este szalonnasütés... már tegnap se kajáltam szuperül és el is maradt a lábedzés... de ma csak 1db rendes kajám volt a többi zsíroskenyér, grillkolbász, süti, jégkrém... végülis alig ettem, ami meg lecsúszott, az is szar volt... most próbálok betölteni rendes kajával. Francba, hogy mindig belemegyek az ilyen hülyeségekbe. Most már tényleg kajával megyek, még a kertbe is

-
norbi1992
tag
17 éves vagyok és eléggé szálkás
jelenleg 6 kockás hasam van (na jó csak 4 látszik belőle) , ha edzek rendesen nyilván nagyobbak lesznek a kockák , de várható , hogy több is lesz belőle ? vagy így születtem és nem lesz több? -
Bibby
addikt
-
.impulse.
csendes tag
Zabot olyan célokra szántam, ha nem tudok épp rizst vagy krumplit főzni. Viszont legalább edzés után most is kellene fehérjét nyomnom, legalább annyit, hogy az izom-leépülést megakadályozzam.
Scitec Whey Protein Prof.-ról mik a vélemények?
Ahogy én számoltam, 100gramm fehérje 595Ft.- így.
5000grammos a cucc, ennek 76%-a fehérje, az 3800g fehérje. Ez 22.600Ft.-
Azaz 100g 595Ft.-Vagy van ennél jobb fehérje is ár/érték arányban?
[Biotech 100% Iso whey a 3kilós kiszereléssel számolva 100g fehérje 750.- Forintból jön ki]
Ja hogy minek milyen az íze, azt meg kb leszarom. Ha a nyers tojást le tudtam nyomni, akkor bármit. -
Bibby
addikt
válasz
.impulse.
üzenetére
Ha ilyet veszel jó nagy hülye vagy, mert a lidlben sokkal olcsóbb és jobb van.

Amúgy a gondolkodásod jó, de ne zabból akarj megélni, az maradjon reggelire, hanem rizsből, tésztából, krumpliból.. ezek is olyan olcsók mint a zab. A hús a drága, de sajnos anélkül sem nagyon megy.
-
.impulse.
csendes tag
Nah, havernak vissza kellett adnom a súlyzóit mert kijött a kórházból (ahol a szterodiokkal majdnem kivégzett mája miatt volt eddig) úgyhogy végre vettem egy havi kondibérletet. Izomláz vaze. Mármint oda.
Egyébként jó dolog a konditerem, szerintem sokkal jobb mint otthon edzeni. Még ha ott nem is szól Kordagyuri motiválólag.
Kérdésem meg úgy néz ki, hogy mivel egy 60 kilós ektomorf vagyok (hoppbocsánat, azóta 66) először gondolom tömegnöveléssel kellene kezdenem, ami ugye baromi sok szénhidrátot jelent. Állítólag a zab (zabpehely) nagyon jó szénhidrátforrás. Tehát ha ilyet veszek kilószám, az jó ötlet? Vagy tud valaki jobbat? Szűkös anyagi keretek között mozgok sajnos.
Szóval jelenlegi tudásom alapján én most úgy látom, hogy sok szénhidráttal, és egy kevéske plusz fehérjével kell kezdenem, majd ahogy nő a tömegem (izomtömegem is) csökkenteni a szénhidrátot, és növelni a fehérjét. Jól gondolkozok?
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert a sok hsz.alapján gondoltam itt biztosan tudnak segíteni.
Táplálék kiegészítőt szeretnék vásárolni, de sajnos nem vagyok képben a kínálatról ,hogy melyiket lenne érdemes megvásárolnom.
A cél: 110 kg vagyok és 5-8 kilót szeretnék leadni .Nos ,hogy ne legyen ilyen egyszerű, a jelenlegi erőszintemet szeretném megtartani vagy még növelni is ha lehetséges.
HA sikerül akkor az 5-8 kiló zsír helyére nem lenne rossz izomtömeget építeni, de nem vagyok telhetetlen, egyelőre elég az célnak ,hogy 102-105 kiló legyek a jelenlegi erőszint megtartása mellett.
HMb-re gondoltam és bár régen nagyon szerettem a volumass 35-öt , de arról lemondanék mert lefekvés előtti fogyasztáskor a taurin nem hagyott aludni.
Erről az oldalról melyik terméket lenne érdemes beszerezni(előnyben azok amelyekben van creatin is).
Azért kérem a segítségeteket mert pár éve már megjártam egyszer, rendeltem egy terméket amelyre nem volt feltüntetve a taurin és mikor megjött, hát igen, volt benne.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Atomgeszi
nagyúr
Na jóvan én asszem tolok egy jégkrémet.
Boxi, milyen volt a mai edzés mostanába nagyon elhallgatod őket.

-
-
Vandit.
addikt
-
Sotho
őstag
Zsír, hogy az előbb beillesztettem egy gifet de nem jelent meg, tiltólistán lett volna az oldal?

-
Shodan
őstag
dőltbe latajatok amit írok?
vagyis látom már én is akor semmi.
-
Boxer001
veterán
Hát-váll letudva. Jóvót.

-
Froclee
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Emlékszem, neki is nyomtam a rizsát, nem értem, mi volt a baj..
-
penene
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
Tegnap én is lábaztam.
Sajna a teremben kurva nagy hőség volt, de nem is az zavart, hanem hogy nem volt levegő.Egyik lábtoló után felálltam nagy nehezen, hogy igyak, erre úgy beszédültem, hogy neki kellett támaszkodni a lábtolónak, kicsit megtántorodtam... Oxigén nélkül elég nehéz teljesíteni, mint az Etióp futók kb. 5 ezer magasan.
Minden esetre az edzés brutálisan jól sikerült, fejlődtem.

-
Woodslave
félisten
ja én is nyomtam egy hotbloodot, bedurrantam, de nem éreztem azt hogy na ettől most szétrobbanok... szóval ez felejtős lesz legalább
fehérjében meg úgy döntöttem (mivel nekem tök mindegy
) kipróbálom ezt az új musclebear dolgot, 11 alatt 3 kiló fehérje. Egyetlen probléma hogy csak banános van, de vettem egy zacsis banános whey profot, legalább megtudom milyen a banános ízű.Ja az epres fehércsokis elég finom
-
Bibby
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Na igen, van az a szint ahonnan nem lehet gyengülni.
Tomics: és az mért lesz jó ha éhgyomorra mész? Én inkább bekajálok és edzem egy jót magamtól, mint hogy ilyen hábékra bízzam a dolgot.
Ahogy nézem te is aztán tápkieg varázsló vagy, ennyi fajtát még összesen nem ettem, nemám egy nap. 
-
Markgx10
őstag
Na, indulok edzeni
Most fogyott el a zsírégetőm és ha még nem dícsértem eleget, akkor most még egyszer megteszem.
Nagyon durván jó ez a Lipo6 Black, ajánlom mindenkinek 
-
Tomics
addikt
Ma hát váll (meg egy kis has)
Nem reggelizek semmit, kipróbálom éhgyomorra a HB-t...edzés közbe g-bomb, edzés után crea-bomb vagy attack...meg fehérje.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
felesleges mivel startrekes barátunk már produkálta

-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha van webkamerád, akkor örökíts meg egy ilyen pillanatot, hátha bejárja a webet... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
misem egyszerűbb annál
olyan mint mikor penene ír egy hosszabb hozzászólást és véletlenül elolvasom
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
jajj tudom az is szuper... leírhatatlan pofát vág...

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
marcus.fenix
üzenetére
szoktak nyomatni egy másik startrekesset is
linkpateszoknak itt a feledat
az a nagyon lefáradt képű néger akire gondolok
-
Shodan
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
swoody
senior tag
Izomláz ellen használtok valami készítményt?
Hátsó vállra milyen gyakorlatok vannak? Döntött törzsű oldalemelésen kivül?
Mert idegesit,hogy fáj diétánál amikor használtam karnitint szerintem az tompitotta de egyéb?
-
8nemesis8
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Spéci kevert kenőcs. Gyógyszerészek teszik össze
-
Tomics
addikt
ATTACK - Támadás a makacs gyomor ellen!
hát ez bevált
kijött sugárba guggolás, lábtolózás és combhajlító után.
igaz hogy ez már a második taccs lábazás közben/után, de az attack nem szívódott fel, pedig több mint fél órával edzés előtt megittam...ja és a reggeli tojásrántotta is jött vele rendesen amit 2 órával edzés előtt ettem...
érdekes hogy a g-bomb szine nem volt tehát az felszívódott vagy mi
ennyit a scitecről...szerk: magánklinikára kell menni ha rendes vizsgálatot akartok sajna itt tart az egészségügy.
csak hát ugye akkor minek fizeted a TB-? -
8nemesis8
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát igen sajnos ennyi.
Bőrgyógyászra vártam, most másfél hónapot bemegyek és elkezdi ez valami allergia.
Ennyi? Ezért várhattam.
Remélem a kenőcs legalább használ majd.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ösz,azt én sem szeressem,marad a 100% whey prof. ,az legalább finom is,és ugyan ennyibe kerül.Fosni meg nem akarok.
Vagy megint szója,attól legalább nem pattanásosodik a pofám. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)